- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
válasz
CoolBoy323 #17428 üzenetére
lehet, hogy egy csúcstelefon 10x (de simán lehet hogy még egy nagyságrenddel többet) tud, viszont 10x annyiba is kerül...
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #17417 üzenetére
Áá, nem gg-t és nem gorilla glas-t akartam írni.
Hanem gerilla glas-t.
Jobban örüknék a pulse féle üvegnek. Az nekem nagyon bevált. Na de nem a kijelző miatt cseréltem le, hanem... úgy is tudjátok.
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #17413 üzenetére
Szerintem a Pulse kijelzője strapabíróbb karcolás szempontjából, mint a GG, de a nyomástesztet nem biztos, h kibírná.
Másfél év után eladtam, egyetlen karc sem volt a kijelzőn, pedig fólia nélkül használtam. Az Ace-ről inkább nem veszem le a fóliát, mert "csak" GG van alatta.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #17413 üzenetére
Tudatlan vagyok... Mi az a GG?
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #17397 üzenetére
Valóban.
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #17382 üzenetére
Az Akksi 37%-on van és azt írja, hogy 1 napja és 20 órája megy akksiról. A 3G folyamat be van kapcsolva, néztem kb 7-8 youtube videót (wifivel), illetve egy játékkal játszottam fél órát. Neteztem vele kb szintén olyan fél órát, viszont azóta csak 3x telefonáltam róla és egyik sem volt több, mint 5 perc. Azért ez szerintem nem rossz.
-
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #17386 üzenetére
Nem veri az sehova, nem sokkal jobb az MSM7225 mint az MSM7200A. Max. a több RAM miatt lehet valamivel gyorsabb mint a Pulse. Amennyiben legalább MSM7227 lenne benne, akkor megérné arra váltani Pulse-ról, mert 320x480-as felbontással még elég jó sebességet produkál a 7227.
-
RepeatSector
senior tag
válasz
CoolBoy323 #17382 üzenetére
Én U8500-at nem vennék, ismerősnek az van és azt apulse simán kenterbe veri
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #17380 üzenetére
Nagyon jó, ettől függetlenül azt ne mond nekem, hogy 15 ezerért nem volt jó vétel a Skate, és h nem ég és föld a Pulse-hoz képest...
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #17378 üzenetére
Volt már skate a kezedben? Nyugi nekem is az (eddigi) egyik kedvencem a Defy volt. De azért a Skate nagyon nem szar hozzá képest...
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #17376 üzenetére
Már meg van, és ég és föld a kettő...
Egyébként nem tudom miről beszélsz, ha jól tudom, neked Defyd van, ebben is 800 mhz cpu van és 512 ram, plusz ezen 2.3 van alapból, ami jobban kezeli az erőforrásokat.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #17325 üzenetére
Upsz... Annyira nem is gondoltam, hogy a SIM-mel van a gond, hogy én teljesen az SD kártyára koncentráltam, átfutottam rajta.
Hát, akkor SIM ügyben így az egyetlen értelmes kérdés, hogy T-Mobile -os a kártya?(Esetleg függetlenítve van a készülék?)
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #17216 üzenetére
Tehát hülyeséget mondtál...
-
crue
őstag
válasz
CoolBoy323 #17212 üzenetére
Gondolom nem próbáltad és a cikkeknek is csak a címét olvastad el, különben nem írnál hülyeséget. Kb egy hete híreznek róla, hogy 11-étől fog működni Magyarországon is a Google navigáció és így is van. tegnapig még nem ment, mától már megy. Ki van próbálva.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #17212 üzenetére
De akkor miért ma jelenik meg mindenhol a hír? (Azon kívül, ha valszeg ma lett hivatalos.)
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #17207 üzenetére
Semmi. Egy ideig akciózni fog, majd leülnek egymás között ugyanúgy tárgyalni, mint történt az pár éve...
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17199 üzenetére
Ha van adásvételi akkor vissza kaphatja. Mivel a dominónál át lehet ruházni a jogot. Egyébként tőlem sem kértek semmi igazolványt.
Gergő_: "Egyáltalán nem bántam meg, és megfogadtam hogy a T-t próbálom kerülni amennyire csak lehet."
Akkor te még nem voltál máshol előfizető és fogalmad sincs a másik két szolgáltató disznóságairól.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #17175 üzenetére
Működik, csak bizonyos körülmények között nem.
-
BRIKLY
veterán
válasz
CoolBoy323 #17175 üzenetére
ezt találtam. jó lesz?
-
BRIKLY
veterán
válasz
CoolBoy323 #17172 üzenetére
akkor olvasok hogy azt hogy kell feltenni, ha nem megy kérdezek.
(#17173) Khelben: akkor ki kell játszani nagyobb hibát. de biztos, hogy 2 év gari van rá?
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #17170 üzenetére
Nem lenne tuti siker, mert ráfognák, hogy ez egy jelentéktelen hiba, ami nem jogosít cserére.
-
grotib
tag
válasz
CoolBoy323 #17143 üzenetére
Bár az 512ramot nem tudom bele varázsolni, a 2.2-es rom rajta van. Nekem is és a feleségemnek is ilyen készüléke van, az övén 2.1 es rom fut, kigyomláltam belőle minden, általa feleslegesnek vélt alkalmazást, maradt a gyári böngésző+opera mini, egy navigáció, IM+ chat progi, és az alap programok, van mobilnet rajta, folyamatosan be van jelentkezve 3 chat oldalra, azon kívül zenét hallgat rajta. Neki tökéletesen megfelel, esténként automatikusan töltőre teszi, de ha véletlenül kimarad a töltés bátran nekikezdhet még egy napnak azt is bírja az akksi. Kell ennél több?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17137 üzenetére
A villámár az külön megérdemel egy hatalmas LOL-t.
Khelben is feltette az övét. Bár én a 14-et is kicsit sokallom ezért a telóért. -
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #17131 üzenetére
Na jó, de ha valaki "occsóért", de legálisan akarja megoldani, akkor lehet ADB-zni.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17131 üzenetére
Azért a heti 3-4 beírást még nem nevezném életnek.
Már én is csak offolni jövök.
-
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #17075 üzenetére
Az igaz, hogy van, de az sincs bent a hivatalos készülékek között.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17059 üzenetére
Sorry. Én minden gyanúsat jelentek. Aztán majd a modik eldöntik, hogy mi a helyzet.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #17054 üzenetére
-
válasz
CoolBoy323 #17054 üzenetére
Nem, ez nem warez. A getjar-on csak legális letöltések vannak. Ez speciel ad supported verziü.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #17042 üzenetére
Simán nyerné. Az a csávó meg csoda, hogy még ott dolgozik. Az ilyet már rég ki kellett volna b@szni a picsába.
Nekem valami olyat írtak, hogy egyedi elbírálás alapján cserélték, tehát már megoldódott vagy valami hasonlót. Meg, hogy örülnek hogy ügyfél vagyok meg hasonló f@szságokat.
Erről az jut eszembe, hogy az Apple Store kellene, hogy az etalon legyen.
És ez mindenhol így van az EU-ban nem ez az első ilyen amiről olvasok, csak nálunk nincs AS sajnos. Meg itt a vásárló az másodlagos."Apple Storeban vásárolni nagyon nagy élmény. látszik, hogy betarják a szabályokat. kicsit több mint fél év voltam a genfi apple storeban. Üzleti úton voltam, és az utolsó nap, a reptéri checkin előtt két órával még mindenképp be akartam menni az AppStore-ba. nyitás előtt 10 perccel oda is értem, már kb 30-an várakoztak hogy bemehessenek, az alkalmazottak bent gyülekeztek (nem egy nagy bolt, szerintem az ottani talán az egyik legkisebb Apple Store) de legalább 25 kékpólós ember foglalkozott az ügyfelekkel. Ráadásul ott ahol mindenki csak franciául beszél, valahogy sikerült összekotorniuk az összes olyan embert, aki tud angolul, így aztán jól elbeszélgettem az egyik eladóval, vettem is egy iPhone 4-et, (gyári függetlent), aztán csak megemlítettem, hogy az iPademen az automata fényerő nem működik, mondta hogy nála tudok időpontot foglalni a szervizesekhez, miután mondtam hogy 1 órán belül a reptéren kell lennem és nagyon sürgős, mert magyarországon nincs iPad szerviz (akkor még nem volt) gyorsan intézkedett, mondta hogy mindenképp megoldják. Aztán odavitt a genius bar-hoz, ahol soron kívül leült velem beszélgetni az egyik genius, mondtam hogy mi a bajom, megnézte, és mivel tényleg nem működött, egyből hozott is a raktárból egy teljsen új iPadet, és az egész cég nevében elnézést kért, hogy hibás terméket kaptam korábban, és hogy nagyon sajnálja, hogy nem tudtam 100%-osan élvezni az iPad nyújtotta szolgáltatásokat, és megköszönte hogy ennek ellenére továbbra is bizalmat adok az apple termékeinek (ott volt nálam az iPhone) és hogy reméli hogy a hibás iPad nem vet rosz fényt részemről a cég megítélésében, és sokáig leszek még elégedett vásárlójuk.
Tudom hogy ez ilyen nyalizós marketing bullshit, de valahogy emberként éreztem magam, és nagyon tetszett, hogy nemcsak a profitról szól minden, hanem a vevő is fontos. nagy pirospont az Apple Store-oknak!" -
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #17039 üzenetére
Az a baj, hogy nálunk nincs másik Tpont, úgyhogy ez kiesett, utazgatni nem fogok miatta, annyit nem ér. Megvárom a válaszokat, aztán írok a fogyvédőknek, hogy hogyan tovább.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #17036 üzenetére
Lement a Defy ára, lehet, hogy mégis megérte várni?
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #17034 üzenetére
Defy-vel a kezedben hiányzik a Pulse?
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #17030 üzenetére
Nem. Nem (csak) root, hanem kernel kérdése.
-
BRIKLY
veterán
válasz
CoolBoy323 #17006 üzenetére
tudom.. de az elég érthetetlen. én csak annyit szeretnék tudni,hogy mit csináljak a markettel..
-
BRIKLY
veterán
válasz
CoolBoy323 #17004 üzenetére
még mindig nem tanultam angolul!
-
BRIKLY
veterán
válasz
CoolBoy323 #16998 üzenetére
kössz
1 kérdés: háttérkének mekkora felbontású kép jó?
-
BRIKLY
veterán
válasz
CoolBoy323 #16996 üzenetére
és magyar? mik a hibák?
nem értek angolul..bocs. -
sastam
tag
válasz
CoolBoy323 #16987 üzenetére
majd kitalalom, van meg idomkoszi a valaszokat!
-
sastam
tag
válasz
CoolBoy323 #16985 üzenetére
hat akkor lehet jobban jarok ha megtartom..
-
1peti1
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16968 üzenetére
Pontosan! Veled és n00n-nal értek egyet...
A mostani újdonság, hogy a 2., 3. szerviz után hozzád dob a T-vel szerződéses gyártói szerviz egy röhejes jegyzőkönyvet, miszerint a gyártó által megszabott paramétereknek megfelelően működik a kamera, a készülék hibátlan...
1. nem egy független szervíz
2. ha már hivatkoznak működési paraméterekre vagy a használati útmutatóban megadott működésre hivatkozhatnának pontosan is, hogy urambocsá' utána is lehessen nézni, mert nem hinném hogy bárhova is le van írva, hogy: "Kedves Ügyfelünk! A kamera szuperfinom és zárhang nélküli használata után az elkészített képeken változó helyen 2-3 centiméteres csíkok tapasztalhatók, melyek természetesen a PCre való mentés után is megmaradnak."
3. senkit sem érdekel, mivel ők a balf@szok, nem tudják normálisan megcsinálni.A kamerán kívül pedig még ott az SMS és nálam a zenelejátszó problémája. Utóbbi konkrétan használhatatlan, mivel a metrón nem hangszórón szeretném hallgatni...
Nekem is volt custom Romom, több is. Arról meg szintén a T tehet, hogy kiadott egy hivatalos szutyok, bugos Romot, valamint hogy azóta nem voltak képesek frissíteni és leszarják a vásárlóikat, holott én is pl. 2 éves hűséggel vettem a telót.
Csak türelem, határozottság, talpraesettség kérdése. Engem az egész végén már nem is a pénz érdekelt, hanem hogy bebizonyítsam az igazam és ellentmondjak ennek a sok hülyének akik csak eladni tudnak és utána sz@rnak rád.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #16971 üzenetére
Már bocs, de ha valaki, aki végigkövette itt a fórumot és mégis csak most megy be egy T pontba azzal a szöveggel, hogy "csíkoz a kamera, most vettem észre, kérem vissza a pénzt", az hazudik.
Átvitt értelemben az utóbbi egy hónapban ezen a fórumon ez ment, hogy hogyan adjátok be a T-nek ezt a szöveget.
És ismét megismételném, hátha megérted: aki akarja tegyen így. De ne a T-t fikázza azért, ha átlátnak a hazugságán! -
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #16966 üzenetére
Én értem mit szeretett volna Watt25 közölni.
Érdekes, hogy eddig milyen jók voltak a custom romok, most hirtelen mindenki visszatér a gyárira.
Ettől még a T bekaphatja, mert a Pulse nagyon gyengére sikeredett a gyári rommal.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #16968 üzenetére
Nem, nem érted. Nézd meg ennek a hozzászólásnak a dátumát.
És még te is hazudozol itt:
"én azért 1 év után adtam vissza pl, mert addig nem használtam..." Ez nevetséges. Kb. mint amikor megállít a rendőr gyorshajtásért, és azt mondod, hogy a terhes felségedet viszed a korházba. (Közben egyedül ülsz a kocsiban.) -
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #16946 üzenetére
"hogyha függetlenítettem a telefont"
Egyébként szerintem a függetlenítés függetlena ROM-tól.
-
grotib
tag
válasz
CoolBoy323 #16938 üzenetére
Csak az a "gond", hogy az én gépemmel nincs semmi baj, úgyhogy ez az út nem járható.
-
grotib
tag
válasz
CoolBoy323 #16936 üzenetére
Természetesen nem!
Én is oda adnám annyiért amennyiért új korában vettem, bár nem tudom mit tudnák helyette venni. 20.000. ft.ért vettem, nincs annyi pénzem, hogy egy 50-60 ezres gépet megvegyek, úgyhogy maradok ennél. A T-t nem sajnálom aki csak tudja használja ki, megérdemli. -
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16918 üzenetére
Onnantól fogva, hogy a garancia nem érvényes rá, nekem olyan, mintha nem is lenne strapatelefon. Ha beázik, ugyanúgy kidobhatom, mint bármelyik nem vízálló telefont. Akkor érne az egész valamit, ha a garancia is vonatkozna erre.
A Blade összerakottságán nem találtam semmi kifogásolnivalót.
-
crue
őstag
válasz
CoolBoy323 #16915 üzenetére
Gondolom Blade-et te is csak csak kirakatban láttál és mivel olcsó, csak fos lehet, ugye?
Khelben: Teljesen jó telefon a Blade ennyi pénzért. Jobban össze van rakva, mint sok prémium gyártó készüléke, nem recseg-ropog a legkevésbé sem. Sok memóriája van, ami a Pulse-ból a legjobban hiányzott és rendesen el van látva custom romokkal és már gyári 2.2-vel árulják. Szerintem nem ér meg a Defy 30k-val többet.
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16915 üzenetére
Ennél azért bővebben gondoltam. Kipróbáltam a kolléga Blade-jén azokat a funkciókat, amiket én használok (telefon, sms, email, böngésző) és teljesen jónak tűnik. Mégegyszer: se játszani, se navigálni, se más, processzorizzasztó vagy 3d-t igénylő dolgot nem fogok csinálni rajta. Egyedül a por-csepp-ütésállóság, amiben nekem pluszt nyújtana a Defy, de ahogy olvasom a fórumokat, ezzel elég sok gond van és a garancia se vonatkozik rá, ha pl beázik.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16907 üzenetére
"A szerviz szerint akárhányszor visszaküldhetem"
Én küldhetem vissza?? Ez, hogy is van? Ők küldethetik vissza ha én ezt elfogadom. Viszont ha én cserét kérek arra 3 munkanapon belül kötelesek választ adni és ebben az esetben én nem fogadom el a szervízt.
Ne legyél olyan hülye, hogy újra vissza küldeted a csere helyett. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16905 üzenetére
Miben van igazuk?
Abban, hogy nem kell vissza adniuk a pénzt? Én még az üzletvezetővel sem beszélnék hanem közölném velük, hogy a hatályos jogszabályok szerint 3 munkanapjuk van arra, hogy választ adjanak a csereigényre, vagy a visszavásárlásra. És közölném, hogy várom a válaszukat. Ha meg van akkor értesítsenek. Ha nem döntenek 3 munkanapon belül akkor ezt leírom a vásárlók könyvébe. Aztán meg feljelentést teszek.Ez nem fenyegetőzés hanem élek a törvény adta jogaimmal.
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16891 üzenetére
nah majd még szerdáig eldöntöm mi legyen, akkor lesz új árlista t-nél
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16882 üzenetére
gondolkodtam a defyn, de még egy 10-est rákéne dobni, nem vészes, de ha 10-est rádobok akkor még egy 10-es és desire-t vehetek és így tovább
Szóval most megállok a Wildfire S-nél
18-ért vettem a pulse-t még 15k és azért lesz egy remélhetőleg normális telefonom
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16885 üzenetére
Mellesleg hegesztés
Egyébként Llaszlo, nemtom, lehet, hogy én vagyok túl naív vagy határozatlan, de nekem nagyon úgy tünt, hogy a T-pontban az érdekemet nézik. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16882 üzenetére
A Desire is csak 20-al drágább, mint a Pulse volt annó. Persze kérdés, hogy ő mennyiért vette.
Nekem a Sense nagyon hiányozna a Defynél. -
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16873 üzenetére
de jóó, akkor még ezen a héten se lesz új teló.... és mégegyszer be kell menni
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16868 üzenetére
Hát Debrecenben nincsennek. Anno a SE c902-met is vagy 3-4x visszaküldték és semmi nem változott, hagytam is a pics@ba, illetve a húgom w300-asával is hasonlóképp jártak és és édesapám nemtom milyen telefonjával is. Igazából ők nagyon szívesen megfosztanak 2 hétig a telefonodtól, végülis lesz@rják, mert hát ők csak a közvetítők, de most ezért is ki fogok velük babrálni.
Ugye azok a 2 hetek kitolják a jótállási időt, amíg nem használod a telefont?
Egyébként vasárnap járt le a kiadási határidő, telefonon nem tudtam elérni őket, hogy megkérdezzem, hogy mi van. De most mindjárt be is megyek megkérdezni, hogy wtf? Igazából vagy elfelejtettek sms-t küldeni vagy majd csütörtökön jön meg a teló (vagy majd jövőhét...). Ugyanis hétfőn és csütörtökön jár a futár hozzájuk. -
crue
őstag
válasz
CoolBoy323 #16866 üzenetére
Természetesen visszakértem és kaptam is, csak arra akartam kitérni, hogy szerencsém volt, mert nem kellett kétszer-háromszor beadnom a telefont, hanem az első alkalom után rámondták az áment. Még csak keménykednem sem kellett, pedig úgy fel voltam készülve rá
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16861 üzenetére
És hogy megy? Tudom, már volt ezerszer, de lusta vagyok
Beviszem, elküldik javítani. Visszajön, csíkoz, megint elküldik? És amikor másodszor visszajön, akkor kérhetek cserét vagy pénzt? A Defy amúgy nekem is tetszik
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16858 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon találok olyat, amit megvennék helyette. 20k-nál többet nem akarnék ráfizetni, tehát olyan 60-65ezres kategóriában nézelődök. Ráadásul hűséget sem akarok aláírni, mert nem használom már azt a számot, amivel a telefont vettem. Egyáltalán kell újra hűséget aláírni? Ja, és egyelőre a garipapírokat se találtam meg. Akkor mi van, ha nincs meg a garipapír meg a számla? Elvileg a T-nél le van könyvelve, hogy milyen telefont vettem és mikor, nem?
-
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16848 üzenetére
Nem baj, nekem így is tökéletesen megfelelt.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #16840 üzenetére
Én meg még bírom a Pulse-ot.
Árulók! -
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #16818 üzenetére
Mi ez a gúnyos hang?
A Pulse-ról is elérhető a gyári magyar rommal, mindenféle hekk nélkül.
-
lkristobal
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16821 üzenetére
de ez hogy oldja meg azt h nemtudom megcsinálni pl az a2sd, mert nem tudok belépni a terminálba a su-val?
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16806 üzenetére
legközelebb már egészen biztosan nem fogják visszaküldeni a szervizbe...
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16803 üzenetére
tanácsodra kicsit nézegettem az OFE honlapját és ezt találtam:
A jogszabályok nem határozzák meg, hogy hányszor kell elfogadni a fogyasztónak, hogy javítják a terméket, mielőtt kicserélnék, vagy azt, hogy hány csere után lehet kérni a vételár visszatérítését. A bírói gyakorlat szerint a kicserélés iránti igényt általában nem alapozza meg az első sikertelen javítás.
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16801 üzenetére
miért vágtak volna át? szerepel a jegyzőkönyvbe hogy elállhatnak a cserétől ha aránytalan többletköltséget jelent nekik, ezt az okot még elfogadtam, legyen 2x szervizben, legközelebb már nem fogom, de sztem most még mondhatjuk hogy igazuk volt.
Annyi még, hogy az eredeti határidőn belül meglesz a telefon, azaz jövő hét eleje...
-
grotib
tag
válasz
CoolBoy323 #16792 üzenetére
Természetesen egy telefon mellé gondoltam a tabot. Telefonálni is lehet velük fülesen keresztül, már amelyik sim foglalatos.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #16794 üzenetére
Én már használtam !
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16792 üzenetére
csak hogy mentsem magam, videótelefonálásra gondoltam...
Amúgy mondtam én hogy nem fogott még meg
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16780 üzenetére
De most mit írjak?
Nem néztem át rendesen a szerződést és aláírtam?
Hát talán az, hogy nem tájékoztattak a lehetőségeimről meg hogy nem megfelelően töltötték ki a jegyzőkönyvet.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16778 üzenetére
Hétfőn és csütörtökön jár a futár Pestre onnan. Szal ha nem nyitás előtt megy el, akkor még tudok változtatni rajta. De egyébként is bemegyek reklamálni.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16776 üzenetére
Szerintem holnap reggel nyitásra bemegyek a T-hez letisztázni ezt a dolgot. A jegyzőkönyv úgyis sz@r, mert az ár nem stimmel, a csereigény pedig a hibaleíráshoz lett beírva.
Pénteken majdnem mentem Nyíregyre Bikini koncertre, csak aztán nem volt kivel -
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16767 üzenetére
Pont a minap mondta ismerősöm, hogy ennyit szenvedni egy telefon miatt szánalom. Mondtam is neki, hogy már ne is haragudjon, de én a T-mobile helyében, ami egy ennyire nagy tőkéjű cég, a világ egyik vezető telekommunikációs szolgáltatója, többmilliós ügyfélkörrel meg is érdemli, hogy ezzel szivassák vele az emberek, ha egyszerűen nem képes alaposabban bevizsgáltatni a készülékeit, mire forgalomba adja. Hát én sem jókedvemből rohangászok szervízbe, meg 2 heteket szenvedek a C902-vel, holott nekem VAN egy Androidos telefonom, mobilinternetes előfizetéssel ami jelenleg az ebuddy használattal el is érte a csúcskihasználtságát. Meg egyébként is, ha valami élményt le szeretnék fotózni ami úgy spontán történik a családommal, haveri körömmel és nincs nálam digitális fényképező, akkor tudjam már rendesen. Mert oké hogy gané képeket csinál, mert ez az árából adódik, de legalább zebrásra ne fesse. Ha már sz@r, legyen egyenletesen sz@r!
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16765 üzenetére
Nemnem
! A beállítások már úgy voltak, mert eőtte végigzongoráztam az összes beállítás-finomság-felbontás kombót. Csak azóta vagy 3-4x lefagyott és kapott rebootot, lehet az kellett neki
.
Idéznék a jegyzőkönyvből: "Fénykép készítésekor a kijelzőn jó a kép, viszont mentés után csíkok jelennek meg a fényképen. A készülék fődarab csere után érkezett vissza, azóta a hangerő gombok nem megfelelően működnek, vagy nem érzékelnek, vagy túlérzékenyek. A képernyőzár gomb sokszor érzéketlen. Az ügyfél kéri a készülék cseréjét!
Másik hasáb: "A cikk vételára: 14990 Ft "
Hát a vételáras dolgon kívül nincs problémám az egésszel, csak a helyzet az, hogy egy tízest lefaragott a szervizes munkatárs belőle, mert egyébként 24605 az a 14990
. Gondolom véletlen félregépelte, mert egyébként nagyon rendes és segítőkész volt, így szombat délelőtt zárás előtt 10 perccel
. Csak én is már szaladtam elfelé és csak a diagnózist olvastam el, mielőtt aláírtam volna és csak a buszon láttam, hogy az árat elgépelték. Egy dolog volt amit mondott és kicsit sántított nekem: ők még csak ajánlatot sem tehetnek a készülék cseréjére, mert azt csak a szakszervíz mondhatja meg. Előre láthatólag 23-án fogom kapni az sms-t, hogy mehetek érte, mert úgy veszem észre, hogy lassan törvényszerűvé válik a 2 hét.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16761 üzenetére
Hát CoolBoy, én nem tom mi van veled, de szerintem te vagy a kabalám XD! Este annyit csináltam még, hogy beállítottam monokrómra, meg bekapcsoltam a geo tag-et és tádáááááá... csíkoz
. Viszem is a T-pontba, még 1-ig nyitva vannak. Egyébként legnagyobb felbontás, szuperfinom, zárhang ki.
-
1peti1
csendes tag
válasz
végre csíkoz ez a szar xD
Pesten melyik Tpontba érdemes visszavinni? tipp?vki? (ahol mar cseréltek vkinek)
-
kecz
aktív tag
válasz
Na nem is akartam átvenni, azért fotóztam vele. Csak ugye csak (milyen gyönyörű szóismétlés
) egy képet tudtam fotózni, az nem produkálta a csíkokat, aztán megadta magát az aksi. Átvennem amiatt nem kellett volna, hogy én még ilyen igénytelen szervízmunkát nem láttam. A főpanelt valahogy elcsúszva szerelték be, és a hangerőszabályzó gombok kb érintésérzékenyek, néha a hangerő le is hangerő fel-ként működik, ráadásul a képernyőzár gombot nehéz benyomni. Ugye az elcsúszás miatt sokkal jobban be kell nyomni. Rettenetesen zavaró. Vissza is fogom vinni. Ma este felfrissítem a T honlapról a romot, és azzal kezdek el agybafőbe fotózni. Egyébként egész csütörtök délután azzal szórakoztam, hogy a beállításokat csesztettem, vagy 200 képet biztos ellőttem, de nem produkálta a csíkokat. Egyébként foursquare alatt már vagy 3x lefagyott 2 nap alatt.
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16735 üzenetére
reméljük nem lesz aktuális
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16733 üzenetére
mindegy, csak már tartanánk ott... nem vmi jó android nélkül
Meg mobilnetet se tudom kihasználni.
Egyébként cseretelefon tekintetében mi a hivatalos álláspont? Ebben az esetben kell nekik biztosítani 3G meg MobiltTV képes cseretelefont? -
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16731 üzenetére
sajnos egészen biztos hogy javítani fogják
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16722 üzenetére
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16719 üzenetére
és még az sms problémát is hozzácsapom
Köszi a tippeket
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16717 üzenetére
most azon vagyok
úgy néz ki zárhang nélkül csinálja... más hibát is fel lehet róni neki?
fagyás stb?
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #16715 üzenetére
Nekem is az ACE jön be, árban is még belefér... majd meglátjuk.
A kameracsíkozódást nálatok mindig produkálta a pulse? Nekem ha zárhang be van kapcsolva akkor nem nagyon akarja, remélem nem fognak belekötni... -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16711 üzenetére
A Defy rövidebb és keskenyebb is, mint a Pulse. Vastagságra ugyanaz. A hossza még talán nem is lenne annyira érdekes bár nekem a Desire-rel pont az volt a gondom, hogy a legtöbb tokba vagy bele esett vagy túl hosszú volt. Viszont a szélessége az már fontosabb, szerintem túl keskeny a Pulse tokjához.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16711 üzenetére
pü ment
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16705 üzenetére
Nem azt használtam és el is feledkeztem róla és a T-Mobilosok
sem kérték.Ha gondolod 500-ért viheted.
Üdv
Meg a posta kb 400 ft, ha nem személyesen veszed át.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16707 üzenetére
De ha beszarik a telefonod és nem veszel újat akkor marad a hűség.
Hiába kapod vissza a pénzt.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16695 üzenetére
Nem törölték. Te új telót vettél és az új hűségidő lépett életbe ami most ismét 2 év. Törölni nem törli egy gyenyó szolgáltató sem.
-
crue
őstag
válasz
CoolBoy323 #16702 üzenetére
Ja hogy elvből. Értem.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #16691 üzenetére
Nem nem törlik a hűséget a teló kuka a hűség marad. Bár ez nem tudom, hogy hgoyan működik. Én tuti megfingattam volna őket ezzel, mert már eleve elég fura, hogy a telóhoz kötik a hűséget.
-
crue
őstag
válasz
CoolBoy323 #16691 üzenetére
Tudom, hogy újra indult volna, de pont azt nem akartam, mert mostanában nem volt betervezve, hogy telefonra költsek és jelenleg nincs is a kínálatban olyan telefon, amit szívesen megvennék. Nyáron úgyis pangás van, az utolsó negyedévben meg majd jönnek a jobbnál-jobb új készülékek. Hidd el, átgondoltam én ezt alaposan.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16684 üzenetére
És mit szólna az asszonykám?
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16676 üzenetére
Hiába luzer vagyok
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16670 üzenetére
Hát lehet eszébe jutott a jó bőr T-s csaj
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16661 üzenetére
Talán a hűségnyilatkozat miatt lenne csak ennyi, meg aranykártyás vagyok,
pontosan nem tudom hogy jött ki, de kihangsúlyozta, hogy ez egyedi ajánlat.
A becsajozástól azért messze voltunk, de nagyon csinos volt a hölgy és ami
fontosabb, normális és intelligens. Jót beszélgettünk T-Mobilról, telefonokról és a kínai készülékekkel, valamint a szolgáltatóval szembeni elvárásokról..
-
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16659 üzenetére
Elfogadtam, mert viszonylag korrekt ajánlatot kaptam.
Én még 49-ért vettem, most 37-ért veszik vissza és helyette egyedi döntéssel, akciós áron, 29-ért kapom a defy-t, 46 helyett és a különbözetet levásárolhattam volna, de inkább jóváírattam a számlámon. És csak annyi, hogy a 2-éves hűségnyilatkozat újra indul, de az nem érdekel, mert úgyis kell a telefon a munkámhoz és úgy is volt hűségnyilatkozatom.
De ez lehet annak tudható be, hogy kölcsönösen szimpatikusak voltunk egymásnak a hölggyel. -
Joeker67
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16655 üzenetére
Üdv!
Egy kis szervizes tapasztalat és élménybeszámoló.
Tegnap jött az sms,-hogy elkészült a készülék. Bementem érte, persze nem volt feltöltve. A hibajavítási jegyzőkönyvben sz volt, hogy a hibát a szervíz nem tapasztalta, és csak egy szoftverfrissítést végeztek, csak akkor miért volt ott 2 hétig). Sajnos mivel nem volt feltöltve, így kipróbálni nem tudtam, viszont a kijelzőjét egy helyen megkarcolták. Átvettem nagy nehezen, de az autóban töltőre tettem és mentem a dolgomra, majd mikor feltöltődött csináltam néhány képet, persze csíkos volt. Bementem az első utamba kerülő T-Pontba, ott felvették, hogy küldik a szervízbe ismét, viszont nem akartak normális cserekészüléket adni. Mondtam semmi gond de akkor szüneteltessék az előfizetésemet, mivel nem tudom a + szolgáltatásokat igénybe venni, illetve kértem, hogy a telefonszámokat ott helyben mentse nekem át a googliról, mert anélkül nem tudok dolgozni. Sajnos sem a szüneteltetés nem ment, sem a telefonszámok átmentése, ekkor szóltam, hogy nem hiszem el, hogy az egész üzletben nincsen egy androidos cserekészülék és kérem a vásárlók könyvét, mire kihívták a vezetőt (aki egyébként igen figyelemreméltó hölgy), egy kellemes csevej után Ő ajánlotta fel, hogy visszaveszik a Pulset, (igaz nem az eredeti áron) vegyek egy új készüléket és a különbözetet levásárolhatom, csak vigyem be a tartozékokat is. Így kiválasztottam a Defy-t (persze pont nincs náluk raktáron) és még maradt is pénzem amit a számlámon jóváíratok.
Hátha segít valakinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest