- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
válasz
KonzolKartel #14795 üzenetére
Hali! Amon-ra-s partícionáló nem teljesen tökéletes, nekem momentán egyszer sem csinált jó ext partíciót. Próbáld meg linux alól (pl. ubuntu live cd-vel) cfdisk-kel vagy a grafikus gparteddel, úgy lesz partíciód.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
KonzolKartel #12420 üzenetére
Az FLB 1.0-s romban működik a mobil-tv?
llaszlo: a te új romodban, van mobil-tv?
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #12420 üzenetére
Van egy pár ROM-om, szóval ez így elég tág fogalom.
-
wopi
aktív tag
válasz
KonzolKartel #12371 üzenetére
Szia!
Érdekelt volna a progi, de marketben nem elérhető... Miért? -
Watt25
veterán
válasz
Jah, és Te vagy itt a második, aki ismeri (használja) a Waze-t. Szóval, csak Pulse-osokból van legalább 3 (velem együtt). Akkor miért kb. 10 aktív ember van csak Mo-on?
-
Watt25
veterán
válasz
Bár, én is nagy Waze fan vagyok, de azért kiváncsi vagyok annak az arcára, aki valós navigációs igényektől vezérelve letölti a Waze-t, és megpróbál vele eljutni A-ból B-be.
Egyébként azért Bp-ről hazafelé menet használtam már valóban navigációra (olyan helyről mentem haza, amelyet nem ismertem és valóban haza is navigált), de azért messze van attól, hogy használható legyen. Meg persze az, hogy hazáig elnavigált, csak magamnak köszönhető, hiszen a környékemen megcsináltam 100%-osra a térképet.
Viszont tudtommal valóban nincsen másik ingyenes, Magyarországon is működő navi. Rosszul tudom? -
kecz
aktív tag
válasz
KonzolKartel #11984 üzenetére
Tehát nem éri meg ezek szerint a mem kártya gyorsaságára menni, inkább csak ha mennyiségben akarok bővíteni?
-
kecz
aktív tag
válasz
KonzolKartel #11949 üzenetére
De most engem nem a task killerek érdekelnek, mert biztos nem fogok mostanában felrakni egyet sem. Viszont azt még mindig nem értem, hogy miért érdemes magasabb mb/s-os sdhc kártyát venni. Ha a kártyára telepítgetek úgyis belassul a teló. vagy én értettem valamit félre?
-
arnoid
csendes tag
válasz
KonzolKartel #11924 üzenetére
Engem a névnapomon már a sírás kerülgetett.Mindig szoktam kapni 10-12 köszöntést sms-ben,ezzel szemben idén csak 3-an üdvözöltek így,aztán napok,hetek múltán derült ki,hogy nem érkeztek meg.Aznap 8 eltűnt sms-ről tudok.
Persze mindenki kiakadt rám,hogy meg sem köszöntem a köszöntést.A magyarázat nem volt túl meggyőző; bocsi Pulse-om van.
Ha nem érkezik megoldás,akkor sajnos le kell cserélnem,mert a munkámban is konfliktusokat szül.Mit szólna a T,ha erre hivatkozva mindenki visszavinné? -
arnoid
csendes tag
válasz
KonzolKartel #11802 üzenetére
Én is szívok az sms-ekkel.Már a 3.appot használom hozzá,de erős a gyanúm,hogy ezzel is veszett már el.
Remélem mielőbb megfejtik,mert ez így tarthatatlan.
Az hogyan lehet,hogy a legtöbb usernek nincs ilyen jellegű gondja? -
bucsupeti
senior tag
válasz
KonzolKartel #11800 üzenetére
...tehát a ChompSMS-el volt valami probléma és nem a Pulse-al.
Naponta legalább 30-40 hívást indítok és ennyit biztosan fogadok is. Ennek ellenére nem tapasztaltam problémát soha (1.5 és 2.1 alatt sem). Aktívan használom a konferenciabeszélgetést is. Jól és kényelmesen használható minden telefonos funkció.
Panasz soha nem érkezett hogy hívtak és nem jelentkeztem, pedig biztosan szóltak volna ha ilyen van. -
Clemi
veterán
válasz
KonzolKartel #10875 üzenetére
Köszi, és tudom, hogy ez a nagy pulse topicja, de a mininek nincs
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #10515 üzenetére
T-MOBILE hivatalos 2.1 ROM + CUSTOMIZED_HU
csak ez az aláírása...
vagy arra gondoltál, h Wattnak mondta, h rakja be az aláírásába?
szerintem röviden is bele lehetne írni, de felesleges, mert tény, h nem csak ezt a fórumot használjuk...
-
szaboknak
aktív tag
válasz
KonzolKartel #10495 üzenetére
meg kell rootolni a telót és az eredeti rom-ból is rootexplor-ral ki tudod cserélni vagy törölni system/media/audio- ban találod én is ki cseréltem a kamera hangokat mert borzasztóan idegesített főleg videózáskor,hogy nem lehetett kikapcsolni.
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #10427 üzenetére
Ne vezesd félre, ha a /system/sd/dalvik-cache létezik akkor oda pakolja az appok adatainak nagy részét. Olyan rendszert meg még nem láttam, hogy használom és nem változik a szabad hely mérete.
-
drachos
tag
válasz
KonzolKartel #10419 üzenetére
Szerintem Te rossz keresőbe írtad
Sippet szerintem a fórum keresőjére gondolt -
benyboy
tag
válasz
KonzolKartel #10118 üzenetére
gondoltam, csak a kérdés az volt, hogy a memória meg is maradt? magyarul működik az app2sd?
-
Tharagul
csendes tag
válasz
KonzolKartel #9954 üzenetére
Köszi a gyors helpet, de azt hiszem félreértettük egymást. A SIM kártya Pulse-ban maradéktalanul működik, de mióta beletettem a Pulse-be, azóta a P1i nem látja, hogyha benne van ugyanaz a SIM (ami előtte a Pulseban máűködött). Arra írtam az unlocked SIm-et, amit a SIM behelyezés után induláskor a Pulse még pluszban kiír. A P1i meg nem megy se telefon, se flight módban sem, se kártyávalé és mostmár anélkül sem. Pedig asszem annak mennie kell kártya nélkül is. Totál kész... Visszatéve a pulse-ba működik, P1i-ben mintha bent sem lenne...
-
sagesz93
addikt
válasz
KonzolKartel #9158 üzenetére
Én a marketen nem találom...
Tudnád linkelni valahonnan? -
sagesz93
addikt
válasz
KonzolKartel #9146 üzenetére
Ezeket mivel/hogy lehet törölni? A roadsync-et én is letörölném...
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #9117 üzenetére
Swap nincs, azt ne csinálj az SD-re. Én fogtam és linux alatt csináltam egy nagy FAT32 és egy ext2 partíciót, megformáztam őket és szépen ment utána az a2sd.
Ja és a régi jó "ro.HOME_APP_ADJ=1" beállítás most is sokat segít, hogy sokkal ritkábban (szinte soha se) üsse ki a home appot a memóriából. A /data/local.prop fájl végére elég odabiggyeszteni ezt a sort.
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #8549 üzenetére
Pedig a 2.1 adna még egy lendületet az eladásoknak talán.
-
Reignman
aktív tag
válasz
KonzolKartel #8549 üzenetére
Vicces, ahhoz képest, hogy körül-belül fél éve kezdték el árulni...
-
n00n
őstag
válasz
KonzolKartel #8493 üzenetére
Én is írtam nekik. Remélem meg van nekik a jó is, mert ha nem én meglincselem ezt a tagot.
Bár jó jel, hogy állítólag Magnusheron már úgy kapta vissza a szervizből....
-
sagesz93
addikt
válasz
KonzolKartel #8477 üzenetére
Azért a t-sek se lehetnek ilyen b/lf/szok
Kérdés: szereztem htc clock és weather widgetet, feltettem, és nem találtom a widgets-eknél.
Hol a hiba? -
munnergep
senior tag
válasz
ez nagyon úgy néz ki
(kínomban vigyorgok)
-
törölt tag
válasz
Ha ez így van én beleverem a fejem a falba.
-
JoHnni
senior tag
válasz
KonzolKartel #8132 üzenetére
igen, ez biztosan így lesz, de ha így nézzük akkor mindig lesz frissebb és frissebb verzió, 2.1 vagy 2.2-vel muszáj lesz megelégednünk sztem
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
KonzolKartel #8132 üzenetére
így van
nekem egy 4 éves HTC Charmerem van, azt cseréltem most le a Pulsera, de ahhoz még mindig van support... a legújabb WinMo-t is megcsinálták rá, és mint mondtam, az egy 4 éves cucc...
ennyi év után a szeretett Pulse-unkról nem lesz semmi hír... -
sagesz93
addikt
válasz
KonzolKartel #8039 üzenetére
Most akkor megy a pulse-on vagy nem megy?
megoszlanak a vélemények
33-ba jó vétel a telefon ugye?
kicsit félek az egésztől, mert valaki ezt írja, valaki azt... de videók alapján -az lg aréna után- gyors a teló. -
syl5
őstag
válasz
KonzolKartel #8039 üzenetére
egy linket dobnál pü-be?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #8036 üzenetére
mivel?
-
syl5
őstag
válasz
KonzolKartel #7837 üzenetére
A Vanilla update 6 van fent.
És szerintem ez Bobo meg Paul 6.1-én alapul. -
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #7832 üzenetére
De ha linkeled akkor nem kell megkérdezni.
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #7829 üzenetére
Talán azért kellene belinkelni, mert pl van akinek fogalma sincs arról, hogy miről beszélsz. És ezzel nyilván nincs egyedül
Meg mert alap, hogy ha valami más témát indít az ember amiről még nem volt szó, ráadásul nem is ezen az oldalon található. -
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #7822 üzenetére
Alap, hogy belinkeljük amiről beszélünk főleg, hogy ha előtte nem nagyon foglalkozott vele senki. Legalábbis én ezt láttam eddig. Fel lehetsz háborodva, de nem csak én nem tudtam először, hogy miről böfögsz.
-
n00n
őstag
válasz
KonzolKartel #7812 üzenetére
Eddig azt olvastam róla, hogy nem nagyon dob a sebességen. De én is kíváncsian várom az eredményeket, ha valaki kipróbálta.
Tegnap óta az update4-es ROM-ot használom, azóta 12x telefonáltam, 3 sms írtam, 4-et fogadtam, 12 fájlt küldtem át bluetoothon, semmi hiba nem volt. Marketből telepítettem dolgokat, mentek szépen. Root explorerrel eltávolítottam pár nekem nem kellő dolgot. Majdnem 70 mega üres helyem lett. Live wallpapert használok, minden animáció be van kapcsolva és még így sem lassult be egyszer sem. Vanilla lejátszója sokkal jobb, T-snél tök lassan reagál a számváltásra, itt egyből. Teljes feltöltés után játszottam kicsit, majd zenét hallgattam 4 órán át, illetve wifiztem 2 órán keresztül, azóta eltelt 24 óra és még mindig 50%-on áll az aksim. Azt hiszem ez jó.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7812 üzenetére
mit???
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7735 üzenetére
persze!
hall!! -
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #7664 üzenetére
Nekem MCR 1.7-tel csak ritkán van olyan eset, hogy nem kezdi el letölteni egyből.
-
Watt25
veterán
válasz
KonzolKartel #7659 üzenetére
És a 64bit-es Win7 driver-ek működnek 32bit-es XP alatt?
De nem is ez a lényeg, már felraktam az 1.7-et. Ez egész jó, és valóban műxik a MobilTV is, szóval tökéletesen használható a telefon. -
Watt25
veterán
válasz
KonzolKartel #7629 üzenetére
Most akkor a lavorba esett telefonod 100%-ig működőképes lesz?
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #7369 üzenetére
"Arra gondoltam, amit írtál, azzal valamiért a fast boot jön be."
Fast boot? Érdekes. Akkor lehet, hogy rosszak a gombok?Amúgy valld be nyugodtan, hogy kábeleztél és toltál valami játékot és a nagy játék közepette beejtetted a klotyóba a telót.
Ilyenről már többször hallottam, mint a lavóros verzióról.
-
Watt25
veterán
válasz
Most ez a lavóros Pulse? Képes bármire is a fürdés után?
-
fone
csendes tag
válasz
Nekem már volt ilyen tünetem...megijedtem, de ez a leírás pikk-pakk rendbe tette:
http://navigyurci.hu/2010/01/03/t-mobile-pulse-frissites-mit-csinalj-ha/
Csináld meg, rendbe teszi. Kíváncsi vagyok sikerül-e.
-
fone
csendes tag
válasz
KonzolKartel #7363 üzenetére
Úgy érted, hogy folyamatosan újraindul?
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #7361 üzenetére
"Menü+piros+home" Ilyet nem írt senki.
MENU PIROS POWER ezzel lehet az amonra-ba vagy egyéb ilyen menübe belépni. A dec update is tartalmaz ilyet csak jóval gyengébb, mint az amonra.Van minden telefonban és aksin egy lakmusz papír ami ha elszíneződik akkor egyértelműen nedvesség érte a telefont.
Sajnos szervízest nem tudok.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7363 üzenetére
a fast boot bejön?
a gép látja?ha igen, akkor nincs veszve az ügy... onnan is lehet bactatni, de azt nem nagyon vágom sry
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7361 üzenetére
az pedig a recovery lenne... meddig vártál maximum? memkártyán rajtavan a decemberi update?
de ha nem veszik észre, akkor nyert ügyed van, ha meg igen, akkor ugyanott vagy mint most
szal szvsz nincs mit vesztened
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7359 üzenetére
menü, piros, bekapcs... ez az "amonra" mód
hang le, piros, bekapcs pedig az fucktory reset (lehet h nem le, hanem hang fel...)
szerintem vidd be a trébe, de nem mondd h tanítottad úszni
hátha nem veszik észre, és cserélik
(paraszt hozzáállás tudom, de hát amilyen a mosdó...)
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #7353 üzenetére
Feláll.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7354 üzenetére
ez a 2.1 honnan van?
-
re-d-evil
tag
válasz
KonzolKartel #7320 üzenetére
Helló!
Ha bemész a T-be és elmondod, hogy a kártyád elveszett, megrongálódott, ellopták,stb., akkor kb 5 perc alatt csinálnak egy újat, ugyanarra az előfizura, ugyanazzal a számmal. Csak igazolnod kell, hogy te vagy az előfizető. A régit letiltják, az újat meg kis idő múlva már használhatod is. Mellesleg szvsz egy beázástól a kártya nem feltétlenül megy tönkre. Én kipróbálnám egy másik telóban mielőtt újat kérek.
Sajna a teló már egy más kérdés. Arra vszleg keresztet vethetsz... -
llaszlo
veterán
válasz
Kifizetni mindenképp ki kell, a szerződést nem bonthatod hiába lopják el a telefont vagy kifizeted a kötbért és bonthatod.
Ha beviszed szervízbe akkor megállapítják, hogy beázott így a gari ugrik, de fizetősen javítják. Viszont a fizetős ha a T-ben csináltatod drágább (de árajánlatot kérhetsz az ingyen van), mint valami magán szervízben. -
Watt25
veterán
válasz
KonzolKartel #7323 üzenetére
Igen, az a baj a vizzel, hogy befolyik mindenhová, kifelé már kevésbé. Tehát amennyire lehet ripityára szedni a telefont (rögtön a vízbeesés után
), hátlap, aksi le, és így szárítani. (Esetleg szétcsavarozni, bár ehhez speckó csavarhúzó és az összerakáshoz lehet, hogy nagyon extra kézügyesség is kell. (Gombok ki fognak esni?)) Aztán lehet, az aksi totál tönkrement, kipróbálni aksi nélkül (mert lehet, zárlatos), USB-re csatlakoztatva. De esélyt nem sokat látok, bár hallottam már ilyet, hogy túlélt vízbeesést telefon.
Kérdés, hogy ezek a csodatelefonok jobban kényesek-e az ilyesmire? (Több dolog van benne, nagyobb valószínűséggel megy tönkre.)
Az alkoholban lehet valami, mert az legalább nem vezeti az áramot, tehát zárlatot nem okoz, de ha van benne olyan (pl. papír szerű) anyag amit viszont a folyadék "szétszed", akkor rosszabb lehet. -
Jadro
veterán
válasz
KonzolKartel #7323 üzenetére
T-t nem érdekli hogy ellopták vagy vízbe esett esetleg eladtad, ez a Te felelősséged. Nekik az a lényeg hogy fizesd az előfizut és a részleteket. Szóval minden mindegy alapon mehet szervizbe átnézésre, bár gondolom ez már pénzes buli lesz. Vízbeeséskor ugrik a gari.
A hajszárítózás sajnos kevés, minél előbb szét kell szedni teljesen.
-
DarkByte
addikt
válasz
Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom ilyenkor érdemes megfürdetni desztillált vízben az egészet hogy lemosd róla a korrodáló anyagokat amelyek sima vízben vannak (habár ezzel már szerintem elkéstünk bőven). Ezután kiszárítani, jó egy napig száradni hagyni, összerakni és ha szerencséd van működni fog.
-
m0rd0k
senior tag
válasz
Előszöris is a régi jólbevált módszert a szárítást javasolnám,bár nemhiszem hogy segítene.De egy próbát megér.Ha be is kapcsol csak valami nem jó,még ugyis jobb bevinni szervizbe,mint vizesen.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7318 üzenetére
negatív
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7312 üzenetére
jövőhéten veszek mindenkinek egy desire-t ha megnyerem a lottót megígérem!!!
szentem nincs is bnője
az ilyen kockáknak marokmarcsa jut csak
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7282 üzenetére
holnap éretségizik a csóka angolból v mi?
holnap akkor lesz mcr 2.1-ünk?? ne már :-O nem hiszem el
-
Watt25
veterán
válasz
KonzolKartel #7280 üzenetére
Hát, nem hiába, gáz lenne, ha angolból meghúznák holnap, miközben naphosszat fórumozik és twitterezik - angolul.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7278 üzenetére
ez komoly???
könny szökött a szemembe...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7275 üzenetére
a rendes, pulse-ra valót??
-
Jadro
veterán
válasz
KonzolKartel #7205 üzenetére
A lényeg hogy alakul a dolog. Lesz az még jobb is.
-
rakal
senior tag
válasz
KonzolKartel #7123 üzenetére
Nagyon lassú,szaggatnak a videok erősen,szinte nézhetetlenek,állandóan pufferel.
-
cx29
tag
válasz
köszi az infót
sajna ez egyenlőre használhatatlannak tűnik, inkább kínszenvedés
na de azért ki tudja mi lesz belőle...majd
-
modd3r
őstag
válasz
Nálam nagyon lassú...
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #7109 üzenetére
Ahogy én nézem nem. Feltöltötte és próbálkozgat vele, de ez nem egy működő cucc - de ne legyen igazam. Amúgy erről a Bigbear-ról az a kép alakult ki bennem az idők folyamán, hogy nagyon lelkes de szakmailag nincs a topon, aztán biztos fejlődik is időközben.
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #7109 üzenetére
Link?
-
norbesz74
aktív tag
válasz
KonzolKartel #6997 üzenetére
hA te értenél hozzá, akkor rég szifonod lenne.xD
ui: Remélem ezt el tod olvasni akkor cset szabályai engedik a röviditést a szenges motimuvokat aszt ha nem értesz valamit, akkor akciósan 5000ft adok norbi szótárat.
-
Indy
tag
válasz
KonzolKartel #6911 üzenetére
76 Mb szabad per pillanat, ennél kevesebb talán egyszer volt, 73 Mb.
-
mumk
tag
válasz
KonzolKartel #6849 üzenetére
Ezzel még nem megy a flash.
-
Indy
tag
válasz
KonzolKartel #6172 üzenetére
Közben nekem is, csak elég fura a nyomáspontja a gombnak. Letenni viszont nem lehet vele a hívást, igaz?
-
syl5
őstag
válasz
KonzolKartel #5789 üzenetére
Ez volt a megoldás, köszi!
Ignore list-re tettem, és rögtön frissített is magától. -
Klemens
őstag
válasz
KonzolKartel #5498 üzenetére
Másik ilyen progival már sikerült.
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #5448 üzenetére
Ha vissza lehet állítani, de mi van akkor ha valami olyan gebasz van, hogy nem lehet. Akkor bukhatod a garit.
Korábban szervízben dolgoztam. Sokszor hoztak be olyan telefont, hogy nem lehetett bekapcsolni. Na akkor mi van? -
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #5440 üzenetére
RE
Ami meg nem hivatalos az olyan, mintha nem is lenne. Nem mindenki akarja elbukni a garanciát egy illegális SW frissítés miatt.
Az a szomorú, hogy ezek a telefonok csak illegális ROM-okkal használhatóak igazán jól. -
dorkababa
aktív tag
válasz
KonzolKartel #5440 üzenetére
2 teló közt max 1 hónap van emlékeim szerint.
ténél november eleje óta van pulse,spica meg tán dec elejétől pannonnál. -
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #5425 üzenetére
Miért vagyunk OS terén lemaradva? Nem sok telefonnak van 1.5nél újabb szoftvere.
Nexus One, Motorola Droid és még van egy kevés, de a legtöbb az 1.5nél tart.
Melyik okostelefon az ami 6 órás folyamatos használat mellett nem fullad ki? Sőt a hagyományos telefonokat is eléggé megviseli. Szerintem ez nem mérvadó és hülyeség. Simán lehet vele pl 3.5 órát telefonálni. És ha nem nyomkodod állandóan meg nem használsz millió widgetet akkor akár 4 napig is megy. -
Jadro
veterán
válasz
KonzolKartel #5425 üzenetére
A hangminősége a legnagyobb gáz szerintem. Az akkut említeném még, de ebben a kategóriában sajna ez van.
Gyári OS-el még az akadások is.
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #5419 üzenetére
Akkor még kellett volna egy iránytű és megnézni, hogy melyik a helyes irány. Mert lehet egyik sem mutatja jól.
A két telefon nem zavarhatta egymást?
-
törölt tag
válasz
KonzolKartel #5406 üzenetére
Köszi
-
Jadro
veterán
válasz
KonzolKartel #5376 üzenetére
Próbálom. 30 mega körül. De amikor lefagyott az asztal akkor elég sok program volt a listában, nem tudom miért. Hiába lőttem ki, már nem segített.
-
Jadro
veterán
válasz
KonzolKartel #5374 üzenetére
Értem, köszi. Van kint kill all progi, ami gombnyomásra öli a cuccokat, de feltettem az auto memory managert. Jókat olvastam róla. Meglátjuk hogy működik.
-
Khelben
nagyúr
válasz
KonzolKartel #4310 üzenetére
jah, ez 2.2.1.
-
Khelben
nagyúr
válasz
KonzolKartel #4303 üzenetére
Szerintem nem ugyanarról a programról beszélünk, feltettem a louder volume hack-ot, de csak hangosabb lett a külső hangszóró, a beszéd hangminősége nem változott. És opciókat se találtam, csak annyit, hogy headset boost...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #4307 üzenetére
akkor a samukon, amiken gyárilag van (pl spica) azokon vajon normálisan fut?
-
Khelben
nagyúr
válasz
KonzolKartel #4298 üzenetére
ez csak a médialejátszásnál javít vagy a telefonálás közbeni beszéden is? Engem a vanilla se nyűgöz le a hangminőséggel...
-
Akron99
aktív tag
válasz
KonzolKartel #3338 üzenetére
Alapesetben én is azt mondtam, hogy ennyiért megérte.
De az a baj, hogy amikor ügyfelek hívásait veszítem el vagy a contact listám keveredik össze és elveszik egy tel.szám, stb... akkor nem kárpotól az sem, ha ingyen adnák.
Fenntartom, hogy így üzleti célra továbbra is megbízhatatlan, ergo alklamatlan.
Ahogy valaki korábban itt említette, mindent tud, de telefonálásra ne használd. -
sippet
senior tag
válasz
KonzolKartel #3274 üzenetére
dobsz audio hackhez egy linket? vagy erre gondolsz? nálam ez nem működik a telefonon. mármint nem dob hibát, meg semmi, egyszerűen csak semmi hatása.
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #2848 üzenetére
A superbootot én sem tettem fel. Úgy látom nem olvastad el rendesen. Nekem az 1.4.1-el rebootolt a teló, te pedig az 1.6-ról írtál. De most nagyon úgy néz ki, hogy csak az 1.6ot tudom feltenni. Már csak arra adhatna valaki választ, hogy miért nem látom a programjaimat az SD-n?
-
juan88
tag
válasz
KonzolKartel #2785 üzenetére
Pedig ott van:
This ROM is now ONLY for Pulse devices running the 'December Update'.Felszabadultunk!
Sőt, itt az 1.6 is.
-
Pter_
tag
válasz
KonzolKartel #2783 üzenetére
Megjelent az MCR U8230 1.2 update!
Én már feltöltöttem, most próbálgatom -
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #2763 üzenetére
Sajna windows alatt nem tudom, miket kell trükközni, drivereket/dll-t felrakni vagy mi, hogy lássa a win a telót és menjen a fastboot. A topikban tuti volt leírás, vagy valaki majd megírja, hogy csinálta. Én linux alatt csinálom és ott megy egyből.
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #2748 üzenetére
Igen, csak szerintem ami nálad van, az recoveryből telepíthető - amit most nem tudsz elérni. Míg a T-s billkombóval is indítható (vol+ + piros + bekapcs). Próbálj meg adb-vel rebootolni recovery módba bootloderből: adb shell reboot recovery, sajna nem tudom adb müxik-e már ott.
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #2746 üzenetére
Igen, csak ahhoz már rajta kell legyen az SD-n a T-től letöltött eredeti cucc.
A huawei kiadott egy új forráskódot a telefonhoz, ezzel sikerült már egyeseknek kernelt forgatni a decemberi update-hez is, szóval nemsokára lesz hozzá custom rom:
[link] -
zs0lt33
csendes tag
válasz
KonzolKartel #2744 üzenetére
kártyaolvasód nincs?
anélkül lehet hogy ciki lesz... -
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #2703 üzenetére
0db force close hetek alatt, azt se tudom mi az
A sebessége is teljesen jó nálam. Nem szabad telenyomni widgetekkel meg háttérben fölöslegesen figyelő szarokkal, és nincs vele gond.
CoolBoy: nem veszted el a garit, bármikor visszatolod a gyári romot.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #2702 üzenetére
én az alap romot használom, nem módosítottam még semmit (kell a gari
valszeg élni is fogok vele 2 ünnep között, mert elegemvan nagyon
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest