- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
Khelben #17265 üzenetére
Az engem is tud idegesíteni, amikor maga az ügyintéző rosszindulatú, vagy éppen egyenesen bunkó, olyankor én is előveszem a rosszabbik énemet, volt hogy a biztonsági őr is odajött, nem volt szerencséje velem, na akkor már előkerült a főnök is ( érdekes amikor kértem nem ért rá) és rendeződtek a dolgok, teljes mértékben igazat adott nekem a dolgozójával szemben. Persze ez előfordulhat a T-nél is, az én esetem az okmányirodában történt.
-
Gergő_
őstag
válasz
Khelben #17195 üzenetére
Az enyémet megjavították harmadszorra bár tartós tesztnek nem akartam alávetni és 1 év garanciával ugyanúgy 20-ért adtam el mint ahogy vettem előfizetéssel akciósan. Egyáltalán nem bántam meg, és megfogadtam hogy a T-t próbálom kerülni amennyire csak lehet. A ti helyzetetek teljesen más azt hiszem, mivel 55 körül vettétek a telót, ugye? Úgy azért fájt volna a fejem 20-ért eladni, ha a T nem engedi levásárolni.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #17195 üzenetére
Tudom, hogy megpróbáltad. A szakértői vélemény meg megtámadható főleg, hogy ha saját emberük állítja ki. Ez bevett dolog a cégeknél, hogy ezzel elküldik az ügyfelet. A kamera csíkozás miatt minimum vissza kell, hogy térítsenek valamekkora összeget.
És nem kell egyből bíróságra menni az csak a legutolsó lehetőség.
Én még simán ellőném a zenelejátszó elindulását is, mint hibát. Aztán ott van még a reboot és a fagyás. Ezek mind gyári hibák semmit sem kell hozzá mókolni.
Én még a hangszóró-t is megturbóztam egy kicsit és recsegett.Igaz ehhez fel kellett tenni a poweramp-ot, de ez csak az első esetben volt, utána már csak a gyári hibákkal küldettem vissza az is bőven elég volt. És javítani nem tudták.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #17187 üzenetére
Ne írjál már neki hülyeségeket.
Az önként vállalt jótállásra ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak, mint a kötelezően vállaltra. Tehát a pénzt is vissza kell, hogy adják.
Ha szívóznak akkor meg hívd fel az OFE valamelyik irodáját. Lehetőleg a kecskemétit.
Egyébként nehéz lenne a T oldalán utána nézni, hogy mi az a korlátozott jótállás? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Khelben #17173 üzenetére
nem jelentéktelen hiba, mert egy alap, fő funkció nem működik...
csak kérdezd meg a fogyasztóvédelmet, és ők is megmondják, h tuti siker lenne egy per esetén...
@BRIKLY:
T oldalán is van leírás, h h kell felrakni, de a blogomban is van hozzá vmi okosság úgy rémlikés biztos h 2 év garis
-
Watt25
veterán
válasz
Khelben #17066 üzenetére
Bár ez tök hihetetlen, de hiszek neked, nem akarlak megcáfolni. Csak egy dolgot mondj el: a magyar ROM-mal neked soha nem fagyott meg totál a telefon? Nekem teljesen véletlenszerűen (de sosem alvó állapotban) egyszerűen megfagyott. (Egy-két naponta.) Semmilyen eseményhez sem köthető pillanatban egyszerűen megállt, képernyő világítva maradt, SEMMIRE nem reagált csak akkumulátor kivétel, visszarakás segített. És ez csak a magyar ROM-nál volt, tehát nem a telefonommal van a gond.
-
n00n
őstag
válasz
Khelben #17038 üzenetére
Nyugi nálam is ez volt. Nem hatotta meg semmi őket. Most várok még ebben a hónapban, hogy a T reagál-e a levelemre (azt írták, hogy elindították az ügyintézést) és találunk-e valami közös nevezőt. Ha nem akkor békéltető testület, ha az sem vezet eredményre, akkor perre viszem a dolgot (van már tapasztalatom benne).
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #17045 üzenetére
Nem tudom mit vagy beszarva. Én előre megbeszélném valamelyik OFE-s kollégával, hogy bemegyek a T-be és ha szarakodnak akkor felhívom és átadom a telefont az üzletvezetőnek majd ők lezongorázzák. Én is ezt csináltam igaz velem bejött az üzletbe az illető.
De volt már, hogy felhívtam valakit nem nagy ügy.
Gergő_: Ha jót akarsz a vodát messze elkerülöd. Az sokkal rosszabb, mint a T. A Telenorról vagyis még pannonszar volt sincsenek jó tapasztalataim. A legkevesebbet eddig a T-nél szívtam.
-
Gergő_
őstag
válasz
Khelben #17038 üzenetére
Add el! vagy vágd oda a falhoz!
Amióta Nokia 1616-om boldog ember vagyok, majd ha lesz rendes keretem és igényem akkor veszek egy tabletet, pl Concorde-ot Gingerbreaddel, de egyáltalán nem érzem szükségét. Egyedül a gps- ebuddy hiányzik...
A T-Mobile-ról pedig még mindig megvan a véleményem, nem értem miért kell gánykodniuk, nagyon kisstílűek, egyáltalán nem törekednek az ügyfeleik megtartására.
Nem vagyok benne biztos, hogy hosszabbíttatom a hűséget sőt még kártyásba sem viszem át, inkább elviszem a számom a telenorhoz, bár egyik kutya...
Mindez nem csak a saját tapasztalatom miatt, hanem az általatok leírtak hatása is... -
Khelben
nagyúr
válasz
Khelben #17033 üzenetére
Most már megkérdőjelezem erősen, hogy akinek visszavették a pulse-t, annak nem volt semmilyen protekciója.
Visszajött másodszor is a telefon, persze ugyanúgy rossz, de a T elzárkózik mindenféle pénzvisszafizetéstől. Nem hatotta meg őket se a vásárlók könyve, se a fogyasztóvédelem, semmi. Egyszerűen náluk nincs ilyen, hogy visszaadnak pénzt, küldjem javításra szervizbe a telefont, ahányszor akarom. Ha kell, akár ezerszer is, ezt az üzletvezető fejtette ki. Azt is mondta, hogy nyugodtan menjek fogyasztóvédelemhez meg bírósághoz, csak nekem lesz rossz, mert nem szoktak pert veszteni és fizethetek minden költséget.
Úgyhogy most ott tart a dolog, hogy írtam a központi ügyfélszolgálatnak és a vásárlók könyvébe, aztán várom a válaszokat. -
-
n00n
őstag
válasz
Khelben #16975 üzenetére
Így van. Eddig se voltak jók a custom romok, de reménykedtem, hogy kijön egy használható darab. Voltak olyanok amik kompromisszumok mellett használhatóbbak voltak, de olyan ami jó lett volna nem.
Egyébként én tényleg nem régen vettem észre h csíkoz, pár hónapja. Eddig nem volt szükségem rá, hogy zárhang nélkül használjam. Ellenben régebben voltam egy konferencián ahol szerettem volna pár képet készíteni és mégse akartam ott "kattogni" a beszéd közben. Kb kuka lett az összes kép.
Értem én mit akarsz kihozni az egészből, van is alapja. De ha valaki eladja neked a szart, attól az még szar marad.
Én elismerem csak azért tűrtem meg ezt a telót, mert reménykedtem, hogy kijön hozzá egy használható rom. Sajnos nem.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Khelben #16923 üzenetére
te nagyon sok hülyeséget olvasol
porosodik a kijelző?
ne röhögtess... ez nem LG One
a gorilla glass karcálló mellesleg... a blade műanyagja az biztos karcállóa sok hülyeséget találod csak meg? 100000 ből 1 eseteket?
a bladenél olvasd el, h 10ből 6 pixelhibás, 9 recsegropog, 11nek szar az akksija stbstb...
meg hát a defy független... köhömmköhömm....
ha később el akarnád adni, melyiket tudnád jobban... az olcsó ócska bladet, amiből mindenhol elsz fél év múlva 40db, v a defyt?
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Khelben #16919 üzenetére
Üdv!
Nem rossz a Blade én csere előtt kipróbáltam és az apósomnak is az van, plusz az egyik barátom fiának. Kicsit jobb mint a Pulse, ami a gyorsaságra és a kinézetre igaz, viszont a kijelzője szerintem a Pulsnak nagyon jól sikerült, a Blade csak felbontásban jobb nála. (az apósomnál gond volt néha, hogy a nagyobb felbontás miatt nem mindíg tudta elolvasni a szövegeket mert túl kicsik voltak, ezért a betűméretet átállítottuk).
Szerintem, ha csak telefonálni kell és néha valamit megnézni a neten akkor elég.
Én Defyt szerettem volna, de csak azért mert néha elmegyünk a fiammal bringával geochaching ládát keresgélni, akkor nem baj, ha ütésálló a készülékVégül is Galaxy S lett belőle.
De végül is lehet mindkettő, ha jól tudom a Blade előfizetéssel 0 Ft a visszakapott pénzből meg tudsz venni másik készüléket.
Más: szomorúan látom, hogy bekeményített a szervíz! Ne hagyjátok magatokat! Ha valami rossz azt nem szabad elfogadni!
-
n00n
őstag
válasz
Khelben #16919 üzenetére
Nekem már volt a kezemben Blade is meg Defy is. Ha valóban csak arra akarod használni a telefont amit írtál akkor jó lesz neked a Blade, nem annyira rossz mint ahogy CoolBoy323 leírja. A Pulsra mérföldeket ver. Bár ha sikerül még ebben az életben visszavettetnem a Pulse-t (40k) akkor én nem sajnálom rá még azt a 20k-t és veszek egy Defy-t.
-
n00n
őstag
válasz
Khelben #16888 üzenetére
Sajnos mennem kellett így nem beszéltem a főnökkel se és a vásárlók könyvét sem kértem. De jeleztem, hogy ne gondolják azt, hogy ez így megfelel nekem. Írtam emailt a fogyasztóvédelemnek, hogy mit kellene tenni, de valószínű személyesen is felkeresem őket és ha ez se vezet eredményre, akkor én még a pertől sem riadnék vissza... Pécsi T-Pont volt egyébként.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #16586 üzenetére
Az lehet, de max csak az üzleti szegmensben lesz ez. A legnagyobb felhasználói bázis még mindig a magánszféra. És nekik inkább az Android kell és nem a wp.
És egyre több android fejlesztő is van, mivel terjed. Így lesznek olyanok akik céges környezetben készítenek rá appot. -
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #16584 üzenetére
Üzleti alkalmazások Androidra is vannak. És jóval nagyobb a piaca az Androidnak, mint a wp-nek. Tudom, hogy nem egy fejlesztői álom erre fejleszteni, de anyagilag jobban megéri. Főleg, hogy a vinfos ismét veszített a piaci részesedéséből az okostelefon piacon az Android pedig egyre jobban tör előre.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #16582 üzenetére
Mégis mit gondoltál? Hogy az androidhoz képest semmi plusz nincs benne? Sőt. A kinézete nagyon gagyi főleg a Sense-hez képest. Az időjárás effektet el tudnám viselni, de a többi az nagyon nem jön be. Gyakorlatilag minden hiányzik belőle ami miatt androidot és főleg Sense-t használok.
A kezelőfelülete nagyon egyszerű, mint a faék. Úgy is mondhatnám, hogy "gyerekes vagy gagyi", de ez nem a legjobb szó. Valakinek ez biztos tetszik, de akkor már inkább egy iPhone-t vennék. -
CoolBoy323
nagyúr
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #16467 üzenetére
A gyári hibákat leszámítva nekem sem volt gondom vele. De az pont elég volt, hogy visszavásároltassam és vegyek egy újat.
Igaz gyári rommal nem sokáig használtam. Amikor meg újra, akkor meg állandóan lefagyott, meg rebootolt kb naponta 1-2x.
Már két embert tudok aki vissza kapta a Pulse árát.
-
-
szaboknak
aktív tag
válasz
Khelben #16412 üzenetére
Én már régen rájöttem erre ezért használom az eredeti svéd romot ami rootolás után egy kis gyomlálással 60 mb körüli szabad hely marad és a Link2sd-vel ugyan úgy tudom mozgatni az appokat az ext-re és vissza mint a 2.2-es rommal és nincs hibaüzi sosem
Nekem ez: .http://tre.se/Global/dload.rar jött be legjobban,próbáltam a németet is de ott minden T-mobil-ra átdolgozott itt viszont eredeti Huawei kezelő felület,működik a hotsphot is ami nekem nagyon fontos és egyetlen egy 2.1-es rommal sem sikerült normálisan beüzemelni és ebben van magyar nyelv is. -
syl5
őstag
válasz
Khelben #16299 üzenetére
Már majdnem mindennapi használatra tökéletes CM7 (Gingerbread), és kezdetleges Honeycomb is van rá (persze utóbbinak nem tudom mennyire van értelme, inkább azt mutatja, hogy olyan szinten vannak/lesznek rá romok, mint egy HTC-re).
Froyo Európában Blade-re még hivatalosan nincs, de a kernel forrást már jó ideje kiadta a ZTE, és Kínai és Japán hivatalos rom alapokon tökéletes főzött Froyo-k vannak rá.
Hivatalos CM támogatásból adódóan nemsokára MIUI is lesz rá.
-
syl5
őstag
válasz
Khelben #15367 üzenetére
Szerintem ez nem értékrend kérdése...
Én sem szoktam otthon a konzolom mellett a mobilommal játszani, de több órás vonatos utazás és minden napi tömegközlekedés mellett nálam nem utolsó szempont legalább egy Angry Birds elfutása, mert ugye nem mindig jó kvázi süketen (in-ear fülessel) utazni.De a játék amúgy csak egy bekezdés volt a sok közül, és ha csakis kizárólag abból a szemszögből állunk a kérdéshez, hogy ez egy telefon, akkor úgyis nagyon megveri. A Pulse-al városban alig hallottam, hogy mit mondanak nekem a telefonba, és a minőség se volt túl megnyerő. Ezzel szemben a Blade kristálytisztán és hangosan szól.
-
syl5
őstag
válasz
Khelben #15357 üzenetére
Még mindig nem értem miért kell védeni egy sz@r terméket azért, mert neked is olyan van. Ami jó az jó, ami rossz az rossz, ezt be kell vallani!Kijelzőn kívül semmi lényeges különbsééég??? Most ezt komolyan gondolod?
Na akkor nézzük a lényeges különbségeket (ismétlem csak a lényegeseket, ennél sokkal több pozitívuma van a Blade-nek, amiket itt már részleteztem):
-3D gyorsító, állítólag a Nexus one-ba is ilyen van
-Fényérzékelő
-Távolságérzékelő
-Multitouch
-autofocus
-FM radio
-256 MB RAM
-170 MB szabad belső memória a programok telepítésére (és ugye a Dalvik-nak), ugye Pulse-nál volt 30-40 Mb; de mind1 ugye...ez sem sok különbség...csak csupán négyszerese....
-visszajelző led-ek
-Hangos s hangszórója, és kiváló minőségű! Pl.: Körúton sétálva tisztán, érthetően, és hangosan hallom, hogy mit mondanak nekem. A Pulse-t úgy kellett a fülemhez szorítani, hogy halljak valamit,és pocsék volt a hang minősége is!
-nagyon gyorsan megnyílnak a programok! ha rányomok valamire már előttem is van, nem kell malmozni mire írhatok egy sms-t! kijelző is rögtön bekapcsol, ha megnyomom a feloldó gombot! Ha hívnak, akkor is rögtön reagál! gyors nincs mese! ezt végre örömmel fogom használni..
-Angry Birds tökéletes! Folyamatos, akadásmentes, színes! Nem is beszélve a többiről! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest