- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
Khelben #16299 üzenetére
Már majdnem mindennapi használatra tökéletes CM7 (Gingerbread), és kezdetleges Honeycomb is van rá (persze utóbbinak nem tudom mennyire van értelme, inkább azt mutatja, hogy olyan szinten vannak/lesznek rá romok, mint egy HTC-re).
Froyo Európában Blade-re még hivatalosan nincs, de a kernel forrást már jó ideje kiadta a ZTE, és Kínai és Japán hivatalos rom alapokon tökéletes főzött Froyo-k vannak rá.
Hivatalos CM támogatásból adódóan nemsokára MIUI is lesz rá.
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Nem kellene valakinek a Pulse-hoz egy minőségi fülhallgató?
Egy eredeti Sennheiser cx300-as lenne a füles. Nagyon szépen szól vele a Pulse, a gyári headset a nyomába se ér!
Természetesen 2,5 mm-es jack-el van ellátva, szóval így nem kell az átalakítóval pöcsölni!
Ha érdekelne valakit írjon egy pü-t! -
syl5
őstag
Sziasztok! Eloszor is bocs az ekezetek miatt, de telorol irok.
Tudnatok nekem segiteni abban hogy win alol tudjak ext 2 particiot letrehozni egyszeruen ? -
syl5
őstag
válasz
impalaman #15392 üzenetére
Igen valóban gyorsabb, csak ugye a terminalhoz, meg egy ilyen parancshoz root jog kell. Az meg gyári telón nincs. Ha meg root-olom, akkor meg már cseszhetem, mert a root-olt romot mentem le.
De végül is mind1. A lényeg, hogy az én verzióm is működni fog akkor.De köszönöm a tippedet! Már legalább többféle lehetőséget ismerek erre is.
-
syl5
őstag
válasz
impalaman #15386 üzenetére
AmonRA-nál és szerintem Clockwork-nél is van egy olyan lehetőség, hogy felflashelés nélkül el tudod indítani a custom a recovery-t a telefonon.
Tehát amikor kiadod a custom recovery flash-elésének parancsát, akkor abban a parancsban a flash kucsszó helyett azt hiszem boot kulcsszóval kiadva nem felflash-eled a recovery-t, hanem elindítod (kvázi a PC-ről) azt, és a teló így csak a teló ramjába kerül bele a custom recovery kódja.
Tehát olyan ez mint pl egy Linux Live CD/DVD!
És így szerintem a módosítatlan recovery-t menti le!A parancsot terminalba kell kiadni?
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Már nem teljes mértékben Pulse téma, hanem ZTE Blade; de abba a topic-ba egyelőre csak idióták, és tudatlanok vannak, ezért fordulnék hozzátok!
A clockwork recovery nandroid backup-ja a recovery területet is elmenti?
Mert gondolom el lehet indítani úgy, hogy csak a teló ram-jába küldjük át, és akkor ha csinálok egy backup-ot, akkor még ugye az eredeti recovery van lementve, a clockeork csak fut
Mert jelenleg ugye csak a telón lévő formában van meg az eredeti T-s rom-om, és ugye egy gari esetén jó lenne visszaállítani mindent. -
syl5
őstag
válasz
Khelben #15367 üzenetére
Szerintem ez nem értékrend kérdése...
Én sem szoktam otthon a konzolom mellett a mobilommal játszani, de több órás vonatos utazás és minden napi tömegközlekedés mellett nálam nem utolsó szempont legalább egy Angry Birds elfutása, mert ugye nem mindig jó kvázi süketen (in-ear fülessel) utazni.De a játék amúgy csak egy bekezdés volt a sok közül, és ha csakis kizárólag abból a szemszögből állunk a kérdéshez, hogy ez egy telefon, akkor úgyis nagyon megveri. A Pulse-al városban alig hallottam, hogy mit mondanak nekem a telefonba, és a minőség se volt túl megnyerő. Ezzel szemben a Blade kristálytisztán és hangosan szól.
-
syl5
őstag
válasz
Khelben #15357 üzenetére
Még mindig nem értem miért kell védeni egy sz@r terméket azért, mert neked is olyan van. Ami jó az jó, ami rossz az rossz, ezt be kell vallani!Kijelzőn kívül semmi lényeges különbsééég??? Most ezt komolyan gondolod?
Na akkor nézzük a lényeges különbségeket (ismétlem csak a lényegeseket, ennél sokkal több pozitívuma van a Blade-nek, amiket itt már részleteztem):
-3D gyorsító, állítólag a Nexus one-ba is ilyen van
-Fényérzékelő
-Távolságérzékelő
-Multitouch
-autofocus
-FM radio
-256 MB RAM
-170 MB szabad belső memória a programok telepítésére (és ugye a Dalvik-nak), ugye Pulse-nál volt 30-40 Mb; de mind1 ugye...ez sem sok különbség...csak csupán négyszerese....
-visszajelző led-ek
-Hangos s hangszórója, és kiváló minőségű! Pl.: Körúton sétálva tisztán, érthetően, és hangosan hallom, hogy mit mondanak nekem. A Pulse-t úgy kellett a fülemhez szorítani, hogy halljak valamit,és pocsék volt a hang minősége is!
-nagyon gyorsan megnyílnak a programok! ha rányomok valamire már előttem is van, nem kell malmozni mire írhatok egy sms-t! kijelző is rögtön bekapcsol, ha megnyomom a feloldó gombot! Ha hívnak, akkor is rögtön reagál! gyors nincs mese! ezt végre örömmel fogom használni..
-Angry Birds tökéletes! Folyamatos, akadásmentes, színes! Nem is beszélve a többiről! -
syl5
őstag
válasz
llaszlo #15351 üzenetére
De van! Paul is csinált rá többek között!
Van már a2sd, és van már hozzá OC kernel is ha jól tudom.
Csak most még feszegetem a hivatalos rom határait, mert én úgy vagyok vele, hogy azért egy hivatalos rom minőségibb...Meg van benne bőven belső memória a pulse-hoz képest (170 mb látható), szal el lehet rajta egy darabig férni. -
syl5
őstag
válasz
Eclips21 #15346 üzenetére
Sztem cseréld le!
És bátran ajánlom mindenkinek! Sokkal jobb, mint a Pulse! Nekem már sikerült eladni a Pulse-omat, így 6 000 Ft-omba van a Blade! Így nekem nagyon durván megérte, de szerintem még 36 000-ért is nagyon jó vétel!
Részletesebben:
Kijelző:
Kicsit kékesebbek a színek, mint a Pulse-on, és talán kicsit rosszabb a betekintési szöge(és ezzel be is fejeződtek a negatívumok a pulse-al szemben, de ez is sztem csak megszokás kérdése lesz!); viszont sokkal élesebb, és a felbontás is sokkal nagyobb! Iszonyat szép, és részletes képe van! Nagyobb felbontás miatt nem olyan pixeles a kép, mint Pulse-on! Méretileg kb 3-4 mm-el keskenyebb, de ezzel szemben 3-4 mm-el hosszabb is. Ugyanúgy 3,5-es ez is. Nekem jobban bejön ez a kicsit nyúltabb kijelző!Hardware, amit kiemelnék:
-CPU: Qualcomm MSM7227: ARM11-es processzor,a v6-os architektúrára épülő, maximális órajele 600 MHz;
-Van benne 3D-s gyorsító!!!! GPU: ATI Imageon
-256 Mb ram
-Fényérzékelő
-Gyorsulásmérő
-Távolságérzékelő (Ha fülemhez teszem auto kikapcsol a kijelző, ha elveszem auto bekapcsol!)
-Multitouch
-3.2 megapixel camera with autofocus
-FM radioHasználat (hivatalos 2.1-es romjával semmi swap, vagy jit, vagy oc vagy akármi okosság), egyéb:
-Headset-el sokkal szebben szól, és hangosabb is mint a Pulse! Külső hangszórója kb olyan hangos, mint a Pulse-é, de sokkal jobb minőségű! Rendesen még basszust is ad a külső hangszóró! A hangszóró be van mélyesztve, tehát ha befogom, akkor is szinte ugyanolyan hangos, tehát zsebben is jól lehet hallani, ha csörög!
-Vannak visszajelző led-ek, vagyis a vissza a gomb villog nem fogadott hívás esetén, meg sms, olvasatlan e-mail, stb
-Könnyű, és vékony, de mindemellett nagyon masszív!
-2 gb verbatim memkártya a csomagba!
-Telefonálás minősége kiváló!
-Az alap home-ja picit laggol, adw-vel sokkal jobb, de ez sem az igazi (nekem), mert ugye ez ilyenkor már fél megoldás, mert én azt mondom, hogy egy telefonon egy home app legyen, és akkor lesz perfect! És akkor ennyi volt a laggolás, mert tényleg csak a home-on laggol kicsit. Ezt majd megoldja egy custom rom!
-Nagyon gyorsan megnyílik minden program, kijelző is rögtön bekapcsol, ha megnyomom a feloldó gombot! Zenelejátszás közben marketről letöltés semmi gond nélkül. Mindenre akkor reagál, amikor lenyomom a gombot!
-Angry Birds-öt sose láttam még ilyen folyamatosnak csak videon! Jah de igen egy iphone 4-en...ugyanúgy viszi ez is! Super Ko boxing olyan gyorsan fut, mint a desire-ön abba a video-ba amit, linkeltem! Asphalt 5 bőven játszható! Hero of sparta is! És még egyszer hozzáteszem ez még csak az alap hivatalos 2.1-es rom, sehol swap, vagy jit, oc vagy akármi okosság!!!
-Quadrant test beta 2.2-őn 900 körülSzerintem sokkal szebb is, mint a Pulse! Nagyon hasonlít a HTC Legendre, Desire-re, Nexus One-ra!
-
syl5
őstag
válasz
maggi1886076 #15294 üzenetére
Az a2sd be van kapcsolva automatikusan, és használja a rendszer ha talál a memóriakártyán ext partíciót.
Alapból a 2.1 és ez alatti Android verziók nem tudják a programok memóriakártyára telepítését, ezért a beállításokban a programok telepítésére rendelkezésre álló szabad tárterületből csak a belső memórián lévő szabad helyet írja ki! Kiírja a memória kártyán lévő szabad helyet is, de az csak a fat32 partícióra vonatkozik, az ext-re, amelyikre a programok települnek nem.Leellenőrizni így tudod az a2sd működését:
Terminalba:
su
a2sd check
Itt ha az apps-nál, és a private apps-nál kiírja, hogy "Programs run from SD card", akkor ok!Megnézni, hogy mennyi szabad hely van az exten, így tudod:
Terminalba:
su
a2sd diskspace -
syl5
őstag
válasz
pitterr #15264 üzenetére
Sztem két gond lehet:
- vagy bent ragadt valamelyik program a memóriába a bezárás ellenére is.
Indítsd újra a telefont!
- vagy valamelyik programod szarul van megírva, és ennek következtében, vagy valamilyen egyéb okból kifolyólag (pl.: nagyon gyakran szinkronizál) folyamatosan fut.
Keresd meg és töröld le! Nálam pl a Palmary Weather volt szar.Egyébként meg sztem térj vissza taskkiller-re! Nem kell olyan durván használni, mint régen; de néha jól tud jönni!
-
syl5
őstag
A MAC cím, vagy más néven fizikai cím minden egyes hálózati eszközön más és más.
Elviekben viszont előfordulhat, hogy ugyanazt a MAC címet égetik bele egy teljes terméksorozatba...de nem hiszem, hogy ez sokszor előfordulna.Vannak olyan eszközök, amik támogatják a MAC átírását, de sztem a Pulse-ban lévő modul nem ilyen, úgy hogy valószínűleg a CyanogenMod-al van gond.
-
syl5
őstag
válasz
Watt25 #15226 üzenetére
Nekem NFS-ből csak a rippelt verzió megy. Úgyhogy ez valóban rejtély. Elvileg ugyanannak kellene lennie a rippeltnek is mint a normálnak, annyi különbséggel, hogy nem a telefon memóriájában, hanem az sd-n vannak bizonyos adatok; mégis csak ez megy, a normál nem.
Angry Birds-nél a programhoz nyúltak, le is írták. Egyébként ahogy olvasom több helyen is a hozzászólásokat nagyon sok embernek más telefonon is (köztük pl Hero) szaggat. Úgyhogy sztem mindenképp várható valami megoldás erre, ha nem is a Rovio részéről.
-
syl5
őstag
válasz
impalaman #15223 üzenetére
Tényleg már beugrott, hogy korábban volt már erről szó.
Ha jól emlékszem volt is rá valami megoldás, nem?Akkor te is csak a CyanogenMod miatt látod...
Watt25:
Hát igen, tényleg jóval lassabb lett nálam is sajnos. Gyakorlatilag játszhatatlan, csak a jó hír mellett nem figyeltem erre...
Amúgy lett benne még egy 4. világ is. -
syl5
őstag
válasz
impalaman #15220 üzenetére
impalaman & szaboknak
Ti melyik market-et használjátok? A Froyo market-jét, vagy a 2.1-ét?
Én a Froyo-jét, de én nem találom market-en az aura gps-t.Mikor kijött az Angry Birds, akkor azt se találtam ezzel a market-tel. Most már látom, de mikor kijött akkor nem találtam. Nem értem mi van a market-emmel.
De nem csak új programokkal szokott ez előfordulni. Volt úgy, hogy a Quick settings-et nem találtam, és mai napig se találom.
Érdekes viszont, hogy pl. az Opera-t ma rakták fel, és már délelőtt le is tudtam szedni..Egyébként FLB 1.7-et használok elegant steel-el, és 2.2-es market-el. Az elegant steel-ből azt a verziót, amibe benne vannak a "skin-elt" appok. Lehet ez zavarhat be.
Szerintetek? Bár nem biztos, mert ugye a 2.2-es market felülírja ezt.Szerintetek miért lehet ez? Másnál jelentkezett ez az "effekt"?
Jó hír viszont, hogy kijött az Angry Birds 1.4.2-es verziója (amit én is látok már market-en), és ebbe a fejlesztők javították a grafikai hibákat! Vagyis végre nem fehérek a tereptárgyak régebbi készülékeken sem! (Kár viszont (nekem...), hogy már majdnem végigjátszottam)
-
syl5
őstag
Opera Mobile
Jobb lesz majd, mint a mini; de egyelőre még maradok annál.Sygic Aura
Ti látjátok Marketen? -
syl5
őstag
Tegnap megnéztem a Galaxy S-t, és azt mondtam, hogy ez kell nekem...
Aztán odamentem az iPhone-hoz...az egy másik kategória a Pulse-hoz képest... Iszonyat gyönyörű, és éles a képe, viszont az Angry Birds-be csalódtam, mert ilyen szemcsés volt a grafika. Ez lehet iphone sajátosság, ami viszont nem nagyon tetszik. -
syl5
őstag
Lithium player
vagy
PowerAmp a megoldás.Lithium player-t egyszerűbb beállítani és talán magasabb hangerőt is produkál vele, mint a PowerAmp-al , de utóbbi funkcióban gazdagabb.
Nekem vonaton általában megfelelő a hangerő, igaz a cx300-amat tökig a fülembe nyomom, és még így is halkabb részeknél hallom a külső zajokat. A régi SE telómat zenehallgatás terén messze meg se közelíti, se minőségbe, se hangerőbe...
Muki94:
Ez a teló nem hogy zenére nem jó, ez semmire nem jó... Talán a netezés volt az a funkciója, amiben soha nem kellett csalódnom..de azon kívül... -
syl5
őstag
2.2-e market nektek is vacakol?
Nagyon nehezen akarja installálni az alkalmazásokat. Van amikor le se tölti. Van amikor letölti, de nem installálja.
Ezek után általában elszáll az összes app a downloads listából, és csak utána hajlandó nagy nehezen új alkalmazásokat letölteni, és telepíteni.Megjavult magától...az újonnan telepített alkalmazásokat megnyitottam, és helyreállt a listám..
-
syl5
őstag
Angry Birds - Világok feloldása
Firefox nektek működik? Nekem nem indul...
-
syl5
őstag
Ez a silicon power jónak tűnik. Meg vagytok vele teljes mértékben elégedve? Nincsenek FC-k?
Én most kinéztem egy Verbatim-ot, 4 gb-os, c6-os.
DL DVD-be nagyon jó a verba, pedig a DL nagyon érzékeny. Szerintetek milyen lehet a verba?Más milyen kártyát használ, ami tökéletes a2sd+swap-el? Volt itt többeknek is gondjuk a kártyákkal...
-
syl5
őstag
Angry Birds: free verziót használok én is, és fehérek a tereptárgyak meg a háttér is.
Én amúgy nem is látom Market-en. Ti látjátok ott?
Én arról az oldalról töltöttem le, amit linkelt itt valaki.Hanghibák beszélgetés közben:
Nálam UK rom-ra telepített FLB-vel jelentkezett mikrofon hiba (barátnőm folyton olyan hangokat hallott, mintha egy könyvet jól lecsaptak volna az asztalra) + hangszóró hiba is (halk volt nagyon a hangszóró, utcán semmit se hallottam).
Magyar 2.1-re flash-elve FLB-t megoldódtak ezek a problémák, viszont némileg lassult a telefonom.
Egyébként UK romra flash-elt FLB-vel nekem a GPS, és a Wifi is szarakodott...
Más aki tapasztalt még ilyet az melyik rommal tapasztalta?Más:
Kellene nekem egy gyors pdf+doc+ppt+excel olvasó program egyben. Docsto-t használtam eddig, de elég lassú a pdf olvasója. Most azt kiváltottam Adobe-al, de jó lenne egy program keretében valami a 4 típusra, ha egyáltalán van.
Egyébként az adobe reader nagyon jó android-on, nagyon gyors. -
syl5
őstag
válasz
Watt25 #14843 üzenetére
Hát igen...most már értem, hogy nálatok miért olyan tökéletes ez a Pulse.
Nálad egy picit jobban megy a Super Ko Boxing 2, amit betudok a +200 MHz-ednek, de ez messze nem tökéletes.
Nálam ez nem játszható kategória.
Így kellene futnia! Tudom, hogy ez egy fejlettebb eszköz és talán nem is kellene ennyi fps, de mindenesetre, amit a Pulse produkál (köztük a tiéd is) az kevés. Erre nem lehet azt mondani, hogy tökéletesen fut!Kontaktlistád nagyon lassan nyílik meg (6 sec). A 6 sec leírva kevés, de engem nagyon bosszantana, hogy ha ennyit kellene rá várnom a mai technika mellett. Kipróbáltam a tesztedet, Boxing és Angry Birds után rögtön megnyitottam és max 2 sec-be (de többször is csak 1-be, ami azt jelenti, hogy rányomok és előttem van) telt mire előttem volt az összes névjegy.
Angry Birds meg talán még rosszabbul fut nekem, mint neked.
Tehát összességében úgy látom, hogy ti nagyon elfogultak vagytok a Pulse-al szemben. Rendben hogy olcsó, és ennyi pénzért ne várjon az ember sokat, de arra, ahogy nálad is futnak a 3d-s alkalmazások nem lehet azt mondani, hogy tökéletes! Egyszerűen ki kell mondani, hogy ez nem erre való, szaggat rajta, aztán majd mindenki eldönti, hogy így megfelel e neki, vagy sem.
-
syl5
őstag
Nálam is fehér az angry birds háttere...
És ugyanez a helyzet a meteor blitz-nél is.Mattheo-nak meg sagesz93-nak van háttere, a többségnek nincs - na erre mondjátok, hogy nincs lelke a Pulse-nak
Állítólag OpenGL ES 2.0 kell hozzá, amit nem támogat a Pulse jelenleg. Wikipedia szerint a Froyo már tartalmazni fogja, így van remény. Esetleg vki kipróbálhatná 2.2-n az Angry Birds-t.
sagesz93: az NFS-hez azért azt tedd hozzá, hogy a kisebb verzió fut nálad is. A tippért azóta is hálás vagyok!
-
syl5
őstag
válasz
Watt25 #14798 üzenetére
Na hát így már könnyű! Én nem ismertem ezt a trükköt a super ko boxing-nál.. De látod te is bevalltad, hogy az elején szaggat.
A felbontásba igazatok van, meg az izmosabb játékok terén is. Valóban nem várható el ettől a telefontól, hogy folyamatosan futtasson minden játékot, csak most épp ezen jött ki a telefon iránti dühöm.
Egyébként nem a bizonyos, erősebb hw-t igénylő játék szaggatása bosszant leginkább, hanem tényleg az, hogy lelke van a Pulse-nak. De tényleg. Mert amikor kétszer ugyanolyan lépésekben, ugyanolyan beállítások és körülmények mellett telepítem ugyanazt a romot, és más eredményt produkál, akkor már nem tudok erre mit mondani és ez baromira bosszantó...Én használom a swap-et, használnám az OC kernelt is, ha a Pulse-om is úgy gondolná. Gyorsan nyílnak meg a programok, vagyis jelenleg csak akkor, ha épp olyan kedve van a telefonnak, mert ugye 2. telepítésnél már valahogy nem úgy gondolja a dolgokat.
Szóval én ilyenek miatt mondom, hogy valahogy nem tökéletes ez az egész így. Túl sok a trükk, és túl sok nagyon apró részletre kell figyelni, ahhoz hogy tökéletesen összeálljon a rendszer, amit egy telefon esetében nem sokan (köztük én is) tolerálnak, hiszen ahhoz van hozzászokva az ember, hogy egyszerűen úgy működik a telefon ahogyan akarom, és akkor amikor akarom. És ezt azért más gyártó hasonló hw-ek mellett el is tudja érni...
llspencerll:
Ha magának a névjegyzéknek a megnyitására gondolsz, akkor az valóban orvosolható a swap-el. Tényleg nem kell sokat várni nálam se a névjegyzékre, gyakorlatilag ahogy rábökök meg is nyitja. Ha a tárcsázás utáni pár mp-es szünetre gondolsz, akkor az direkt van így megoldva, ha jól tudom.
Szal nálam nincsenek gondok a programok megnyitásával, hanem inkább ilyen grrafikus problémák, szaggatások jelentkeznek nálam épp most... -
syl5
őstag
válasz
bounty123 #14776 üzenetére
Nekem is volt már egy-két reboot-om az 1.7-el, szal elhiheted.
Amúgy én meg azt nem értem, hogy hogy lehet az hogy egy-két embernek annyira, de annyira tökéletes ez a Pulse....én csak annyit látok az egészből, hogy a fele játék el se indul, mert kicsi a kijelző felbontása, ami kicsit izmosabb és el is indul az meg szaggat. Szaggat a angry birds, szaggat a super ko boxing, szaggat a shift, szal...emellett még olyanokat produkál hogy kétszer elvégzem ugyanazon módosításokat, ugyanazon lépésben, és egyszerűen másképp reagál rá a telefon. Pl.: Minap feltettem a magyar romra az flb 1.7-et ideiglenesen. Tök jól futott a rom, gyorsan megnyíltak a programok a shift is tűrhető volt, de persze folyamatosan alacsony fps-el futott. Egy nap múlva lett időm és mondom rendbe teszem a telefonom. Visszatettem az 1.5-öt, majd a magyar 2.1-et, majd az flb 1.7-et. Ugyanúgy csináltam az ideiglenes telepítésnél is, és ugyanazokat a beállításokat is alkalmaztam: erre mit kapok? szaggat még az adw is amikor lapozok a home-ok között, lassabban nyílnak meg a programok, játékok többször jobban beszaggatnak. Tehát én ilyen dolgok miatt nem értem, hogy nektek hogy nincs még tele a hócipőtök ezzel a telefonnal?
Most megint rakhatok újra mindent, és imádkozhatok, hogy az amúgy egyszer már tökéletesen működő beállítások ismét jól működjenek.
És ugye ezek mellett az örök rejtély, hogy nekem pl az oc romok egyszerűen nem boot-olnak be. Mindenféle módon próbáltam már és egyszerűen nem megy. Én amint tehetem cserélem le ezt a telefont..Watt25
"Szerintem bárki a kezembe adná a Pulse-át, amivel gond van, tuti be tudnám állítani tökéletesre. (Ha máshogy nem, akkor telepítéssel.)" -
Akkor segíthetnél, meg te is bounty(hogy ha ennyire jól működik nálatok a Pulse), hogy pl mi a fenéért nem mennek nálam az oc romok?
Miért van az, hogy ugyanazon beállításokkal másképp viselkedik a telefon két egymást követő telepítés után? -
syl5
őstag
Pulse-t vegyél!
Az enyém eladó! Keress rá a hirdetéseimre!
Na de viccet félretéve:
Mára már nagyon jó kis eszközt lehet kihozni a Pulse-ból. Filmezésre nem használom, de azt írják többiek, hogy 700 Mhz-re húzva a procit már akadás nélkül játsza az avikat is, ami tényleg igaz lehet, hiszen már elviekben az 528 Mhz-nek is elégnek kellene lennie hozzá.
Mp3 hallgatásra tökéletes, csak kell hozzá egy minőségi füles. Én cx300-al használom. GPS is kiváló: 3,5" kijelző miatt látható, emellett hallható, és pontos is, elmúlt pár hónapba kb 2500-3000 km-en keresztül segítette az utamat, és nagyon meg voltam elégedve vele, mert mindig időben szólt: nem két utcával előtte, és nem is két utcával után, pont akkor amikor fordulni kellett.
Tehát összességében annyi, hogy csak jól össze kell állítani a rendszert, és onnantól kezdve árkategóriáját meghaladó, jól használható eszközt kapunk.De az enyém tényleg eladó!
-
syl5
őstag
válasz
sagesz93 #14696 üzenetére
Mondjuk kezdjük a magyar 2.1-es romtól.
Erre raktál-e custom rom-ot? Ha nem akkor melyik hivatalos rom-ra? Pontosan le tudnád e írni a lépéseket, ahogy a hivatlos, majd a custom rom-ot telepítette?
Tudod, ezek a szokásos dolgok... Valamit biztos, hogy én rontok el, mert az nem lehet hogy ugyanazon hw-en neked megy, nekem meg nem, csak nem tudom, nhogy mit és mikor, ezért lenne jó pontosan tudni a te lépéseidet. Vagyis megy nekem is a shift, csak éppen a fele játék csak egy nagy fehérség.
Amúgy ezt az egészet még tetézi nekem, hogy az oc romok se mennek :S
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #14667 üzenetére
Én meg nem tudom, hogy mi van a telefonommal. Egyszerűen nem tudok rá overclock-olt romot feltenni. Se Magyar, se UK, se Tre rom-ra flash-elve nem működik. Próbáltam Amon-al, és Clockwork recovery-vel is, de egyikkel se ment, mindig a flash utáni újraindítás után bejön a T-mobile, majd az Android logo, és újraindul majd T-mobile logo, ANdroid logo, újraindulás, stb, stb..
Minden hivatalos 2.1 telepítése előtt visszatértem 1.5-re, mindent úgy csináltam, ahogy kell, de egyszerűen nem akar felálni az overclock-olt rom.Az oc nélküli legújabb FLB, és DMC is megy. Korábban mondjuk ezzel sem tudom mi volt...
És emellett mindegyik hivatalos rom-nál és az új FLB-nél, és a DMC-nél is előjön a bizonyos 3d-s alkalmazásokban a hiba. nincs háttér az Angry Birds-ben, Meteor Blitz-ben szinte semmit nem látni, fehér az egész háttér..Shift is fehér...
Szal akinek mennek ezek a játékok vagy az overclock-olt romokat flash-elni tudja vagy mindkettő az legyen szíves írja már meg nekem részletesen, hogy hogyan jutott el odáig (melyik hivatalos rom-ra flash-elte, a hivatalos romot 1.5-re, vagy a magyar 2.1-re telepítette, vagy hogy), mert én már nagyon tanácstalan vagyok. Nagyon megköszönném!
Leginkább egyébként a 3d-s alkalmazások hibája zavar..erre lenne jó találni valami megoldást. Akinek mennek az előbb említett játék kérem segítsenek nekem!
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #14665 üzenetére
előbb azt írtad, hogy neked se ment az oc-s verzió.
Egyébként mindent kipróbáltam, és nekem nem megy egyetlen oc-s rom se. Se clockwork-el, se amonra-val, se magyar , se uk romra flashelve.
Szal tanácstalan vagyok.
Az oc nélküliek ugyan mennek, bár volt, hogy azok is bootloop-ba akadtak.
Most megpróbálom még tre rom-ra telepíteni... de már nagyon elegem van ebből a telefonból. -
syl5
őstag
válasz
llaszlo #14659 üzenetére
Először is köszönöm válaszod!
De másnak meg megy az 1.7 úgy tudom. Na mind1 legalább nem egyedül vagyok így.
Nem tudod miért csinálja ezt?
Nekem amúgy az 1.6b vált be eddig a legjobban. Báár ennél meg nem csatlakozik nyílt wifi hálózathoz, valamelyik 3d-s alkalmazás szar, és a sygic se talál gps jelet. De ezt ráfogtam a UK rom-ra. Most megpróbálom a magyarra flash-elni, remélem jó lesz így. Ha nem akkor 1.5, vagy lehet a legjobban a DMC-vel járnék. -
syl5
őstag
FLB 1.7 OC T-mobile, és Android logo után újraindul, majd újra T-mobile, majd Android logo, stb, stb,...
Találkozott már valaki ezzel? -
syl5
őstag
válasz
szente #14584 üzenetére
hát ha a magyar 2.1-el is fekete-fehér a játék, akkor még a framework-re tudok gondolni, ami bezavarhat. Nekem az elegant steel van fent, animációkkal.
Neked milyen van?sagesz93
Neked van fent framework?Esetleg leírnátok pontosan a konfigotokat, abból lehet ki lehetnek következtetni mi a hiba oka.
Nekem:
-T-Mobile UK gyári romra FLB 1.6a flash-elve, majd FLB 1.6b-re frissítve.
-Elegant steel framework, animációkkal, circle battery-vel
-96 Mb Swap külön partíción
-Appok SD-n
-Dalvik belső memórián
-több fontos info nem jut most eszembe -
syl5
őstag
válasz
szente #14577 üzenetére
És azóta nem is cserélted le UK-ra, vagy Tre-re?
Korábban én meg olvastam, hogy más is küzdött ilyen 3D-s fekete-fehér problémával, csak nem emlékszek már rá, hogy ki. Ha olvassa, akkor segítsen már nekünk!
Szerk:
Watt25 volt az. Közbe megtaláltam! Watt25 Neked megoldódott ez a probléma? -
syl5
őstag
válasz
szente #14569 üzenetére
Én FLB 1.6b-t használok UK T-mobile gyártói rom-ra telepítve és nekem is ugyanez a problémám. Shift is fekete-fehér, az Angry birds háttere sem olyan, mint amilyennek kellene lennie, Super KO Boxing is fekete fehér.
Szerintem a UK alap rom a gond.
Te melyik hivatalos rom-ra telepítetted az FLB-t?Angry Birds nekem így működik (pár napja nekem sem indult):
-eoeppinstaller-el tettem fel
-és ADW-be beállítottam a System persistent opciót -
syl5
őstag
Angry Birds-ből tudna nekem valaki egy működő verziót linkelni?
Ami nekem van az kidob a home-ra a kezdőképernyő után... -
syl5
őstag
válasz
rum-cajsz #14283 üzenetére
Tudom, hogy a recovery nem tud átméretezni. Ezért írtam, hogy nem csak a swap-et, hanem az a2sd-t is kikapcsolnám és újraformáznám a kártyát. Majd visszakapcsolnám mindkettőt.
Az a2sd remove, és az a2sd reinstall mozgatja ugye az ext tartalmát is, tehát elvileg gond nem lehet. Szerinted? Más valaki próbálta ezt már?
-
syl5
őstag
válasz
rum-cajsz #14277 üzenetére
Akkor ez jó hír, hogy a2sd-vel is el lehet érni azt az "ogiogi hatást".
Class 4-es a kártyám. Kicsit túlméreteztem a swap-et tudom. Valószínű akkor, hogy a 96 mb swap miatt vannak a lassulások.
Egyébként lehet még a 64 mb is sok. Nálam átlagba olyan 30 mb körül foglalt.Akkor tehát csökkentenem kéne a swap méretét.
Szerinted flash-eljem újra a romot?
Mert végül is újraflash nélkül is megoldhatom: swap kikakpcs, a2sd kikapcs, teló recovery, újraformázás,bekapcs, a2sd be, swap be. Végülis csak ennyi az egész, és szerintem így nem is lenne semmi gubanc. Szerinted?Egyébként jó a blogod! Épp ma böngésztem én is az a2sd help-jét.
-
syl5
őstag
Sziasztok!
FLB 1.6a van épp fent a telómon 'Elegant steel with animations' framework-el.
96 mb swap, és 128 mb ext2 van beállítva. ADW-t használok.Gyorsan megjelenik a kioldó képernyő, gyorsabban elindulnak a programok, nincs gondolkodás a home-ra való visszatéréskor (még pl.: sygic után sem), rögtön reagál mindenre. Egyszóval valóban gyors a telefon, minimális a válaszideje.
A gondom viszont az, hogy az animációk időközönként belassulnak, beszaggatnak, és ez elég idegesítő számomra. Tehát szaggat időközönként a telefon feloldását követő animáció, a görgetések, a home-ok közötti görgetések, váltások. A Drawer-ben való görgetések érdekes módon szinte sose szaggatnak. Nem túl nagy szaggatások ezek inkább csak lassulások, de engem eléggé zavarnak. Most feltettem a Fifa 10-et, és ez is szaggat (mondjuk ez annyira nem zavar, mert multitouch nélkül játszhatatlan).
Én legalább azt szeretném, hogy így működjön az én pulse-om is.Ez ogiogi videója. Azt írja ez a root-olt UK rom A2SD nélkül.
Nem hiszem, hogy a root-olt UK jobb lenne, mint az FLB, ezért úgy gondolom csak is az a2sd okozhatja a lassulásokat. Most az van, hogy vagy az én kártyám a lassú, vagy pedig nem olyan gyorsak még a kártyák, és így az a2sd, hogy ne okozzon lassulásokat.
Tehát szerintem két lehetőségem van, hogy elérjem azt, hogy olyan legyen a telefonom, mint a videón:
-vagy veszek egy másik memkártyát (ha az enyém lassú)
-vagy nem használok a2sd-tÉs itt kérném a segítségeteket!
Ti tapasztaltok-e hasonló lassulásokat, szaggatásokat? Összevetve a videóval működik nektek is így a Pulse?
És még e mellé írjátok már meg, hogy milyen kártyát használtok (márka, zacsis, bliszteres), a2sd-t használtok-e, hány mb-ot, swap-ot használtok-e, hány mb-ot?Köszönöm előre is válaszaitok!
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #13820 üzenetére
Visszaolvastam, nem lustaság miatt kérdeztem ezeket a dolgokat, csak azért mert így közel két hónap kiesés után elég sok az információ áradat, ami így önmagában nem túl nagy gond, viszont a tapasztalatok alapján szerzett infókat már nehezebb összegyűjteni.
Ezt valóban felesleges volt megkérdeznem:
"És valóban vissza kell térni 1.5-re, ahhoz, hogy tökéletesen működjön a UK, vagy a Tre?"Azt is tudom már lényegében, hogy szükséges az UK, vagy Tre ROM az új FLB helyes működéséhez, nyilván tudom, hogy mi a ClockworkMod Recovery, és a Rom manager; de azt csak tapasztalatok alapján lehet eldönteni, hogy a UK, vagy a Tre Rom jobb, és hogy nyújt-e valami pluszt a ClockworkMod Recovery az Amon RA-hoz képest, amiért érdemes váltani?
Gondolom, hogy ahhoz, hogy a Rom manager-t használni tudjam kell a ClockworkMod Recovery. Csak ennyi a plusz?
Az alábbiakra viszont nem találtam választ a mostani hsz-okban:
"
Két idegesítő problémát produkál azóta:
-GPS nagyon lassan talál jelet (néha 1,5 -2 perc is megvan)
-Market-ről a letöltés nehezen indul el.Mostanában már a wifi is szokott szarakodni.
Úgy gondolom azért produkálja ezeket, mert a magyar 2.1-re tettem fel az FLB 1.1-et. Szerintetek?
" -
syl5
őstag
Sziasztok!
Elég rég foglalkoztam már a telefonommal, így egy kis tájékoztatást kérnék tőletek. új FLB, UK, Tre ROM kell-e hozzá, ClockworkMod Recovery kell-e, jobb-e, Rom manager stb. -röviden, tömören.
FLB 1.1-et használok most. Valamikor július közepén tettem fel, azóta hellyel - közzel jól működik. Ha jól emlékszem már akkor is ajánlotta a srác a UK vagy Tre rom-ra frissítést, de nem foglalkoztam vele, a magyar 2.1-re tettem fel.
Két idegesítő problémát produkál azóta:
-GPS nagyon lassan talál jelet (néha 1,5 -2 perc is megvan)
-Market-ről a letöltés nehezen indul el.Mostanában már a wifi is szokott szarakodni.
Úgy gondolom azért produkálja ezeket, mert a magyar 2.1-re tettem fel az FLB 1.1-et. Szerintetek?
Ti melyik gyári rom-ra húztatok custom rom-ot? UK, vagy a Tre jobb?
És valóban vissza kell térni 1.5-re, ahhoz, hogy tökéletesen működjön a UK, vagy a Tre?Köszönöm a válaszokat előre is!
-
syl5
őstag
válasz
llaszlo #11757 üzenetére
Kösz!
Tudnád linkelni, amit ezzel kapcsolatban olvastál?
Mindenkinek:
Itt a Spica-n milyen home fut? Vagy ez a Spica gyári home-ja?A Super KO Boxing másnak is szaggat?
-
syl5
őstag
Azt szeretném most elérni, hogy az FLB rom-ba is fehér legyen a Contacts, a Settings, valamint a SetupWizard ugyanúgy, mint az RMB-be. Tehát lényegében azt akarnám, hogy minden menü (vagy legalábbis a legtöbb lehetséges) fehér alapú legyen.
Próbáltam úgy, hogy a kérdéses appokat átmásoltam az RMB-ből az FLB-be, majd zip, szignó, de ugyanúgy fekete maradt minden.
Gondolom csak valamelyik értéket át kell állítani valamelyik file-ba.
Tudna valaki segíteni nekem? -
syl5
őstag
Fontos lenne nekem egy gyors válasz az alábbi kérdésemre:
Aki már vitte szervizbe a Pulse-t, attól kérdezném, hogy javítják helyszínen, van hozzá alkatrészük? Az elülső hangszóró romlott el, de beadni nem akarom, mert szükségem van rá hétfőn, addig meg nem készülne el szerintem.
-
syl5
őstag
FLB v1.0 beta 5.1-et használok.
Ma délután egyik pillanatról a másikra nem működik a telefon elülső hangszórója, csak kihangosítva lehet hallani, hogy mit mond a másik fél.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Megoldás esetleg? (újra flash-elésen kívül)
-
syl5
őstag
válasz
wareznet #11587 üzenetére
Hello!
Ez valóban nagy hiba és sajnos én is tapasztaltam ma. Igaz ma csak gyalog használtam, és nem is volt még beállítva a program (alapbeállításokkal, és autós útvonal tervezéssel próbáltam ki gyalog), de engem is hajlamos volt vagy 20 méterrel félre pozicionálni.
Milyen ROM-ot használsz?
Én FLB v1.0 beta 5.1-et. Reméltem, hogy csak a beállítások miatt hibázott a program, de ha nálad is jelentkezett, akkor úgy tűnik nem....Paul 1.7-es MCR-je alatt tökéletesen működött a Sygic, soha nem volt ilyen mértékű eltérés.
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Időm végre megengedte és feltettem én is a gyári 2.1-et.
Hát meg sem közelíti paul régi béta vanilla-ja sebességét, na mind1.
Vanilla-t tennék fel inkább.
Melyik romot ajánlanátok, ami gyors, nem fagy le és használható?szerk:
valamint feltettem már a legújabb FLB-t, de nekem úgy tűnik, hogy bizonyos programok nem települtek fel. pl nálam nincs facebook, twitter kliens, ami a screen-en van a topic-ba. ez másnál is jelentkezett? mitől lehet ez? -
syl5
őstag
válasz
bounty123 #10555 üzenetére
1.5 alatt használom. Sokkal jobb, és gyorsabb, mint a beépített böngésző. És nem utolsó sorban az opera proxy-ján keresztül történik az adatcsere, így a képek tömörítésével adatforgalmat spórolhatsz meg, amennyiben szükséges (mobilnet).
Valaki válaszolhatna már nekem is.... nem gondolom, hogy túl nagy erőfeszítés lenne pár mondatban összefoglalni az utóbbi hét romokkal kapcsolatos történéseit. [link]
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Valaki röviden összefoglalná, hogy mi a helyzet pillanatnyilag a Rom-ok tekintetében?
Ránéztem Modaco fórumra, azt látom hogy még Paul Vanilla nincs, és az RMB mellett megjelent egy FLB rom is.
Kb 6.-án olvastam utoljára a fórumot(ezt). Az RMB-t azóta fejlesztették? Javították a hibákat? Az FLB rom milyen? Van valami nagy hibája? Meg most jelen pillanatban melyik a legjobb, leggyorsabb, és mégis legstabilabb rom? Vagy nincs is ilyen?(Tudom, hogy ha elolvasnám a 6.-a óta íródott hozzászólásokat, akkor nem kéne ennyit kérdezni(sőt lehet semmit se), de most nem érek rá kb 600 hsz-t átolvasni, a fejlemények meg érdekelnének. Akit ez zavar azt megkérném, hogy semmilyen formában ne reagáljon!)
-
syl5
őstag
válasz
CoolBoy323 #9241 üzenetére
most tényleg igaza volt...olvasd el a cikket!
bounty123
Nem tudnád még egyszer feltölteni a 3D Gallery-t?"This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached."
-
syl5
őstag
Csak ajánlani tudom.
Sokkal szebb, mint a Zeam. Mondjuk ez eléggé emberfüggő..
Át lehet vele húzni a widgeteket egyik képernyőről a másikra. Nem kell kitörölni, majd újra hozzáadni a widgetet a képernyőhöz, ha át akarsz mozgatni egyet. Ezt én nagyon hiányoltam eddig.(#8797):
Komolyan?
Hogy?
2.1-ben tudom, hogy lehet, de akkor is jó ez a home sztem.. -
syl5
őstag
Toljátok fel a Launcherpro-t!
Még csak béta, de a legjobb, leggyorsabb home app!
Itt is van alul 4 ikon, de itt lehet változtatni, hogy mit nyisson meg.
És nem utolsó sorban sztem ez néz ki a legjobban. -
syl5
őstag
válasz
llaszlo #8505 üzenetére
Hónapok óta hitegetik az embert, erre végre feltöltik a rom-ot, és tessék...szar.
Mindenkinek ki van/volt már a töke, erre reménysugár, majd jön a hideg zuhany. Még jó, hogy mindenki ideges!
Beleugrás...te miről beszélsz jóember?? Ez egy hivatalos rom, ez nem egy modaco-s tákolt rom! Itt nincs szó beleugrásról, egyszerűen a szolgáltató nem hibázhat! Mi lett volna, ha a rom tönkre vág x készüléket...Ezt már írni akartam neked:
Jó lenne, ha végre észre vennéd már magad! Te bazd+ valami felsőbbrendű lénynek érzed magad. Neked állandóan más a véleményed, mint a többségnek (amivel így szimplán nem is lenne baj), de ezt még tetőzi a bunkó, lenéző stílusod. Te mindenkivel összetűzésbe kerülsz..nem gondolod, hogy benned lehet valami hiba, és nem mindenki más hülye? -
syl5
őstag
Uhh de balfaszok!!
Itthon még nem is lehet minit kapni...ws-ba nem látom -
syl5
őstag
válasz
a.t.t.i. #8372 üzenetére
Sztem eddig a leggyorsabb, legjobb rom. Eddig kb 1 FC-al találkoztam. Reboot időt még nem értem el, 16 órája megy, majd elválik...
Launcherpro home-al használom, és tényleg gyors minden tekintetben. Sajnos még a live wallpaper mindig beszaggat, meg érezhetően megfogja a rendszert, de ez van, ez sztem nem is fog változni.
Beépített böngésző majdnem hozza az Opera sebességét.
SIM-ről a telefonszámokat nem másolja fel. -
syl5
őstag
válasz
Zoli975 #8237 üzenetére
Szerintem csakis akkor vedd meg, ha 20 000 ft-od van rá, és nem több! Ha ezen akarsz spórolni 20 000-25 000-et, akkor szerintem inkább ne tedd! Vedd inkább minimum a spica-t, vagy egy LG GW620-at, vagy bármi mást, csak ne ezt!
Vannak előnyös tulajdonságai, és funkciókban nagyon gazdag (nekem csakis kizárólag 2 dolog hiányzik belőle: rádió, LED), de szoftveresen nagyon gyatra, ami nagyon sok rossz tulajdonsággal ruházza fel. Olykor rémálom használni még a legalapabb dolgokra is (pl.: telefonálás)), és a support-ja meg egyenesen szörnyű. -
syl5
őstag
válasz
guest666 #8140 üzenetére
Ez a Pulse egy kalap szar úgy, ahogy van. Vagyis jobban mondva hardveresen még elmegy, de szoftveresen és supportilag is egy hulladék. Én semmiképp nem ajánlom ennek a megvételét még 20k-ért se! Ha nem tudsz rá többet áldozni, akkor se vedd meg, inkább meg kell várni míg pl. a Spica ára lejjebb megy...
2.1-el már használható lenne, ez már most látszik, a gond csak az, hogy a legutóbbi frissítési időpont május, és mindjárt május vége van...ebből már májusban sem lenne semmi.Akron99:
Teljes mértékben egyetértek veled. Nem értem, hogy miért nem lehet alapból normális programokat az alap rendszerbe integrálni. Ha hobbi programozók simán megcsinálják pl. az ébresztő hiányzó funkcióit, akkor miért okoz gondot ez a Google-nek???
stb, stb...
Én is úgy érzem, hogy csakis a jót közlik az Android-ról, ami egy 100k feletti HTC-nél igaz is, de azt elfelejtik hozzátenni, hogy az alap rendszer olyan buta, mint a segg, és a HTC-s PDA-k Android-ja csak a HTC fejlesztői miatt olyan jók... -
syl5
őstag
megy fel az upd7, kíváncsi vagyok..
-
syl5
őstag
válasz
KonzolKartel #8039 üzenetére
egy linket dobnál pü-be?
-
syl5
őstag
válasz
KonzolKartel #7837 üzenetére
A Vanilla update 6 van fent.
És szerintem ez Bobo meg Paul 6.1-én alapul. -
syl5
őstag
Egy picit dobott a sebességen a JIT, de nem túl sokat, és ebbe a update6-ba állandóan lefagy a home. A live hátterek ugyanúgy be vannak lassulva, mint eddig. Ha váltok a home-ok között, akkor meg egyenesen szaggatnak, a képernyő elmozdulásának animációjával együtt. A főmenü is szaggat, és sajnos akkor is, ha sima háttér van alkalmazva. Remélem a végleges verzió(k) jobb lesz...
-
syl5
őstag
Akik már kipróbálták a 2.1-et fűzzenek már valamit ehhez légy szíves:
Nandroid backup tökéletesen működik 2.1 után? Tehát csinálnék a jelenlegi rendszerről (1.7 MCR) egy backup-ot. Majd kivenném azt a memóriakártyát a telóból, amin az MCR 1.7-hez tartozó ext van. Majd beletennék egy másik üres memókártyát, theát az ext tuti nem zavarna be. Csinálnék az új kártyán egy ext partíciót, majd felflashelném a 2.1-et. Majd miután kipróbáltam a 2.1-et, azután a 2.1 ext-jét tartalmazó memókártyát kivenném, és visszatenném a régit(amin az 1.7 MCR ext-je van), majd csinálnék egy nand restore-t. Ez így tökéletesen működik? Elméletben ennek működnie kéne, az ext se zavarna be,de mivel ugye eléggé hajlamos a rendszer a babrálgatások során szétesni, ezért ha csak egy valakinek is volt gondja ezzel a módszerrel, akkor ő szóljon már nekem, mert ha egy valaki is hibát jelez, akkor inkább nem babrálom most, mert időm most nem lenne újra mindent beállítani, letöltögetni.
Tehát összefoglalásképp én csak kipróbálás miatt tenném fel a 2.1-et, amihez egy új memókártyát tennék a telefonba, majd egy fél nap múlva tenném is vissza az 1.7-et, de nand restore-al (nem az 1.7 újra flash-elésével), hogy minden app, beállítás, adat, stb megmaradjon. -
-
syl5
őstag
nálam is jelentkezik Nokia C6 8Gb kártyával a másolás megszakadása, de kártyaolvasóval rendesen működik.
Szerintem inkább annyi, hogy erre a kártyára érzékeny a Pulse...Más:
Közbe már kijött a vanilla 2.1 4. verziója. Ezt szerintem holnap már én is kipróbálom. Ha jól olvastam, akkor viszont a magyar nyelvet száműzték belőle, amit azért kicsit sajnálok, mert nekem úgy valahogy barátibb lenne a telefon, meg amúgy is sokkal szebb nyelv, mint az angol...
Aki Modaco-n fórumozik írhatna a srácoknak ez ügyben!Kérdés azokhoz, akik már kipróbálták a 2.1-et:
Nandroid backup ext backup-al tökéletesen működik 2.1 után? Tehát csinálnék a jelenlegi rendszerről (1.7 MCR), és az ext-ről is egy backup-ot (bár az ext-ről nem fontos, mert ha felteszem a 2.1-et, akkor egy másik memókártyát fogok a telefonba tenni). Majd miután kipróbáltam a 2.1-et, azután memókártya ki, és be a régi, majd egy nand restore. Ez így tökéletesen működik? Mert ugye eléggé hajlamos a rendszer a babrálgatások során szétesni.. Ha csak egy valakinek is volt gondja ezzel, akkor ő szóljon már nekem, mert ha egy valaki is hibát jelez ezzel a módszerrel kapcsolatban, akkor inkább nem babrálom most, mert időm most nem lenne újra mindent beállítani, letöltögetni. -
syl5
őstag
válasz
CoolBoy323 #7305 üzenetére
És szerintem lassabb is lesz a rendszer a 2.1-el, már ha egyáltalán lesz.
De ne legyen igazam!Egyébként ha ez bekövetkezik, akkor én lehet, hogy írni is fogok a T-nek, mert így ez telefon még MCR-el is...ilyet nem lehetne forgalomba hozni.
-
syl5
őstag
válasz
CoolBoy323 #7175 üzenetére
ennyi....
-
syl5
őstag
válasz
bounty123 #7066 üzenetére
úgy a rákba, hogy az unmount közben feltételeznék egy visszamásolást....
ami nincs. szépen lefagyott a rendszer miután kivettem a memkártyát, amit nem értek hiszen amikor pc-re kötöm, akkor is unmount van és akkor nem fagy le.
hogy ebbe a topicba.... na mind1 nem írom tovább
-
syl5
őstag
Sziasztok!
MCR romot használok.
Most az SD ext partícióján vannak a progik. Ha kiveszem az sd kártyát, akkor automatikusan visszamásolja a belső memóriába a progikat? Vagy hogy működik ez?Mondjuk igazából nem is nagyon a működés érdekelne, hanem az, hogy ha most kiszedem a telóból a memkártyát végleg, akkor nem fog összeomlani a rendszer? Minden progi ugyanúgy fog működni mint eddig? És mindegyik meg is lesz?
Tulajdonképpen mennie kéne a dolognak szerintem a memkártya kivétele után is, hiszen amikor pc-re kötöm, akkor is unmountolom.Valamint azt hogy tudom megnézni, hogy mennyi foglalt az ext partícióból? Meg az miért van, hogy a belső memóriából pillanatnyilag csak 43 mb szabad?
-
syl5
őstag
Már lassan kezdett minden jól működni, magához képest gyors volt ez a szar, erre most mit csinál.... nem tudok rámásolni pár Mb-nál többet, mert állandóan magától unmount-ol. Már leszedtem a taskpanel-t, hátha az kavar be, de semmi, most is ugyanazt csinálja. Egyébként taskpanel-be ignore list-en volt a pc services, szal kész. Ha nem 20k-m lenne benne már úgy földhöz vágtam volna...
Valaki segítsen legyen szíves! Mostanában volt másnak is ilyen. Hogy oldódott meg? -
syl5
őstag
-
syl5
őstag
ez így már mindjárt másabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túra és kirándulás topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest