- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Téged jól átb@sztak. Harmadjára már nem kellett volna engedni, hogy újra elküldjék. Tanulhattál volna abból amiket már leírtunk korábban. Közte ezt is, hogy akár 2x is kérheted a cserét 3x meg pláne ott már nincs kec-mec. Ha meg a főpanel csere telefoncserének számít akkor újra él a 3 munkanapos csereidő és akkor már zokszó nélkül cserél(tet)ni kellett volna. Arról nem is beszélve, hogy attól a dátumtól amikor vissza kaptad a gariidő újra 1 teljes év és hosszabbodni kell ha szervízben van. Ezt el szokták sumákolni.
-
CoolBoy323
nagyúr
Az ügyfél kéri a készülék cseréjét, mert Fogyasztóvédelemhez fordul"
burkoltan azt írták, h cseréljétek ki basszátok meg, mert ez a geci ügyfél befenyített minket!
érdekes a hozzáállásuk... kiadhatnának már a birkák egy körlevelet, h minden pulse-t cseréljenek szó nélkül, azaz adják vissza az árukat, mert így kurva minuszosak lesznek... mi a picsának mindig cserélni a főpanelt, mikor úgyis szar lesz...
ahelyett, h az állatok járnának utána, h a rom a szar, és megcsinálnák rendes...jajj de marha ez a T!!
-
JoHnni
senior tag
Tájékoztatás nem az erősségük... illetve elérni is lehetetlen őket! 10.n adtam le 2. alkalommal a telót, azt mondták 17.-ig megjön
Hát tegnap bementem, holnap érkezik elvileg
Remélem aztán hogy holnap már sikerül a végére érni, apropó, azonnal visszaadják az árát vagy még azért is be kell menni pár nappal később?
-
re-d-evil
tag
Mondjuk ha lenne egy kis vér a Tré pucájában, már régen visszahívta volna az összes Pulse-t amit eladott, felajánlva helyette egy használható hasonló árkategóriájú kütyüt. A forgalomból kivont Pulse-kat meg mondjuk lenyomná Huawei torkán, hogy ne küldjön még1x ilyen xart a piacra. Hm? Ez így milyen lenne? (Utópisztikus - Na meg akkor lehet, h nem tudnád kiválasztani mit kapsz a készülék helyett? Oszt hozzád vágnának mondjuk 1 minit? Brrrrr!!!)
-
CoolBoy323
nagyúr
megéri szívni, mert így nem tartja az árát egy telefon se
ha azt nézzük, én 50ért vettem, és eladtam 50ért másfél év után majdnem...
nah megérte szívni?ha bevittem volna gsm boltba, max 20-25öt kaptam volna érte, hiába tökéletes állapotban volt...
jó biznisz volt basszameg
XD
-
-
kecz
aktív tag
Szerintem a szervizben direkt kiszamoltak, hogy milyen toltottsegu aksival kell visszaadni, hogy csak egy kepet tudjak elloni.
Az sem lett csikos szal atvettem. Hazamegyek es addig nyuzom a telot amig nem lesz megint csikos. Egyebkent szoftverfrissites volt fodarab cserevel.
-
kecz
aktív tag
-
n00n
őstag
Persze, egyből a szervizesbe fogok menni. Most kaptam telefont, hogy holnap így is úgy is be kell autókáznom abba a városba, akkor már beadom a telómat szervizbe.
Szerintetek megéri cseretelefont kérni? Mert van otthon egy régi Nokiám amit tudnék használni, de azért jó lenne egy hasonló funkciókkal bíró okostelefon. Viszont azt olvasom, hogy borzasztó állapotú cseretelókat szoktak adni.
Na akkor meg van a délutáni program, backup és vissza a gyári 2.1-es rendszer, aztán összeírni a hibákat.
Másik kérdés, SIM kártyával kell beadni? (annak nem igen örülnék) Illetve a tartozékokat is vigyem? (töltő, tok, headset)
-
impalaman
aktív tag
Ezt csak azért írja, mert elvileg azért nem megy az A2SD mivel kevés a hely a /system partíción. Aztán hogyha áthelyezed pl. a Rom Manager-t akkor lesz pár MB-tal több helyed és így már el fog férni az A2SD. Elvileg enélkül is mennie kellene, mert ~5 MB körül van a szabad hely a /system-en az én CM romommal.
-
rum-cajsz
őstag
Ez az: New Style for CM6.2 port for Pulse 0.40
Én impalaman 2.2-es romjával ezt használom.
-
Watt25
veterán
Ezek a kulcsszavak:
[ ] Applications are stored in /system/sd/app
[ ] Private Applications are stored in /system/sd/app-private
[ ] Dalvik-Cache is located in /data/dalvik-cache
[*] A2SD installed and active.Vagyis a programok az SD-re kerülnek, de a Dalvik-cache nem!
Tehát az App2SD működik, de ha több helyet akarsz a /data partición, akkorsu
a2sd cache -
llaszlo
veterán
Nem haragszom és nem kell bocsánatot kérned semmiért.
Csak máskor is derült már ki, hogy volt valami gond és nem láttam sem a blogban sem privátban. Amúgy minden ugyanaz, mint az FLB-ben (kernel, appok), csak töröltem olyan appokat amik fölöslegesek voltak. És hozzá adtam pár olyat amit a marketről is lehet telepíteni. Szóval valami más oka kell, hogy legyen. -
bucsupeti
senior tag
Kipróbáltam én is jónéhány napig Task Killer nélkül a telót. Végülis meg lehet vele barátkozni, bár hozzá kell szokni hogy picit lasabban indulnak a progik.
Én visszatettem a ES Task Managert. Ennek a widgetjével kilövöm a taskokat, ha valamit indítani akarok. Rutinszerűvé vált már a mozdulat és fényévekkel gyorsabban indulnak 41 mega szabad rammal a progik. -
ATM_automata
őstag
Az SMTP és a POP egymástól független, ergo freemail pop3 és gmail smtp együtt használható. A mail kilensbe be lehet rendesen állítani, így bárhonnan tudsz küldeni a gmail-es accountodon keresztül....
Én spec szolgáltató független, saját szerveres SMTP és IMAP levelezést használok, ezek is átmennek bármelyik szolgáltatón, nincs korlátozás, bár én 2525-ös porton küldöm. A Gmailnak is saját portja van (465), az se a 25-öst használja, szóval szerintem nyugodtan állítsd be, mennie kell.
-
janez
aktív tag
Ne feledd, hogy a T-s cucc a kernelt, a moduljait, drivereket is tartalmazza. Ami nekünk custom rom, az csak a módosítás, amit ráflashelünk a T-s alapra, felülírva azt. Nem is volna értelme az egészet cserélni. Ez a ROM-ozás olyan feeling, mint a desktop linuxban a remaster, amivel szintén bárki csinálhat "saját" rendszert, kiírhatja lemezre a meglévő OS lemezképét és terjesztheti. Ez esetben sem módosul minden, de aki igazán profi (hát én nem), az egy kernelre felépíti magának az egész rendszert. Ez a Linux szabadsága. Persze egy átlag felhasználó beéri kevesebbel is.
-
llaszlo
veterán
Hogyan telepítetted? Én most tettem fel úgy, hogy (már totál káosz volt a teló be sem kapcsolt) Aztán wipe factory reset, aztán RMB install bebootol majd reboot és az enyémet. Nálam megy a Framework. Tehát nincs vele gond. Most vissza is teszem a backup-ot. Esetleg valaki még megpróbálhatja FLB-re is feltenni DE WIPE NÉLKÜL. Eddig úgy tűnik csak úgy működik.
-
llaszlo
veterán
Kipróbáltam, hogy ha wipe-ot csinálok előtte a folyamatos animált újraindítás.
Viszont wipe nélkül egy már működrő ROM-ra telepítve működik. Én nem vagyok a wipe híve, mert ha nem muszáj akkor nem törlök semmit sem.
Nekem folyamatosan változik az applista.De komolyan.
De most arra vagy kíváncsi, hgoy milyen appokat hagyram a ROM-ban? Akkor csak ki kell tömöríreni és megnézni.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
És most vettem észre, hogy van még amit elfelejtettem törölni.
Calculator sincs benne, mert én másikat használok. Tehát ez egy eléggé kigyomlált ROM lett.szente: Melyik betűtípust kell pontosan felülírni? Mert tennék bele egy egyedi betűtípust is, de nem tudom még, hogy miket kell törölni.
-
rhen
senior tag
Bírnia kell. Elvileg pont, hogy a 2.2-nek jobb a memóriakezelése, mint a 2.1-nek.
Persze, ha sikerül a .32-es kernellel felrakni, nem úgy, mint a G1-en. Amit láttam, az .29-es kernelen futott. De még az is jó lenne a pulse-ra, az alkalmazások memóriakártyára telepítése végett. -
bounty123
őstag
"Így elvileg több szabad hely lett a telefonon és gyorsabbnak kellett volna lennie"
Az első fele igaz, hogy több helynek kell lennie, de ettől nem lesz gyorsabb a telefon. Ponthogy lassabb lesz, ha az SD-re teszed a dolgokat, mert a belső telefon memória gyorsabb. A class6-os sd kártya is lassabb. Az APPS2SD mindenképp lassulást jelent, az egyetlen (nagy) előnye a helyhiány csökkentése.
Épp ezért mondom már egy ideje, hogy kizárólag akkor erőltesse bárki a move2sd meg dalvik átpakolásokat, ha tényleg nem fér el. Máskülönben csak kicseszik magával. -
kecz
aktív tag
Ja, még azt elfelejtettem mondani, hogy tegnap a dalvik-cache-t és a /data/data mappákat áttettem sd-re. Így elvileg több szabad hely lett a telefonon és gyorsabbnak kellett volna lennie, gyakorlatilag nem nagyon jött be. A mem kártyám egy 2 gigás sandisk. Lehet, hogy nem volt elég gyors a kártya és azért nem gyorsult látványosan? Most az új rom-mal úgy csináltam, hogy 512-es ext2-t hagytam és még mielőtt appokat telepítettem volna a dalvik-cachet átmásoltam sd-re (de csak azt most). Jelenleg 71 mega szabad helyem van az internal memory-ban, mikor megcsináltam 74 volt. De hangsúlyozom, hogy appokat igazából még nem is telepítettem, nem volt lelki erőm ebben az 6543485431 fokos melegben. Szóval igazából, lehet, hogy csak azért lassult be a készülék, mert telesz@rtam minden hülyeséggel és ha csak a fontosakat teszem majd fel, akkor nem lesz lassulás. És bocsi a dupla HSZ-ért, de lejárt a szerk. idő, amíg a csajomnak melegítettem ebédet.
-
bounty123
őstag
Beírtam a modaco-s pulse wikibe is a troubleshoot szekcióba
[link]
Az az oldal kéne magyarra lefordítva aztán lehetne rtfm-ezni ezerrel.A parancs (rootként):
pm disable com.android.music/com.android.music.MediaButtonIntentReceiverÉn még mindig Paul romját használom, próbálom kideríteni, hogy mikor és mitől kezdhet majd belassulni rajta a contacts és call log. Gondolom amikor belassul akkor azért, mert kilövődik a háttérben és mindig újra kell indulnia. Most direkt nem használok semmilyen task killert, eddig 2 nap után még mindig azonnal indul a call log és a contacts is, semmi lassulás nincs.
-
bounty123
őstag
A telítődő memória miatt nem lassulhat be semmi, az oprendszer automatikusan felszabadítja a helyet. Egyetlen dologra lehetnek jók a task killerek, ha esetleg egy app szarul van megírva és eszi a processzort a háttérben. A memória evés nem számít, az oprendszerbe be van építve a 'task killer'.
-
bucsupeti
senior tag
Én eddig kipróbáltam jónéhány home alternatívát:
OpenHome: lassú, sok memóriát zabál, viszont nagyon szépek az oldalról behúzható panelek stb.GDE: nagyon jó. kicsi, kevés memóriát eszik. ezt használtam 1.5-ön és bevált, jobb volt mint a gyári home. 2.1-en is sokáig (ha lehet ezt mondani) használtam. Aztán kipróbáltam a LauncherPro-t is. Néhány napja jött ki belőle a 0.4.4 ami már nem béta.
Aztán két napja tettem fel az ADW.Launcher-t ami ingyenes opensource home (tegnap volt marketon, most nem találom, de az előző link a fejlesztő honlapjára vezet, ahonnan letölthető. Látom hogy ma egy újabb verzió jelent meg 0.7.8). A részletekig konfigurálható, gyakran frissítik. Nekem 34-38 mega szabad memória marad más progik futtatására, úgy hoyg be van töltve a Jorte Calendar két widgetje, egy switcher widget a wifi/gps/3g/fényerő/csengőhang kezelésére és a szükséges néhány indító ikon (kb 8-10 db)Szóval egyelőre ez megy. Eddig még nem FC-zett soha, nem volt lassú home-ra lépés.
Én ajánlani tudom ezt a home-ot.Ja! Taskkillernek a TaskPanelt használom már nagyon rég óta. Nekem ez bevált. A LauncherPro-t és az ADW.Launchert nem tudom ignore listára tenni, mert nincs nekem sem ott. Viszont nem is tudom indítani úgy mint a GDE-t mert nincs az appok között. Szerintem más szinten futnak ezek a home-ok. Telepítés után újra kell indítani a készüléket és akkor megkérdezi hoyg melyik legyen a home.
-
bounty123
őstag
Ha a taskkillerrel kilöveted a launchert, akkor ne csodálkozz rajta, hogy mindig 0-ról indul szegény. Én nem használok már semmilyen task killert, az oprendszer kilövögeti a programokat igény szerint. A home-ra meg be van állítva, hogy legvégső esetben lője ki. Maga a taskkiller is felzabál egy csomó memóriát egyébként folyamatosan, ergo még ront is a helyzeten, nagyobb eséllyel lövődik ki a home
-
pitterr
tag
Dettó ugyanez. Vmi iszonyat, hogy akárhányszor kilépek a home-ra, vagy ott váltani akarok 15-20mp. Hiába húzom át 20szor a képernyőn a kezem, jó a 21-ik alkalomra átléptet és ott is szállingózva jönnek a widgetek, meg ikonok. A sima home-al is ilyen lenne? Mert azt nem is próbáltam. Bár a launcherpro sokkal jobban néz ki. Vki ötlet?
-
Mattheo
tag
lehet hülyén hangzik, de ha működik nem vesztettél semmit!
valahol olvastam h az új win-es driverben rossz telefonazonosító van (asszem a mini száma).
sztem próbáld meg leszedni az új wines drivert, és tedd vissza a régit ami a teló CD-jén van.
mondom mégegyszer, ez csak 1 halvány emlék, de mintha működne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Tesla topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Revolut
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest