- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk
tag
válasz
CoolBoy323 #6868 üzenetére
A mobil netet tudod megosztani, Wifin keresztül. Így.
-
mumk
tag
Aki routert szeretni csinálni a Pulséból nézzen be ide. Csak rootolton megy.
-
mumk
tag
válasz
KonzolKartel #6849 üzenetére
Ezzel még nem megy a flash.
-
mumk
tag
6-os azért már van, nem is olyan drágán. Nekem egy 8GB-os van és tényleg gyors. Szerintem magában a telefonban elégnek kell lennie egy class2 is. Inkább annak éri meg a gyorsabb kártya aki gyakran mozgat nagy fájlokat és nincs türelme kivárni.
Persze ha hibás akkor mindegy milyen gyors.
-
mumk
tag
-
mumk
tag
válasz
llaszlo #6741 üzenetére
Jól emlékeztél, nem is messze.
-
mumk
tag
Na ja, a legtöbb gondom ezért volt pulséval." Csendesebb" napokon 50-60 hívásom van (nem ügyfélszolgálat vagy tudakozó
) és néha az őrületbe kergetett és ez ROM-tól függetlenűl. A hangminőséggel még csak-csak kibékültem, olyan amilyen, de az hogy sokszor nem hallottak, vagy az hogy nem tudtak felhívni, vagy az hogy nem jelez be hívás várakoztatásnál, már kicsit sok volt.
Minden másra persze kiváló kis eszköz.
-
mumk
tag
válasz
Akron99 #6701 üzenetére
Elvileg van mód a Sense kikapcsolására, de annyira jól néz ki és annyira jól használható és annyira gyors, hogy szerintem ezt kevesen lépik meg, sőt még a Nexusra is rátolják.
Coolboy:
Innen is látszik bárki mást is állít hogy alkesznek lenni hosszútávon kifizetődő.Minden számitástechnikai és informatikai termég ára 5000Ft. Csak ki kell várni.
-
mumk
tag
válasz
CoolBoy323 #6699 üzenetére
Visszavittem az üres üvegeket.
Háát, nem beszéllek le róla.
Nem volt igazából bajom a pulseval sem, de volt egy-két nyűgje ami napi használat mellett már nem volt elviselhető. (nekem) -
mumk
tag
válasz
DarkByte #6696 üzenetére
Én nem is győztem kivárni, úgy hogy elcsábultam és átköltöztem egy Desirebe.
Meg kell hogy mondjam, lehet hogy van 70e Ft különbség a két telefon között, de ez a különbség igencsak meglátszik.
Azért tartaléknak megtartottam a Pulsét, mert már nagyon a szívemhez nőtt pár hónap alatt és csak ez volt az első droidom. -
mumk
tag
válasz
alansmithee #6529 üzenetére
sdcard/Books könyvtárból nekem megtalálja mindet. Az viszont tény, hogy sokat rosszul tördel.
-
mumk
tag
válasz
Klemens #6323 üzenetére
ha sippet leírását követed akkor menni fog én már megelégedéssel használom.
-
mumk
tag
-
mumk
tag
válasz
llaszlo #5947 üzenetére
A bánat tudja mi a baja, lehet hogy megbillent a dzsunka amikor összerakták.
Eddig 2x csinálta és mindig intenzív telefonálgatás hozta elő a fagyást. Modaco 1.7 van rajt, a gyári romot max egy hétig használtam. Kap még egy lehetőséget, megbróbálom nem teleszemetelni appokkal, csak hát azt nem könnyű megálni.
-
mumk
tag
Ma megint összeomlott a gépezet. Egy hívás után fekete kijelző, egy gombra se reagált. Aksi ki/be után hivás indítás/fogadás működött, de nem müködött sem a mikrofon sem a hangszóró. Wipe után detto, modaco újrahúzás és megint megy minden rendesen. Azt hiszem ez a pulse tényleg sok mindenre jó, csak telefonálni utál, de azt viszont nagyon.
Közeleg a lecserélés napja. -
mumk
tag
-
mumk
tag
Tegnap érdekes dolgokat művelt a modacoval. Nem fogadott semmilyen bejövő hívást a teló, csak az sms értesítések jöttek. Megcsörgettem egy másik telefonról és olyan volt, minha egyszerűen ki lenne kapcsolva. Térerő persze volt, hiszen üzenetek jöttek és kimenő hivást is lehetett kezdeményezni. Hivás átirányitás sem volt bekapcsolva. Ezzel egyidőben a gyári billentyűzár is eltünt, és bármelyik gombbal egyből visszakapcsolt a képernyő. Végül semmi nem oldotta meg csak a rom újrahúzása. Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
-
mumk
tag
válasz
llaszlo #4780 üzenetére
Ja, erre gondoltam. Hülyén hangzik, de én sokat használom telefonálásra is.
Mivel a céges csomagban sokat beszélünk egymással ingyé, ha ilyenkor nem veszem észre hogy keresnek, hívhatom vissza a fizetősöket...
Aki az 1.8-t használja, azoknak nincs ilyen hibájuk? Mert akkor beruházok én is. -
mumk
tag
Valaki talált már megoldást arra, hogy az 1.7 modacon a második bejövő hívást is jelezze rezgéssel? ezzel sokat szívok. Probáltam már valami appal is pl. smart vibrator, de semmi eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest