Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
Oldman2 #26354 üzenetére
ezt használtam unbrickhez meg KitKat telepítéshez
napi szinten meg még mindig a Mackay KitKat van fenn, egyelőre nem láttam értelmét hogy följebb menjek, de otthon van a teló, ritkán van használva, akkor is youtube meg chat, gmail, időjárás
ha foglalt a gép -
Williamgrant
nagyúr
-
fo_di
őstag
-
fo_di
őstag
válasz
Oldman2 #23842 üzenetére
Q) You wrote on Open Post that this ROM supports 9 languages but I can't find them!
A) MIUI Mintberry is strongly connected with a great app developed here on XDA: App Manager. It provides many useful features to take advantage of root privileges.
One great feature is ROMManager which let you to download directly on your phone flashable zip packages provided by us, such as Language Packs.
So to get them (and ROM updates when available) follow these steps:1. Open App Manager
2. Tap on ROM Manager
3. Select MIUI Mintberry EDITION
4. Click on language pack for your current MIUI version
5. Tap on Download
6. When Download is finished, reboot into recovery
7. Flash it from /sdcard/romtoolbox/download/MIUI_mintberry -
válasz
Oldman2 #20607 üzenetére
Mint írtam, a WiFi probléma miatt nem raktam eddig CM10.1-et. Ez a notification bar bug csak rátett egy lapáttal. Most már CM10.1-et használok, mert a WiFi probléma megszűnt. (kopp-kopp...)
Nem az a baj ezzel a buggal, hogy van, hanem hogy fél év alatt nem került kijavításra. Pedig ez egy vizuális bug, ami nap mint nap észrevehető. Lehet, hogy sok embert nem zavar, de azért én törekszem - a realitás határain belül - a tökéletességre. És úgy gondolom, ha CM10-ben meg tudták csinálni tökéletesre, akkor ugyanez CM10.1-ben is megvalósítható.
És én itt befejeztem a témát.
-
Remus389
veterán
válasz
Oldman2 #20159 üzenetére
van polarcell 1800mah (? vajon tényleg annyi? ) 13 euróért, ami 3900ft-4000ft
de van gyári 1650-es, eredeti Samsung is, 4200ft-ért
Én utóbbit vettem, nem kiserletezek kínai utangyartottal, mert vagy jó lesz vagy nem 1 év múlva, abban biztos vagyok az eredeti Samsung minőségét nem éri el
pláne 2-300ft a különbség
a te esetedben pedig a pot akksi legyen a használt
-
( V )
veterán
válasz
Oldman2 #20048 üzenetére
ha vetsz egy pillantást az aláírásomra láthatod hogy én is a Nova Launchert használom SGS-en
(igaz nem gyári romon)
am talán a Zeam vagy az Apex ami megy GB-n is, de a GO Launcher tuti és ott aztán van minden igyom bingyom Eyecandy és funkció, de hasonlóan jó az ADW Launcher is!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest