- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
munnergep
senior tag
válasz
llaszlo #14491 üzenetére
A gps egyáltalán nem megy, a hangszóró+mikrofon pedig ritmusosan, fél másodpercenként, fél másodperce elhallgat.
A jegyzőkönyvben az szerepelt, hogy cserét javasol a telemax, mivel nincs alkatrész. Viszont, most, hogy kérdezed, magát a javítási lapot nem is láttam, hogy mi az amit egyáltalán megcsináltak és mi az amit nem. Na ezt ma még kiderítem. -
munnergep
senior tag
válasz
Lone25 #14454 üzenetére
Ez teljes mértékben igaz, én is próbáltam Dalvikot az sd-n, 2-3 óra után elég is volt. Viszont a swap akkor is kezelhetőbbé teszi a pulse-t, ha az sd-t nyúzza is nagyon, mert a bezár-megnyit-betölt funkció a belső memórián is lassabb, mint a nyitott programot előszedni a swapról.
-
munnergep
senior tag
Tegnap voltam a t-pontban, ahol nem tudtak arról, hogy nekem már náluk van a telefonom, aztán hopp, előkerült. Miután megállapította a fickó, hogy nem javítható, és már nem forgalmazzák fel is ajánlott helyette egy pulse mini-t. Picit meglepődött, hogy milyen vehemensen utasítottam vissza az ajánlatát, felajánlott egy rakás telefont a pulse árában, ami természetesen mind használhatatlan számomra.
Maradt az, hogy vagy ráfizetek egy rakás pénzt, hogy ismét androidos telóm legyen, vagy valami ostoba telefonnal szívok még vagy másfél évig.
Kicsit ideges lettem, főleg, hogy megy a swap meg overclock meg minden -
munnergep
senior tag
Korábban írtam, hogy szervízbe adtam a telóm még 09.03-án, persze azóta se jött egy mondat se, hogy mi van vele. De. Megnéztem ebben a telemax rendszerben és az ottani jegyzőkönyv szerint 09.21-én elhagyta a szervízt. De nem is ez a lényeg. A jegyzőkönyv végén szerepel az a mondat, hogy fődarab hiány miatt kéri a szervíz a t-mobiltól a saját készletből történő készülék cseréjét.
De ha nem forgalmazza már a té a pulse-t, akkor mi az anyámból cserélik? -
munnergep
senior tag
Bementem a t-hez érdeklődni a teló 09.18i kiadása miatt és csak annyit mondtak, hogy még nincs kész, majd szólnak. Meddig húzhatják a javítást?
-
munnergep
senior tag
2010.09.03-án adtam be a szervízbe a telóm, 2010.09.18. a kiadási dátum. De még nincs kész. Mit tudok ilyenkor csinálni, tudom valamivel b@sztatni a t-mobilt? Vagy ülök a seggemen és várok?
-
munnergep
senior tag
válasz
llaszlo #13707 üzenetére
Kb. így érzem magam most én is a telefonnal. 2 hónapja kell ténylegesen kihasználnom az okostelefon mivoltát, de sajnos mindig visszaköszön a memória hiánya és egyéb nyalánkságok, egyszerűen egy nagy erőlködés és kínlódás a használata. Telefonnak jó, játszani jó, de melóra alkalmatlan.
Alig várom, hogy legyen pénzem egy JÓ androidos telóra, de az még messze van -
munnergep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #11746 üzenetére
-
munnergep
senior tag
Júli 6-tól Red Bull mobil szolgálatató indul, 3 telefonnal, részlet a cikkből:
"valamit a Red Bull megrendelésére legyártott, Android operációs rendszerű RBM2."
Szerintetek ez sima U8220, U8230 vagy a bővített memóriájú U8220?szerk: megtaláltam, kevertem a dolgokat, bocsi:
A visszafogottság a memória méretén is érezhető, csupán 128 megabájt RAM és 256 megabájt ROM gondoskodik a “gyors” működésről.
-
munnergep
senior tag
Lenne egy kérdésem, ami lehet, hogy másoknak alap, de nekem nem jön össze:
Letöltöttem az android sdk-t a 2.1es és 2.2es platformokkal. A 2.1 alá szeretném betenni a mostani romomat, hogy fusson az emulátorban. Elvileg annyit kéne csak, hogy a nandroiddal lementem és a system.img-t bemásolom a megfelelő helyre. De így az istenért sem akar menni.
Valaki próbált már hasonlót? -
munnergep
senior tag
válasz
KonzolKartel #8477 üzenetére
ez nagyon úgy néz ki
(kínomban vigyorgok)
-
munnergep
senior tag
Egy majom biciklis miatt elszállt a telóm vagy 5 métert (kormánya a könyökömnek és már repült is).
Bejön az android logóig, aztán csak folyamatosan android anim van. Flashelést, sd kártya kivételt, mindent próbáltam, de semmi. Valszeg kedden szervíz. Külsérelmi nyom semmi sincs rajta. 15 nap lesz?
Mi a szart csinálok a buszon addig?
Mindegy, a Froyo forráskód is kb. akkor jön ki, legalább nem leszek addig modaco függő. -
munnergep
senior tag
erre még várhatunk....
De lehet, hogy el kéne őket árasztani post hegyekkel, hogy adják ki tesztelésre.
(Ha nem lenne random reboot és vibrálna, nekem tökéletes lenne a mostani állapot is) -
munnergep
senior tag
Tegnap este óta van fent, egy-két fc van, reboot NINCS, a hangminőség jó, vibra nincs, kicsit lassú néha, de szerintem a leghasználhatóbb 2.1es rom. Ma még lesz egy update5 is belőle.
Erre akarnám most felrakni a launcher pro beta-t, apndroidot, advanced task killert, de nincs wifi a közelben
-
munnergep
senior tag
Nincs most wifim, nincs valakinek apk-ban a launcher pro beta? Vagy egy link hozzá? (free progiról van szó)
-
munnergep
senior tag
Azért kérdeztem, mert az első verzióban még jó volt a mikrofon, aztán jött egy nagyon bugos verzió, aztán visszatettem az 1.7et, aztán vissza akartam most tenni a jelenlegid, de láttam, hogy mikrofon probléma van. Csak nem tudtam, hogy mindenkinél, vagy ismét csak egyes telefonokon.
-
munnergep
senior tag
A Sh4d0w940 féle romot próbálta valaki?
Ha igen, a mikrofon megy? -
-
munnergep
senior tag
Tegnap én is feltettem, de az állandó force close-okat nagyon meguntam. Aztán feltettem app2sd nélkül és nagyon nagyon kellemesen csalódtam.
Azt most is érezni, hogy a T-s canvas miatt vannak még lassulások, de maga a "belső" működés simán hozza, (sokszor gyorsabban is) az 1.7es szintjét.
A hangminőség jobb lett, sokkal tisztábban hallom a hívó felet.
A kamera tényleg rögtön indul és a képminőség is jobb lett.
A google szinkronizácóval sem volt semmi gond, az összes számot, csoportot, kedvenceket 1 perc alatt beszinkronizálta.
A felhasználói élmény kellemesebb, a lock screen sokkal jobb, fura, hogy a home++, helixlauncher2, stb. progi is elindulDe sajna a vibra nem megy, ez pedig nekem fontos, úgyhogy ma délutánig még bohóckodok a rommal, aztán vissza az 1.7
-
munnergep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7355 üzenetére
bigbear féle
(mégsem kamuzott, úgy néz ki)igen, még nem lehet installálni...
-
munnergep
senior tag
Eltelt még egy nap, újabb bigbear halogatás?
-
munnergep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7313 üzenetére
áaaaaaaáá!!!!
-
munnergep
senior tag
Biztos volt róla szó, de nekem csak most tünt fel: a Tat kezelőfelületet szolgáltatókkal és gyártókkal fogják leboltolni, marketbe nem kerül
-
munnergep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3833 üzenetére
használd az apndroidot, az átengedi az mmst, de mást nem enged
-
munnergep
senior tag
válasz
llaszlo #3825 üzenetére
Reggeltől estig simán ment, ha telefonáltam + fél óra wifi + fél óra zene + fél óra videó.
Ha csak telefon, akkor 1,5 nap múlva raktam töltőre, de nem azért, mert lemerült, hanem kb. 30%on állt. Szóval nekem teljesen jó volt.
Ez most valahogy nem akar összejönni, tegnap óta 2x töltöttem, igaz, most kicsit többet is wifiztem, de nem sokkal. De még lehet, hogy valami widget b@szkurálja, még kipróbálom teljesen alap beállításokkal is megint. -
munnergep
senior tag
-
munnergep
senior tag
válasz
CoolBoy323 #3799 üzenetére
ennyire nem vagyok debil
Az zavar, hogy a leghalkabb üzemmód is hangos. Ennyi -
munnergep
senior tag
Keresgéltem sokat, de nem találtam, ezért még egyszer megkérdezem: tud valaki olyan programot ami az in-call hangerőt állítja?
-
munnergep
senior tag
Van olyan alkalmazás, amivel a beszélgetés alatti hangerőt halkabbra lehet venni, mint a gyári leghalkabb alaphangerő?
-
munnergep
senior tag
Ha nekem még az 1.1 van fent, akkor mi a teendő? új amon ra kell hozzá? decemberi update-t is rá kell hozzá varázsolni? Kicsit elvesztettem a fonalat az utóbbi időben ROMok terén
szerk: megtaláltam az útmutatót, ok, este kiprósza
-
munnergep
senior tag
2 hónapnyi Pulse-zés után a véleményem, kis körítéssel:
Volt még régen első generációs iPhone-om, de elcsórták, hogy rohadna le a keze... mindegy. Volt KS20am is, azt eladtam. Tettem fel programokat Nokia N85ökre, 5800-ra, stb. Szóval apple, symbian és winmo is volt már a kezem alatt.
A lopás óta folyamatosan nézegettem a telókat, de mivel csóró lettem, ezért nem telt új szifonra, kerestem egy jó kis alternatívát. Megláttam a Pulse-t, nagyon megtetszett, főleg az ára, na meg hogy részletre is el tudom hozni.
Nem csalódtam.
Nekem kurva jó a telefon/android, igaz, hogy nincs olyan gyors mint a szifon, de testreszabható, ez sokat jelent. Nem tud alapból olyan jól todo-kat csinálni mint a winmo, de 70szer kényelmesebb és gyorsabb, ez is sokat jelent.
Még nincs olyan sok progi mint az applestoreban, de nem volt még olyan feladat/funkció amihez ne találtam volna valami widgetet vagy programot. A videókat igaz, hogy konvertálni kell, de utána röccenésmentesen, élvezhetően lehet mozizni. A mp3 lejátszás nekem teljesen megfelelő, ráadásul nem is szívja az akksit, ami szintén jó. Játékokból is van egy rakás, egyre jobbak és szebbek.
Az egyedüli problémát nekem az akksi szívó widgetek jelentik, de ha az ember kitapasztalja, hogy melyiket ne tegye fel, akkor nem lesz váratlan reggelre lemerülés.
Telefonként is remek, tetszik, ahogy a bejövő hívást kezeli, mialatt beszélek, jól kezeli a contactokat, jó a tárcsázója, nagyon jó, ahogy a csoportokat létre lehet hozni, stb.A fényképző zárt térben egy fos, de kint jó képeket tudok vele csinálni, de én gyakorlatilag nem igazán használom, mert nem érdekel.
A videó felvétel is fos, de amire nekem kell, pont megfelel.A Modacon szerencsére nyomják a srácok, hogy minél jobban és kényelmesebben tudjuk használni a telót.
Összességében még csak az út eleje amit látok, ez a teló illetve az android még nincs igazán kiaknázva, jön még itt sokmindenEgy kis negatívum:
Ami nekem nem tetszik, de nagyon nem, az az android scrollozó rutinjai. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ne lehetne röccenésmentesen simára írni. A motorola droid videókon is azt néztem, hogy a menüben hogyan szkrollozza az ikonokat, de egyszerűen nem az igazi. Pedig a hardver gyors mint a veszedelem. Aki használt már szifont, az tudja miről beszélek. Nem nagy problem, de mégis, sokat dobna a látványvilágánCsak egy kis vélemény volt, mert annyi negatívumot olvastam most itt az utóbbi időben, hogy muszáj volt kicsit a saját tapasztalatom is leírni.
-
munnergep
senior tag
OFF
Warez témához:
Én 2 gámával szoktam játszani pöcén:
1. Battlefield Heroes - ingyenes.
2. Live for speed - 24 fontot kicsengettem érte a fejlesztőknek, mert megérdemlik.De! Pl. néhány grafikai progi warezban van meg, mivel ezek nem 5-10.000 ftos progik, hanem sok százezer. Viszont nem termelek vele egy vasat sem, csak a magam szórakoztatására használom, ha épp van időm, ezért nem érzem semmilyen téren lopásnak a dolgot.
Ha ezzel pénzt keresnék, akkor naná, hogy megvenném. Már csak a support miatt is.
Pulse-nél maradva, ha lesz magyarországon elérhető market, akkor természetesen egy rakás 1-2 dolláros progit megvennék, de mivel nincs, marad az alternatív beszerzési mód.
ONModacon eléggé leültek az 1.6 portolások
-
munnergep
senior tag
OFF
Tettem fel IGO8at (legálisat) egy omnia II-re. Gyönyörű kijelző, gyors vas, fogni is kellemes. Minőségben egyszerűen sokkal magasabb kategória mint a Pulse.
Win6.5 volt rajta.... A kezelése egy FOS. Amikor elő kellett vennem a ceruzát, rám jött a röhöghetnék (utoljára ilyet a ks20ommal kellett).
Nem akarok fikázni, sem vitatkozni, de egyszerűen nem értem a gyártókat, hogy miért raknak még win-t a készülékeikre. Most a wint elfelejteni, aztán ha majd kijött a 7es, akkor újra elővenni. De az ms-t sem értem, hogy ennyi idő alatt még mindig nem tudott egy jól használható oprendszert írni mobilokra.
ON -
munnergep
senior tag
A német és angol tmobilenál kijött egy frissítés ami a hangminőséget és még a nemtommit javítja.
Én nagyon szeretem a 8230as romom és nem szeretnék magentázni ismét.
Kérdésem: Ha jól értem a linux alatt ilyenkor lib-eket javítanak, ami ugye kiszedhető a pulse romból és átthehető a 8230as romba? -
munnergep
senior tag
A szövegbeviteli mezőt tartsd nyomva, aztán felugrik egy ablak, ott válaszd az input method-ot, aztán válaszd ki amit szeretnél.
-
munnergep
senior tag
Szerintetek ezzel együttműködik a pulse?
-
munnergep
senior tag
A "fastboot flash boot pulsemck10.img"-t hol a fenébe írom be? adb shellbe?
Előtte nekem kell formáznom az sd-t ext3ra? -
munnergep
senior tag
válasz
bounty123 #2202 üzenetére
Igen, ezek világosak voltak, garmin xt-t nagyon sok nokiára pakoltam fel + teszt, stb.
Nekem pont az a bajom, hogy egy darab műholdat sem talál (10 perc keresés után sem), viszont folyamatosan villog a status bar-on a gps jelző.
Arra szeretnék rájönni, hogy az a a gps jelző ikon az csak annyit csinál, hogy ha be van kapcsolva a gps, akkor jelezze (függetlenül attól, hogy mi megy a háttérben), vagy ténylegesen levizsgálja-e, hogy van-e hardveresen működő gps? Mennyire vagyok érthető?Lényeg: azt akarom kiszűrni valahogyan, hogy 1000% hardveres probléma és esély sincs rá, hogy szoftveres legyen. Mert ha szoftveres, akkor nem fogom szervízbe vinni, mert az mindig megoldható.
-
munnergep
senior tag
Nekem ugye kezdetek óta nem megy a gps, de annó elsz@rtam ezt a dolgot, mert a 8 napon belüli cserét elaludtam. Mindegy. Kérdésem az volna, hogy nem tudja valaki, hogy hogyan lehet terminal ablakból lekérdezni, hogy egyáltalán hardveresen válaszol-e a gps, vagy valami hasonló? Vagy valami indítási logot, hogy lekérdezi-e a gpst, stb?
-
munnergep
senior tag
válasz
kopasz79 #2104 üzenetére
Én megcsináltam, egy ext2őt kell létrehozni, swap semmiképp se legyen!
A többit automatikusan fogja csinálni, kapásból az sdre telepíti a progikat.Ez tényleg kimaradt
Gyakorlatilag amikor nekifogtam, ez volt az első lépés.Egyébként kövesse mindeki sippet leírását, sztem ott jobban össze van szedve, én melóban eléggé kapkodva írkáltam össze. Bocsi mindenkitől ha nem világos!
-
munnergep
senior tag
válasz
a.t.t.i. #2101 üzenetére
Win7 alatt is megy, de addig hozzá se fogj, amig a szinkronizálós gyári progi nem látja a telódat.
A memkártya partícionálást én ubuntu live cd-vel csináltam, win alatt fogalmam sincsA másodpercekig fekete képernyő alatt mit értesz? Kilépsz valahonnan és nem adja be rögtön a home képernyőt? Nincs túlterhelve a teló? Hány képernyőd vagy egyszerre? 6nál durván be tud lassulni. 3nál is, ha sok widget van kitéve.
Az új rom gyorsabb, "könnyebb", de ha túl van terhelve, ez is lassan adja vissza a főképernyőt. -
munnergep
senior tag
válasz
bounty123 #2094 üzenetére
munnergép: ha az "az eredeti T-Mobile image-t (vész esetére)" teszed vissza, az tutira nem lesz rootolt.
Ez teljességgel igaz, kezdő rootolóknak kéretik rá odafigyelni!
Én először a tmobile romot rootoltam, úgy használtam, aztán csináltam róla mentést és azt töltöttem vissza, ha valami gáz volt.
Ui.: ami nekem nagyon kellene az egy leírás a pulse kernel fordításról, rom buherálásról.
-
munnergep
senior tag
Leírtam/fordítottam én is, de látom elkéstem
:
Installáld a CDt, amit a telóhoz kaptál - ez az USB driverekhez, adb-hez, stb. kell, hogy a pc tudjon kommunikálni a telefonnal.
Dugd be az USB kábelt és bizonyosodj meg róla, hogy a driverek betöltődnek és a gép látja a telefont.
(Ha a szinkronizációs progi látja a telefont, akkor sztem minden oké)
Szinkronizáld a kontaktjaidat és ments el róla mindent amit meg akarsz tartani.Töltsd le a superboot 'rútolót' innen:
http://content.modaco.net/dropzone/1.1-pulse-superboot.zip
a mentő/visszatöltő progit is innen:
http://content.modaco.net/dropzone/1.2.3-p...nrarecovery.zip
a MoDaCo Custom 8230 ROM-ot innen:
http://www.romraid.com/paul/pulse/update-p...core-signed.zip
az eredeti T-Mobile image-t (vész esetére)
http://content.modaco.net/pulse/update-pul...bile-signed.zipNevezd át a Modaco Romot (update-pulse-u8230edition-1.0-core-signed.zip) update.zip-re és másold rá az SD kártyára.
Kapcsold ki a telót és húzd ki az USB kábelt.
Tartsd a hangerő le + hívás vége gombokat, majd nyomd meg a bekapcsoló gombot. Ez teszi boot loader módba a telót.
Dugd be az usb kábelt.Csomagold ki a superboot zipet, másold be az AdbWinApi.dll-t a CDről amit a telóhoz kaptál az 1.1-pulse-superboot
könyvtárba és futtasd az install-superboot-windows.bat-ot.Csomagold ki az amonrecovery.zip-et, másold be az AdbWinApi.dll-t a CDről amit a telóhoz kaptál az 1.0-pulse-amonrarecovery könyvtárba és futtasd az install-recovery-windows.bat-ot.
Ki kell írjon a képernyőre pár dolgot. Ha kiírt valami és nem hibaüzenet, akkor oké.
Ha végzett, kábel ki.
Most úgy indítsd újra a telót, hogy kiveszed az akksit.Ha elindult, menj be a programok közé és indítsd el a Quick Boot progit, amit a superboot tett fel. Válaszd a Recoveryt, megkérdezi a teló, hogy engedélyezed e, nyomj az allow-ra, hogy igen. A teló újraindul, belép recovery módba.
A legelső amit csinálnod kell egy teljes mentés, ezt a Nandroid Backup-al tudod megcsinálni. Ezt rámenti a teljes romot az sd kártyára, amit később vissza tudsz tőlteni, ha kell. Ha bekapcsolod az USB mass storage-t, akkor a számítógépre is el tudod ezt menteni.Most jön a wipe/factory reset, itt minden beállítás el fog szállni a telefonról!
Ha bekapcsoltad az USB mass storage-t, akkor kapcsold ki,lényeg, hogy a telefon ismét lássa az SD kártyát.
Indítsd el az Apply sdcard:update.zip-et.
Ez teszi fel a modaco romot.Végezetül a legelső menüpont, a reboot jön. Ne ijedj meg, várhatóan sokáig fog boot-olni.
Teszteld az új romot.
Ha nem tetszik, akkor Quick boot, recovery és nandroid restore. Ez visszateszi az eredeti romot.
Amit még én sem tudok, hogy hogy lehet a rootolást eltüntetni, ha esetleg szervízbe kell vinni.Nagyjából ennyi.
-
munnergep
senior tag
Ez a modaco-s 8230as pulse ROM egyszerűen lenyűgöző.
Egy két apróság az eredeti romhoz képest, amik nekem sokat számítottak:
-bluetoothon keresztül küldtem kontaktokat, a pulse romon egyenként kellett fogadnom őket, ezzel automatikusan átmegy az összes,
-csillagozható kontaktok (favourites), amik külön kitehetők shortcut-ként,
-működő szinkronizáció,
-jóval gyorsabb 3d-s játékok,
-stb.stb. -
munnergep
senior tag
valamit nagyon elsz@rtam, nem enged feltenni semmilyen progit a telóra... na akkor debug indul..
-
munnergep
senior tag
Ezt én már megszoktam. Amint megveszek valami kütyüt, rá 1 hétre drasztikusan lemegy az ára
-
munnergep
senior tag
Az adb-t én eddig az android sdk-ból indítottam, teljesen jó.
Az új rom pedig: "Main ROM download: UPLOADING NOW"
Percenként frissítgetemPullal kiszeded abba a könyvtárba ahol vagy (legalábbis nekem oda teszi, ahonnan az adb-t indítom).
Pushal pedig oda teszed, amilyen paramétert beírsz. De előtte mountolni kell, ahová tenni akarod. -
munnergep
senior tag
Én 960*640-as formátumról tudok, azt nem húzza szét (vagy 640*960?).
-
munnergep
senior tag
sippet - megy az új rommal is a telefonálás, csak kicsit buherálni kell (lásd modaco)
-
munnergep
senior tag
Most visszatettem az eredeti ROMot, mert valamiért ha bejövő hívás volt, mindig újraindult a teló.
Kivárom amíg megcsinálják normálisan, aztán ismét próba.
Sippet, te tudsz vele normálisan telózni? -
munnergep
senior tag
Feltettem ezt az új ROMot, nagyon jó. Igaz még a régi OpenGL van benne, meg a francia szolgáltató pár ikonja is benne van még, de készül az új verzió. Nagyon jó ilyen teljesen tiszta androidot használni.
Viszont nem nyitotta ki a hálózatot, csak a tmobile ui tünt el teljesen. -
munnergep
senior tag
Egy okos ember nézzen már rá a modaco fórumon a 8230-as rom topicra.
Ha jól értem, akkor ez megy a pulse-n és demagentálva van minden értelemben??Másik: Kipróbáltam a modaco 1.3as custom romot, ahol az opengl javítva van. Érdemes 3d-s játékot kipróbálni így, mert nem nagy a különbség, de mégis ÉREZHETŐEN jobban viszi őket.
-
munnergep
senior tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mivel nagyon nem értek a témához:
Adott az android forráskód, amit ugye kernelként be lehet fordítani. Kérdéseim:
Mi van akkor, ha sikerül a kernelt lefordítani, mi a végeredménye?
Ha a kernelbe belenyomja az ember a pulse driver-eit, akkor elvileg működnie kellene egy tiszta android installnak a telón?
Jelenleg ugye úgy módosítják a pulse romot, hogy kibontják system, boot, stb. image-re és ezekbe tuszkolnak pár dolgot illetve vesznek el belőle?Bocs a noob kérdésekért, de tényleg nem vagyok képben.
-
munnergep
senior tag
válasz
llaszlo #1787 üzenetére
Én a 4x1-es verzióját használom a snowstorm-nak, ott írtam be amit fentebb leírtam és tökéletesen működik. Nagyon tetszik, hogy a skint is lehet rajta cserélni.
A car locatorral sem működik a gps-em
Mindegy, majd ha egyszer lesz 2 hetem a pulse nélkül, majd leadom.
Másik: Tegnap kb. 16.00-tól (98% töltöttség mellett) egészen éjfélig nyomkodtam a telót, végig wifivel, néha bluetooth-al, zenével, játékkal, stb. Éjfél körül még 45%-on volt a töltöttség.
Olyan mint ha most állt volna be az akksi teljes üzemmódra -
munnergep
senior tag
Nekem sem akarja. De nekem alapból szar a gps
-
munnergep
senior tag
Ez engem is érdekelne...
-
munnergep
senior tag
Paul a modaco fórumron, bejelentette, hogy nem csinál több pulse romot, mert eladja a telóját és vesz helyette egy Droidot
Remélem azért lesz aki pótolja -
munnergep
senior tag
A német T-mobile Pulse fórumon egy moderátor először azt írta, hogy 2010 első negyedévében lesz 2.0 frissítés, későbbi hozzászólásában pedig ezt 2009. december közepére tette. Jó hír, remélem lesz is belőle valami.
-
munnergep
senior tag
válasz
ThorsHUN #1648 üzenetére
Igen, nyomd át mp4-be, 480x320as felbontásba és teljesen élvezhető a film.
Másik: hétvégén neki esnék opengl-t javítani a modacos hozzászólások alapján, viszont kellene valami progi ami 3d-t használ, hogy legyen összehasonlítási alap. De nem tudom, hogy mivel érdemes kipróbálni, ami tuti opengl-es.
-
munnergep
senior tag
Próbáld ki a gps test progit, ahol mutatja a holdak pozícióját, stb. Vagy valami hasonló progit. Nekem még SOSEM talált jelet, bár mutatja, hogy műxik. Ezért akartam visszavinni, de rájöttem, hogy majd ha egyszer tudom mellőzni, akkor viszem vissza. Már túl hozzám nőtt, nem tudok mozizás nélkül melóba menni
-
munnergep
senior tag
válasz
Grande Ale #1508 üzenetére
Nekem akkor akadt meg, ha valami fura karakter volt a névben, pl. kérdőjel.
-
munnergep
senior tag
Jó volt a custom, csak semmi extra. Nekem egy olyan rom kellene ami teljesen tiszta android, mindenféle ui nélkül. De ez sem volt az. Meg azért rootoltam, mert nem jó a gps-em, de meg akartam nézni, hogy tuti nem szoftveres-e a probléma. De sajna kiderült, hogy tuti hardveres. Be akarom vinni, de nem szeretném, hogy lássák, hogy buheráltam, ezért akarom legyakni, de majd a modacon hátha tudnak mondani valamit.
Egyelőre azért nem raknám fel magyarul sehová, mert az sd kártya particionálást nem csináltam végig és nem akarnék hülyeséget írni. A custom romot szerintem most csak azért érdemes feltenni, mert a progikat az sd-re lehetne rakni, ami azért jobb mint a telefont terhelni.
-
munnergep
senior tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de:
Rootoltam a pulse-m, feltettem az amon ra féle recovery progit, stb. Felraktam a modaco féle custom romot, leszedtem, vissza tettem az eredetit.
Lényeg, hogy ha factory resetet csinálok, akkor újraindulásnál ez az amon ra féle progi jön be. Ha beviszem a szervízbe a pulse-t, akkor nem szeretném, hogy ez jöjjön be, ha újra indítják. Hogy tudom leszedni? Rootolta már valaki? -
munnergep
senior tag
válasz
bogyomobil #1130 üzenetére
Szabad ég alatt próbáltam, de semmi
-
munnergep
senior tag
Na, úgy néz ki én most beszívtam. Múlt héten csütörtökön érkezett meg, nyomkodtam 1 napig, teljesen beleestem, nagyon jó teló. Aztán rengeteg meló + utazás + stb, most reggel tudtam elővenni nézegetni + simet belerakni, kontaktokat tölteni, market-et nézegetni. Minden oké, de google maps nem akart menni, letöltöttem egy gpstest nevű progit és úgy néz ki, hogy a gps egyáltalán nem akar működni.
Mielőtt beviszem azt szeretném megtudni, hogy van-e valami progi ami teszteli a teló funkcióit, illetve kimondottan a gps-t?
A fenti info sávban mutatja, hogy a gps aktív, keresi a holdakat, csak egy darabot sem talál.
Francot tudok vele még csinálni? Factory reset után sem műxik, tehát gondolom hardverese problem.Mivel lejárt a 8 nap, ezért max. garis javítás marad.
-
munnergep
senior tag
Én is azért döntöttem úgy, hogy megrendelem, mert 130+ egyszerűen nincs telóra.
Ha 320*480ba konvertálom a videót, akkor gond nélkül lejátsza?
Naponta legalább másfél órát buszozok és filmmel meg játékkal akarom elütni az időt, remélem kiszolgálja ezeket.
-
munnergep
senior tag
"Először találkoztam az Androiddal, nekem kicsit botladozósnak tűnt, mintha kevés lenne a hardver"
Csütörtökön érkezik hozzám a masina, de remélem nem hiába adtam el a ks20at
Persze nekem már a winmo Android csere is megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest