Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
válasz
Klemens #16481 üzenetére
Elvileg első alkalommal is kérhető a csere ha ez az eladó nem okoz rendkívüli többletköltséget vagy mit, de nem szokták kicserélni elsőre maguktól, ****-nek kell lenni. Ha nem cserélnek, akkor kérni erről egy jegyzőkönyv és egyidejüleg beírni a vásárlók könyvébe leírva az okokat, melyek alátámasztják a csere jogosultságát( pl nem tudták megjavítani, neked azonnal egy ugyanolyan tudású telefonra van szükséged, amire rá is fizetnél, van készleten de az eladó nem működik együtt lehet még ezer okot kitalálni...)
Ha nincs kedved hozzá, akkor add el a telefont.
Undorító banda ez a T. Nem egy eset van már itt a topikban a telefon szervizelésével kapcsolatban és a többség elégedetlen... Én többet nem veszek szolgáltatóval kínai vackot, az enyém most fog másodszor a szervizbe menni rögtön az ezt megelőző után egy héttel, mert nem javították meg teljesen....Tudom, hogy eztán sem fogják, én utána fogom kérni a cserét. (amúgy nem én garanciáztatom, mert nem az én nevemen van a telefon, hanem a papíron szereplő tulaja, de ez lényegében mindegy) -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Klemens #16481 üzenetére
Úgy tudom, hogy ha 3x már leadta az ember gariba, akkor a 3-nál már kérheti a cserét/pénzvisszafizetést.
rosszul tudod! nincs ilyen jogszabály! ez csak az ő "kedvességükön" múlik, h hanyadik után cserélnek!ezekkel a hibákkal, és a lejjebb leírtakkal beviszed a szervízbe, és visszakapod az árát! 2. után is visszakaphatod a pénzed akár...
már lerágott csont a téma, olvasgass kicsit visszanem kell erőszakosnak lenni, csak meg kell a szervizesnek mondani, mikor X. alkalommal is szervízbe akarja küldeni, hogy te cserét kérsz, mert látod, h a garanciális teljesítés nem lehetséges, mert X.jére is hibásan kaptad vissza blablablaa.... meg mondd nekik, h tudod mi a jogod, ne vágjon át (ez szokásuk!!!)
stbstbstb
-
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #15429 üzenetére
Nálam ritkák az ilyenek. Igaz én arra használom amire való. Vagyis leginkább telefonálásra, netezésre és nagyon ritkán valami komolyabb játékra. De az, hogy hibaüzenetet kapjak az elég ritka. Pedig csak sima FLB 1.7-em van fent. Egyszer volt pár napig amikor hívásnál mielőtt felvettem rebootolt, de már ez is megszűnt nem tudom mi volt a hiba oka. Nekem egyedül az Angry birds meg néhány játék sebességével van mindössze némi gondom. De amúgy minden szép és jó a telefonnal.
-
janez
aktív tag
válasz
Klemens #11857 üzenetére
Én Ubuntu 9.04-et és 10.04-et is használok. Az előbbivel csinálom a Pulse-os dolgokat. Eddig semmihez nem kellett XP. A .sh kiterjesztésű scripteket a tulajdonságok-jogosultságoknál futtathatóvá kell tenni,aztán futtatni. A fastboot android 2.1-től már nekem nem írta ki, hogy okay, hanem kábel kihúz, akksi ki-be, recovery módban indítom és már az amonra recovery felülete fogad. Ennyi. Furcsa volna, ha pont egy linux kernel alapú eszközt nem tudnánk egy másik linux alól kezelni. Persze előfordulhat néhány herélt, minimal rendszer esetén.
-
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #11855 üzenetére
Már bocs, de akkor miért használsz UNIX rendszert a telefonhoz? Igaz OSX (ami szintén UNIX rendszer) alatt nem kell semmit sem írni a terminalba, hogy működjön a kapcsolat a telefonnal. Máshoz igen.
Bár tudtommal winen sem sima ügy minden ott sem megy terminal nélkül.
Ha mókolni akarsz a telefonnal akkor meg kell tanulni használni a terminált. Vagy használhatod az alap T-s ROM-ot.
Valamit valamiért.
Vagy esetleg lehet venni HTC-t, iPhone-t (nem kizárt, hogy az lesz a következő telóm) vagy valami mást.
Ez ennyit tud ennyiért. -
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #11843 üzenetére
Nem vagyok ilaszlo vagy NAGY I Ilaszlo hanem llaszlo és ezt már többször leírtam. Szerintem jól látható, hogy nem i betű van előtte. Akkor inkább laszlo vagy László simán. Kösz
Aki rákeres a "fontos infó"-ra az talál okosságokat. Én mindig kiemelem. Azokat össze lehet gyűjteni + blog.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Klemens #11840 üzenetére
igen-igen... egy hozzáértő kéne, h megírja
de elég sok munka lenne vele, ezért szerintem (magamból kiindulva) sose lesz kész, hacsak vkinek nem lesz egy pár fölös órája
én megcsinálnám a hónapban, ha más addig nem csinálja meg, de egy-két hétig biztos nem lesz időm hozzákezdeni...
meg nekem 5letem sincs, h mit kéne beleírni... vagyis van, csak nem sok
-
ATM_automata
őstag
válasz
Klemens #11838 üzenetére
Átrágtuk már amiket javasoltál, szó is volt róla, hogy bekerül az 1-es HSZ.-be, de még nem írta össze, aki ajánlotta, hogy megteszi....de mindenképpen hasznos lenne egy ilyen kifejezés meg gyűjtemény, ami tisztázza, hogy mi a különbség az egyes romok, illetve pl. az A2SD verziók között...
A magyar wikipédiában is van egy jó és elég rövid leírás magáról az android rendszerről.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Klemens #11832 üzenetére
Az a A2SD csak a programokat, az A2SD+ viszont a programok mellett a Dalvik Cache-t is átrakja az SD-re. A második verzióval még több lehet a szabad helyed. Elvileg lassabb lehet vele a telefonod, de ezt a gyakorlatban nem támasztja alá semmilyen negatív tapasztalat, mérhetően itt még nem sikerült kimutatni. Olyan memória szegény kütyüknél, mint a Pulse érdemes őket használni...illetve nem tudod őket elkerülni.
-
Sir Riccio
addikt
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Klemens #7632 üzenetére
Nem sajnos nekem sem ismerte fel, de gondolom a hivatalos rommal majd műkszik, vagy kiadnak egy új drivert is (remélem).
Egyébként néhány régebbi program sem ment nekem az r6-os rommal, pl. phonebook és a beautiful widget réggebbi kiadása (ami nekem jobban tetszik mint az új).
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Klemens #7532 üzenetére
pedig kénytelen leszel
egyetlen backup progi se tudja normálisan lementeni az apk-id... talán a my backup pro, ami néha működik, és lementi az apk-t és az adatait is...
hátránya, h egyenként, neked kell installálni...egész jó ez a 2.1 amúgy, de nagyon nagyon látszik, h nem végleges...
pl a live wallpaper is szaggat XDpersze app2sd nélkül tolom, mert azzal forceclose volt minden :S
jah és a magyar nyelv eszméletlen furcsa
-
rhen
senior tag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Klemens #7504 üzenetére
gmailen címtáradat megcsinálod ahogy tetszik, aztán teló, beállítások, adatszinkronizáció, és ott "klikk" a contact-ra...
persze ilyenkor is kell netkapcsolat a telónak!
Eclipse: lehet látni mikor görgetsz a betűket, szal hasonló mint a Vanillában... logikailag u.a. a felépítese
-
Watt25
veterán
válasz
Klemens #6958 üzenetére
Konkrétan a bambuser oldalra "tölti" fel a videót. De nem jó szó a feltöltés, mert inkább stream-eli, vagyis élő adást tudsz nyomni a honlapra. Persze ez nem azt teszi, amit te szeretnél, de mi akadálya annak, hogy MSN-en elküld az elő adásod URL-jét és az illető ugyanúgy látja a telefonod kamerájának képét, csak éppen nem az MSN ablakjában, hanem az Élő képek oldalon
-
mumk
tag
válasz
Klemens #6323 üzenetére
ha sippet leírását követed akkor menni fog én már megelégedéssel használom.
-
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #6229 üzenetére
Én így csináltam MCR T-styleról. Gondolom, hogy már most sem gyári ROM-ot használtál.
Feltettem az Amonra-t, ha rajta van akkor nem kell.
Elindítottam recovery módban a telót.
Partícionáltam az SD-t. Ha ez meg van akkor nem kell.
Letöltöttem és rámásoltam az SD-re az MCR vanillat.
Wipe: factory reset. (Ha nem jó lesz a ROM frissítés FC meg egyéb hibák akkor kezdd előlről onnan, hogy wipeolsz DE a dalvickot is, de ekkor lehet, hogy az appokat is újra kell rakni) A factory reset elvileg elhagyható ha azonos típusú ROM-ot frissítesz. pl: vanilla-vanilla
Majd a ROM frissítés.
És reboot. -
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #6044 üzenetére
Keress rá erre: "echo" bounty leírta, hogy hogyan kell a home kilépését csökkenteni, így gyorsabban betölt.
Minek kellene újra telepíteni? Ez nem winfos. Nekem is csak az volt a gondom, hogy vagy meggondolatlan voltam vagy most ez a hátteres dolog kavart be. Amúgy hosszú ideig nem kellett hozzányúlni a telefonhoz.Unalmas is volt.
-
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #6038 üzenetére
Én másik progival csináltam, de addig jól ment amíg újra nem indítottam. Ez fura, most már nem vagyok benne biztos, hogy az volt a baja. Az ext az ilyen is marad, nálam csak sokadjára jöttek vissza az appok nem látszódtak nem indultak el csak, akkor amikor klónoztam (dd-vel lemásoltam, formáztam majd vissza), de utána is sokat újra kellett rakni, erre jó a Titanium, de az sem mindent tud vissza tenni.
Nálad meg magától újraindult? -
llaszlo
veterán
-
sippet
senior tag
-
sippet
senior tag
válasz
Klemens #5855 üzenetére
shootme. marketban megtalalod, ingyenes, de rootolt telefon kell hozza. (az elmult nap hozzaszolasait kovetve ezzel ahogy latom, nem lesz problema.)
telepites utan elinditod, es aztan amikor azon a kepernyon vagy, amit le akarsz menteni, csak megrazod a telefont, ezzel aktivalod a programot. az sdcard/shootme mappaba menti a kepeket.
szerk: latom, nelkulem is sikerult.
-
mumk
tag
-
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #5867 üzenetére
Az informatika talán az egyetlen olyan szakma amit autodidakta módon lehet tanulni és úgy alkalmazni és gyakorolni, hogy másoknak ne okozzunk kárt. Magunknak viszont annál nagyobbat. Persze lehet kárt okozni másoknak is a gagyi programokkal.
Egyre többen hiszik azt, hogy értenek a számítógépekhez, mert NEXT KLIKK móddal tudnak játékokat telepíteni.
Én sem vagyok egy programozó, de az alapfogalmakkal tisztában vagyok és ha nem tudom, hogy mit csinálok akkor utána nézek, vagy vállalom a következményeit.
A linuxforum.hu-n volt egy srác aki mindenáron gentoo-t (az egyik legnehezebben telepíthető rendszer) akart telepíteni. És totál kezdő volt hozzá. Mindenki mondta neki, hogy ne azzal próbálkozzon aztán jött a hülyeségeivel, meg hogy mikor mit rontott el. Végül eltűnt szerencsére, mert nagyon egy fárasztó egyén volt.
Erről a ROM telepítésről is sokszor ez jut eszembe amikor jönnek ugyanazok a kérdések és látom, hogy az alapfogalmakkal sincs tisztában az illető és még arra is lusta, hogy utána olvasson ezeknek.Itt egy idézet tőle:
Roppant tehetséges volt.
"nem azzal van a baj, hanem azzal, hogy mit szeretnék, arról nincsen fogalmam." By vasy05" -
válasz
Klemens #5858 üzenetére
1) Kell az Android SDK.
2) Ha felraktad, kell még a Pulse PC Suite, ebben van a szükséges driver.
3) Kapcsold be a telefonon az USB Debuggingot (általában Settings - Applications - Development).
4) Indíts egy parancssort, menj el a telepített SDK tools könyvtárába, és add ki a következő parancsot: "adb screenshot".Ha minden jól megy, kapsz egy lementett képernyőképet.
Ha meg nem megy, akkor várd meg egy Pulse tulaj válaszát -
m0rd0k
senior tag
válasz
Klemens #5837 üzenetére
Szia!
Modaco Custom Rom 1.7 Vanilla,tökéletes rom lett volna neked,egyszerűen csak egy homeot kellett volna feltenned és megoldja a menü teljes képernyős gondját,én is rühelltem hogy nem teljes képernyős,ezért feltettem először a Panda Home nevü homeot,ez is jó volt,de nem igazán voltak jó skinek hozzá,ezért feltettem a GDE nevü homeot,eddig nagyon bevált.
Szal én a helyedben Darkbyte leírása szerint megcsinálnám a vanilla rommal,és feltenném a GDE homeot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest