- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Yettel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
#30662400 #16300 üzenetére
Én csak poénkodtam.
Viszont eddig én vagyok az egyetlen aki a legjobb áron "adta el" a Pulse-t. Vagyis vissza kaptam az árát a T-től.Aki telót akar cserélni annak ez lehet a legjobb megoldás főleg, hogy ha 40-50e-ért vette. Van még pár követőm, de ott még nincs eredmény. Folyamatban ...
-
Pocok256
veterán
válasz
#30662400 #15167 üzenetére
Na erre még én sem jöttem rá valószínűleg SE tulajok öröme. Az ott lévő apk-t kéne kiherélni és portolni a pulse -ra szerintem.
Mert én sem találtam erről az ap-ról semmit, hogy hol és merre lehetne letölteni, de ha valaki tud róla valamit ne tartsa magábanMás:
Még mindig nem jöttem rá, hogy java alkalmazásokat, játékokat, hogy lehetne futtatni egyszerűen android telefonokon :S -
resch13
tag
válasz
#30662400 #14401 üzenetére
Root jog javítása: (nandroid restore után szokott kelleni)
1. megoldás:
adb remount
adb shell chmod 6755 /system/xbin/su
2. megoldás:
Letöltöd ezt és flasheled.http://logout.hu/bejegyzes/rum-cajsz/tupog_kiegeszites/friss.html
Nem véltlenül lett módosítva az 1. hozzászólás!!!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
#30662400 #14152 üzenetére
úgy látszik mást sem hagyott nyugodni a dolog, mert ma ezt írta Azurren:
"After further testing with the tweaks here SWAP with A2SD can be used perfectly on a Class 4 card
Class 2 cards should still keep away
Swapper2 users should also avoid this. Use A2SD-SWAP if you want to use A2SD+SWAP"Szóval Class 4-es kártyán is lehet próbálkozni az a2sd és swap együttes használatával.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
#30662400 #14143 üzenetére
Igazából én csak összefoglaltam, amit a modaco fórumban leírtak, de a saját tapasztalatom is az volt, hogy swap partícióval és az autokiller beállításával tökéletes lett a készülék. Viszont nekem Class 6-os kártyám van.
Azurren azt írja, hogy elég sokat tesztelték, és ez alapján tanácsolják.
After a lot of testing:
Swapper2 causes more issues, more lag and actually uses quite alot of RAM itself. Also it takes an age to start swap after boot.
A2SD Swap is your best option
Turning Off A2SD itself will really decrease lag (Note that you still need an EXT partition to enable swap though)
64mb is an ideal size for a swap partition
using the "a2sd lowmem-moderate" command (Auto killer without the laggy app) really speeds up swap (But sacrifices some of the extra ram)
.....The first boot is chaotic with SWAP + A2SD
All you can do is wait for the SD card to mount (No swap until it has) and disabling A2SD really increases performance (If you have a class 4 or below card) and set-up the auto kill values (written on the a2sp / swap section of the Ultimate Pulse Owners Guide)
After a hell of a lot of testing the only reason why Swapper2 seems faster is because most of the fist-boot lag is gone before you actually use it. Side-by-side it is slower than A2SD
Give A2SD a fighting chance to get it right. With the above tweaks it runs like a charmAkit érdekel, itt végigolvashatja a témát, még nem olyan hosszú: [link]
-
llaszlo
veterán
válasz
#30662400 #13941 üzenetére
Nyilván annyira nem vagyok hülye, hogy ne nézzem meg böngészővel. Mivel azért kerestem free wifit, hogy netezzek.
Az, hogy a lap nem betölthető, meg a regisztrálás az nem ugyanaz.
Itthon működött amikor kikapcsoltam a jelszót. Szóval nem értem.
A népligetben volt ma. Ha valaki arra jár kipróbálhatja. -
impalaman
aktív tag
válasz
#30662400 #13279 üzenetére
Az az oka, hogy a telefonban levő Qualcomm MSM7200A processzor nem a legjobb hardveres videogyorsításra. Az ARM Cortex szériájú processzorai a legjobbak erre a feladatra tudomásom szerint okostelefonos berkekben (azt hiszem yxplayer-ben is be lehet állítani, hogy használja a videogyorsítást cortex processzor esetén).
-
akos727
senior tag
válasz
#30662400 #13279 üzenetére
Nekem az előző telefonom egy HTC Tytn II volt (Mda Vario III).
Coreplayerrel filmet néztem róla, tény ,hogy néha-néha beakadt de simán nézhető volt, nagyon jó minőségben, mindenféle convertálás nélkül.
Szval szerintem itt nem hw probléma van, de ugyanakkor ott a Spica amit ugy hirdetnek, hogy DivXet tudsz rajta nézni, és egyből ott figyel benne a 800mhz.
A Vario 3masom meg csak 400mhz-t tudott 128mb rammal, de mondjuk az meg Winmo volt. -
Mattheo
tag
válasz
#30662400 #9604 üzenetére
a 2.2-re gondolsz?
Innen indult a hír h lesz, aztán valaki bekérdezte őket. Ha kicsit megnézitek a specifikációkat, meg elolvassátok a hsz-eket, lehet gondolkodni mennyire komoly a dolog..
Persze a twitteren sem mondtak semmit, csak válaszoltak valamit.
"nem tudjuk lesz-e, és ha igen mikor" -
n00n
őstag
válasz
#30662400 #9324 üzenetére
Nem felesleges az APNdroid, ugyanis ha pontosak az információim kikapcsolt adatforgalom esetén nem kapod meg az MMS-t. Így meg igen. Nem mintha használna bármi ismerősöm is, de attól még ki tudja hátha kelleni fog.
butcher eu: sipet hozzászólása régebbről:
"a modacon most a napokban nagyon pörög a pulse képernyőjéről szóló topic. ott egy srác váltig ragaszkodik hozzá, hogy a telefon kijelzőjén nem műanyag, hanem üveg lap van (akárcsak az iphone-on, heron, milestone-on stb.). azt állítja, hogy próba-szerencse alapon kipróbálta, hogy konkrétan fogott egy tűt, és a hegyét jó erősen végighúzta a kijelzőn. semmi baja nem lett. én nem merném a büdös életben utána csinálni, de ha igazat mond, akkor a karcmentesség garantált. ennek a srácnak az érvei között szerepelt az is egyébként, hogy a legtöbb ember fólia nélkül használja a telefont, és még soha senki nem jelezte egyetlen topicban sem, hogy akár a legkisebb karc is lenne a kijelzőjén, pedig most már több mint három hónapja piacon van a teló, ezalatt valakinek csak összejött volna.
én az első magyarországi megjelenési napon (ha jól emlékszem, október 28-án) vettem, és kb. két nap múlva levettem a fóliát. azóta zsebben hordom, tok nélkül, és nem vigyázok rá különösebben, bár kulcscsomó mellé nem rakom, és nem is ejtettem le soha, de az biztos, hogy nincs rajta karc egy darab se.
mindenesetre ha igaz, hogy üveg a kijelző, akkor ez tök jó, és egy újabb érv amellett, hogy hiába olcsó a pulse, azért nem annyira szar, és bizonyos szempontból simán megállja a helyét akár a felsőkategóriás készülékekkel való összevetésben is."
-----------------
És én is ezt tudom alátámasztani. December óta van meg a teló, de a legapróbb karc nincs a kijelzőn, igaz, hogy tokban hordom a zsebemben, de a telefon hátulján már van egy-két kisebb karc, szóval ennyiből a kijelző is sérülhetett volna.
-
llaszlo
veterán
válasz
#30662400 #9145 üzenetére
Nyilván semmit sem tettél ki a HOME-ra. Úgy nekem is van 50 mega launcherproval. De ha kiteszel ikonokat, meg widgeteket akkor felejtős az 50mega. Viszont sokkal jobb a helyzet, mint az 1.5-nél.
sagesz: Termináltóban, a letöltött zip-ben vagy főzöl egy ROM-ot. De a Roadsyncet nem találom. Nem tudom mi a neve az indítófájlnak.
-
sagesz93
addikt
válasz
#30662400 #8425 üzenetére
&akron99: Nem a felhúzással, hanem a kinézetével van bajom..(nem tetszik és kész..
)
Tudom hogy a menü gomb is feloldja, de ha lehetséges, akkor valami másikat szeretnék helyette.
lockbotpro nevezetü appot találtam, elvileg ez segít rajtam, majd kiderül.(de a pandahome-al is ment az iphone lock..)
n00n: na, egy olyan lock-ot gyárilag elfogadnék... -
Watt25
veterán
válasz
#30662400 #8061 üzenetére
Hehehe
Sand Storm -
Watt25
veterán
válasz
#30662400 #8058 üzenetére
Pár napja próbáltam először a Tux Rider-t, akkor nekem sem jött be a menü. (Tuti eleszi az összes szabad memóriát, az a baj.) Valamiért ma megint megpróbáltam, és mint látod, megy. De az már nem látszik a videon, hogy ugyan megpróbáltam végigmenni a pályán, de FC lett a vége.
(A Training pályán végig tudtam menni.)
Látszik, hogy kilő mindent az OS mellette, Home-ot, SeePU-t, mindent töltött vissza újra utána. Elvolt egy ideig.
Próbáld meg, hogy minden feleslegesnek látszó programot kilősz előtte, hátha az segít. (Bár, mint látod, az OS megteszi...)
MCR 1.7-em van egyébként.
A SandStorm az meg csak valami képregényes dolog, ugye? Csak mert múltkor sem értettem, hogy miért említed meg, nem tűnt olyan programnak, aminek a futásával gond lehetne. -
-
Joeker67
aktív tag
válasz
#30662400 #6814 üzenetére
Na akkor nekiálltam és összeszedtem mindent amit használok és telepítve van:
A készülék: T-Mobile Pulse
Rom: T-Style MoDaCo Custom 1.7
Memkártya: 8 Gb, class2-es KingstonHárom képernyőt használok:
Telepített programok:
AEPReader
Androlib Wallpapers
Apps Installer
Astro
Automatic Task Killer
Barcode Scanner
Beautiful Widgets
CalWidget
Car Mode
Cestos
Crystallight
Devilry Huntress
Discover
Documents To Go
Fring
FxCamera
GeoBeagle
Handcent SMS
Hungarian SoftKeyboard
iGo
Marine Compass
Pda Net
Phonebook
Phone MyPC
Projekt INF
Quick Settings
Replica Island
Space STG
SPB TV
The Settlers
Titanium Backup
Wifi Status
You Tube
YxFlash
+ a romban lévő progik, pl. a beépített böngészőt használom.Normál használattal, állandó 3G-ben használva (ebben azért sok telefonálás van)
egy napot simán kibír, igaz minden este felteszem a töltőre, de ez az előző
winmo-s telefonomnális így volt. Ha a GPS-t is használom, akkor rádugom az autós
töltőre.
A romcsere után szerintem normálisan használható néha előfordulnak anomáliák, de
nálam igen ritkán, szerencsére, mert a munkámhoz kell az állandó elérhetőség (hitel- és ingatlanközvetítés), tehát nem engedhetem meg, hogy ne tudjanak felhívni, vagy ne kapjak meg egy mailt.
Mint írtam a legutolsó "rendberakás" után (rom újratelepítés) mőködnek a T-Mobilos feature-k is, bár igazából csak egyszer használtam (a forma 1 futamot néztem miközben mentem ingatlant mutatni), de jó tudni, hogy ez is megy.Huh itt a vége "Röviden" ennyi lenne.
Üdv mindenkinek!
-
CoolBoy323
nagyúr
-
DarkByte
addikt
válasz
#30662400 #5385 üzenetére
Tippre szerintem téged ez zavart meg: érdemes particionálni a kártyát, úgy h ext partíció legyen (oda települnek majd a progik) de más ne legyen (még vmilyet felajánl, de annak értékét állítsd 0ra)
Ha Amon recovery-vel csinálod a kártya partícionálást, az ext partíció méretét állítsd akkorára amekkora helyet akarsz a programok telepítésének szánni, a swap mérete legyen 0 (de csak azé!) és a maradék területet be fogja formázni FAT-nak amit utána látnod kell mint korábban, ide tudsz másolgatni a gépről. Tehát FAT mérete: kártya formázott kapacitása-ext partíció mérete. Ha kézzel csinálod is így kell eljárni, de nem tudnám megmondani hogy számít-e az App2SD-nek hogy melyik típusú partíció után melyik jön, így ráhagytam az Amon recovery-re.Bővebben: [ajánlom magam]
-
llaszlo
veterán
válasz
#30662400 #5380 üzenetére
Mitől ragadt be? Szerintem valamit nem jól csináltál. Annak simán ki kell jönnie ha megnyomod. Feltéve, hogy a rugó működik. Nem sérült ott valami?
Ha meg a rugó rossz, akkor csere.
Partícionálás. Linux live cd-vel és gparted-dal, vagy qtparted-dal. Ezekkel a legegyszerűbb. Persze ha eleve linuxot használsz akkor nem kell a live cd.Tegnap este totál kiakasztottam a telómat. Először a Market enabler-nél szállt el a root access. Aztán csináltam egy olyat, hogy dalvick-cache wipe. Na ettől totál meggajdult. Majdnem ráment az egész napom, mire vissza varázsoltam az appokat a kártyára.
Végülis nem tudom, hogy mi volt a végső megoldás, de most már minden app megy rendesen és látja is a kártyán.
Most dd-vel lementettem az egész ext tartalmát a párom gépére így bármikor vissza tudom pakolni.
Minden esetre egy reinstall kellett neki, hogy menjen rendesen.Szegény kártya sokmindent kiállt. Volt, hogy nem tudtam formázni. A rendszer sem tudott vele mit kezdeni, addig nem indult újra a gép amíg ki nem húztam a kártyaolvasót. Formáztam ext2-re, egyszer csak végre működött. Próbáltam telóval, vagy kártyaolvasóval is. Végül dd-vel visszaállítottam a tegnap esti állapotot, de még utána is küzdeni kellett vele.
Korábban is volt hasonló és akkor is a MARKET ENABLER kavart be. Azt ha lehet ne használjátok. Bár itt nálunk inkább a warez a menő. Most terminálban engedélyeztem a fizetős appokat ugyanaz a hatás.
Tehát most szűz rendszerem van, kíváncsi vagyok, hogy nekem lesz-e olyan fagyás, mint másoknak, mert nekem eddig soha nem volt olyan.
OFF:
Semmi köze az oldalhoz, de ha rákattintasz akkor, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest