- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
zs0lt33 #3269 üzenetére
A modaco-s 1.0-s 8230-on alapuló rom-ot, 3 képernyős home-al. Még az eredeti rom-nál szoktam hozzá, hogy minél kevesebb dolog fusson alapból a háttérben, hogy ne lövődjön ki a home. (Na az itt már soha nem lövődik ki, sokat dob a felhasználói élményen.) Ez biztos számít az akksinál, meg hogy wifi, gps, bluetooth, 3g alapból kilőve.
-
sippet
senior tag
válasz
zs0lt33 #3232 üzenetére
ügyeskedtek itt mindenféle rapidshare-ről levadászott apk-val, amikor a projekt oldalán kit van a letöltési linknk, ami egyébként ide mutat. én ezt használom, de mondom, van, hogy simán elindul, aztán pedig elfagy tőle a teló, szóval lehet, hogy kis idegeskedést azért okoz majd.
-
llaszlo
veterán
válasz
zs0lt33 #3253 üzenetére
Az aksi töltés jelzése az tényleg katasztrofális. Nálam volt olyan, hogy reggel 40%-ról lemerült kb 30 perc alatt és mindössze két rövid hívásom volt. Ez még a 8 napos csereidőn belül volt és cseréltettem is. Sokat nem változott sajnos.
Az aksira kellene egy olyan tesztet csinálni, hogy mennyi idő alatt merül le magától SIM nélkül és minden egyéb használat nélkül. De nem tudom nélkülözni a telót.
A kamera nem nagyon izgat ritkán csinálok képet. De tény, hogy gagyi, a 2MP-es SE-m is sokkal jobb képet csinált.
Viszont 49-ért a kategóriájában nagyon jó telefonnak tartom, készülékbeszámítással 39e-ért is elvihető. Igaz HERO-t még csak fogtam a kezemben, nekem nagyon kicsi, és nem tetszik, de legalább 2x annyiba kerül.
Már gondolkodtam rajta, hogy ha van valamelyik T-ben akkor bemegyek kipróbálni. -
llaszlo
veterán
válasz
zs0lt33 #3244 üzenetére
Én már 2 hónapja használom. A trackballal semmi bajom. A mozgásérzékelőnek sok értelmét még nem láttam csak, hogy elfordul a kijelző arra jó. A GPS nekem működik rendesen. A hangszóró része az zúg. A headset az szintén gagyi, de én úgyis egy Nokia-t használok azzal jó. Az aksi az szintén kérdéses. Két napot azért kibír ha csak annyit használom, mint a régi telómat. A wifi és a kijelző minden aksit leszív.
-
bounty123
őstag
válasz
zs0lt33 #3244 üzenetére
Nekem ezek közül csak a kamerával lenne gondom, ha komoly dolgokra akarnám használni, de nekem egy mobilba ez is megteszi. Mozgásszenzor tökéletes, GPS szintén, akksi meg bírja ezerrel.
Viszont megfogadtam, hogy ha az első negyedévben nem hoznak ki 1.5-nél újabb szoftot, jöhet a google nexus.
-
szente
addikt
válasz
zs0lt33 #3137 üzenetére
na megcsináltam a recoveryböl és 22mb-ból lett 25-26mb szabad hely.kb 6 progi már fel van telepitve.ez igy akkor ok?azt hittem többb szabad helyem lesz.a recoverybe láttam olyat hogy move apps to sd azt nem kellett volna nyomni?tényleg megcsinálja magától?
CoolBoy323: a home switcher progival alapértelmezetté tudod tenni,oda a két szürke sávba meg ikonokat tudsz még rakni.
-
Joeker67
aktív tag
-
n00n
őstag
-
csopi04
csendes tag
válasz
zs0lt33 #2769 üzenetére
Igen, a decemberi (T-Mobilos) szopóág kitrükközhető ezzel.
1.5.2-pulse-amonrarecovery
Select 'Flash zip from sdcard' and apply the main ROM,
Repeat for December patch zip if required
tehát először 'Flash zip from sdcard' custom rom:update-pulse-1.5-core-signed,
utána 'Flash zip from sdcard' :update-pulse-1.5-core-decemberpatch-signed
és csak utána reboot system new
az 1.2.3-pulse-amonrarecovery-vel is megy, csak ott Apply sdcard choose zip-et kell nyomni
előtte az SD-t particionálni kell, tudom, hogy ez az amonrarecovery-vel is elvégezhető, de win7 v. vista esetén vmely külső particionáló kell, nálam csak így látja a teló az SD-t -
zs0lt33
csendes tag
válasz
zs0lt33 #2764 üzenetére
Csont nélkül felment az MCR 1.5 ROM a nemrég rootolt novemberi gyári ROM-ra
Természetesen minden beállítás és program megmaradt. Nagy ember ez a Paul!
Köszi nektek is a segítséget!
Még az Apps2SD-t kell élesítenem és kész a tökéletes Cupcake rendszer.
Rootolt gépen a Better Terminal Emulator-ral nagyon nagy geek feeling van
Decembereseknek is javaslom, hogy próbálják be, mert elvileg egy patch segítségével felmegy ez a rendszer nekik is.
-
bounty123
őstag
válasz
zs0lt33 #2761 üzenetére
Kartel: Melyiket tteszed az SD-re, a decemberit a dload mappával? Azt hang+ + piros + bekapcs-al tudod elvileg indítani, meg a novemberit is.
De a lentiek alapján kék képernyőből át tudsz bootolni a fastboot-tal recoverybe (ha le van töltve a pc-dre az amon-ra-s recovery csomag, a fastboot és az image is ebben van), onnan meg szabad a pálya bármelyik romhoz, akár a custom 1.5-öshöz is ha az sd-den van, a recovery menüből.
zs0lt33: a bart csinál egy nandroidot + az ext partíciódat is lementi, a /bart mappába. Ha nincs a2sd beizzítva, akkor ez tárgytalan. Én az SDK-t, eclipse-t nem próbáltam androidhoz még belőni, arról nem tudok nyilatkozni.
-
bounty123
őstag
válasz
zs0lt33 #2758 üzenetére
# ./adb devices
List of devices attached
deviceA kérdőjelek nincsenek
Az előző logodból látom, hogy nem rootolt a tiéd. A reboot-ot szerintem csak akkor engedi shellből (ahogy a "rendes" linux is.) Szerintem nyugodtan felteheted a superboot-ot. Előtte csinálj egy alapos bart backupot. Rootolás után viszont meg külön grafikus progi a reboothoz, a quickboot. -
bounty123
őstag
válasz
zs0lt33 #2756 üzenetére
adb-t rootként próbáld, nekem úgy ment.
# ./adb start-server
* daemon not running. starting it now *
* daemon started successfully *
# ./adb get-state
device
# ./adb get-serialno# ./adb shell
# ls
cache init.goldfish.rc sbin
data init.qcom.rc sdcard
default.prop init.qcom.sh sqlite_stmt_journals
dev init.rc sys
etc proc system
init root -
DarkByte
addikt
válasz
zs0lt33 #2725 üzenetére
Hasonló problémám volt Huawei E220-as modemmel, ott is a virtuális CD-ROM kavart be régi linux kernelekkel, hogy az usb-storage elvadászta az usb-serial driver elől a hardvert. Valahogyan modprobe-val rá kellett venni hogy töltse újra a drivert. Esetleg megpróbálkozhatsz ezzel, nem tudom mennyire lesz sikeres: [link]
-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
válasz
zs0lt33 #2719 üzenetére
Nekem is ennyire működik. De én a DDMS-et egyelőre csak képlopásra használtam és az működik (Device -> Screen Capture) illetve működik a fejlesztés az Eclipse plugin-ból.
#2717: nem biztos hogy az itthoni ROM ugyanaz lesz, bár erre szinte semmi esély
Nem kötekedem, 99% hogy aki felteszi nem veszt vele garanciát
Eléggé elővigyázatos ember vagyok, főzött ROM felrakás sem most lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest