Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #16639 üzenetére
Na az iPhone az amit én sohase fogok venni, legalábbis amíg ilyen szigorúan zárt a rendszer rajta, nem nekem való. Mi az már, hogy csak itunes-szal szinkronizálhatok rá zenéket (nincs is linuxra amit otthon használok)? Meg szeretem igazán testre szabni a telefonomat, androidon se az alap sms és zenelejátszó stb. appokat használom, ne korlátozzák már le a lehetőségeimet. Egy erős telefonnal nagyon kellemes rendszer az android.
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
Ma lecserélem a Pulse-omat egy Desire S-re. Ha valakit érdekel egy tökéletes állapotban levő 1.5 éves Pulse, akkor írjon privit. Karcmentes (mert mindig tokban cipelem), 2.1-es atomstabil rom-mal. Volt, hogy 1 hónapig ment kikapcsolás nélkül
Az akksi is bírja nagyon jól, csak telefonként használva 4-5 napig simán. Mondjuk 20k.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #15459 üzenetére
Én elégedett vagyok az 1.7-tel, könnyen lehet, hogy ez az utolsó rom a telómon. Annyira nem hiányzik a 2.2, mivel a2sd ugye van fullos, és a 2.2-es funkciójú marketet is fel lehetett tenni, így van már update all és nem kell egyenként installálgatni. Más meg nem igazán hiányzik.
-
bounty123
őstag
válasz
maggi1886076 #15440 üzenetére
Egy overclockot támogató kernellel készített rom-ot tegyél fel, majd a setcpu alkalmazással állítható a freki.
Pl. FLB 1.7 oc
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/310658/rom-flb-mod-1-based-on-android-2-1/ -
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #15268 üzenetére
Komoly következtetéseket lehet levonni 1db elromlott kijelzőből, az már biztos
-
bounty123
őstag
válasz
pitterr #15170 üzenetére
Pedig lehet, anno egy jre one-time-password generáló miatt kellett nekem is és többféle jó megoldás is van rá. Jóideje nincs rá szükségem, mert megcsinálták a progit androidra is, de ha nem jutsz előrébb akkor utánanézhetek. Az tuti, hogy Paul a modacoról alapból bele szokta tenni a java futtató környezetet a romjaiba, de ő manapság már nem készít pulse romot.
-
bounty123
őstag
Nézem, hogy jött ki új CM6 Froyo port. Ennek már alig van ismert bugja, szerintem hétvégén kipróbálom. Használja valaki már, tapasztalatok?
-
bounty123
őstag
Igencsak meglepő lenne, ha az ext3 lenne a gyorsabb (értsd: kizárt), mivel az gyakorlatilag az ext2 naplózással kiegészítve, szóval egy csomó plusz műveletet végez. De amúgy kompatibilis az ext2-vel, simán be is tudod mountolni ext2-ként.
Nézd meg pl. ezt ahol letesztelték őket más fs-ekkel együtt, kivétel nélkül mindenhol lassabb az ext3, ami törvényszerű.
Az ext4 más tészta, az már egy újraírt filerendszer, nem is kompatibilis az előzőekkel és gyorsabb.
Link: http://linuxgazette.net/102/piszcz.html
-
bounty123
őstag
A kijelzőm ugyanolyan felbontású mint a tiéd, szóval játékokból gondolhatod, hogy ugyanaz fut vagy nem fut
Az az igazság, hogy én főleg logikai játékokat tolok néhanapján rajta, reversi, sakk, még az air control és az abductiont kedvelem, tökéletesen futnak a telón. Nem várom el egy belépő szintű készüléktől, hogy a legbrutkóbb 3d-s fps játékok csont nélkül fussanak rajta. Ilyesmivel én PC-n játszom, nem erre való egy nyeszlett kis telefonképernyő.
-
bounty123
őstag
válasz
Benji21th #14727 üzenetére
Ezt cáfolnám, én class4-es sandisk kártyával használom FLB1.7-es rom-mal, a2sd ÉS swap is van. Igaz, a2sd-nél a dalvik cache-t hagytam alapból ahogy volt, nem irányítottam át az sd-re, mert egyelőre így is van elég helyem. Szóval csak nyugodtan próbáld ki, a swap-ot és az a2sd-t is ki/be tudod kapcsolgatni. A gyári romnál mindenképp sokkal jobb lesz, ez 100%.
-
bounty123
őstag
Üzemidő szempontjából a Pulse jó választás az ezeröcsis akksijával. Ha odafigyelsz, hogy ne tegyél fel akkuzabáló cuccokat, meglepően sokáig tudja húzni.
Anyagminőséggel nem volt bajom, az első napokban kibéleltem kis textildarabkával oldalt a hátlapot, azóta 0 nyöszörgéssel megy. Kijelző érzékenysége, képe szerintem frankó, iszonyat fényerőt tud - 35% fölé nem nagyon állítom. Persze a felbontás nem 840 pixeles, de nem is az az árkategória. Multitouch nincs.
Fényképezésre nem a legjobb, nincs vaku és nem a legjobb a képek minősége. Annyira azért nem rossz, nézz meg teszt képeket a neten. A GPS-ével nincs gond. -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #14615 üzenetére
Ha eleve nincs bekapcsolva, miért kéne bármit csinálnia? Nem értem. Pont az volt a probléma, hogy a bekapcsolt wifi kikapcsol, ha elalszik a telefon, de lehet félreértettem valamit.
"viszont ha wifiről használom ahogy lekapcsol a kijelző tovább nem vagyok elérhető,erre van valami megoldás"
-
bounty123
őstag
A wifi sleep policyt talán át lehet állítani, hogy always onban maradjon, sose próbáltam - nem is tenne jót az akksi merülésnek.
Én a screen on widget nevű progit használom ilyen esetekre, a bar controllal a lehúzható értesítőre pakolva. Így akárhonnan ki/be tudom kapcsolgatni, hogy ne kapcsoljon ki a képernyő, ne zároljon a telefon. Tudja mutatni a status baron, ha be van kapcsolva a funkció.
http://www.appbrain.com/app/screen-on-widget/com.mobware4u.screenon
-
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #14572 üzenetére
adb shellből:
sh-3.2# df
/dev: 53692K total, 12K used, 53680K available (block size 4096)
/sqlite_stmt_journals: 4096K total, 0K used, 4096K available (block size 4096)
/system: 102400K total, 100216K used, 2184K available (block size 4096)
/data: 92416K total, 51932K used, 40484K available (block size 4096)
/cache: 20480K total, 4280K used, 16200K available (block size 4096)
/system/sd: 318634K total, 20804K used, 297830K available (block size 1024)
/sdcard: 3468832K total, 2282064K used, 1186768K available (block size 4096) -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #14568 üzenetére
Titanium bejelentkező képernyő, problems gomb, bár ez ahogy nézem csak a titanium számára tölt le egy busyboxot, a rendszert nem módosítja.
Inkább a marketről.
http://www.appbrain.com/app/busybox/stericson.busyboxAz mit jelent, hogy nem tudod megnézni, mit ír ki? Nekem megy a df, viszont fura mód tényleg nem lehet kapcsolókat használni ls után.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #14551 üzenetére
Nem tudok másról. Én nem merem overclockolni még, mint egy asztali gépet, mert nem tudok jobb hűtést adni a gépnek
Aztán ha overclock miatt meghal a proci akkor annyi, már nem tudsz eredeti szoftvert se visszatenni, garinak gondolom lőttek.
Ja én se rakok fel sok romot (sőt, alig), de azért ezt kipróbáltam, elegáns - kezdőknek egy nagyon hasznos, egyszerű recovery megoldás. Bár igaz, hogy asszem csak rootolt rommal tudod így feltenni, ahhoz meg már előtte fel kellett küzdened egy recoveryt valahogy...
-
bounty123
őstag
Jelentem én is feltettem az 1.7-es normál, nem overclockolt FLB-t a swap miatt. Eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim, hasít rendesen. A market megbízhatóbban, gyorsan működik.
Én egy 64 megás swap partíciót használok, a2sd-vel a swappiness 15-re állítva + lowmem-moderate beállítás. (class 4-es az sd kártyám)
-
bounty123
őstag
válasz
bucsupeti #14487 üzenetére
Ezt az 1.7-et lehet felteszem, nekem még mindig az 1.0 ketyeg a telefonomon. Csak hibát dob a hivatalos link a fórumon. Igazából elégedett vagyok a mostani 1.0-val is (nem várhatja az ember ugyanazt egy pulse-tól mint egy csúcsmodelltől), szóval lehet, hogy már csak 2.2-re frissítek, ha egyáltalán lesz belőle használható változat.
-
-
bounty123
őstag
válasz
lkristobal #13244 üzenetére
Ha a /systembe akarsz mkdirezni, akkor a /systemet remountold. Az mkdir parancs előtt nem azt csinálod.
-
bounty123
őstag
válasz
benyboy #12180 üzenetére
Az alapelv egyszerű: ha teheted, kerüld el. De ha nincs elég helyed ÉS elég gyors (pl. minimum class 4-es) a kártyád, akkor meg nyugodtan tedd át és még több helyed lesz. Ha utána problémákba futsz, rém egyszerűen vissza tudod csinálni a dolgot.
Egyébként feltettem én is az FLB 1.0-át, eddig elég meggyőző.
resch: a settings-ben meg tudod nézni, hogy mi fogyasztja a legtöbbet: general info / usage statistics
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11873 üzenetére
Mondhatják, hogy tedd vissza az 1.5-öt, nem kötelező a 2.1-et használni.
Na nem mintha az maga lenne a tökélyNekem egyébként nincs komolyabb gondom a 2.1-el. Egyszer vettem csak észre, hogy egy sms pár órát késett.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #11731 üzenetére
Aha jól hangzik, az ilyen gesture-öket szeretem, legnagyobb szívfájdalmam, hogy az appokban nem lehet oprendszer szinten előre-hátra mozogni a balra/jobbra húzással, pedig olyan természetes lenne. Biztos levédte az apple a funkciót.
Nézem itt a legutóbb belinkelt képeid, na azon pont csak 2 ikon látszik jobbra balra, de gondolom ez akkor csak véletlen
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #11721 üzenetére
ADW-nél több, mint 3 appot ki lehet tenni már alapból a kezdő drawerre? Nem arra gondolok, amit le/fel tolsz és utána látszik, ennyi erővel az asztalra is pakolhatok, én nem akarom tologatni. mert anno minht csak 3-at lehetett volna kirakni oda, sőt a középső az app menü volt.
-
bounty123
őstag
Na ez nem semmi, szombaton megrendeltem az ebay-en USA-ból egy micro usb kábelt, ma szerdán meg itt figyelt már a postaládában. És 6 dollár volt +1 dollár szállítási költség. Ez 4 nap, ennél szinte lassabb és drágább belföldön feladni postán
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11437 üzenetére
Mindkettő nagyon jó, egyéni preferencia kérdése - a rom készítőjének most épp az jön be. Nekem spec. az Lpro tetszik jobban.
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11433 üzenetére
Lecseréli, egyszerre csak egy home app fut az androidon. Észre fogod venni, hogy miután feltetted a marketen, a következő home-ra lépésnél megkérdezi, hogy melyiket akarod indítani, és alapértelmezetté is teheted rögtön. Ezután az ADW-t el is felejtheted, csak kis helyet foglal a háttértáron.
-
bounty123
őstag
Ezek közül szerintem a Pulse-nak a legjobb az ár-érték aránya. De egy Pulse topikban mi mást is mondhatnék
ATM: igen, az adw van benne tudtommal. Nem kell kombinálni, fogod és felteszed a marketen a launcherpro-t mint bármilyen appot, ennyi. Jobb is, ha nincs integrálva a rom-ba, mert így tudod frissítgetni simán a marketről.
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11386 üzenetére
Ja a froyoban még egy 'apróság' a hivatalos sd támogatás az appok számára. Amelyik támogatja, azt 1 kattintással tudod mozgatni az sd-re vagy vissza.
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #11386 üzenetére
Nekem egy dolog égett az agyamba: az összes app frissítése egyszerre!
Ja kitette a srác a 2.2-es romot, lehet vele próbálkozni...
-
bounty123
őstag
De jól látod, kár a sok szabadon hagyott helyért, ez a kompromisszum a full a2sd+-ban. Amit nyersz vele, hogy tényleg szinte végtelen mennyiségű appot telepíthetsz, amit vesztesz az némi sebesség + stabilitás, ha nem elég gyors az sd kártyád. Csak akkor tedd a dalvikot az sd-re, ha tényleg nem férsz el anélkül. Én jól elvagyok sima a2sd-vel, még van 20 mega szabad helyem. Az sd-n 60 mega hely foglalt, annyit már biztos nyertem a sima a2sd-vel, ami nem kevés.
-
bounty123
őstag
válasz
FreeNemesis #11269 üzenetére
Tippre nem wipe-oltál a rom cserék közt. Ha igen, akkor passz, nem viselkedhetne egy rom egyszer így egyszer úgy máskülönben, ugyanazon a telefonon.
-
bounty123
őstag
Csináltam egy rövid videót Paul eredeti romjával, amit azóta is használok. A minőséget nem ér kritizálni
[link]
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #10953 üzenetére
Ha az emailt törlöd akkor wipe után esélyes, hogy nem fog működni. Anno paul romjából én kihagytam az emailt a kitchenben, és így nem volt hajlandó végigfutni a legelején elinduló beállítás varázsló
Amúgy ha rendszer appokat cserélgetsz, mint contacts, call log stb., érdemes wipeolni mindenképp. Lehet, hogy megúszod wipe nélkül is, de ami tuti biztos, az a wipe. Aki nem wipe-ol, annak egy szava nem lehet, ha FC-ket kap akárhol.
Pl. lecseréled a contacts appot, de közben a dalvik cache-ben ott marad az előzőnek a .dex-e = szép nagy FC.
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #10906 üzenetére
Jah a legújabban, de én ezt már fölöslegesnek tartom. Ennyi erővel a sima home-okra is kitehetem azokat az ikonokat, azt is tudom görgetni. Az alsó néhányat meg mindig látni akarom görgetés nélkül, hisz ez a lényege. Jó lenne, ha nem lenne a LProból egy memóriazabáló, "kávét főzni" is akaró bloatware, megmaradna ilyen kis tökéletesnek mint amilyen most
-
bounty123
őstag
válasz
impalaman #10889 üzenetére
Én a mortplayer-t próbálgatom most zenelejátszásra, tetszik.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #10697 üzenetére
Én még mindig Paul romját tesztelem. Most 132 óra az uptime, és még mindig full gyors, nem lassult be a contactcs/call log egy picit sem. A reboot, 132 óra óta nem használtam task killert se és nem érzem semmi negatív hatását
Ami fura, hogy a szám nélküli hívások is jól jelennek meg. Szóval lehet, hogy amikor a contacts meggárgyult/belassult, akkor csinálta a fantom számkiírást is. Talán taskkill miatt, passz, 5 napja nem történt ilyesmi. -
bounty123
őstag
Szerintem 2 jó választásod lehet, az inkább T feelinges Paul féle modaco ROM, én ezt használom, vagy az FLB rom, amiben sok alkalmazást lecseréltek vanilla változatra. Utóbbit nem ismerem, de elég jókat írnak róla. Mindkettő rootolt, a2sd-s rom, Pauléból főzhetsz sajátot ha támogató vagy, vagy 2 előfőzött közül választhatsz.
A Paul féle ROM nálam nagyon jól működik, teljesen meg vagyok vele elégedve. Főleg, miután a hozzá járó T-s canvas launcher helyett a Launcherpro-t használom, hívásokhoz pedig a Dialer Onet - nem vagy rákényszerítve a T szarságaira. A 'home_app_adj' tweakkel frankó gyors is. Egyetlen ami picit zavaró, hogy ha ismeretlen számról jön hívás, akkor odatesz egy nevet hamisan - de mivel szám nincs, látszik a dolog. Az FLB rom-ba az azóta kiderült tweakeket, fixeket beleteszik eleve (pl. a hom_app_adj-ot is), nem kell velük kézzel szarakodni.
-
bounty123
őstag
"Így elvileg több szabad hely lett a telefonon és gyorsabbnak kellett volna lennie"
Az első fele igaz, hogy több helynek kell lennie, de ettől nem lesz gyorsabb a telefon. Ponthogy lassabb lesz, ha az SD-re teszed a dolgokat, mert a belső telefon memória gyorsabb. A class6-os sd kártya is lassabb. Az APPS2SD mindenképp lassulást jelent, az egyetlen (nagy) előnye a helyhiány csökkentése.
Épp ezért mondom már egy ideje, hogy kizárólag akkor erőltesse bárki a move2sd meg dalvik átpakolásokat, ha tényleg nem fér el. Máskülönben csak kicseszik magával. -
bounty123
őstag
Beírtam a modaco-s pulse wikibe is a troubleshoot szekcióba
[link]
Az az oldal kéne magyarra lefordítva aztán lehetne rtfm-ezni ezerrel.A parancs (rootként):
pm disable com.android.music/com.android.music.MediaButtonIntentReceiverÉn még mindig Paul romját használom, próbálom kideríteni, hogy mikor és mitől kezdhet majd belassulni rajta a contacts és call log. Gondolom amikor belassul akkor azért, mert kilövődik a háttérben és mindig újra kell indulnia. Most direkt nem használok semmilyen task killert, eddig 2 nap után még mindig azonnal indul a call log és a contacts is, semmi lassulás nincs.
-
bounty123
őstag
válasz
ATM_automata #10487 üzenetére
Azt nézted el, hogy nem lehet onnan installálni a telefonra. Ha ott installra jelölsz valamit, az a telefonodon levő apprain programban fog látszani, ahonnan rákattintva átdob a marketes oldalára az adott programnak.
-
bounty123
őstag
válasz
Pocok256 #10448 üzenetére
Hát ugye eleve a cupcake és donut verziókat felejtsd el, a 2.1-es android az az Eclair. Ehhez 2 van ott, az első 'romokhoz amik forrásból lettek készítve vagy teljesen újra-aláírva' a másik meg 'romokhoz amik nem forrásból lettek készítve vagy aláírva'. Nem tudom melyik kéne neked, aki már próbálta, az biztos leírja.
-
bounty123
őstag
válasz
acelos #10443 üzenetére
Hát alapból megérdemelnék a csesztetést emiatt a T-sek meg a kínaiak, de nem hiszem, hogy nagyon sok foganatja lenne. Rootolás lehetséges (pl. a népszerű FLB modot ezzel rootolták), de kezdőknek semmiképp nem ajánlott. Sokkal inkább egy már rootolt custom rom feltétele, ami kb. annyira nehéz, mintha egy frissítést flashelnél a telóra. Utána bármikor visszateheted a gyári 2.1 frissítést, ami eltűnteti a beavatkozás nyomait.
-
bounty123
őstag
válasz
acelos #10395 üzenetére
Hello, találkoztak, és van megoldás.
Terminalban vagy adb shellben rootként add ki ezt a parancsot.pm disable com.android.music/com.android.music.MediaButtonIntentReceiver
Az iGO a kollégám spicáján is csinál olyat néha, hogy kilép, nem tudom miért. Full eredeti legális igo.
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #10384 üzenetére
Ezt vettem a speedshopban.
benyboy: a vessző után ne hagyj ki space-t, tehát remount,ro és remount,rw
Ha a mount parancsot paraméter nélkül beírod a terminálba, kiírja hogyan van bemountolva a /system parti pl. (rw) vagy (ro) és látod, sikerült-e a művelet. -
bounty123
őstag
Mivel a micro usb ma már szabvány, bárhol kapsz hozzá autós töltőt. én olyat vettem, amibe bármilyen normál USB kábelt tudsz beledugni, pl. a Pulse-hoz kapottat. Töltőből is olyat adnak hozzá, aminél kihúzhatod a hálózati adapterből az usb kábelt és adatkapcsolatra is jó.
Jó eséllyel az utána következő telóhoz is jó lesz majd, hacsak addig nem hoznak ki egy nano usb kábelt szabványnak -
bounty123
őstag
Kérdés, hogy van-e értelme. Mármint az ideális állapot ugye az, hogy fennvan minden program ami kell, és minimális a szabad memória - így használod ki legjobban a gyors telefon tárat.
Szóval ha beleférsz, akkor a végtelen üres memória helyett lehet, hogy jobban jársz pl. egy telefonon levő dalvik-cache-sel vagy /data/data mappával.
-
bounty123
őstag
válasz
bounty123 #10319 üzenetére
Az igaz, hogy a /data/data mappát a telefonon hagyja, ez az amivel llaszlóék trükköztek ha jól értem. Ezt érdemes lehet eljátszani, ha tényleg nincs már több helyed a telefonon. Viszont elég egyszer megcsinálni, mivel törölted az eredeti mappát és besymlinkelted, ezért utána már minden app oda fogja írni az adatait az sd-re.
Paul a2sd scriptjében ez direkt ki van szedve, ezzel a kommenttel:
# don't allow /data/data on sd because of upgrade issues -
bounty123
őstag
válasz
drachos #10318 üzenetére
Hogyhogy semmi szükség nincs rá? Amit írsz, az maga az a2sd. Egy rendesen megírt a2sd script esetén nem kell semmit eljátszani sehányszor és nem bizonytalan.
#ls -l /data
lrwxrwxrwx 1 0 0 14 May 31 18:42 app -> /system/sd/app
lrwxrwxrwx 1 0 0 22 May 31 18:42 app-private -> /system/sd/app-private# du -sh *
50.1M app
183.0K app-privateSzépen látszik, hogy a /data/app és app-private be van linkelve az sd kártyára.
Valamint, hogy ezzel pontosan 50 megabyte-ot spóroltunk ki a telefon memóriából. -
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
"Paul MCR-je lassú és instabil egyelõre."
Kivéve pl. nálam, ahol iszonyú gyors és atomstabil, soha nem fagyott vagy indult újra még
Itt is ahogy anno 1.5-el is figyelek arra, hogy ne nagyon fusson a háttérben semmi fölösleges - nincs időjárás vagy battery widget, auto task killer. Amit lehet shortcuttal használok widget helyett. -
bounty123
őstag
A telítődő memória miatt nem lassulhat be semmi, az oprendszer automatikusan felszabadítja a helyet. Egyetlen dologra lehetnek jók a task killerek, ha esetleg egy app szarul van megírva és eszi a processzort a háttérben. A memória evés nem számít, az oprendszerbe be van építve a 'task killer'.
-
bounty123
őstag
Ha a taskkillerrel kilöveted a launchert, akkor ne csodálkozz rajta, hogy mindig 0-ról indul szegény. Én nem használok már semmilyen task killert, az oprendszer kilövögeti a programokat igény szerint. A home-ra meg be van állítva, hogy legvégső esetben lője ki. Maga a taskkiller is felzabál egy csomó memóriát egyébként folyamatosan, ergo még ront is a helyzeten, nagyobb eséllyel lövődik ki a home
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest