- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreko
aktív tag
a cm 10.2 szépen felment másodikra, indításkor azonban már kb fél órája forog a nyilacska körbekörbe. nooormális?
-
dreko
aktív tag
elképzelhető, hogy a Miui (3.9.27) rommal működjön a BLN? Lehet alá másik kernelt telepíteni ami támogatja?
-
dreko
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19915 üzenetére
és mikorra várható?
-
dreko
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19913 üzenetére
tehát marad a CM?
-
dreko
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19793 üzenetére
párom telefonján a módosítatlan cm nightly van, ő is borzasztó lassulásról számol be, lehet nem a tiger rom a ludas
-
dreko
aktív tag
válasz
Hege1234 #19775 üzenetére
olvasd el az 1-es hozzászólást
-
dreko
aktív tag
válasz
radicspeter1 #13469 üzenetére
már elérhető
-
dreko
aktív tag
cm10 sema kernellel nekem nem működik a kamerával való rögzítés, ráadásul a korábban felvett fájlokat sem játszotta le, csak az mx playerrel
telepítéskor rontok el valamit? -
dreko
aktív tag
van már 08.04-es hb...
-
dreko
aktív tag
ez a lagfix kikapcsolása rom függő? minden rom után meg kell csinálni, vagy elég egyszer?
-
dreko
aktív tag
megvan, köszi
-
dreko
aktív tag
feltettem a cm10-et, meg a Devil3_1.0.4_VC-t, azonban exchange alkalmazás leáll, google alkalmazás nem működik
alkalmazás adatokat töröltem, újraindítás volt, telepítettem az inverted gapps-ot is, sajna nem működik
mit hagytam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest