- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
anno láttam, hogy itt is volt aki szedett szét pulse-t
kérdésem lenne
barátnőm sikeresen betörte a kijelzőt és nem tudom, hogy itt a kijelzővel egyben van e a digitizer(érintőpanel), vagy hogy előtte üveg van e még külön, vagy mi hogy van. érintőképernyős mobilt még nem szedtem szét, és érdekelne, hogy szétszedve mi-hogy van pontosan
csak azért, mert a törésnél is gond nélkül érzékel mindent -
Sh4rKy
senior tag
nem tudom másnál is volt e hasonló probléma, de nálam volt egy olyan, hogy a telefon baromi jó volt, de néha iszonyat módon belassult és fél percig szinte használhatatlan volt CM6-nál.
a következő segített nálam:
-nandroid backup
-wipe data/factory és cache
-ezen felül még a systemet is formáztam.
-nandroid restoreezután tökéletes, nincs akadozás, nincs használhatatlanság
egy kérdésem viszont volna:
hogy tudok a jelenleg futó app-ok közt váltani? mert ugye froyoban van ilyen, és youtube-on is láttam, hogy pulse-on is sikeresen végrehajtható -
Sh4rKy
senior tag
engem egy olyan érdekelne, hogy ha csinálok magamnak egy romot minden progival, amit akarok használni, akkor hova kellene pakolnom azokat az appokat, amiket szeretném, hogy marketen keresztül mindig frissítsen? mert mikor legutoljára csináltam egy ilyen saját verziót, fenn állt az a probléma, hogy nem voltak láthatóak a marketben, így nem tudtam frissíteni
-
Sh4rKy
senior tag
gond nélkül hasít az NFS Shift
nagyon fasírt a game, igaz néha valamiért picit beszaggat, de így is bőven élveszhető kategória -
Sh4rKy
senior tag
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #14610 üzenetére
igen, OC-s van fent és hibátlan... rájöttem mitől volt a térerő megszűnés... ugyan attól amitől a wifi megbolondult néha... a WiFi sleep policy-t visszakapcsoltam és most minden jó, nincs hiba semmivel
raktam fel pár appot amivel nekiálltam nyúzni a telefont, fruit ninja egy darab reccenés nélkül megy, linpack eredmény se rossz, eddig ezzel a legtöbb, majdnem 3mflop is volt már
az egyedüli negatívum, hogy az akksi ténylegesen előbb elfogy alóla, de tökmindegy, minden este töltőre raktam így is, most az már mindegy hogy 30%-os amikor felrakom vagy 10%...
akit érdekelnek a beállítások, amikkel szerintem használható egy class4-es kártyán:
512ext2
64swap
60swappiness
dalvik cache meg telefonon maradt... utoljára attól kattant meg az egész -
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #14607 üzenetére
előtte én is 1.5-ön voltam azzal semmi gond nem volt...
nem értem ez most mitől van, de eddig csak egyszer csinálta mióta újraraktam, azóta nem is rendetlenkedik, de élvezem, hogy atomstabil (ezt leszámítva), meg minden baromira gyors... majd valamikor utána nézek, hogy mitől csinálja ezt, de megint baromira elvagyok havazva sajnos -
Sh4rKy
senior tag
nekem 1.7el csinal olyat h neha elmegy a terero es csak restart segit rajta... eddig ilyen nem volt, es kisse zavar... vki tapasztalt meg ilyet?
-
Sh4rKy
senior tag
nekem nagyon gyorsnak tűnik, de valamiért nem tudom mountolni az SD kártyát
egyenlőre nem szenvedek vele, mert gondoltam kajaidőbe csak nem keresnek túl sokan, és egy fél órára gyorsan visszadobtam és böködtem tovább (ilyenkor airplane mode-ba hagyom, hogy véletlen se veszítsek el SMS-t vagy bármit), de mire visszatértem a rendes rendszeremre, már volt pár nem fogadott hívásom meg sms-em
szóval csak akkor álljatok neki szerintem ezzel a Froyoval babrálni ha értetek hozzá rendesen, mert mint párszor már írtuk, se market se file kezelő, se semmi, szóval ha nem tudod, hogy ezt hogy kerüld meg, értelme sincs neki állni szerintem... -
Sh4rKy
senior tag
válasz
impalaman #13772 üzenetére
én megértem, hogy nincs benne... először az alapfunkciókat akarja ő is tökéletesre csiholni ahogy nézem...
remélem a petíció segítségével még kiadják a forráskódot is és akkor a multitouch is működni fog
csak akkor szegény Tom G fog mérgelődni, hogy ennyit szenvedett
amúgy egyetlen dolgot vettem észre ami "zavart", hogy a data service kikapcsolására nem kérdezett rá az elején -
Sh4rKy
senior tag
-
Sh4rKy
senior tag
Fontos! Ha ebből a pár sorból bármit nem értesz, vagy nem tudod miért csinálod, akkor ne is állj neki szerintem, mert csak elk*rod a telód!
1. recovery mód, nandroid backup, ha van ext akkor avval együtt!
2. lemented pc-re, hogy véletlen se legyen gond!
3. letöltöd a legújabb verziót a froyoból (jelenleg 0.40)
4. pc-n amonra mappájába lépj be a parancssorból
5. telót nyomd fastboot módba
6. parancssorba írd be a következő sorokat:fastboot-windows.exe flash boot boot.img
fastboot-windows.exe flash system system.img
fastboot-windows.exe flash userdata userdata.img
fastboot-windows.exe reboot7. élvezd a froyot, amennyire egyenlőre lehet
8. ha vissza akarod tenni az előzőt akkor recovery-ből nandroid restore...
én az előbb telepítettem fel, nagyon szép és meglepően gyors az egész, nekem nagyon bejön, de mivel minden napos használatban van, nem tudom nagyon tesztelgetni... fél órát bögyözgettem, wifi, 3g, hívás, sms, stb... működik, de pl google app-ok még nincsenek, annyira ki van herélve... jó ezt tudnám orvosolni, de egyenlőre jó a saját faragású rom-om... jó lesz.. ezt már nevezhetném beta állapotúnak is, ugyan is fél óra alatt egy darab FC-be se futottam bele!
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #13162 üzenetére
bocs, nem sértésnek szánom, de a személyes véleményem, hogy a benchmark eredményeket általában a seggünkbedughatjuk
lehet valakinek nem jó, havernak felraktam az 1.2-t és pl az egy szar... lehet ő a béna, de 1 hét alatt a baja van csak, de örül neki, hogy gyorsabb, mint a gyári 2.1-es T-mob HU... viszont még mindig nem kap meg sms-t, névjegyzék is szarakodott, satöbbi.. nekem minden sms megjön, GPS gond nélkül megy, szinkronizálás tökéletes, A2SD gond nélkül megy, akksi is viszonylag jól bírja... szerintem én legközelebb csak akkor váltok romot, ha kijön valami űberjó 2.1, de lehet inkább várok a 2.2-re mert ez nekem most így tökéletes ennyi pénzértmod: b@sszus az előzőhöz akartam ezt hozzászúrni, sorry
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #13156 üzenetére
cáfolnám... 1.1 nálam soha nem látott gyorsaságú és nagyon, de nagyon ritkán van vele olyan, hogy pár mp-re megáll... ezért nem is váltok 1.31re, mert ez most nálam tökéletes
egyetlen egy dolog érdekel, hogy hogyan tudom azt kikapcsolni, hogyha a képernyő bármely részén húzok fel vagy le egyet, vagy a notibart tünteti el, vagy lehúzza a notifications-t
mert bár van az adw menüjébe egy beállítás, amivel elvileg a widgeteknél figyel erre, hogy ott ne legyen ebből gond (pl caledar vagy hasonló scrollozható widget) de van aminél ez nem működik... és pl a notes vagy a calendar widgeteknél nem tudok így lapozni rendesen... -
Sh4rKy
senior tag
szevasztok
kis kihagyás után lenne újabb két kérdésem
találkoztatok-é már olyan progival, ami a hívó fél nevét kimondja? nokiákon szokott ilyen lenni gyárilag, aztán egyik havernak kellene ilyen a pulsera, mert nagyon tetszik neki
a másik, ami viszont engem érdekelne, hogy ugye a HTC-nél van lehetőség arra, hogy a névjegyzékben szereplőkhöz hozzá tudom rendelni a facebook-os profiljukat
ezt a miénken is meg lehet csinálni?
választ előre is köszönöm -
Sh4rKy
senior tag
nekem fent van az sp1 is, nem javult a bug a general inforol, de van egy spare parts nevű progi ami kiváltja és ez alapból bent van az sp1es verzióban... ezt leszámítva nincs váratlan reboot, nincsenek forco close-ok... egyetlen egyszer volt egy forceclose-om tegnap óta, de azt úgy hoztam elő hogy agyba főbe megnyitottam mindent amit bírtam meg buzeráltam... hétköznapi használatban semmi ilyen nincs...
az egyetlen amit még megemlítek, hogy nem megy az ndrive... egyenlőre... de majd utánaolvasok, lehet csak egy frissítés kell neki...
bármi kérdés van, ha hazajöttem elolvasom és szívesen válaszolok rá ahogy tudokmeg ha van rá igény akkor csinálhatok egy videót is
-
Sh4rKy
senior tag
én ezért váltottam a vanilla verziós 2.1re... űberkirály, fényévekkel jobb, bár valamiért több memóriát eszik a task killerek szerint
az okát nem tudom, de amíg nem lassul be zavaróan, addig nem érdekel...
az egyetlen ami engem is zavar, az az, hogy az ndrive nem megy, de majd utána olvasok, csak annyira nem használom, hogy érdekeljen -
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9570 üzenetére
igen, csak bug, tökéletesen megy a 2.1 RMB SP1
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Mattheo #9548 üzenetére
utána olvastam, nem vagyok elveszett lélek, csak most bennem volt a para, mert mostanában semmi se jön össze úgy ahogy akarom... megoldva minden, csak bug volt ami miatt kiírta... már fent a vanilla 2.1, mindjárt kiderül, hogy lesz e wifi, mert b*sztam újra szórakozni mindennel... így fent volt a customized_hu...
már untam bámulni az amonra képét
de ahogy néztem itt minden megvan ahhoz, hogy visszahozzam a telót a halálból... anno a windows mobile-os kis charmeremnél sokkal többet szórakoztam amikor majdnem tégla lett belőleazért kérdezgettem inkább mert biztos ami tuti, úgyhogy köszi mindenkinek
update:
már él a rendszer -
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9540 üzenetére
oké, kihagytam, de most hogy lépek be az amora-ba?
megvan
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9535 üzenetére
1. felraktam ugye a 2.1-es hivatalosat...
2. aztán a customized_hu -t is
3. fastboot módba léptem
4. install-recovery-windows.bat elindít
5. cmd lineba beírtam, hogy fastboot-windows.exe boot recovery-RA-pulse-v1.5.2.imgés utána ezt dobta ki...
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9532 üzenetére
akkor csak hogy tiszta legyen minden, leírnád pár szóban a nandroid backup-al mindennel, mert még nem csináltam egyszer se ilyet és véletlen se akarok téglát, van elég..
az amonra recoveryt felraktam, itt van előttem ez a kép, de ír ilyent, hogy:
E: Can't find MISC:
E: Can't mount CACHE:recovery/command
E: Can't find MISC:
.... -
Sh4rKy
senior tag
ha én fel akarom tenni ezt a rom-ot akkor mindent ugyan úgy kell csinálnom mint DarkByte leírásában az 1.7nél ugye?
-
Sh4rKy
senior tag
baromi kiváncsi vagyok... lehet én is felcsűröm
lőnél egy videót róla ha megkérlek? -
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #9454 üzenetére
megnézném a videót nagyon szívesen
sagesz93:
jó, proci erősebb, de a memória meg kevesebb... és itt szerintem az alap dolgokhoz az a kevés a pulse-nál, nem pedig a proci... de javítsatok ki ha tévedekbounty123:
az eredeti T-s rom?
nekem per pillanat azóta van fent, amióta kiadták és elkezdett iszonyatos érdekes tüneteket produkálni
néha gondol egyet és nyitogat programokat, van hogy 40mb szabad memória egy pillanat alatt leesik 12-14mb-ra és akkor tetű... sőt, most már elkezdte ez is, hogy van mikor az alap home felület 1-2 mp után jön csak be...bucsupeti:
még nem raktam fel a customized_hu t... utána már helyre állt az is, hogy ha hívnak akkor a szám "tulajdonosát" egyből kiírja? mert ha nem akkor azért nem fogom felrakni... -
Sh4rKy
senior tag
a spica ha ilyen, egy gyengébb hadware-el akkor a pulse miért tetű még így is a 2.1-el...?!
a nyomorult t-stylenak köszönhetjük, vagy a huaweinek? -
Sh4rKy
senior tag
én is leírom a tapasztalataimat a 2.1-ről gyorsan, mert meglepően máshogy viselkedik egyesek telója itt, mint nekem... nem tudom az okot
szóval nálam:
- mindegy gyorsabb, kivéve a gyári music player (ami szerintem amúgy is egy pemet sz*r), ezért is használok MixZing-et...
- market gyönyörű szép és nálam látszanak a kommentek is... bár sztem egy picit lassúbb, de nem zavaróan..
- beautiful widgets-be van 2 csík ami eddig nem volt 1.5-nél, de nem zavaró
- battery widgetek nem működnek valamiért, nem változnak az értékek
- kamera funkciók: hát nekem előzőben jobban tetszett a szoftver megjelenése, de ez részletkérdés, ugyanis sokkal gyorsabb lett és a videó nálam javult... nem 15-20fps, rendesen folyamatos a videó
- szabad memória változik, van hogy 35-40 üres van, de néha leugrik 20-24re... lehet ezt majd egy másik task killerrel is megnézem, a kiváncsiság kedvéért
- szaggatást egyedül a menüben tapasztalok, de oda meg nem nagyon megyek, mert amiket használok progik azt kirakom ált. az egyik asztalra....amúgy minden sokkal látványosabb, mint eddig volt és nekem barátibb...
-
Sh4rKy
senior tag
srácok imádom az új romot
egyetlen kérdésem lenne
ha valaki rájön arra, hogy hol tudom azt beállítani hogy a zöld gombra ne a call logot, hanem a tárcsázót nyissa meg, az dobjon rám egy privit... ezer hála
(,egoldva super dial progival..)amúgy egy vicces dolog, amire rájöttem, hogy a wifi (bármilyen hihetetlen, de) még erősebb lett
-
Sh4rKy
senior tag
customized_hu mappát feltette bárki is?
-
Sh4rKy
senior tag
sokszor szoktátok mondogatni, hogy nem működik a másodlagos kamera
nem tudom miért mondjátok, de nálam működik -
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #8518 üzenetére
oké, nézd azt, hogy bepörögnek az emberek arra, amit ténylegesen várunk hetek/hónapok óta... valahol megtudom érteni őket... én is egy pillanatra elkattantam, mert őrültem annak, hogy végre valamibe mi magyarok előbb részesülünk mint mások... de neeem, nem így van... és engem leginkább ez bosszantott fel. most tegyük fel egy német emberke mit gondol rólunk, "hülye magyarokról"?
-
Sh4rKy
senior tag
valaki esetleg próbált olyat, hogy menüből futtat egy update-et?
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
llaszlo #8505 üzenetére
nem arról van szó, hogy mi nem hibázunk, de itt szolgáltatásról van szó... amiért fizetnek az emberek és nem is kevesen...
10ből 9 helyen csak fele ekkorát hibázol és ennyi embert úgymond akaratlanul átb@szol a palánkon, nem hogy simán kirúgnak, még jól "beléd is rúgnak kettőt" -
Sh4rKy
senior tag
hát én agyhugykövet kapok
:
-
Sh4rKy
senior tag
az a customized_hu az vajon mi lehet? nem tudja valaki?
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Pocok256 #8449 üzenetére
sprite backup nevű progit használom
nálam mindent lement és áttudom könnyedén tenni...
most mentem le épp az üzeneteket meg a névjegyzéket
üzenetekkel elszórakozik egy darabig, mert csak sms-ből van ~3000 darab (kimenő és bejövő összesen)#8451
lekakkantom, hogy nem mehetek vissza 1.7re... épp most akartam egyébként feltenni azt, még jó, hogy haverom hívott, hogy mennyek le mert megjött az új kocsijuk és nézzem meg -
Sh4rKy
senior tag
én is az advanced task killert használom, de minél hosszabb ideig megy a teló annál kevesebb a szabad memória... ilyen 50 óra használat után úgy, hogy mindig nyomok egy kill all-t max fél óránként, sokszor már csak azt írja, hogy 19-20mb van... akkor mindig bekell lépnem teljesen a atk-ba és nyomnom egy settings-t, ott várni pár mp-t és úgy visszaugrani a home-ra... na így szokott lenni újra 30mb szabad memória, de azért ez így nem tetszik megint csak...
lehet finnyás vagyok, de a 4 éves htc-m nél egyetlen task killer-el se kellet kilőnöm semmit, csak egy progit kellett feltennem amivel ha X-el zártam, akkor tényleg lelőtte a progit... na mindegy, lehet picit sokat vártam így a htc hero-jához képest... pedig alapvetően ugyan ez a hardware, csak kicsit több a memória... na mindegy, nem panaszkodok ennyiért...
akos727:
az már barátibbnak tűnik
akkor lehet 1.7 vanília lesz meg egy pandahome sense ui szerű témával
vagy esetleg zeam-hez is van valami sense ui style? -
Sh4rKy
senior tag
lenne pár kérdésem... kicsivel több mint egy hónapja bírom a gyári T-s rommal, de kezdek odajutni, hogy rohadtul elegem van belőle... belassul, az egyik taskkiller nem lő le mindig mindent rendesen, a másik meg olyat is lenyom amit nem kéne, mert van hogy a home force close-ol, vagy pár másodpercig fekete a képernyő mire beugrik a home és az idegesít...
kérdéseim a következők...
garancia vesztést nem akarok, tudom, hogy visszalehet rakni könnyedén az eredeti T-s romot a decemberivel, de arra lennék kiváncsi, hogy amon ra recoveryt is meg mindent ami miatt látható lenne, lehet törölni ha esetleg arról lenne szó!?
a másik... 1.7 MCR vanilla alól átlagosan mennyi a szabad memória? jelenleg az eredeti T-sel átlagosan 25Mb körül van a gyengébbik task killerrel, a másikkal 30Mb, néha 35Mb anélkül, hogy bármien más widget kint lenne, mint a beautiful widgets home-ja... -
Sh4rKy
senior tag
válasz
KonzolKartel #8132 üzenetére
így van
nekem egy 4 éves HTC Charmerem van, azt cseréltem most le a Pulsera, de ahhoz még mindig van support... a legújabb WinMo-t is megcsinálták rá, és mint mondtam, az egy 4 éves cucc...
ennyi év után a szeretett Pulse-unkról nem lesz semmi hír... -
Sh4rKy
senior tag
1 hónapja van meg a telóm, imádom, kis lassulásokat elnézem neki a gyári 1.5-ös szoftal, de most már egyre jobban húz a szívem egy 2.1es rom felé, de még zavar, hogy nincs egy se ami annyira tuti lenne... ha viszont nem adnak ki frissítést hivatalosan hozzá agybajt fogok kapni, mert azért nem vettem meg a samsungot mert előítélettel vagyok iránta, régi dolgok miatt... és inkább egy huawei-t veszek mint egy samu telót..
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8024 üzenetére
mivel a mini romjának alapján készült, ami nem kapacitív kijelzős...
-
Sh4rKy
senior tag
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
illesmate94 #7671 üzenetére
én még mindig inkább várom a hivatalosat... arról nincs valakinek valami új infója, hüvelyék vagy T-ék által?
-
Sh4rKy
senior tag
valaki tapasztalt már olyan hibát, hogy a telefon hangszórójából semmi hang nem jön? telefonálás közbe hallom azt akivel beszélek, de a fő hangszóróból nem jön semmi...
újra indítottam próbáltam mindent, de nem javul meg most...
nincs 1 hónapos a telefon, imádom, de ez miatt cseréltem le az előző telómat 4 év után... ha ez is most ezt kezdi én kiszórom a ...ba -
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7146 üzenetére
hát én is alig várom már
kiváncsi vagyok milyen lesz az új rendszerrel -
Sh4rKy
senior tag
válasz
tomkabp #6983 üzenetére
10k-10k... gyerekek, ezek végfelhasználói árak...
én olyan helyen dolgozok, ahol telefonokat raknak össze, és az értékük az ilyen cuccoknak 0
amit ti megkaptok mondjuk kijelző védő fólia mondjuk 1000Ft fogyasztói ár... abból az árból ők vagy 200 telefonra rácsürnek ilyen szart
amit mi, végfelhasználók kifizetünk, annak körülbelül 10-20%-a az eredeti előállításnak, a maradék a logisztika és a sok egyéb dolog...
példának okáért a városban van két gyár ami biztosítékokat és hasonló szarokat gyárt, a másik meg felhasználja...
ugyan az a cég, de ahol legyártják az alkatrészt onnan kiviszik franciaországba a raktárba, majd onnan hoznak vissza alkatrészt a másikba, ahol beszerelik a biztosíték szekrényekbe... holott a gyártás és az összeszerelés egy városban van
ezt csak úgy leírtam érdekesség képpen -
Sh4rKy
senior tag
érdekes, nekem kétszer indult újra a telóm és nem tudom miért... mindkettő miután leraktam a telefont, és most hogy így olvastam a mágneses problémád a telefont mindig a gép hangszórói mellé raktam le ilyenkor, amik méretes darabok... lehet akkor nálam is a nagy mágnes zavarta be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest