- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #17206 üzenetére
A Vodára érkezik a legtöbb panasz, pedig nekik van a legkevesebb előfizetőjük, utána a telenor a második. És dolgoztam a Vodánál ott sokkal hülyébben kezelik a panaszos ügyeket, mint a T-nél. Van ismerősöm aki ott dolgozik és beszéltünk róla, hogy ott azért sokkal rugalmasabbak és jobb az ügyintézés. Nyilván vannak ott is kirívó esetek.
Khleben vissza olvastam
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17199 üzenetére
Ha van adásvételi akkor vissza kaphatja. Mivel a dominónál át lehet ruházni a jogot. Egyébként tőlem sem kértek semmi igazolványt.
Gergő_: "Egyáltalán nem bántam meg, és megfogadtam hogy a T-t próbálom kerülni amennyire csak lehet."
Akkor te még nem voltál máshol előfizető és fogalmad sincs a másik két szolgáltató disznóságairól.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #17195 üzenetére
Tudom, hogy megpróbáltad. A szakértői vélemény meg megtámadható főleg, hogy ha saját emberük állítja ki. Ez bevett dolog a cégeknél, hogy ezzel elküldik az ügyfelet. A kamera csíkozás miatt minimum vissza kell, hogy térítsenek valamekkora összeget.
És nem kell egyből bíróságra menni az csak a legutolsó lehetőség.
Én még simán ellőném a zenelejátszó elindulását is, mint hibát. Aztán ott van még a reboot és a fagyás. Ezek mind gyári hibák semmit sem kell hozzá mókolni.
Én még a hangszóró-t is megturbóztam egy kicsit és recsegett.Igaz ehhez fel kellett tenni a poweramp-ot, de ez csak az első esetben volt, utána már csak a gyári hibákkal küldettem vissza az is bőven elég volt. És javítani nem tudták.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #17187 üzenetére
Ne írjál már neki hülyeségeket.
Az önként vállalt jótállásra ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak, mint a kötelezően vállaltra. Tehát a pénzt is vissza kell, hogy adják.
Ha szívóznak akkor meg hívd fel az OFE valamelyik irodáját. Lehetőleg a kecskemétit.
Egyébként nehéz lenne a T oldalán utána nézni, hogy mi az a korlátozott jótállás? -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17137 üzenetére
A villámár az külön megérdemel egy hatalmas LOL-t.
Khelben is feltette az övét. Bár én a 14-et is kicsit sokallom ezért a telóért. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17131 üzenetére
Azért a heti 3-4 beírást még nem nevezném életnek.
Már én is csak offolni jövök.
-
llaszlo
veterán
válasz
Watt25 #17114 üzenetére
Jó lenne az android, hogy ha nem kellene hónapokat várni a frissítésekre meg normális hw lenne alatta (pl baromira nem értem, hogy a filléres nand-on miért spóroltak egy 130e HUFos készüléknél ha ez adott lenne szerintem sokkal jobban tudnám a telefonom használni), és a gyártóknak nem csak az lenne a fontos, hogy eladják a telefonokat. Ezt a frissítés dolgot nagyon elb@szta a google.
-
llaszlo
veterán
válasz
Watt25 #17107 üzenetére
A fejlesztők még mindig az iOS-re fejlesztenek inkább, anyagilag jobban megéri nekik, meg az iOS nem olyan agyon fregmentált, mint az android. Ez tény. Az is tény, hogy a legelterjedtebb az android. Viszont, hogy ez lenne a sztenderd. hmmm Én is ott tartok, hogy nem kell egy ideig Android bár még másfél évig kénytelen vagyok ezt használni. Nincs hozzá frissítés, a gyártók szarnak a supportra, mókolni kell a custom romokkal ha egyáltalán talál az ember olyat ami rendesen működik is, mert a gyári az általában nem működik rendesen, főleg az olcsóbb meg régebbi modelleknél. Én használni akarom és nem mókolni vele. Jelenleg így megbízhatóság és egyéb terén is elég sz@r a helyzet. Az újabb modellekről nincs tapasztalatom azokról nem tudok nyilatkozni. Viszont a support ott sem működik rendesen a "régebbi" még egy éves sincs modelleknél kb addig van support. Úgy látom, hogy a mennyiség sokszor a minőség rovására megy. Annyi, hogy a gyártók igyekeznek piacra dobni 4-5 modellt is aztán meg, hogy az hibás vagy valami szoftveresen nem működik benne arra sz@rnak nagy ívben később. A lényeg, hogy megvedd, addig fontos vagy.
Ilyen szempontból egyértelműen az iOS a jobb. Ott rendszeres frissítés és hibajavítás van. És nem kell vele annyit mókolni max egy jailbreake ha valami olyanra van szüksége az embernek. Sokan szidják az iPhone-t, hogy korlátozott persze használni egyik sem használta még. Ha valaki nagyon geek annak nyilván nem egy olyan telefon kell az vegyen androidot. Ha valakinek nem fontos a biztonság és a frissítések továbbá olcsó vagy sütőlapát nagyságú készüléket akar, na meg akár mókolni is és nem fél attól, hogy letölt egy vírusos appot a marketről (egyelőre még nem szűrik ezeket) vagy máshonnan az vegyen androidost.
Viszont akinek fontosabb a biztonság és a javítások az inkább iPhone-t vegyen.Valahogy olyannak érzem ezt a bazi nagy kijelzőt meg 2 meg "sokszáz" magos telefonokat, hogy kinek nagyobb a micsodája. Illetve az SW optimalizálás hiányát is ezzel akarják kompenzálni. Kb mint az amcsi b@zi nagy motorral szerelt autók vs a jól beállított japán kocsik kisebb motorral.
-
llaszlo
veterán
Úgy tűnik tényleg kihalt a Pulse topic. Már nem pulzál csak sííííííííííííípol.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17059 üzenetére
Sorry. Én minden gyanúsat jelentek. Aztán majd a modik eldöntik, hogy mi a helyzet.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #17045 üzenetére
Nem tudom mit vagy beszarva. Én előre megbeszélném valamelyik OFE-s kollégával, hogy bemegyek a T-be és ha szarakodnak akkor felhívom és átadom a telefont az üzletvezetőnek majd ők lezongorázzák. Én is ezt csináltam igaz velem bejött az üzletbe az illető.
De volt már, hogy felhívtam valakit nem nagy ügy.
Gergő_: Ha jót akarsz a vodát messze elkerülöd. Az sokkal rosszabb, mint a T. A Telenorról vagyis még pannonszar volt sincsenek jó tapasztalataim. A legkevesebbet eddig a T-nél szívtam.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17042 üzenetére
Simán nyerné. Az a csávó meg csoda, hogy még ott dolgozik. Az ilyet már rég ki kellett volna b@szni a picsába.
Nekem valami olyat írtak, hogy egyedi elbírálás alapján cserélték, tehát már megoldódott vagy valami hasonlót. Meg, hogy örülnek hogy ügyfél vagyok meg hasonló f@szságokat.
Erről az jut eszembe, hogy az Apple Store kellene, hogy az etalon legyen.
És ez mindenhol így van az EU-ban nem ez az első ilyen amiről olvasok, csak nálunk nincs AS sajnos. Meg itt a vásárló az másodlagos."Apple Storeban vásárolni nagyon nagy élmény. látszik, hogy betarják a szabályokat. kicsit több mint fél év voltam a genfi apple storeban. Üzleti úton voltam, és az utolsó nap, a reptéri checkin előtt két órával még mindenképp be akartam menni az AppStore-ba. nyitás előtt 10 perccel oda is értem, már kb 30-an várakoztak hogy bemehessenek, az alkalmazottak bent gyülekeztek (nem egy nagy bolt, szerintem az ottani talán az egyik legkisebb Apple Store) de legalább 25 kékpólós ember foglalkozott az ügyfelekkel. Ráadásul ott ahol mindenki csak franciául beszél, valahogy sikerült összekotorniuk az összes olyan embert, aki tud angolul, így aztán jól elbeszélgettem az egyik eladóval, vettem is egy iPhone 4-et, (gyári függetlent), aztán csak megemlítettem, hogy az iPademen az automata fényerő nem működik, mondta hogy nála tudok időpontot foglalni a szervizesekhez, miután mondtam hogy 1 órán belül a reptéren kell lennem és nagyon sürgős, mert magyarországon nincs iPad szerviz (akkor még nem volt) gyorsan intézkedett, mondta hogy mindenképp megoldják. Aztán odavitt a genius bar-hoz, ahol soron kívül leült velem beszélgetni az egyik genius, mondtam hogy mi a bajom, megnézte, és mivel tényleg nem működött, egyből hozott is a raktárból egy teljsen új iPadet, és az egész cég nevében elnézést kért, hogy hibás terméket kaptam korábban, és hogy nagyon sajnálja, hogy nem tudtam 100%-osan élvezni az iPad nyújtotta szolgáltatásokat, és megköszönte hogy ennek ellenére továbbra is bizalmat adok az apple termékeinek (ott volt nálam az iPhone) és hogy reméli hogy a hibás iPad nem vet rosz fényt részemről a cég megítélésében, és sokáig leszek még elégedett vásárlójuk.
Tudom hogy ez ilyen nyalizós marketing bullshit, de valahogy emberként éreztem magam, és nagyon tetszett, hogy nemcsak a profitról szól minden, hanem a vevő is fontos. nagy pirospont az Apple Store-oknak!" -
llaszlo
veterán
válasz
Watt25 #16967 üzenetére
Szerinted amikor 2x lefagy meg 3x újraindul két nap alatt meg csíkos képeket csinál akkor nem hibás a telefon és ez hazugság?? Ne röhögtess már. Egyébként ha meg egy eleve hibás készüléket adnak el akkor az lenne a minimum, hogy kártérítenének. Ha én ezt nem fogadom el és a cserét kérem amibe bele megy a T akkor meg miről beszélünk?? Vitathatatlan, hogy hibás a készülék, innentől már csak az a kérdés, hogy én miben tudok megállapodni a T-vel.
A T-t meg azért szapuljuk, mert sok helyen bunkók és megpróbálnak átverni a betanult idióta szövegekkel amit a főnökök mondanak nekik. És szarnak arra, hogy mi van a jogszabályokban és ez nem csak ebben az esetben van így. Pl Coolboyjal eléggé bunkó volt a szervízes. NEm csodálom, hogy azt mondja,hogy k@pják be. -
llaszlo
veterán
Ezért kell beírni a VK-ba.
-
llaszlo
veterán
válasz
lkristobal #16947 üzenetére
Mégis miért akarsz reklamálni? Ha tönkre megy a mosógép vagy a laptop akkor kapsz cseregépet?? Nem. Örülj, hogy egyáltalán van cseretelefon. Bár én csere laptopot is kaptam amikor az enyém szervízben volt.
-
llaszlo
veterán
válasz
1peti1 #16933 üzenetére
Grat.
Majd egy másik üzletben a gyártói szerviz hibátlan jegyzőkönyvre hivatkozva a T-s úriember se jegyzőkönyvet nem akart adni, valamint meg sem nézte a telefonomat, hogy a hiba fennáll-e továbbra is.
Azzal nyalván nem volt tisztában, hogy jogsértést követ el és csúnyán megütheti a bokáját. A VK nagyon jó ötlet volt.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16907 üzenetére
"A szerviz szerint akárhányszor visszaküldhetem"
Én küldhetem vissza?? Ez, hogy is van? Ők küldethetik vissza ha én ezt elfogadom. Viszont ha én cserét kérek arra 3 munkanapon belül kötelesek választ adni és ebben az esetben én nem fogadom el a szervízt.
Ne legyél olyan hülye, hogy újra vissza küldeted a csere helyett. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16905 üzenetére
Miben van igazuk?
Abban, hogy nem kell vissza adniuk a pénzt? Én még az üzletvezetővel sem beszélnék hanem közölném velük, hogy a hatályos jogszabályok szerint 3 munkanapjuk van arra, hogy választ adjanak a csereigényre, vagy a visszavásárlásra. És közölném, hogy várom a válaszukat. Ha meg van akkor értesítsenek. Ha nem döntenek 3 munkanapon belül akkor ezt leírom a vásárlók könyvébe. Aztán meg feljelentést teszek.Ez nem fenyegetőzés hanem élek a törvény adta jogaimmal.
-
llaszlo
veterán
n00n, JoHnni
ofe A kecskeméti talán a legjobb.
Az senkit sem érdekel, hogy a gyártó mit ír a papírra, mivel a T-vel vagyok szerződésben és engem csak az érdekel, hogy ők mit mondanak vagyis írnak.
Különben is a gyártó véleménye nem mérvadó főleg, hogy nem állja meg a helyét. Bármelyik bíróság nekem adna igazat főleg, hogy nem egyedi esetről van szó.
De eddig csak nagyon ritkán jutnak el a felek.[ Módosította: KrAt ]
-
llaszlo
veterán
Téged jól átb@sztak. Harmadjára már nem kellett volna engedni, hogy újra elküldjék. Tanulhattál volna abból amiket már leírtunk korábban. Közte ezt is, hogy akár 2x is kérheted a cserét 3x meg pláne ott már nincs kec-mec. Ha meg a főpanel csere telefoncserének számít akkor újra él a 3 munkanapos csereidő és akkor már zokszó nélkül cserél(tet)ni kellett volna. Arról nem is beszélve, hogy attól a dátumtól amikor vissza kaptad a gariidő újra 1 teljes év és hosszabbodni kell ha szervízben van. Ezt el szokták sumákolni.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16882 üzenetére
A Desire is csak 20-al drágább, mint a Pulse volt annó. Persze kérdés, hogy ő mennyiért vette.
Nekem a Sense nagyon hiányozna a Defynél. -
llaszlo
veterán
válasz
lkristobal #16830 üzenetére
Teminálban mé' nem tudod megnézni?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16711 üzenetére
A Defy rövidebb és keskenyebb is, mint a Pulse. Vastagságra ugyanaz. A hossza még talán nem is lenne annyira érdekes bár nekem a Desire-rel pont az volt a gondom, hogy a legtöbb tokba vagy bele esett vagy túl hosszú volt. Viszont a szélessége az már fontosabb, szerintem túl keskeny a Pulse tokjához.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16707 üzenetére
De ha beszarik a telefonod és nem veszel újat akkor marad a hűség.
Hiába kapod vissza a pénzt.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16695 üzenetére
Nem törölték. Te új telót vettél és az új hűségidő lépett életbe ami most ismét 2 év. Törölni nem törli egy gyenyó szolgáltató sem.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16691 üzenetére
Nem nem törlik a hűséget a teló kuka a hűség marad. Bár ez nem tudom, hogy hgoyan működik. Én tuti megfingattam volna őket ezzel, mert már eleve elég fura, hogy a telóhoz kötik a hűséget.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #16675 üzenetére
Akkor jól jártál. Egyébként nem kellett volna újra szervízbe küldeni. Ez csak a rizsa. Főleg, hogy ha már 2x volt ott.
Lehet nekem is egyénileg kellett volna alkudni.Igaz itt nem egy csinos csaj van üzletvezetőnek hanem egy fiatalabb srác. Nem tudom mennyire normális, de tuti nem beszélgetnék vele sokat.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #16656 üzenetére
Akkor téged jól átb@sztak. Ugyanis olyan nincs, hogy nem az eredeti árat adják vissza. Olyan sincs, hogy levásárlás ha te a pénzt kéred akkor nekik azt kell vissza adni. Aztán te azzal azt csinálsz amit akarsz. Ha akarsz veszel egy új telefont vagy akár elköltheted örömlányokra is.
Azért lehetett annyival olcsóbb, mert összegyűjtötted a hűségpontokat amiket beszámítanak a készülék árába, plusz ha nem alap előfizud van akkor további kedvezményeket kapsz.. Üzleti előfizetésnél általában nem működik. Nekem is az van. Viszont nagyon jók a percdíjak.
FIGYELEM!!! SENKI NE DŐLJÖN BE A MOCSKOS MEGVEZETŐS SZEMÉTLÁDÁK TRÜKKJEINEK!! VAGY A TELJES VÉTELÁRAT VISSZA ADJÁK VAGY CSERÉLIK EGY +/- 5000 FT-OS KÉSZÜLÉKRE. DE OLYAN, HOGY KÖTELES VAGY LEVÁSÁROLNI ILYEN NINCS. A JOGSZABÁLY NEM ISMER ILYEN LEHETŐSÉGET. EZ IS EGY TRÜKK A "HÜLYE" FOGYASZTÓKAT LEHET EZZEL ÁTB@SZNI. HA ERRE KÖTELEZNEK AZ MIATT SZÉPEN FEL LEHET ŐKET JELENTENI ÉS TUTI JÓL MEGB@SSZÁK ŐKET EZÉRT.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16652 üzenetére
És nincs igazam?? Egy rakás büdös bunkó dolgozik ilyen helyen. Nekem szerencsém volt, de a másik csávó az nagyon flegma meg bunkó. Amikor egyszer mentem a telómért akkor épp hívása volt közben és még annyit sem mondott, hogy "bocs ezt felveszem".
m0rd0k: 3 Munaknapon belül kell választ adniuk. És olyan, hogy levásárlás NINCS.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16633 üzenetére
Ha csak a kamera lenne. De a napi reboot meg fagyás az már durva. És gyári rommal nem custommal.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16621 üzenetére
Az miért is kib... ha sz@r s telód és újat akarsz? Jó telóval ezt nem tudod megcsinálni.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16619 üzenetére
Ebből is látszik, hogy a 99%-a az embereknek nincs tisztában a jogaival.
Én nem agyaltam rajta sokat.Eredetileg nyárra terveztem az új telót leghamarabb, aztán felírtam magamnak febr 20-ra és végül jan 29. lett belőle.
Már nagyon elegem lett belőle, hogy lassú meg nem az igazi. Telefonálni elég sokat telefonáltam vele azzal nem nagyon volt gondom. Először össze szedtem a hibáit meg próbáltam kinyírni a hangszórót, de az nem ment. -
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #16617 üzenetére
Háááát én nem tudom. Itt mindenki azt mondta, hogy úgysem cserélik ki, meg akárkinek javasoltam mindenki azzal jött, hogy Ő nem cserélteti. Kivéve CoolBoy-t. Aztán utána jött a többi.
A Desire fórumon is az egyik csávó inkább vett egy új kijelzőt, mint hogy foglalkozott volna a cserével. Végülis így is lehet szórni a pénzt. -
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16593 üzenetére
Én ezt így csináltam volna.
majd elmúlik ez a "bódogság"
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #16586 üzenetére
Az lehet, de max csak az üzleti szegmensben lesz ez. A legnagyobb felhasználói bázis még mindig a magánszféra. És nekik inkább az Android kell és nem a wp.
És egyre több android fejlesztő is van, mivel terjed. Így lesznek olyanok akik céges környezetben készítenek rá appot. -
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #16584 üzenetére
Üzleti alkalmazások Androidra is vannak. És jóval nagyobb a piaca az Androidnak, mint a wp-nek. Tudom, hogy nem egy fejlesztői álom erre fejleszteni, de anyagilag jobban megéri. Főleg, hogy a vinfos ismét veszített a piaci részesedéséből az okostelefon piacon az Android pedig egyre jobban tör előre.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #16582 üzenetére
Mégis mit gondoltál? Hogy az androidhoz képest semmi plusz nincs benne? Sőt. A kinézete nagyon gagyi főleg a Sense-hez képest. Az időjárás effektet el tudnám viselni, de a többi az nagyon nem jön be. Gyakorlatilag minden hiányzik belőle ami miatt androidot és főleg Sense-t használok.
A kezelőfelülete nagyon egyszerű, mint a faék. Úgy is mondhatnám, hogy "gyerekes vagy gagyi", de ez nem a legjobb szó. Valakinek ez biztos tetszik, de akkor már inkább egy iPhone-t vennék. -
llaszlo
veterán
Ilyen hülyeséget nem tudom, hogy hol olvastál vagy honnan vetted, hogy te viszed szervízbe a garis cuccot és még te fizetsz azért, hogy szervízeljék. Vagy aki ezt írta az jó nagy marha volt. Ha van egy TV-d, mosógéped, stb amit nem lehet kézben szállítani azt köteles a bolt díjmentesen elszállítani és szervízeltetni. Az emeletre felvitelért/lehozásért viszont kérhet pénzt.
-
llaszlo
veterán
válasz
cotkeny #16530 üzenetére
Sajnos sokkal gyorsabb már nem lesz. A 20-22mega ram az meg jónak mondható az kb az átlag. A swappel lehet, hogy jobb lesz, de lehet, hogy instabilabb is, 64 megánál nem kell több.
Hely hiányban lehet, hogy tudok segíteni ha a2sd+ romot használsz, de már nincs pulse-om így garanciát sem tudok rá, hogy működni is fog. Kell hozzá legalább egy 512megás ext partíció.
Egyáltalán a2sd+ módban használod?
Az, hogy ez mit jelent szerintem impalaman blogján is le van írva vagy keress rá itt a topicban többször le lett írva. -
llaszlo
veterán
CoolBoy: Végül hogyan jutott el hozzád a telefon?
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #16513 üzenetére
Az előzőre van még jobb példa, valaki bejön cseréltetni a telefonját én kicserélem és később derül ki, hogy beáztatta és akkor megint csak én szívok holott már a garit is meg kellett volna vonni nem, hogy cserélni neki a telefont. És a jogszabály szerint meg neki van igaza? Na ez a vicc az egészben és ez is jól mutatja, hogy sz@r a jogszabály.
-
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #16511 üzenetére
Az egy dolog, hogy te a szolgáltatóval vagy szerződésben, de attól még nem ők javítják ezért nincs értelme őket szidni, csakis a gyártói szakszervízt. Tök mindegy, hogy hol veszed a telefont. Ha magánkereskedőnél veszed akkor az is pl a Nokia szervízbe küldi a nokia telefonod, ahogy bármelyik szolgáltató. A magénkereskedő is a gyártónál fogja engedélyeztetni a cserét ahogy bármelyik szolgáltató. Kivéve, hogy ha nincs gyártói jótállás, de attól a bolttól meg jobb távol maradni, ott gyártói szervíz sincs.
Ha én kereskedő lennék és behoznának hozzám egy hibás telefont én sem cserélném ki bevizsgálás nélkül. Nem lennék olyan marha, felőlem reklamálhatna az illető meg a vásárlók könyvébe is írhatna. Eleve 3 munkanapom van arra, hogy választ adjak neki. És miért nem? Mert tegyük fel, hogy én cserélem neki a telefont, de a gyártó meg azt mondja, hogy nekem nem adja vissza az árát, mert javítható lett volna, mondjuk csak egy 1000 Ft-os alkatrészt kellett volna cserélni. És én szívjak ez miatt? Na ne már.
Ahogy sok más esetben a jogszabály itt is sz@r csak a sok mocsok majom sz@rik rá. Legalább egy bevizsgálást meg kellene követelni a csere előtt.De te csak küzdjél és írkáljál a vásárlók könyvébe fölöslegesen. Én előbb beadom szervízbe és utána kérek cserét, hogy ha tényleg szar a cucc. Ha nem cserélik akkor írok a vk-ba, de fölöslegesen nem húzom az időt. Mert nincs az a szolgáltató/kereskedő aki ilyenkor egyből cseréli a telót és amíg a békéltető testületig eljutunk az hónapokig eltart. Ezzel szemben egy szervíz meg kb 9-12 nap ha kétszer kell is küldeni akkor is egy hónap alatt lejátszódik az egész és van egy új telefonom vagy vissza kapom a pénzem. De az, hogy két javítás után is hibás legyen egy telefon az nagyon ritka esetben van csak. Ott már tényleg gázos az a bizonyos telefon. Átment "pár" telefon a kezemen szóval tudom miről beszélek. Általában akkor, hogy ha valami gagyi gyártó készülékéről beszélünk és már gyárilag hibásak, mint pl a Pulse.
-
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #16490 üzenetére
Ezt a cikket én is ismerem, de ez csak elmélet. Nincs az a kereskedő/gyártó aki bevizsgálás nélkül cserél. Kivéve ha szériahiba. Ezt már nem részletezi a cikk. A jogszabály meg sz@r ahogy sok más esetben is.
Egyébként olvasd már el amit írtál, úgy állítottad be mintha szemét bunkó lenne mindenki aki nem cserél látatlanban. És, hogy egyből fel kell jelenteni az összes ilyet. És még én vagyok lekezelő? bagoly veréb esete. Ha annyira nagy arcod van ahogy írtál akkor nyiss egy telóboltot és ha valaki beviszi a hibás telefont akkor cseréld neki szó nélkül. Látszik, hogy nem gondolkozol csak írsz. Nem mellesleg a szolgáltatónak semmi köze a szervízeléshez. Nem ő tehet arról, hogy nem javítják meg rendesen. De ezek szerint ezzel sem vagy tisztában, csak szidod T-t ez ügyben jogtalanul. Magánboltban sok esetben nem küldik szervízbe, ott javítják helyben ha tudják. -
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #16484 üzenetére
Ezt a hülyeséget mégis honnan vetted? Első alkalommal nem kérhetsz cserét. Először legalább egyszer el kell küldeni szervízbe ahol bevizsgálják. Mi van akkor, hogy ha attól ment tönkre, hogy te béna voltál és mondjuk eláztattad kicsit? Ezt csak a szervízben tudják megmondani, hogy a te hibádból romlott el vagy hibás a készülék.
Nekem nem voltak újraindulásaim. Csak az egyik rommal, de azt lecserélve ez megoldódott. Amivel még gondom volt az az SD kártya. Ennek a cseréjével is eltűnt egy rakás hiba és az instabilitás gondok is megszűntek. Ezeket nem kellene a teló rovására írni.
-
llaszlo
veterán
jobb esetben (T-PONTBAN!!!!) "előterjesztik" a javaslatod, és 3 napon belül döntenek, h visszaadják-e (vagy sem)
Nem jobb esetben, hanem ha te kéred akkor kutya kötelessége valamit tenni ez ügyben. Téged egyáltalán nem érdekel, hogy a gyártótól vagy akár az atya úristentől is kell engedélyt kérnie. Téged csak az érdekel, hogy a hatályos jogszabáloyk szerint. (amit a garipapíron, meg a jegyzőkönyvön fel is tüntetnek FELÜL) 3 MUNKAnapjuk van a válaszra.
-
llaszlo
veterán
Akivel szívóznak az itt nézzen szét. Ajánlom Kecskemétet ott jól felkészültek. Én már nem akarok ezzel nagyon tökörészni.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #16467 üzenetére
A gyári hibákat leszámítva nekem sem volt gondom vele. De az pont elég volt, hogy visszavásároltassam és vegyek egy újat.
Igaz gyári rommal nem sokáig használtam. Amikor meg újra, akkor meg állandóan lefagyott, meg rebootolt kb naponta 1-2x.
Már két embert tudok aki vissza kapta a Pulse árát.
-
llaszlo
veterán
válasz
zsoltikj1976 #16455 üzenetére
Igen, javítják én 2 javítás után cseréltettem az enyémet. Van annak több hibája is ami gyári.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16446 üzenetére
Nem-nem. Pont az a lényeg, hogy nem töltik ki a garipapírt. Pedig erre jogszabály kötelezi őket. És ezért lehet kapni széééép nagy büntetést.
rhen: Most gonosz leszek.
- Duplázd meg a Pulse értékét.
- Hogyan?
- Vegyél hozzá egy tokot.Sorry!
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16444 üzenetére
Hacsak az nem, hogy a későbbiekben amikor esetleg vissza viszel egy telót mert rossz akkor nem szívhatsz azért, mert nincs kitöltve a garipapír. Mert lehet szívni miatta.
Ha legközelebb kell vinnem telót javíttatni és nem töltik ki azonnal írok a vásárlók könyvébe. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16442 üzenetére
Rávezették, hogy mikor volt javítva és meddig volt szervízben? Meg, hogy mit csináltak vele?
Ha nem akkor ezért is jól megb@szhatják őket. Az enyémet valamiért bevonták, pedig feljelentettem volna őket. Bár még így is lehet lesz belőle valami. Csak azért, hogy mással ne szemétkedjenek. Hátha tanulnak belőle. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16436 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy a régi garipapírt tartsd meg. Azt kötelesek neked oda adni.
-
llaszlo
veterán
válasz
szente #16408 üzenetére
Én nem csapkodtam semmit. Csak amikor át akarták b..ni a fejem akkor azt mondtam, hogy a hatályos jogszabályok szerint nem úgy van. Ha meg még mindig értetlenkedtek akkor kértem a vásárlók könyvét. Erre most ennél az ügynél nem került sor. Mindezt hidegvérrel asztalcsapkodás nélkül.
Az a baj, hogy a legtöbb ember elhiszi azt a sok f@szságot amit ezek összehordanak nekik és nem tájékozódik előtte vagy akár utána a jogaikról. És elhiszi, hogy neki kuss van és fogja be a pofáját és csak akkor lehet valamit elérni, hogy ha van ismerős vagy kétajtós szekrény csávók az ismerősei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Klaus Duran: 2025 dude
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest