- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
Ez nagyon jó hír, csak remélem a magyar T is elérhetővé teszi. Mert a decemberi frissítést például úgy kellett nekik megmutatni, hogy létezik. Írni kellene nekik emaileket.
Egyébként az Android 2-nek kisebb lesz a gépigénye vagy nagyobb? Mert ennél lassabb már necces lenne.
-
zs0lt33
csendes tag
Aha 1%
és soha nem téved 5-10%-nál többet? nálam elég gyakran... sőt! szóval én jobban tudnék értékelni egy precízen működő 10% pontosságú mérőt, mint egy kiszámíthatatlanul ingadozó 1% "pontosságú" cuccot, ami a Pulse-ban van. Nevetséges, hogy "8-9%"-ról 2-3 perc alatt lemerül kikapcsolásig.
Biztos ludas valami háttérben futó process is a nagyobb terhelés miatt, de a mérő nagy ingadozása és egyenlőtlen változása nevetségessé teszi, hiába az 1%-os pontosság. -
bounty123
őstag
A wipe törli a data partíciót, és mivel a google maps is át lett oda helyezve a custom rom-ban, az is törlődik. Ha install előtt wipe-olsz, nem utána, akkor elvileg ezzel nincs gond.
-
norbesz74
aktív tag
akkor jobb here megszolitasod. eloszor tisztazuk hogy leciganyoztal, de utana beszeljuk meg a magyar kerdest. inkabb utana beszeljuk meg mielottkigyogyutal orvos osszerakot utana szivesen megdumcsiznamadolgot. viszont nem szeretem a gyereksirast es a hivom amamit igy kihagynalak , majd azovistarsaid eljatszadoznak veled, de en kinottem ebbol a korbol sajnos. es tok mindegy mitnyomkodsz attol meg nem volna szabad behalnia.
ja es angol bill miatt nins ekzet akinek nem tetszik az kuldjon zsozsot eredeti xp re kohontem
-
-
szente
addikt
jah,hogy van a homeban meg a menüben landscape üzemmód?
egyébként én csak egy asztalt használok de az tele van widgetekkel és igy már elég lassú sajna(kb mint ha a gyári rom lenne rajta)...ráadásul restart után 22mb a szabad memória....szerk.:az a baj,hogy úgy veszem észre a procit is jobban eszi igy,azon meg nem segit ha a memkarira rakom az appokat
-
szente
addikt
mit csináltál rootolás után?mi az amit most már lehet a telóval amit eddig nem és érdemes.custom rom és memkaris app telepitésen kivül.
kipróbáltam én is a pandát.van a marketen egy home switcher nevü progi,azzal alapértelmezetté lehet tenni és ha megnyomod a home gombot akkor az fog bejönni.
de nektek mi perdül benne ami annyira látványos?hopp llaszlo megelőzött a home switcherrel...
-
szente
addikt
na végül is ha jobb klikk mentés máskénttel csináltam úgy leszedte.
jelentem tisztelettel,rootoltam és feltettem az 1.6-os t-mobile romot.először force close hadak,aztán eszembe jutott,hogy wipe-olni kéne.azóta jó.azt nem csináltam meg hogy az sd-re rakja a progikat,mert csak 1 gigás kártyám van.vagy azért érdemes?
mi az amit megcsinálnál a telefonnal igy,hogy már rootolt? -
-
bounty123
őstag
Na, pedig pont te anélkül is tisztán tudnád tartani
nemethzoli: #1036 Azt hiszem itt oldódott meg llaszlo-nak. Akkor szűntek meg a problémái, amikor nem volt csak email-lel rendelkező kontaktja. Bár ez elég irreálisan hangzik... Mondjuk anno én is úgy szinkronizáltam amíg az alap rom-om volt, hogy gmail contacts-ból my contacts kiexportál, töröl mindent, visszaimport aztán szinkron.
-
bounty123
őstag
Tényleg, van aki még az eredeti védőfóliával használja? Az enyém pár nap múlva 2 hónapos, most tisztogattam le és semmi karc nincs a kijelzőn. Szal tényleg fölösleges a fóliával elcseszni az érzékenységet és a látványt, ha amúgy vigyáz rá az ember, pl. tokban rakja a táskába-zsebbe.
Nemethzoli: ez a t-mobile által ráerőszakolt spéci contact app baromsága, asszem akkor jön elő, ha favoritokat veszel fel, vagy mi. A topik elejefelé volt róla szó, belefutottak többen is, llaszlo-ra emlékszem konkrétan, majd talán ő megírja mit csinált ezzel.
A 8230-as modaco rom-ban sokkal jobb a contact app, már csak amiatt is megfontolandó a sw csere. -
llaszlo
veterán
Ne keverjük már a winfost a linuxszal. Ott nincs C meg D meg iksz, ypszilon, zé meghajtó.
Ha backupot csinálok és visszaállítom akkor felül kell, hogy írjon mindent. Függetlenül attól, hogy van-e fent dec patch vagy update. Az más kérdés, hogy nem hagyja. Ha vissza teszem az 1.4.1-et akkor az szintén felülír mindent, csak valamiért rebootol állandóan így nem indul el az 1.4.1 telepítés után.
De ha már winfos, ha feltolom a nyistát és utána felülírom az ikszpé backuppal vagy új ikszpé telepítéssel akkor semmi sem marad a nyistából. Ennek itt is így kellene működnie. -
llaszlo
veterán
Az appokat magukat. Eddig ugye ha feltettem egy új ROM-ot akkor az appok amik az SD-n voltam automatikusan megjelentek. És még a reboot után jelentkező settings wizard is lefagyott állandóan alig tudtam elindítani a telót.
De ha felteszem a gyári ROM-ot, mintha most vettem volna a telót akkor nehogy már ne lehessen feltenni az 1.4.1-es backupot. -
llaszlo
veterán
Ezzel most az a gond, hogy az SD-s progikat nem használja.
Nem is látja az SD-n az appokat. Pedig rajta vannak az appok a kártyán. Aztán vissza tettem az 1.4.1-es backupot, azzal most folyamatosan újraindul.
Pedig korábban mindig működött rendesen a backup.
Lehet, hogy az a baja, hogy újabb superboot vagy amonra van a telón?A korábbi amonrát és superbootot honnan tudom letölteni?
-
-
madmike
őstag
detto, készülékbeszámitással vettem. Utánajártam hogy minek kell megfelelnie a csere készüléknek. irták hogy az imeis matricának sértetlennek kell lennie és ezt a futár le is ellenőrzi.
jött a srác, odaadta a telót,aláirtam. már épp indulna,amikor szolok neki,hoyg én is jövök egy telóval. "Ja tényleg...." elvette, zsebrevágta és már ott se volt -
sippet
senior tag
a lehúzható listában viszont tényleg nem jelenik meg külön kattinthatóan semmi szikronizálás közben.
itt valami nagy félreértés van szerintem, bár én sem értem pontosan, hogy most akkor mi is történik magnusheron gépén. azzal viszont egyetértek, hogy a servosearch-öt nem kell siratni, ha nem működik, annál jobb.
helyette használj aurorat, gyorsabb, egyszerűbb, jobb.
-
-
bounty123
őstag
Ha tudsz egy picit angolul, akkor a letöltött zip-ben levő word doksiban részletes leírást találsz, sőt szerintem angol nélkül is világos a képek alapján. Lényeg: a dload mappát rámásolod az SD-re, aztán úgy indítod újra a telót, mintha a kék képernyőbe mennél, csak a lefelé hangerő helyett a felfelét nyomod. Tehát hang növelés + piros gomb lenyomva, így indítod a telefont. (mindez részemről csak elmélet, mert nem volt rá még szükségem)
-
zsolabola
csendes tag
-
bounty123
őstag
(Lassan ideje lenne kimásolnom a fontosabb linkeket a topikon belül, mert baromi nehéz visszakeresni.)
-
bounty123
őstag
adb shellből reboot recovery? Vagy azt se tudod már így elérni?
Végső esetben a szokásos, mindig működő megoldás, origi t-mobile rom vissza, a hangerő fel gombos mókával.
Egyébként engem meglep ez a sok probléma a rom frissítésekkel, én egyszer felküldtem rá a custom cuccokat, aztán annyi, kb. 10 napja nem is rebootoltam a telót.
-
Vagany
őstag
Nagyon új még, sajna magyar tesztet nem tudok, csak egy-két hírt: Végre! Itt az első magyar Android! , Samsung i5700 Galaxy Spica hivatalosan is.
Illetve van egy korai review a phonearena-ról: Samsung Galaxy Spica i5700 Review, ehhez annyit fűznék hozzá, hogy tévesen írják amoled kijelzőnek, ez csak egy "sima"TFT.
A többit a topic-jában inkább: Mobilarena forum Samsung Galaxy Spica i5700 -
Vagany
őstag
Honnan tudjam, hogy látta-e a Spica-t? Lehet a Samsung jobban tetszik neki mint a Huawei
. De tőlem azt vesz amit akar én csak segíteni akartam, mert én is Pannonos vagyok és eddig nem nagyon volt ilyen jó ajánlata a kékeknek
, én is véletlen akadtam rá, nagyon friss még a dolog.
-
Vagany
őstag
Ha Pannonos miért nem vesz Samsung Galaxy Spica-t (i5700)
.
-
sippet
senior tag
lehet függetleníteni, kb. 20 dollárért (3700 forint). [a modacon van egy topic], ahol ajánlanak egy oldalt, ami kifüggetleníti neked, most akciósan az említett áron. annyi, hogy kuponkódként be kell írni, hogy "modaco.com". a hozzászólók eddig mind azt mondták, hogy megkapták a kódot, és működtek is, ráadásul az üzemeltető kommunikál is a topicban, úgyhogy megbízhatónak tűnik.
egy másik topicban a turbo simről is azt írták, hogy működik, úgyhogy az is releváns opció.
-
re-d-evil
tag
Igen, jól gondolod. Az Ndrive-nak, CoPilot-nak a memória kártyán van a térkép. Nem kell ahoz net, hogy navigálni tudjanak. Viszont ha wi-fi kapcsolatnál használod a google maps-et, az sem fizetős. Persze az csak a pillanatnyi pozíciódat mutatja csak meg. Igaz, műholdas képen is akár...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest