- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
válasz
llaszlo #17194 üzenetére
Szerinted én nem próbáltam meg? Meg is bírságolták a T-t, mert nem válaszoltak időben a panaszkönyvi bejegyzésemre. De ennyi, a pénzvisszafizetést senki nem tudja kikényszeríteni belőlük, még a fogyasztóvédők sem. Bíróságon meg a szakértő kiröhögne, hogy nem működik a kamera, de csak akkor nem ha... Szóval felejtős a dolog. Annak volt mákja, aki idejében visszavitte és kicserélték neki.
-
Khelben
nagyúr
válasz
llaszlo #17178 üzenetére
PTk. 306. § 1.b) ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének a (2) bekezdésben írt feltételekkel nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
-
Khelben
nagyúr
válasz
llaszlo #17138 üzenetére
Más szerencsére nem sokallja, mert már van rá licit
15 körül mentek el az utóbbi időben, azért raktam fel 14ért. Az alatt nem adtam volna el, jó lett volna a gyereknek játszani. Így viszont ingyen lesz az SGS-em, mert a navigációmból, az mp3 lejátszóból és a Pulse-ból épp összejön az a pénz, amennyiért vettem és kiváltotta mindegyiket.
-
Watt25
veterán
válasz
llaszlo #17104 üzenetére
"Már szinte senkinek sincs ilyen telója."
Ez azért elég szűklátókörűségre utal. Inkább csak az első dologról van szó. Nincs miről beszélni. A telefonról mindent kibeszéltünk, kész, új ROM-ot pedig már senki nem készít.
Néha-néha én még be fogok dobni ide valami meglepően jól működő játékról (legális) linket, de több itt tényleg nem lesz.
-
tmagic
tag
válasz
llaszlo #17091 üzenetére
elolvastam és nem kaptam a kérdésemre választ s ezért tettem fel nektek e nemes kérdést és nem azért mert értelmileg visszamaradott vagyok hozzátok képest bár tudom hogy nem is tudnék felnőni e szintre csak némi segítséget kérem volna s kb 4 szóban le is lehetett vólna írni de hát ez a megszokott....olvasd az első hozzászólást...köszönöm s akkor tovább is állnék...köszönöm
-
-
n00n
őstag
válasz
llaszlo #16957 üzenetére
Az a baj, hogy ebben a városban (így is 30 perc autókázás oda) csak egy szervizes T-Pont van. Az NFH-val vettem fel a kapcsolatot. Igen, bevittem, kértem a cserét és azt mondta a szervizes, hogy ezt nem kérhetem mivel van gyártói jegyzőkönyv, ami szerint megfelelően működik.
-
-
JoHnni
senior tag
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #16774 üzenetére
A fenébe, valóban! Szerintem azt el sem olvastam. Na mindegy, tanuljatok az én hibámból. Egyébként ha már figyelmesen megnézem ezt a jegyzőkönyvet, ugye ott van a hiba leírása szekció végén, hogy Az ügyfél kéri a készülék cseréjét. Node akkor egy kicsit ellentmondásnak tűnik, hogy az alatta lévő rubrikában:
A Fogyasztó által érvényesíteni kívánt igény:
A termék díjmentes kijavítását kérem.Tökre olyan, mint ha át akartak volna verni, ha csak a lapot nézem.(mert ugye a telefon árát is rosszul adták meg.)
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #16750 üzenetére
Az lesz. A cserét kérem, ha azt mondja, hogy még nem kérhetem, megmondom neki, hogy szerintem de
. "Tudtommal a készüléknek nem javítható problémája van, a tapasztalatok azt mutatják. A Jogom megvan a cseréhez a jogszabályok alapján. Továbbá a mobilinternetes részét az előfizetésemnek nem tudom hasznosítani, mert nincs rá készülékem, tehát feleslegesen fizetem egy részét a havidíjnak." Valami hasonló lesz. De akár haza is hozhatom produkáltatni a hibát, úgyis hétfőn meg csütörtökön jár futár itt, szal szombatig ráérek.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
llaszlo #16688 üzenetére
Üdv!
Nekem csak egyszer volt szervizben.
CoolBoy: nem olyan rossz a Blade, az új sorozatúak már teljesen jók, az egyik ismerősöm fiának és az Apósomnak is az van. Én próbálgattam és a Pulse-nál mindenképpen jobb.
De a Pulse-nak igazából az a legnagyobb hibája, hogy nincsen benne megfelelő mennyiségű memória, viszont a kijelzője kifejezetten jó.janez: Én Ócsán, ahol nincs 3G, edge hálózaton használtam a Pulse-ot laptophoz, szerintem mennie kell.
-
-
Joeker67
aktív tag
válasz
llaszlo #16664 üzenetére
Persze, ezek nekem is eszembe jutottak, de mivel szerintem így nekem megéri és végül is majd két évig használtam egy telót, amiért most kapok egy sokkal használhatóbbat, gyakorlatilag ingyen, ezért nem is nagyon erősködtem tovább, hanem elfogadtam az ajánlatot. Tudom, hogy lehetett volna még ragozni, de mondom, nekem ez elfogadható.
Azért köszi a segítségeteket!
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #16654 üzenetére
Levásárlás van, felajánlhatják, de nem vagy köteles elfogadni, még ha arra is hivatkoznak, hogy a szerződésben ez van.
Én is bevittem tegnap a szervizbe, cseretelefon nuku, azt mondták, hogy ki van adva az összes. Nem hepajkodtam rajta, mert otthon van másik telóm, azt mondták, hogy egy héten belül várható, hogy visszaküldik.
-
n00n
őstag
válasz
llaszlo #16645 üzenetére
Barátomnak eddig az összes telója iPhone volt. A négyes helyett pedig inkább SGS-t vett, azt mondta nem bánta meg, szinte ingyen megkapta és szerinte összességében nem rosszabb a i4-nél arra amire neki kell és legközelebb is inkább Androidos telót vesz.
Egyébként fel lett küldve a szervizbe a teló.Bár a T-Pontos srác szerint nincs ennek a kamerának semmi baja, 5 percig kellett neki mutogatni mire észrevette a csíkokat. Pedig igen csak szembetűnő, főleg számítógépre telepítve... Na lényeg, hogy elküldte.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #16639 üzenetére
Na az iPhone az amit én sohase fogok venni, legalábbis amíg ilyen szigorúan zárt a rendszer rajta, nem nekem való. Mi az már, hogy csak itunes-szal szinkronizálhatok rá zenéket (nincs is linuxra amit otthon használok)? Meg szeretem igazán testre szabni a telefonomat, androidon se az alap sms és zenelejátszó stb. appokat használom, ne korlátozzák már le a lehetőségeimet. Egy erős telefonnal nagyon kellemes rendszer az android.
-
bounty123
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #16618 üzenetére
MESTER, minden éjjel imába foglalom a neved
komolyra fordítva a sót (vagy borsot) tényleg Te kezdted el a kezdeményezést!! szerintem itt nagyon sokan vagyunk (99.999998%) akinek eszébe se jutott volna, h van ilyen "bónusz opció"
én már csak így fogok telefont adni/venni
majd keresek vmi bugot a Defyn is, és másfél év múlva adom vissza
XD
-
n00n
őstag
válasz
llaszlo #16614 üzenetére
Olvasd el még1x mit írtam.
A jogszabályban nincs benne. De ha ne adj isten nem akarják cserélni és bíróságra (vagy békítőtestülethez) mész vele, akkor 30 nap és 3x javításnál szoktak feléd dönteni. Egyébként erre szerintem nagyon kevés a példa.
Mármint, hogy eddig "fajulna" az ügy.
-
llaszlo
veterán
-
Khelben
nagyúr
válasz
llaszlo #16587 üzenetére
"nekik inkább az Android kell és nem a wp."
Azért egy-két évet várjunk. Rengeteg fejlesztő és fejlesztőcég van .netes környezetben, a mögötte álló marketing és főleg support pedig komolyabb, mint az androidnál. A ms szinte csak ezzel foglalkozik, a google-nál én nem látok komolyabb támogatottságot, inkább csak odaadtak mindenkinek egy sdk-t, hogy tessék, fejlessz. Persze ettől még eltűnhet a süllyesztőben a wp7, de én nem mernék előre kijelenteni ilyet
-
Khelben
nagyúr
válasz
llaszlo #16585 üzenetére
Kicsit mást értünk üzleti alkalmazás alatt. Én arra gondolok, amikor van egy nagy cég, ad az embereinek wp7-es mobilokat, az informatikusai erre fejlesztenek célszoftvereket az adott tevékenységekre. Ebben a .net nagyvállalati részesedése miatt verhetetlen lesz a wp7. Komoly cég nem bízza az adatait egy marketes alkalmazásra és nem képzi át a milliókért kiképzett programozóit androidra.
-
Khelben
nagyúr
válasz
llaszlo #16583 üzenetére
Én mondjuk fejlesztői szempontból nézem, silverlightban lehet rá fejleszteni, ami mögött ott van a teljes .net támogatás. Nyilván nem Angry Birds-re, hanem üzleti alkalmazásokra gondolok. Abban messze verni fogja az androidot és az iphone-t is, melyek inkább a szórakoztatásra alkalmasak a konzumer felhasználóknak. Olyan lesz ez, mint a notebookoknál, konzumer vs. business, mindegyik másra jó és más a célközönség.
A kinézet meg egyéni kérdés, nekem jobban bejön a minimál felület, mint az időjárás effektek. Főleg hogy az időjárást full 3D-ben és sokkal nagyobb felbontásban látom, ha kinézek az ablakon
-
danilla
őstag
válasz
llaszlo #16578 üzenetére
Nekem nagyon megtetszett a WP7, de inkább el se kezdjük ezt a témát, még a végén kiindulna belőle egy android VS wp7 vita. Annyit mondok, hogy nagyon meg vagyok elégedve a rendszerre, de ha valaki felajánlaná, hogy ad érte cserébe egy Nexus S-t akkor meggondolnám a cserét
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #16513 üzenetére
Az előzőre van még jobb példa, valaki bejön cseréltetni a telefonját én kicserélem és később derül ki, hogy beáztatta és akkor megint csak én szívok holott már a garit is meg kellett volna vonni nem, hogy cserélni neki a telefont. És a jogszabály szerint meg neki van igaza? Na ez a vicc az egészben és ez is jól mutatja, hogy sz@r a jogszabály.
-
Gergő_
őstag
válasz
llaszlo #16492 üzenetére
Higgy, amit szeretnél. Nem értek veled egyet, de nem óhajtok ezen vitázni.
---
Sajnos olyan országban élünk, ahol a kereskedők csak a vásárlás pillanatáig érdekeltek foglalkozni a fogyasztóval és a felmerülő problémákkal...
Továbbra is buzdítok mindenkit, hogy éljen a fogyasztói jogaival valamint ne bízzon a szervizesekben, számtechboltosokban a fórumon sem. A szolgáltató felelős az általa nyújtott, közvetített szervizszolgáltatások minőségéért is, hiszen a szolgáltatóval állunk szerződésben.Ha nekem elromlik a telefonom akármikor kérhetem a cseréjét erre a fogyasztóvédelmi törvény lehetőséget biztosít, bár nem minden esetben kötelezi a kereskedőt. Elég sok ilyen eset lehetséges, pl. bőven van raktáron pulse-ból és mégsem cserélik ki rögtön. Ezt észrevételezni lehet a vásárlók könyvében. Ennek ez a helye, egyszerű vásárlói panaszok.
Nem vagyok jogász, de a fórumon nem egy topikban segítőkész jogászok adnak tanácsot garanciális ügyekben is, aktualizált tudással, nem tévhitekkel és a gyakorlatban használ fogyasztói megtévesztések garmadájával, amelyek sajnos mindig beépülnek a köztudatba.Elnézést kérek az offolásért, ha valakinek valami gondja van keressen meg privátban.
-
n00n
őstag
válasz
llaszlo #16468 üzenetére
Na elhatároztam, hogy én is kicseréltetem, a héten visszarakom a gyári romot és viszem a boltba. Kérdésem, ha webshopból rendeltem bárhová bevihetem szervizeltetni?
Segítenétek összeszedni a gyári hibáit?
Amiket így kapásból tudok:
SMS-eket nem kapok meg.
Újraindul a telefon
Elfogy a memória.
LassúÉn még 40k-ért vettem a telót, szerintetek egy Samsung Galaxy Ace jó csere lenne érte? (7 ezer ft-t kellene ráfizetnem).
-
szaboknak
aktív tag
válasz
llaszlo #16380 üzenetére
Azért mert akármelyik romot teszem fel egy sincs olyan hibátlan és stabil mint az eredeti svéd rom csupán ennyi volt a problémám,hogy nem tudtam átmozgatni a memkarira a cuccot.
Még egy érdekesség benne az,hogy a dalvic is átkerül a memkarira és mégsem lassitja a telót és nincs fc-sem. -
Ricsiii1992
tag
válasz
llaszlo #16382 üzenetére
Képzeld, már kér hete a keresőt "használom"...a jit-ről, hardveres gyorsításról fogalmam se volt...itt, és a modaco-n olvastam utána. Ha 20szor nem olvastam el az NFS-re vonatkozó pár hsz-t, akkor egyszer se. Igen, azt olvastam, hogy valakinek megy, valakinek nem, és Watt25 fórumtárs írta le végül, hogy kiszámíthatatlan, hogy miért nem megy, és utána ugyanazzal a rommal később mégis megy...
Azért mertem újra rákérdezni(lehet nem kellett volna), mert azóta eltelt fél év, és gondoltam hátha valaki megtudott valami újat erről a témáról. -
törölt tag
válasz
llaszlo #16297 üzenetére
Nem erről szólt a postom...én nem állítottam olyat, hogy a Blade jobb lenne böngészésre, fényképezésre mint a Desire
@impalaman: értem, akkor csak félig volt igazam, elnézést
@Khelben: Van, ezer meg egy főzött, hivatalos még nincs (vagyis aaz egyik japán talán, nézz át a topikjába)
-
llspencerll
tag
válasz
llaszlo #16292 üzenetére
Ezt csak megerősíthetem, pontosabban nem a Samsung ilyen fantáziátlan, hanem az egész kóreai népség. Tudom mert egy kóreai multinál dolgozok, ami biztos hogy háború után nagy szorgalom, majd egy kis külföldi tech. vásárlás, egy pár külfüldi agy, na meg sok rabszolga szerencsére közel volt/van nekik Kína. Ázsiában nagy császárok, de itt az európai minőségi követelményektől, szenvednek mint disznó a jégen.
-
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #16181 üzenetére
Még nem tudom. Időközben arra is rájöttem, hogy igazából nincs is szükségem egy okostelefon által nyújtott funkciókra, meg valahogy a fizikai gombsor is jobban bejön mint az érintőképernyő. Most egy ideig egy Sony Ericsson K800i-t fogok használni, aztán majd meglátjuk. Még bármi megtörténhet.
-
n00n
őstag
válasz
llaszlo #16165 üzenetére
Na jó, de én is konkrétan webshopban vettem, ilyenkor hova kellene mennem "panaszkodni". Illetve eddig nem volt semmiért szervizbe több, mint 1 évig, az nem para? Úgy könnyű, hogy a tiétek folyamat szerviz alatt volt és kicserélték, de én beállítok nem hinném, hogy bármi történne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest