Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
#11527168 #9339 üzenetére
Olyan ROM még nincs. Vagy nem működik rendesen amit írtál. A modacon is többen írják, hogy nem megy az A2SD. Max főzni tudsz. Valaki írta itt, hogy többen fizettek egy accountért, hogy főzni tudjanak.
Telepíts még pár cuccot és szerintem fog az a szabad hely fogyni. Ha meg nem akkor szerencséd van és működik az A2SD.
Viszont a hiba nálad van, mert nekem rendesen megy az A2SD+.Kivéve ezt.
Kukacka: Én sem tudom ezeket telepíteni. Másnak mennek ezek az appok? -
janez
aktív tag
válasz
#11527168 #8135 üzenetére
Akkor valszeg az általam is használt
MCR 1.7 marad a készülék csúcsa!?
Azért le a kalappal, ez is nagy teljesítmény. A gyári nagyon gáz, ez stabilabb, gyorsabb. Aztán rootolható, amivel más programok is használhatók stb. Ja és ne hagyjuk ki az „app to sd” lehetőséget sem.
Ha nem jelenik meg hivatalos 2.1, akkor stabil, használható modaco rom sem lesz, gondolom. Főleg ha Paulék tényleg fel/abbahagyják. Ne legyen igazam... -
-
-
Watt25
veterán
válasz
#11527168 #7289 üzenetére
Bizonyíték
A 350. hozzászólást kell nézni. -
bounty123
őstag
válasz
#11527168 #5399 üzenetére
Nem teljesen értem a problémát. Ott a billentyű képe a kijelzőn, de ha megnyomod nem ír ki semmit? Esetleg a fólia levételét tudom javasolni, bár fóliával is mennie kéne, legfeljebb kicsit nehezebben. Ha nem megy akkor lehet, hogy rossz a kijelződ, nem érzékeli a szélen lévő érintéseket. Próbáld ki egy rajzolóprogrammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest