- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
JoHnni #16931 üzenetére
Köszönöm!
Neked meg kívánom, hogy az új géped úgy működjön ahogy szeretnéd!
Sajnos nem éppen márkahűség miatt tartok ki a Pulse mellett /a pénz nagy úr!/, de mint írtam elkótyavetyélni sem akarom. Több kereskedő be sem számolja másik gép árába, aki meg hajlandó rá az pofátlanul kevés pénzt kínál érte. Ezzel a rommal -lepucolva a sallangokat- egész jó működik, persze a maga módján. -
grotib
tag
válasz
JoHnni #16929 üzenetére
Mondom, igazad volt, hogy cseréltél. Volt nekem is a kezemben HTC, hát úgy kellet kitépnie a gazdájának a kezemből. De az árkülönbözet azért elrettentő, ráadásul a Pulse-ért egyre kevesebbet lehet elkérni. A másik ok meg a buherálás gyönyöre! Kézbe kapok egy tökéletes gépet, mi abban az élvezet? Eljutottam egy 1.5-ös alap rommal rendelkező kütyütől, egy olyan telefonig ami kimondja a hívó nevét, felolvassa az sms-t, időjárás előjelzést, híreket mutat, navigál, internetezni lehet, stb. Nekem egyenlőre elég, a játékokból már kinőttem, vagy is nekem ez a játék.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
JoHnni #16857 üzenetére
bizony, ez rohadt jó biznisz!
de ha nem akarod még bevinni, akkor majd 1évesen és 10 hónaposan vidd el, akkor úgyis lejár a gari, és jó áron el lehet passzolni a kedves Tnek
és lehet már is újat venni(pl Defyt 60k-ért 2 évvel... kicsit nagyon megéri...)
(bár abban bízok, h a Defynek is lesz ilyen bugja, és azt is majd másfél év múlva vissza tudom vétetni
de jó is lenne XD)
-
szaboknak
aktív tag
válasz
JoHnni #16800 üzenetére
Ez igy igaz szoftveres a gond mert a svéd eredeti huawei rommal semmi hiba nem jelentkezik,nem is értem,hogy a t-nél milyen szakemberek vannak,hogy nem veszik észre a hibát ami egyedül a magyar romban jelentkezik (az sms,a kamera,az ismeretlen számok a névjegyzékhez társítása a nem fogadott híváskor)
Minden romot kipróbáltam ami eddig megjelent és csak a magyarra épülőkben jelentkeznek ezek a hibák.
Több mint egy fél éve a svéd 2.1-et használom ami teljesen eltünteti a t-mobilt a készülékből,rootoltam és Link2sd-vel minden áthelyezhető az sd-re és tökéletesen működik (igaz ezt nem a komoly hardvert igénylő játékokra értem) -
n00n
őstag
válasz
JoHnni #16759 üzenetére
Na bementem (csak közbe nem írtam róla). Persze, hogy ugyanúgy csíkoz. Mondtam, hogy cserét kérnék, mert úgy néz ki nem sikerül javítani. Mondták, hogy akkor elsőre miért vittem el, kipróbálás nélkül. Mondom mert voltak olyan rendesek és lemerülve adták vissza. Egyébként egyből vissza is vittem, nem telt el 10 perc. Mondták, hogy jól van. Most ismét felküldik Pestre és ha kész hozzak magammal töltök és ha még mindig szar akkor cserélik. Többször biztos nem fogom engedni, hogy felküldjék...
-
grotib
tag
válasz
JoHnni #16797 üzenetére
Érdekes a problémád! Vajon hardveres, vagy szoftveres a hiba forrása? Egyforma gépünk van a feleségemmel, de az övé mégsem olyan jó mint az enyém. Egyformán cserélgettem a romokat mindkét gépen, de az övé máshogy reagált rájuk mind az enyém, de ezt el lehet mondani egy-két appról is. Annak örülök, hogy azért működik az is rendesen, legalább is az asszonynak jó.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
JoHnni #16734 üzenetére
Nálam is így kezdődött, de most van egy SGS-m.
Bár nem kellene adniuk cseretelefont, de az előfizetést sem tudják szüneteltetni.
Én ezt nehezményeztem és kértem a vásárlók könyvét... (lásd feljebb)
A végén megegyeztem velük... és csak egyszer volt szervizben. -
llaszlo
veterán
válasz
JoHnni #15822 üzenetére
Lehet, hogy mégsem olyan jó az új Blade úgy néz ki, hogy az is pixelhibás. Legalábbis vannak már ilyan visszajelzések. Megnéztem és 36.000-et kellene ráfizetnem a Pulse-ra, hogy legyen egy Desire-em. Ha még ezt részletre lehetne akkor tuti az lenne. Igazából eléggé elgondolkodtam azon, hogy van-e értelme megvenni occcón a gagyit aztán meg szívni vele. A pulseal is sok gondja volt több embernek. Nekem szerencsém van, hogy egy jót fogtam ki. Igaz én is cseréltettem az első példányomat.
-
llaszlo
veterán
válasz
JoHnni #15817 üzenetére
Nos. Vannak hibái a telefonnak sajnos ez tény. Sokat megold a custom ROM, de ez esetben ez nem mérvadó. Teljesen mindegy, hogy SW vagy HW. Beviszem elmondom a hibákat és mondom, hogy cserét kérek nem javítást. Ehhez már az első alkalommal jogom van. Természetesen elküldik szervízbe, de javítani és cserélni nem tudják mivel már nincs ilyen készülék és alkatrész sincs. Ha nagyon szívóznak akkor azt mondják, hogy nem hibás. Aztán még 2x vissza viszem ugyanazzal a hibával és a harmadik alkalommal már kötelesek cserélni vagy a vételárat vissza adni. Ha okosan csinálja az ember és ragaszkodik a cseréhez akkor már az első alkalommal cserélik. Max megkérdezem, hogy hol találom a vásárlók könyvét (Ezt mindig nyilvános és szabadon hozzáférhető helyen kell tárolni) és bele írom, hogy a fogyasztói jogaimat sértették. Erre van ismerősöm a fogyasztóvédelmi egyesületnél, hogy mit írjak le. OFE: egyébként is csak pár telefon és megtudsz ezzel kapcsolatban mindent.
Lehet, hogy két hétig nem a saját telefonomat fogom használni, de minimum egy HTC Hero-t kérek cseretelefonnak, az android az alap.
Itt Kecskeméten nagyon jó tapasztalataim vannak, főleg, hogy ha megemlítem a fogyasztói jogaimat.Legutóbb egy másfél éves cipőt cseréltettem. Fél év volt a jótállás és plusz másfél a szavatosság. Elvileg el kellett volna küldeniük bevizsgáltatni, de cserélték.
-
RAiN91
őstag
válasz
JoHnni #13659 üzenetére
Ez igaz
Ezen nincsen mikrofon, amit adtak hozzá.
Viszont ha bedugom, és beállítok egy csengőhangot, megszólal a teló, de a fülesben is szól. Ez normális, vagy rossz a füles? Zenét nem tudok lejátszani egyelőre, még a géppel sem sikerült összekötnöm, nem talál drivert a Win7... Lehet vissza kéne olvasnom? -
llaszlo
veterán
-
Klemens
őstag
válasz
JoHnni #11841 üzenetére
Értem, Na, akkor sok sikert! Sajna jobban nem tudlak támogatni a dologban.
Meg, ha lehet ilyet, akkor lehetőleg ne angolul íródjon.CoolBoy323: Ha szerencsénk van, akkor a kolléga addig megcsinálja. Ha ez mégsem jön össze, akkor akár 2-en is összedughatnátok a fejeteket és megalkothatjátok 2-en is.
Minden persze csak szvsz.ilaszlo LCR v1.8 up1-ét vagy impalaman DMC-ROM 2.1r4-ét érdemesebb felrakni?
-
-
Watt25
veterán
válasz
JoHnni #11500 üzenetére
Jah, mindkét megállapításod igaz!
Meg ha már akksizunk...
Egyik nap vezetés közben egyfolytában futott a Waze úgy, hogy közben USB-ről töltöttem is. Valószínűleg elérte az aksi a hátára írt 45 °C-os határértéket, mert egyszerűen nem volt hajlandó tölteni. Egy ideig odatartottam a légkondihoz és kb. egy perc múlva már töltötte...
Csak egy kis érdekesség, hogy ilyen is megtörténhet.
És még egy harmadik téma is: GPS.
Amióta újra flash-eltem az originál ROM-ot, azóta tulajdonképpen tökéletesen működik a GPS... (Néha csinál olyat, hogy nem vagyok elérhető, de legalább maga a GPS és a Waze is működik.) -
oliver009
csendes tag
válasz
JoHnni #10001 üzenetére
hali!!!!
olyan problémám lett a 2.1 felrakáa után hogy telefonálás közben a hang nagyon halk alig hallom:S....modaco 1.7 alatt semmi gondom nem volt néha még hangos is volt.....de viszont most egyszerüen nem tudok telefonálni.....fölraktam az RMB-t jó reményekkel de nem változott a probléma:S....valaki tudna esetlek valami megoldást mondani???mert ha nem sikerül megoldani ez kb kuka,vagy ha valaki megtudja mondani hog ylehet visszavarázsolni az 1.5 ös szoftot rá akkor azt is megköszönném!!!!!
és ha úgy megoldható a visszavarázslása az 1.5 nek hogy nandroid backup-al akkor valaki küldjön egyet ha tud!!!!válaszokat előre is köszönöm!!!!
-
llaszlo
veterán
-
szente
addikt
nekem van amikor napi 10-20 smst valtok,de meg nem tapasztaltam ezt a bugot.sot!meg semmilyet sem...
coolboy:hiaba torlom az eszkoz kezelobol a drivereket,ha radugom boot loaderben a telefont,a windows automatikusan elkezdi telepiteni hozza a drivert.egyebkent elso alkalommal is igy csinaltam es ez a hiba uzi jott elo.majd lehet megprobalom masik gepen is,hatha...
-
Mattheo
tag
belassult a netem, ilyen forgalmi limites (xG után átvált tetű üzemmódba) szal még 5 perc a Rom.
utánna feldobok rá pár nagyobb appot, (IGo, 3d games, stb) és meglássuk.
ahogy láttam a gyenge pont a memória, szal azt kell megnézni.
wifi nincs itthon, azt nem tudom tesztelni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- C# programozás
- Steam Deck
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest