- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akron99
aktív tag
Zene hallgatásra ki használja a pulse-t? A gyári füles szerintem nagyon halk? Másikkal használva is? Ki mit tapasztalt?
-
Akron99
aktív tag
Androidos feladatkezelők: http://bit.ly/bnn3F2 Te melyiket használod?
-
Akron99
aktív tag
-
Akron99
aktív tag
Csodálom, hogy ennyire tudjátok szeretni ezt a szemetet.
Még mindíg azt mondom csak játszadozásra jó (Androiddal együtt).Most azt csinálta, hogy használat közben megadta magát, és nem reagál az érintésre.
A képernyő felső része úgy-ahogy reagál kb. minden 5-6-ik érintésre. A képernyő többi része egyáltalán nem (gyári 2.1 ROM). Akku ki-be és factory reset nem segített.
Ha USB-re teszem akkor véletlenszerűen reagál a kijelző alsó része is. -
Akron99
aktív tag
Hát kicsit alap kérdésem van, de nem tudom kikapcsolni Android billentyűzetben a szókiegészítést. Most a gyári T-ROM van fenn. Korábban nem is rémlik, hogy ezt csinálta. Most bármit gépelnék pl. SMS írásnál, a címjegyzékől elővett nevekkel helyettessíti a szavakat. Vagyis ha nem figyelek, akkor egy SMS csak nevekből állna. Nagyon idegesítő.
-
Akron99
aktív tag
válasz
ATM_automata #9985 üzenetére
A telefon van kikapcsolva (airplane mód) vagy a készülék?
Ez azthiszem ki lett tárgyalva már. Mivel az ébresztő is csak egy ugyanolyan alkalmazás, mint a többi (nem egy külön firmware) ha a készülék ki van kapcsolva, akkor az alkalmazások nem futnak. -
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9976 üzenetére
Ok. Van benne igazság (nem a globális beállítások között kerestem).
...de azért még így sem szerettem meg a gyárit
örülnék egy olyan appnak ami a korábban említett 3 funkciót megoldja
(Korábban próbáltam az Alarms próbaverzióját. Mintha az tudott volna ilyesmit) -
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9974 üzenetére
Hmm... én nem találom
-
Akron99
aktív tag
válasz
bucsupeti #9566 üzenetére
Az OpenAlarmot használom.
Fizetős progikban van több testreszabhatósági lehetőség.
Ami nekem hiányzik a gyáriból:
lehessen állítani az ébresztő jelzés hosszát (vagy legalább ne 10 perc legyen),
lehessen állítani, hogy hányszor próbálkozzon az ébresztéssel (ismétlések száma)
lehessen állítani két jelzés közti időt (snooze)Az OpenAlarm ezekből csak az utóbbit tudja (ez is fontos, és van még más hasznos opciója is), és legalább nem 10 percig nyomja folyamatosan a jelzést
Ingyenesben nem találtam igazán jót, de ha valaki tud valami jót szóljon -
Akron99
aktív tag
-
Akron99
aktív tag
Úgy látom, mintha a market app updatelte volna magát. 3.8 MB
Mi változott valyon? Érdemes megtartani az upgradet? ...szükség van minden bitre -
Akron99
aktív tag
válasz
Pocok256 #9479 üzenetére
Az előzőeken túl néhány ékezetes karakter okozza ezt a jelenségek. Mivel ezek használatával lényegesen kevesebb karakter fél el egy SMS-ben.
T9 (és egyéb prediktív bevitel) használata így SMS írásakor sajnos kilőve ...ez nagyon szerencsétlen dolog, mert különben meg mi értelme a T9-nek?? -
Akron99
aktív tag
Nálam bejövő híváskor csak a számot írja. Kb. harmadik kicsörgésnél ugrik be a név hozzá, de van, hogy csak akkor amikor már felvettem. Ezt valami (szoftver)lassulás okozza?
(a 2.1 T-ROM van fenn) -
Akron99
aktív tag
Csoportokat nem lehet külön szinkronizálni (vagy kizárni) ...vagy igen?
De legalább szinkronizál. Bár még nem tudom mennyire helyesen -
Akron99
aktív tag
Handy Backup-ot el tudná küldeni valaki?
Azzal mentettem a contactjaimat meg az sms-eket. Most meg nem található a marketen
Mivel az 1.5-ön nem ment a szinkronizálás, köszönő viszonyban sem volt a telefonos kontaktjaim a googleval
Basszus!!! -
Akron99
aktív tag
A Customized_HU -t nem másoltam be, de így is magyar
...hol lehet legalább a menüt angolra vissza állítani? -
Akron99
aktív tag
Contactok törlődtek? Kell menteni?
-
-
Akron99
aktív tag
Mivel (itt) éppen ingyenes appokról volt szó, az ár nemigen meghatározó.
Ilaszlo: Az Andoid 1.5 valóban kiforratlan ebben igazad van. A PC-t meg nem lehet zsebre tenni és sokat fogyaszt
De pont egy Mac rajongónak mondjam, hogy egy jól összeállított rendszerhez egy átlag felhasználónak hozzá sem kell(ene) nyúlni
Különben nem az a baj, hogy nem jól tud valamit, hanem hogy, azt kommunikálják, hogy mennyi mindent és milyen jól tud
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #8162 üzenetére
Persze! Ezeket felfedeztem... csak éppen addig egy párszor késve ébredtem. De soroljam a többit is? Gyakorlatilag majdnem mindenre keresni kell másik appot. Nem azért vettem a telefont, hogy ilyen tökölgetésekkel szarakodjak. Ezt már írtam.
Gondold el, ha úgy árulnának mondjuk egy tévét, hogy éppen működni működik, de ha élvezni akarod rajta a műsort, akkor be kellene hozzá szerezned ezt-azt, utánna kellene járnod, hogy pl. hogyan lehet javítani a színeken, mivel szüntethető meg a képzaj, meg ilyenek...
Igazából nagy átverésnek érzem az egészet. Gyakorlatilag egyre többet pihen az asztalomon, mint levélnehezék. -
Akron99
aktív tag
válasz
szasza_xp #8155 üzenetére
Hát okostelefonon ilyen buta ébresztő alkalmazást még nem láttam.
Történetesen nekem sosem ébreszt. Pontosabban a beállítás utáni első alkalommal lejátsza amit kell, a következő napokon az ismételt ébresztéseket pedig már némán adja le. Vicces. Nem lehet állítani az ébresztés idejének hosszát és az ismétlések számát sem... szörnyen gyenge munka -
Akron99
aktív tag
válasz
Pocok256 #7984 üzenetére
Többen dicsérik még a Miro convertert
-
Akron99
aktív tag
-
-
-
Akron99
aktív tag
válasz
szalai rita #7458 üzenetére
Szerintem csak az APN-t kell beállítani.
T-nél kellett volna tudniuk segíteni. De ha rákeresel a neten biztos fenn vannak valahol ezek a beállítások. -
Akron99
aktív tag
válasz
Reignman #7235 üzenetére
Inkább az a vicc, hogy minden szart a ROM-ba égettek. Ezeket aztán frissíteni sem lehet (pl. documents to go, RoadSync, ...vagy lehet?). De ráadásul a legtöbbjére szükségem sincs, csak az amúgy is kevés helyet foglalják. Leghasznosabb memória foglaló a BlockBreaker.
Mi értelme van a ROM-ba tenni ilyet??? Miért nem mellékelték a nem rendszer appokat a CD-én? Aki akarja telepítse. Illetve tőlem előre is telepíthették volna, de könyörgök ne a ROM-ba! -
Akron99
aktív tag
Nekem ilyet akkor csinál gyakran, amikor USB portra dugom. De nem mindíg, és nem mindegyik porttal. Még nem sikerült rájönnöm, hogy mivel áll összefüggésben. Nem volt időm, energiám azzal szórakozni, hogy milyen helyzetekben reprodukálható a jelenség.
#7214: aksi ki-be sem segít?
-
Akron99
aktív tag
-
Akron99
aktív tag
Nem ismerem jól a különféle böngészők tulajdonságait.
Van olyan kiegészítés amivel lehet szabályozni, hogy max. csak a X KiB-nál kisebb képeket töltse le? -
Akron99
aktív tag
válasz
Akron99 #6875 üzenetére
Ja. A hotkeys-re szerintem hülyeséget írtam. Ezt akartam: http://www.snapfiles.com/reviews/HotKeys/hotkeys.html
-
Akron99
aktív tag
http://webpages.charter.net/krumsick/
MapKeyboard
vagy:
Én egyszer ezt használtam amikor német billentyűzetem volt és kellett valahova egy hosszú 'i' betű:
HotKeys -
Akron99
aktív tag
válasz
nemethzoli #6502 üzenetére
És miket próbáltál eddig és mi volt velük a gond?...
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #6303 üzenetére
Ha viszont windowsod van nem kell Linux parancssorral tökölődni
kb. két kattintás: driveImage XML -
-
Akron99
aktív tag
Sok a 7 dollár?
Egy Meki menü többe kerül!
Csak tipp: Ha támogatod a fejlesztőt (és elfelejted a warezt), akkor fog fejlődni, többet tudni egy alkalmazás. Ellenkező esetben csak elhalnak a hasznos kezdeményezések is és marad a hitetlenkedés a hasonló fórumokon, hogy "nem hiszem el, hogy nincs..."
-
Akron99
aktív tag
A calendárban nem lehet keresni?
...vagy csak nagyon elnézek valamit? -
Akron99
aktív tag
Én a Quick Settingset ajánlanám. Igaz ugyan, hogy nem widget (éppen ezért nem is fogyaszt plusszban semmit), viszont egy érintéssel megnézheted a töltöttség ártákát.
-
Akron99
aktív tag
Arról esetleg van infó, hogy rootolás jár-e valami veszéllyel (pontosabban milyen veszéllyel)? Gondolok itt vírusokra, adatlopásra, stb... Pl. a jailbreakelt iPhoneokat lehet támadni.
-
Akron99
aktív tag
-
Akron99
aktív tag
válasz
Totyasrác #4948 üzenetére
Pl. a nagy kijelző miatt
Nekem is sok ebookom és egyéb doksim van, amikbe gyakran bele kell néznem.
(Sajnos jól használható ebook olvasót még nem találtam)
Aztán ott van a naptár és egyéb todo kezelők. Ezekhez sem feltétlen kell (állandó) net kapcsolat. Szóval lehet ezt használni indokoltan is net nélkül -
Akron99
aktív tag
Sokan hivatkoznak erre, hogy "igényli" a netet.
Szerintem legföljebb a felhasználó igényli
Pl. egy menetrendet nemcsak online lehet megnézni, hanem magadnál tarthatsz egy lementett dokumentumot is. Vagy ha nem igényled, hogy bárhol is vagy rögtön megtaláljon egy email, stb... akkor szerintem nem olyan létkérdés a net.
...de időnként jó ha van wifi -
Akron99
aktív tag
válasz
CharlieDrop #4939 üzenetére
Mobilnet nélkül meg lehet lenni, de wifi jó ha van a közeledben.
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #4857 üzenetére
"A legtöbb okostelefonon sajnos nincs rendesen használható oprendszer"
Nekem ez csalódást okozott. Korábban két készüléket használtam párhuzamosan. Külön volt egy telefonom és külön egy PDA. Noha a PDA is telefon képes volt. Így praktikus volt (a telefon többet tudott mint a PDA és a PDA többet nyújtott mint a telefon), de utáltam két készüléket magamnál tartani. Bíztam benne, hogy ez megoldódik az Androiddal ...és a Pulse-al.
Az igazság pedig lehet nem odaát, de a valahol a két vélemény között van. Eltérő nézőpontok... -
Akron99
aktív tag
válasz
Totyasrác #4845 üzenetére
Rossz érvelés
Ha vissza rakom a winyót, fut minden rendesen.
Egyébként meg azért bajos, mert ha nem indul el valami, nem működik együtt a hardver akkor mindíg ott a kétely, hogy lehet a custom rom miatt. Két hetente jön ki a frissebb verzió, az egész egy folyamatos backup és reinstall. És egy ilyen rom soha nem lesz annyira user-biztos, mint egy "hivatalos". Mi ez ha nem bajos??
Nekem nem "buhera" hiányom volt amikor megvettem. Arra szeretném használni, amire elvileg való.Khelben: És a tv-t is particionálnom kellene, ha ilyen béta-omega kiadás lenne, mint ez a telefon
-
-
Akron99
aktív tag
válasz
#90994432 #4585 üzenetére
Nekem fenn van a NetCounter és a DataCounter widget is.
A kettő mérése között elég nagy eltérések vannak. Nem tudom melyik az igazabb. pl. DataCounter egyik napra 1.2 Megát mér, amíg ugyan arra a napra a NetCounter 3.5 Megát. Hát ez azért nem mindegy. Mi lehet ekkora eltérés oka?... -
Akron99
aktív tag
válasz
cyberapa #4286 üzenetére
ÁÁÁ. Üdv minden volt Psionosnak!
De jó is volt az ...szerintem az közel ált a tökéleteshez (akkoriban még nem volt persze mindenhol net).
10-15 éve amikor még nem is volt meg az a szavunk, hogy mobil, de a Psion olyat tudott, ami még ma is hasznos lenne. pl. annak a naptár (Agenda) funkciója tökéletes volt -
Akron99
aktív tag
válasz
Joeker67 #4277 üzenetére
A naptárral nem is akarok nagyon kötekedni. Viszont a todo kezelés hiányzik belőle. Majd ha az is meg lesz. Tudom, hogy pl. az Astrid is bejegyzi a teendőket a naptárba, ha kérem (mielőtt valaki erre figyelmeztetne). De sajnos ekkor a teendőkből egy naptárbejegyzés lesz, amit akár közevetlenűl beírhattam volna én is. A teendők != naptárbejegyzés, viszont jó lenne egy helyen látni őket ... ez viszont nem Pulse kérdés és nem is hiba, csak egy óhaj
-
Akron99
aktív tag
válasz
Joeker67 #4253 üzenetére
Használom, de pl. nem tud heti nézetet...
Van nála jobb, is csak persze nem 1.5-re (Calendar PAd).Ilaszlo: irtam konkrét példát is. A doc nekem(!) azért nem jó, mert minden bejegyzés külön dokumentum, így nehéz köztük keresni, nem kategorizálható, stb...
Miért akarsz meggyőzni, mikor én is használom a készüléket, nem pedig csak itt olvasok róla, és úgy írok? Használtam már ezelőtt is PDA-kat, és tudom mik az igényeim.
De ahogy jeleztem is (már nem elősször), nem a szoftverek hiánya aggaszt, mert ezek tuti fejlődnek, a Pulse-ra nem merek fontos adatokat (feladatot) bízni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest