- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JJ hunter
aktív tag
-
-
tybsen
addikt
válasz
JJ hunter #19296 üzenetére
Nálam ugyanez. Gyakorlatilag bármikor amikor kilépek valami miatt az opera minibol es vissza akarok menni, nem megy... fekete képernyő, be kell zárni es Újra megnyitni. Illetve ritkán ment, talán a keszulek ujrainditasa utan, de csak néhányszor. Azóta ugyanazt tapasztalom, mint Te. Viszont az opera mini csinálta ezt a galaxy nexusommal is, bar ott nem minden egyes alkalommal, csak néha jött elő. Szóval ez szerintem opera mini bug vagy passz.
-
Vic61
senior tag
válasz
JJ hunter #19296 üzenetére
Én Chrome-ot használok, én nem generáltam ilyen hibát. ...de jó hogy leírtad a bibit, mert a "boss" gyakran idelátogat, és reagál rá...
Érdekes momentum GrooveHero kollég-ától (-anőtől?) .pit és repart NÉLKÜL rakta fel a 3 fájlos JWB-t Ginger alapra, és CSAK így sikerült !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest