- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukacka11
tag
Én is egyet értek llaszloval.
És az engem nem vígasztal, hogy a HW ennyi tud. Legközelebb inkább telefont veszek nem egy ilyen "játékot" Eddig legalább 10-15 féle ROM volt rajta. De az egész sehogy sem az igazi. Igaz az ára is olyan amennyit tud.
De nekem nem az kell amit ez tud. Főleg nem az, hogy megbízhatatlan. És erre már sokan panaszkodtak. Igaz mostanra ez sokat javult, de valahogy mindig van vele valami gebasz (GPS, wifi, egyéb). Nálam nem üti meg azt a szintet amit egy telefontól elvárnék.
Én azért jobbra számítottam. Talán egyszer lesz majd 2.2 és talán javít rajta annyit, hogy telefonnak tudjam nevezni. -
norbesz74
aktív tag
En nem nagyon rendelek, mert tekozlos homar tag vagyok es surun olvasok nigeriai rendszeru csalasokat. Igy bizalmatlan vagyok. Engem a teszvesz uldoz komeny 1030ft elmaradt szamlamrol, mert parszor ertesitettek, hogy nem ertem el a kifizetesi limitett. Mely valosagban mar 3000 ft fellet es egy behajto ceghez kerult es boldog tulajdonosa vagyok a nyugodt alvasban, mert olvasok homart igy tekozolva nem fizettek egy petakot se. XD Mely en azert meg kerestem illetekes teszvesz es elmeseltem, hogy olcson vettem egy kulso dzsipies szurke importbol szarmazo igo valahanyas szoftware es utana neztem, hogy csupa negativ a srac szaftos tortenekkel. Es elore utaltam a pinzt. Sokszor csinaltam elore utalast sose egettem meg magamszerencsere olvasni tudo egyenke voltam, azt most beutott a menyko . irogattam neki balesetett szenvedett, de ezt olvastam egy becsapott kuncsaftol is. Majd okosan vettem egy nagy erteku arut tole, majd kerte hogy fizessek. En irtam log a levegoben egy dolog, de erdekes modon jott a cucc, majd sikeres vetel es negativba dobtam a sracot. O kikerte maganak igy eltiltottak a teszveszrol. utana mar jott is hogy fizesem be a pinzt en meg kerestem ujbol es kzoltem tiltva vagyok es kenjek a hajukra a pinzt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- CPU léghűtés kibeszélő
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OTP Bank topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest