- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
bucsupeti #9711 üzenetére
"Gyakorlatilag nem használtam 50% fényerőnél nagyobbra állítva, mert a verőfényben az is elég volt. Volt már néhány készülékem, de ennek a legjobb eddig a fényereje."
Akkor neked valami extra fényerejű Pulse-od van. Szerintem pocsék a napfényben, de még olvasható azért. Ha hívnak, kivehető ki a hívó.
Persze számít hogy mihez viszonyítjuk...
-
Jadro
veterán
válasz
Pocok256 #7958 üzenetére
Érdemes feltenni a Modaco-t, a gyárihoz képest gyorsulni fog a kezelés, pláne ha pl böngészőből lépsz vissza a homescreen-re. Emellett a beszéd hangminőségén is javít.
Örülök ha bejött a telefon, nekem nem annyira. A hangminősége engem zavart. Volt pár apró bosszantó hibája is emellett, amik összességében felhúztak, mert melóra is használom a készüléket. Fontos a megbízhatóság. (Lehet romfüggő, de volt olyan pl hogy ha hívtak, nem oldott fel a zár. Nekem kellett feloldani, majd még felvenni a hívást. Buszon pl ez idegesítő.) A legfőbb gondom viszont az volt hogy nem tudtam wifi routerként használni, valamint nem mindig bírta ki az egy napot. (Ez van, sokat használom mindenfélére.
) Az előbbi persze a rendszer hibája, nem a telefoné.
Tudom tudom olcsó kategóriájú készülék, kompromisszumokat kell kötni vagy többet áldozni rá.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7895 üzenetére
"amúgy a pulzon 1.5 van, nem 1.6"
Ott a pont.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7891 üzenetére
No itt kezdődik szerintem az android. A 2.2-es verzió már egész jól használható lesz. Az 1.6-tal úgy voltam hogy szép, jó, színes-szagos, de korlátozottan használható. Mindezt ugye pulse-on, ami még egy hátráltató tényező.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7854 üzenetére
A készülék hangminőségén bírt ez javítani az 1.7-es vanillához képest?
-
Jadro
veterán
Annyira jellemző. Eladom és még aznap kijön az új ROM.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7333 üzenetére
Kipróbáltam mindent amit találtam. Az a baj hogy nekem nem jó akármi, mert nem tudok telepíteni a céges laptopra. Az tehát kilőve hogy kábelen keresztül meg BT-vel. Simán olyan kellett volna ami routert csinál a telóból.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7331 üzenetére
Nem gáz, fent volt apróban. 33-ért ment el. Van egy E71-em is, egyelőre ez marad. Luxusnak tartom hogy legyen két telefonom. A pulse nem tudta a tetheringet, ami nekem elengedhetetlen a melómhoz, úgyhogy mennie kellett. Nem tudom mi lesz az utód, mert az android nagyon megtetszett, de nem nagyon barátja egyelőre a netmegosztásnak.
-
Jadro
veterán
Kiléptem a klubból. A készülék már száguld egyik ph társunk felé. Azért majd követlek Titeket.
-
Jadro
veterán
válasz
KonzolKartel #7323 üzenetére
T-t nem érdekli hogy ellopták vagy vízbe esett esetleg eladtad, ez a Te felelősséged. Nekik az a lényeg hogy fizesd az előfizut és a részleteket. Szóval minden mindegy alapon mehet szervizbe átnézésre, bár gondolom ez már pénzes buli lesz. Vízbeeséskor ugrik a gari.
A hajszárítózás sajnos kevés, minél előbb szét kell szedni teljesen.
-
Jadro
veterán
válasz
KonzolKartel #7205 üzenetére
A lényeg hogy alakul a dolog. Lesz az még jobb is.
-
Jadro
veterán
válasz
illesmate94 #7140 üzenetére
Nekem is van egy ECO csomagom és abban nincs alapból ez a szolgáltatás. Úgyhogy 1430 lesz a megoldás
-
Jadro
veterán
válasz
illesmate94 #7138 üzenetére
Van a kártyához hívószámkijelzés szolgáltatás? T-nél ezt nem mindegyik csomag tartalmazza alapból. Ellenőrizd a honlapon a csomagodat!
-
Jadro
veterán
válasz
akos727 #7082 üzenetére
Nem jelent semmit. Én is úgy ugrottam neki, hogy ez az első androidos gépem, linuxot is csak pár parancs erejéig kezelek. 4. nap feltettem elsőre a vanillát és örültem hogy megtettem. Nemigazán lehet elrontani, illetve ha mégis, visszacsinálható. Max segít itt valaki.
Most meg várom a 2.1-et.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7048 üzenetére
Hmm jó hír! Bár Pulse esetében megelégednék már a 2.1-el is.
-
Jadro
veterán
Egyetértek azzal, hogy hasznos ha az első hozzászólásban legalább linkek össze vannak szedve. Mindemellett - egy játékoldal üzemeltetőjeként - azt mondom unalmas ha ugyanazt az alapkérdést megkapom sokadszorra, amikor van hozzá leírás az oldalon. Ilyenkor csak azoknak válaszolok akik tudnak köszönni. Megkapják a linket. Vannak olyanok is akik köszönés nélkül elvárják a választ azonnal. Szóval a lényeg hogy unalmas, mégis sokszor válaszolok.
Szerintem alapvető érdeke az embernek hogy tudjon a neten keresni. Ebbe beletartozik ez a fórum is.
-
Jadro
veterán
válasz
illesmate94 #6555 üzenetére
No ez már valami, lefagy a progi. Simogasd a képernyőt amíg kijön ez az üzenet és ne hagyd hogy bekapcsoljon a képernyőzár! Válaszd a force close-t és még várj utána (simogasd a képernyőt) Lehet hogy egy kis idő múlva összekapja magát a teló és visszakapod az asztalt. Aztán akkor törlés mielőtt bekapcsolna újra.
NA nekem lépnem kell, sürgősen innom kell.
Sok sikert!
-
Jadro
veterán
válasz
illesmate94 #6552 üzenetére
Nekem is volt ma ilyen. Összehalta magát feloldás után és csak notification sor volt. Amit onnan tudok indítani (wifi bekapcs nekem pl onnan megy) az fel is jött, de az asztal fekete maradt minden visszalépésnél. Restart megoldotta úgyhogy sajnos nincs több ötletem, mivel azon már túlvagy.
llaszlo: Ezzel sokat nem segítesz, ráadásul előre nem tudod mi fogja seggretenni a telót. Egy szar unlock képernyő ne legyen már első ránézésre gyanús. Ezért olyan a rendszer amilyen hogy lehessen telepítgeni rá. Utólag meg könnyű okosnak lenni.
-
Jadro
veterán
Vegyük sorba: Megnyomod a bal oldali felső gombot, feléled a telefon, ott a kör. Körkörösen megsimogatod (
emlékeztet ez valamire ) és felold? Aztán sötét asztal? Notification sor van felül? Egy idő múlva újra lezár?
-
Jadro
veterán
válasz
illesmate94 #6537 üzenetére
Nem engedi feloldani a képernyőzárat vagy mi a gond?
-
Jadro
veterán
válasz
#90994432 #6523 üzenetére
Na ezt majd kipróbálom köszi. Két access point van alapból: MMS és internet. Te az MMS access pointot írtad én a másikat használom, mivel netezek rendszeresen. (Az APN type mindkettőnél default mondjuk.) Csak nem kell váltanom ha MMS-t akarok fogadni, mert az vicces lenne.
-
Jadro
veterán
Ma újabb érdekességbe botlottam. Kaptam MMS-t. Nem volt bekapcsolva az adatforgalom és jött róla egy sms. Adatforgalom be, rábökök a download gombra, erre eltűnik a 3G kijelzés és nincs adatforgalom. Sehogy sem tudtam bekapcsolni újra, csak restart után. Kipróbáltam többször is, ugyanez a helyzet. Lehet hogy csak a főzött rom miatt, de baromira kezdem unni ezeket a hülye kis stikliket. Olcsó telefon ide vagy oda.
-
Jadro
veterán
Az 5000-es csomagban 500 mega benne foglalt adatforgalom van + 50 sms + 10 óra mobil TV. Emellett lebeszélheted a teljes havidíjat bizonyos percdíjakon bizonyos irányokba.
Ha a teljes árat lebeszéled, akkor is jár a net-sms-tv. Kvázi ingyen ha innen nézzük. Amennyiben nem beszélsz egy percet sem, akkor vehetjük úgy hogy 5 rugóért használtad azt amit "ingyen" is használhatnál. Hol itt az átverés? Persze ha te az 500 megán felül csak netre akarod felhasználni az 5 ezer forintot, akkor azt is megteheted, de nem lesznek túl jók a díjai. Nem erre van kitalálva. Ha több net kell, választhatsz nagyobb csomagot. A szokásoknak legjobban megfelelő csomagot kell választani.
-
Jadro
veterán
Nem jelzi a cucc ha átirányított hívásom érkezik. Ez mondjuk nem tetszik. Nokiában szépen látszott és szükségem lenne rá.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #6215 üzenetére
Köszi! Akkor még sincsenek kérdéseim. Az lett volna, hogy hogy kell bekapcsolni és utólag lehetséges-e. Akkor ezek most nem érdekesek.
-
Jadro
veterán
No nekem az lenne a kérdésem hogy az app2sd a vanilla rom telepítésével bekapcsolódik automatice ha készítek ext partíciót? Darkkbyte leírását használtam az 1. lépéstől vadi új kátyára.
Majd lesznek még kérdéseim ha ezt tisztáztuk.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #6204 üzenetére
Vanilla van igen. Akadnak bugok azért és remélem a 2.1-ben kevesebb lesz. Várom már én is. A remény hal meg utoljára.
-
Jadro
veterán
Én még nem láttam olyat ahol kiírta volna a szolgáltatót. Nem is bánom, kell a hely a notification sávban másra.
Tegnap beszélgetés közben beindult a vibramotor és tekert folyamatosan. Le kellett tennem. Höhö.
-
Jadro
veterán
Pedig mp3-ak. Nem is a kártyára másoltam, hanem letöltöttem valamelyik zenekereső cuccal, de ilyen szám/betűsor volt a neve alapból. Ezért átírtam őket érthető nevűre, majd betettem egy közös könyvtárba. Na ezeknek sanyi. Persze átírás előtt meg működtek. Na mindegy, van ezerszám csengőhang még, már töltöttem is le újakat. Csak érdekes a dolog.
Mod: Ja és vanilla van fent.
-
Jadro
veterán
Feltettem én már mindenféle tone pickert meg egyéb kiegészítőket. A kártyára másolt mp3-at egyszerűen nem látom egyik listájában sem. Amiket letöltök azokat igen. Szétszórva az alkalmazásoknak megfelelő könyvtárakban. Én betettem egy párat a kártyára egy mappába és át is neveztem őket. No ezeket nem látja semmi sem. Nincs az az Isten hogy ki tudjam tallózni. Csak szerettem volna rendetrakni..
A zenelejátszóban sem látom őket.. mintha nem is léteznének. Érdekes... Más lesz itt a gond ezekkel a zenékkel.
-
Jadro
veterán
Ha van egy adott mp3 zeném amit csengőhangnak be akarnék tenni, hová másoljam? Egyszerűen akárhová teszem nem látja se a ringtones extender se semmi. Csak amiket letöltök.
Ha beteszem az alapcsengőhangok közé, akkor sem jelenik meg a listában.
-
Jadro
veterán
válasz
oliver009 #6127 üzenetére
A háttértár mód azt jelenti hogy a kártyát tudod tallózni ha feldugod a gépre a telefont. Mivel nincs kártyád....
Egyébként ha lenne, akkor is előbb a telefonon a notification sort lehúzod a gépre dugás után és ott kell mountolni a kártyát. Ezután már látszik a gépen a tartalma.
-
Jadro
veterán
Valami elpattant a készülékemben.
Volt délelőtt egy restartja. Játékindításkor dobott egy hátast majd újraindult. Mondom jó, előfordul. Azóta a csengetési hangerő hangereje megduplázódott. Most sokkal lentebbi csúszkaállásnál produkálja azt a hangerőt amit eddig egy maximum közeli álláson. Na majd újraindítom és kíváncsi leszek helyreáll-e az előző állapot.
-
Jadro
veterán
válasz
NoMagix #6088 üzenetére
Természetesen lehet használni. Nem visszhangzik, érthető a másik fél. Nekem legutóbb két Nokiám volt illetve még megvannak. 6120c és E71. Ezek után a hangminőség visszalépés. Módosított rommal ez javult, de olyan nem lett mint a nokiáké. Szemet tudok hunyni fölötte, annyira azért nem vészes a dolog. Nem adtam el emiatt, pedig visszatérhetnék az E71-re azonnal. Sokkal több előnye van azonban a készüléknek, amikhez könnyű hozzászokni.
llaszlo: Mihez képest? Vannak gyorsabb telefonok persze, de egyáltalán nem idegesítően lassú. Szépen használható szerintem.
-
Jadro
veterán
válasz
zsoleer #6085 üzenetére
Erről szól a topik.
De röviden:
Pro:
- Olcsón beszerezhető
- 3,5-ös kijelző (nem 3.2-es)
- Van hozzá klassz custom rom
- Hírek szerint jön a 2.1-es android is hamarosan
- Wlan antennája remek
- Tölthető az adatkábelen is
- A gyári fólia (ha jól van felrakva) tartós
- Van hozzá tok (nálam ez pozitívum.)
- 7.2 Mbps/2Mbps HSPA ha ki tudod használni akkor számíthatKontra:
- Alap rommal akadozgat
- Hangminőség hááát (custom rommal ez is javul, de azért nem a csúcs)
- Kamera elég gyengusz (már akinek számít)
- Nincs az alapcsomagban kártya
- Vannak azért bugok a cuccban.Hirtelen ennyi. A többiek majd kiegészítik ha akarják. Kérdezz konkrét dolgokat!
-
Jadro
veterán
válasz
Joeker67 #6067 üzenetére
Igen ez még eszembeötlött. Megnézem majd kell-e telepíteni valamit a gépre. Ha igen, akkor nem jó a megoldás. Céges gép, nincsen túl sok jogom rajta.
JoHnni: Ez egy bug. Ha felhangosítod maxra és utána le, akkor már halkít rajta szépen. Viszont nem mindig jön elő nálam. Amikor feltoltam a vanilla romot, néha eljátszotta ezt. Mostanában azonban okés. Passzolom hogy mitől lett jó.
Nálam még egy érdekesség van. Néha csinál olyat, hogy ha hívnak, nem jelzi ki a hívót. Feloldom a zárat, nyomok egy zöld gombot és akkor ott van a havó ablak. Utána tudom felvenni a zöld gombbal. Van amikor meg teljesen jó, zárt állapotban is felugrik a hívóablak...
-
Jadro
veterán
Én írtam hogy gyorsabb a kezdőképernyő betöltése pl. böngészőből kilépés után. Ez az alap T-s tomhoz képest volt a Vanilla custom rommal.
Egyébként most már az akkum élettartama is szépen beállt. Persze nem nyomkodom egész nap mint az első héten. Most pl 90%-on van. Reggel szedtem le töltőről. Játszogatok, netezgetek 3G használatával. Gyönyörűen kibírja az egy napot morcosabb terhelés mellett is. Szóval jóban vagyunk.
Csak az a rohadt 3G megosztás menne már wifin. Akkor eladhatnám az E71-et.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #6007 üzenetére
A félreértések elkerülése végett, nem is vártam mást 20K-ért. Csak megjegyeztem.
Elégedett vagyok teljesen, tudván hogy mennyi pénzt áldoztam a készülékre. (Eddig majdnem 2000 forintot.
)
-
Jadro
veterán
Maga a Rom teljesen legális szerintem, az más kérdés hogy ha a T megtalálja akkor elvileg garanciavesztés.
-
Jadro
veterán
válasz
Akron99 #5993 üzenetére
"Az Androidnak is van még hova fejlődni."
Fejlődik is. Példának okáért ugye mi az 1.5-ös verzióról csevegünk itt, miközben már kint a 2.1. Remélem hamarosan kipróbálhatjuk mi is.
Egyébként a telefon sem áll a helyzet magaslatán sokszor, de ez van. Kezdetnek első droidos készüléknek megfelel.
-
Jadro
veterán
A newsrob marketes free verziója csak pár oldalt kezel, többet nem tudsz felvenni. Ehhez kell a teljes verzió. Csak szólok előre.
Nekem volt valami gondom vele, de már nem emlékszem mi. Feltettem a BeyondPod nevű olvasó teljes verzióját (ebből is van free a marketben, kipróbálhatod) és ez most megfelel .Tud szinkronizálni Google readerrel is, egyenként megadható.
-
Jadro
veterán
válasz
Mattheo #5847 üzenetére
Én is hasonlóképpen érzek. Egyelőre a GDE home appot próbáltam. Egyszerűen nem hoz annyi újdonságot amiért érdemes lenne használni. Az alap home screen is szép lehet egy jó háttérképpel, amit cserélek ha megunom. A 3 ablak bőven elég, pláne egy kis csoportosítással. (Apps organizer.) A fenti sávot is szépen ki lehet használni pl wifi kapcsolgatásra, illetve onnan végzem a szinkronizálást is. Időjárás kijelzésre nincs szükségem folymaatosan. Ha meg akarom nézni az előrejelzést akkor megnézem böngészőben az időképet. Órát is minek rakjam ki, ha ott virít a felső sorban? Szép ez a beautiful widgets is, csak az órája elfoglalja a képernyőt. Szemüveges vagyok ugyan, de vak azért nem.
Ha meg csak az időt akarom megnézni akkor meg fel sem oldom a zárat, ott szép nagyban kiírja. Dátummal együtt.
Airplane mód, némítás a bekapcsoló gomb hosszan nyomása után kiválasztható, minek hozzá widget? (Rezgő mód a néma mód bekapcsolása után a hangerő gomb eggyel feljebb pöccintésével kapcsolható.)
A főképernyőn csak egy naptár van kint emlékeztetőkkel, task killer widget, messaging, gyorshívó app (többi kontakt zöld gombra előjön). File kezelő, gallery.
Nekem ne szívja semmi a rendszert feleslegesen ha nem muszáj, ne frissítgessen semmit csak ha én mondom neki. Nem vagyunk egyformák, én így használom.
-
Jadro
veterán
Nem próbáltam ki, pont a magyar szótár hiánya miatt. Lusta vagyok felvenni a szavakat.
Nekem egyelőre tökéletes az alap android billentyűzet is.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #5784 üzenetére
Nem letölthető, zárva a béta lehetőség egy ideig.
Szerk: máshol megtaláltam.
-
Jadro
veterán
válasz
Moszkvics #5756 üzenetére
Ebben a topikban kérheted a törlést. Első hozzászólást olvasd el előtte! A lényeg hogy ne rakd offba a hozzászólást, majd a moderátorok megteszik ha töröltek. Ezenkívül a kérésed tartalmazza a linket a törlendő bejegyzésre.
-
Jadro
veterán
Ez nekem is tetszett, de most az advanced task manager is jól teszi a dolgát. Láom hogy néha jelzi hogy bezárt pár cuccot.
Ráadásul ma éjszaka csak 2%-ot merült az akkum flight módban. Végre rendben van a rendszer. Kezdtem már idegbajt kapni a 30%-os merülésektől. Legutóbb goarks tűnt gyanúsnak hogy eszi a rendszerem.
A GDE viszont nem vált be. Az első widget amit kitettem a smooth calendar máris nem működött. Csak a háttere jelent meg.
-
Jadro
veterán
válasz
dorkababa #5734 üzenetére
Épp most próbálgattam másodjára, mert elsőre nem jött be. Pedig Nokián csak ezt használtam. Második próbára viszont sokkal jobban tetszett. Azért egy kis gondom akad vele. Sehogy sem tudom pl a Mobilaréna bejelentkezéskor beikszelni a jelölőnégyzeteket. Túl kicsik és nem érzékeli.
Viszont rohadt kényelmes, mert asztalin is operát használok és a szinkronizálás jó dolog.
Ez már a végleges? Marketban béta van még.
-
Jadro
veterán
Persze hogy mutatja az időjárást, hisz azt a képet helyből veszi. Maximum ha nincs net, nem frissíti.
Megy a pü mindjárt.
A könyvtárakat a menüben igen. Sikerült már programokat is beletenni. Kicsit érdekes a módszer, egyedül nem jöttem volna rá.
Itt viszont van egy video az egészről, érdemes megnézni.
-
Jadro
veterán
Ebben a gde-ben hogy tudok progikat hozzaadni a konyvtarakhoz amiket letrehoztam? nem tudok rajonni
-
Jadro
veterán
Nézegetem a home képernyő cserélőket és kérdezném hogy a tapasztalatok alapján melyik az ami a legjobb? Pl legkevésbé eszi a rendszert, akkut. Egyáltalán ér a dolog annyit a szépség miatt hogy visszafogja a rendszert? Már ha visszafogja.
Ezeket találtam eddig:
- ahome
- dxtop
- open home
- panda homeKiegészíthetitek.
-
Jadro
veterán
válasz
Klemens #5691 üzenetére
Mindekét Rom Modaco. Az egyik (MoDaCo Custom ROM - U8230 Vanilla Style) az eredeti gyári romra hasonlít, a másik ( MoDaCo Custom ROM - Stock T-Mobile Style) pedig a T-s romra. Kicsit más cuccok is vannak benne, de most már magad is összeállíthatod az összetevőket az onlány konyhában.
-
Jadro
veterán
válasz
llaszlo #5671 üzenetére
Hmm jó a kérdés, pedig acontactsot is próbáltam már. Valamiért leszedtem, de nem emlékszem már miért. Megnézem újra szerintem.
Ftomm: Ű de szépek! Kérdés hogy mivel kell ezeket feloperálni? Leszedtem az egyiket, elég összetett dolog.
update: Megvan közben. Van how to install. Elég komoly... Ez egy fél szoftver update.
-
Jadro
veterán
válasz
tomi8821 #5669 üzenetére
Ment pü!
Más: Ez a contacts grid mekkora okosság. Ezt kerestem.
-
Jadro
veterán
Találtam egy egész jó kis statisztikai programot. Pont tegnap kezdtem el keresni, hogy lássam egyben a kimenő és bejövő hívásaim idejét. No ez, amit találtam emellett még az sms-eket is és a netforgalmat is méri. (wifi/3g bontásban). Minden tételhez autorestet lehet beállítani (pl hónap végére) illetve tud limitet is kezelni. Gondolom ilyenkor pl lezárja a netet.
Egy szó mint száz: Kukk disz!
Szerk: Ja és tud adatokat exportálni/importálni csv formátumban sd kártyára.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #5599 üzenetére
Miért? 122 megán mondjuk elég szaggatós.
Semmi extra nincs benne, konfigolni sem nehéz. Csak azt nem látom hogy tényleg leviszi-e minimumra ha alszik.
-
Jadro
veterán
Set cpu progit próbálta már valaki? A proci sebességét lehet vele állítani. Pl ha alszik a telefon akkor leviszi akár 122 MHz-re is. Feltettem és majd kiderül. Kíváncsi leszek mennyit dob az akkuidőn.
-
Jadro
veterán
válasz
Eclips21 #5595 üzenetére
A kérdés jó. Most találtam ezt a fórumot, amiben a májust emlegetik...
Android 2.1 will be released in May
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest