- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nálam ez nem működik, MCR Vanilla 1.7-es ROM-om van. Elindítom, de a NAT rules-t nem tudja felvinni, azt is említette egyszer hogy a kernel nem tartalmazza a szükséges modulokat (gondolom a linux masquerade-t). Amikor kéri a root jogokat megadom neki. Bluetooth módban sem megy, pedig ha már PAN-ban működne ahogyan a videón az is tök jó lenne.
-
sippet
senior tag
-
DarkByte
addikt
legnagyobb bajom nekem is azzal van hogy mint telefon használhatatlan. van hogy úgyragad a vibramotor miután felvettem a hívást. olyan is volt már hogy csörgött és rezgett de lezárva maradt a képernyő és a zöld hívásfelvevő gomb sem működött. simán netezni tudok vele leginkább. még jó hogy leginkább arra használom, de néha kezd felbaxni agyilag. azért szeretem is. kíváncsi vagyok 2.1 mennyit javít rajta majd hívás téren. ráférne.
-
Klemens
őstag
Első próbálkozásra beolvasta, de szintúgy nem volt találat market-en.
A másodiknál meg semmi. Igazából, soha nem éles a kép...
Nálam van a bibi vagy mi? Ennyire béna lennék?szerk.: Áh... most sikerül, meg találat is van.
Akkor használom ezt a progit, ha ezentúl is majd előfordul, hogy nem talál semmit, akkor majd linkelem, hogy mit akartam letölteni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest