- iPhone topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NPeete
tag
Én is így gondolkoztam, de amúgy most elvitték a szervizbe, mit csinálnak vele? Gondolom nyomnak rá egy szoftverfrissítést...
Amúgy a cseréről voltam olyan hülye, és megfeledkeztem (mondjuk a csávó se mondta, érdekes...), de amúgy se nagyon megoldható lett volna, mert náluk az az 1 szem telefon volt, amit én délelőtt elvittem. Most vagy rendelnek egy újat, ami szintén legalább fél-egy hét, amire odaér, vagy visszafizetik (márpedig én határozottan ilyen telefont akarok, legalábbis ennyiért...) -
bucsupeti
senior tag
-
kecz
aktív tag
Köszi!
(#9324) 1Nsane : Köszi!
És bocsánat az esetleges értetlenségért, de nem akarom, hogy megkapom a telefont és akkor még órákig nem tudok vele semmit sem csinálni, mert várom, hogy a topicban miket válaszolnak. Az olyan illúzióromboló tud lenni, ha ott van előtted és nem tudsz vele mit csinálni. Ezért inkább még ma előre megkérdezgetem a dolgokat, megjegyzem, vagy ha nem, akkor visszaolvasok. Mert hiába olvasom a topicot kb január óta, de kívűlállóként csak nem olyan.
-
szasza_xp
senior tag
Asszem ma nagyon kötekedős napom van
-
Pocok256
veterán
Hát ez meg nekem jellemző barátnőm azért "utál" engem mert mindenbe szerencsém van múltkor ki is fakadt, hogy ilyen nem létezik mindig úgy történik minden ahogy én elterveztem
Mondom gyors meg kell venni a telefont mert itt az uj ROM azzal meg már használható lesz és akkor sokba fog kerülniErre meg
(csak lenne már itt a csomag merre járhat már
)
-
Pocok256
veterán
Én meg holnaptól klub tag leszek
Végig olvastam ezt a rengeteg hozzászólást ami itt van ebben a topicban, elég lehangoló a többség, de azért még reménykedem benne, hogy amire nekem kell, néha egy kis net (msn meg egyebek) meg navigálás meg picike videózás, pdf olvasgatás, zenehallgatás arra jó lesz.
Legalábbis remélem
A hozzászólásokból azt vettem ki ha valakinek nincsenek olyan észveszejtően nagy elvárásai és nem teszi tele a gépet minden bugyutasággal akkor egy használható jószág
Persze ha nem így van akkor skalpolhattok... holnap kiderül
-
illesmate94
csendes tag
Hát eco díjcsomagban vagyok.
Megnéztem a leírást de nem látom azt hogy hívószámkijelzés.
Ezek vannak:A díjcsomagba foglalt szolgáltatások
Hangposta Hívásátirányítás Hívásvárakoztatás, Hívástartás Konferenciabeszélgetés SMS-küldés Hívószámküldés, -tiltás, -engedélyezés WAP MenüÁsz Egyirányú adat- és faxszolgáltatás Nemzetközi kimenő hívás RoamingKöszi a választ,
-
modd3r
őstag
-
llaszlo
veterán
De ha a marketen van akkor már az egy szűrő. Mivel ha sok a gond vele akkor alacsony minősítést kap. Ezért jobb, mondjuk az Appstore, mert ott van még egy plusz szűrő. Ide meg boldog-boldogtalan készítheti az appokat. Aztán te szívsz vele ha sz@r.
Csak el kell olvasni a két utolsó hozzászólást:
After "rotating" the screen was still locked. Crashes phone. DO NOT BUY THIS APP.
It crash/locks your cell. USELESS!!!
-
törölt tag
Totyasrác kolléga írta (3976. hsz.):
"Még egy észrevétel: az MMS küldés/fogadás nem ment elsőre. A gondot egyetlen sor átírása oldotta meg: Settings/Wireless controls/ Mobile networks/Acces point names/ T-Mobile H MMS/APN type:
default helyett mms
Ezt kell beírni, és gyíííí"
Próbáld ki, nekem megoldotta az MMS-gondot. Igaz, azóta sem kaptam/küldtem MMS-t. -
Gergő_
őstag
-
re-d-evil
tag
Nekem ezt egyszer akkor csinálta, (nem olyan rég) amikor véletlenül egyszerre nyomtam a hangerő fel és bekapcs gombokat. (Olyan jól egymással szemben vannak mint tudjuk...) De lehet, hogy más kombinációra is beindul, mert mintha egyszer régen SMS írás közben is csinálta volna. Az ilyeneken már fönn sem akadok.
-
Totyasrác
tag
Hát akkor én Jedi vagyok
OFF:
(Mesterfokozat: MSc/MA - egyetemi végzettség. Minthogy tovább nem néztem, nem tudom, minek fordították a BSc/BA fokozatot, ami nagyjából a főiskolai diplomának felel meg. Lásd még: bolognai jellegű képzés. Idézet:
"A kétciklusú képzés lényege, hogy a hallgatók előbb - szakterülettől függően hat vagy hét félévig - alapképzésre járnak, melynek végén egy alap-, úgynevezett Bachelor (BSc, BA stb.) fokozatot szereznek. Ezzel azonnal munkába állhatnak, de rögtön vagy később tovább is tanulhatnak, a második ciklusban másfél-két év alatt mesterdiplomát, úgynevezett Master (MSc, MA stb.) fokozatot szerezhetnek. Ez a mesterfokozat megfelel a jelenlegi egyetemi diplomának.") -
JoHnni
senior tag
-
JoHnni
senior tag
-
sippet
senior tag
nekem ezt rendszeresen csinálja, egyféle módon tudom reprodukálni a hibát: a market enablert ha elindítom, akkor mondjuk 3-ból 1-szer elfagy és újraindul. nem igazi újraindulás ez egyébként, mert sokkal hamarabb feláll a rendszer, mintha rendes reboot lett volna. a tünet is stimmel, nekem is ilyenkor kb. kétszer olyan hangos lesz a hangerő minden fronton. egy sima restart megoldja.
-
NoMagix
addikt
Hamarosan telefon kellene vennem, jelenleg nem vagyok anyagilag jól megeresztve, és bekerült a látómezőmbe ez a telefon is!
De a hangminőség kérdése miatt erősen elbizonytalanodtam..., tényleg ennyire gáz?
Ha, nem szeretném szétbuherálni szoftosan a telefont, akkor a gyári rommal nem is használható?
És mi van azokkal akik csak simán megvették és nem olvassák ezt a fórumot?
Tépik a hajukat?
Két évet nem szeretnék "elhibázni" -
sippet
senior tag
hogy érted, hogy párt oldalt kezel? én hónapok óta használom, kb. 10 különböző mappában több mint 60 feedet szinkronizálok vele napi szinten, és semmi gond nincs vele. meg kell nézni a free verzió elégedettségi mutatóját, 5 csillagon áll, vagyis 4.5 fölött van az átlag osztályzat. nem sok ilyen alkalmazás van az egész marketen, ingyenes pedig aztán pláne.
nézem a beyondpodot, az a baj, hogy 7 napos trial verzió van csak a marketen, a license pedig 7 dollár, ami elég borsos, ennyit nem adnék érte, akármit tud. persze warezolva semmi se drága.
-
syl5
őstag
Nekem is az alap androidos téma tetszik a legjobban, na jó még a hero, de a többi tényleg csúnya; és a GDE is fos. A menüben lévő csoportosítás tetszene nekem a GDE-ben, de nem így, így elég rosszul néz ki az egész.
Én jelenleg a Panda home-ot használom, mert ki lehet tenni a képernyő szélére alkalmazásokat, amiket bármelyik asztalnál előhúzhatok. De lehet, hogy nekem se fogja megérni ez a funkció majd ha váltok MCR-re, most ugye amiatt jó, hogy nem a szörnyű T-s style-t kell bámulnom.
Sztem a beautiful szép és jó is. Ha az nem lenne kint, akkor olyan hiányérzetem lenne. Én úgy vagyok vele a home screen legyen home, a menübe meg legyenek az ikonok. Egyébként van egy kissebb verzió is benne, az nem foglal sok helyet.
Nekem ezen kívül még bt, wifi, gps, fényerő, battery widget van kint. Ezeket gyakran használom, és nem szeretem a notification bar tele van ikonnal, és így csak egy klikk és ki-be tudom kapcsolni őket. Battery meg azért kell, mert jobb %-osan is látni, egyébként sem használnám. (van olyan is ami felül a not bar-ra ,csak akkor meg 2 lesz ott, ez furcsa, és csúnya)
Airplane módba is igazad van, de a némítás nem a legjobb úgy, ahogy írod, mert akkor a média hangokat nem némítja. Órán játékot indítva rögtön el kezdd üvölteni... Én ezekre a profiles-t használom.
Én így használom egyelőre ezeket a funkciókat.Más:
Ki mit használ ezekre a célokra? apk install, app uninstall? -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Legrosszabb esetben vissza kell tenni a régi ROM-ot és elvesznek a beállítások. Ennyi. De én most kezdtem beállítani a telefonom és már egész jól megy minden. A legutóbbi hülyeségem után most nem akarok megint ezzel foglalkozni.
Ha jön a 2.1-es ROM akkor úgyis újra rakok mindent még az appokat is, meg az ext partíciót újra formázom. Most is formáztam, de aztán vissza tettem a backupot, mert nem volt kedvem egyesével telepíteni. Pedig valami nincs 100%ig rendben az ext-el. -
mr.geeZ
aktív tag
Hopp, erről el is feledkeztem. Dejó, hogy nem tettem fel az Amon-Ra-t, mondván - nehogy lebukjak a tmobile előtt, csak boot-oltam, nem flasheltem fel annak idején.:S Most pedig az istennek se akar kapcsolódni a géphez a telefon fastbootban, a < waiting for device > - nál megáll :S
-
llaszlo
veterán
Keress rá a "root"-ra itt. Elég sok találat lesz, vagy a gyári appra nem is tudom. De én korábban töröltem sok fölös appot. Most épp "újraépítem" a telefonom egy elbénázott wipe miatt.
Majd ha eljutok oda akkor törlöm én is.
Amúgy csak az app mappából kell törlöni a fölös appot terminalban vagy ssh-val. -
-
llaszlo
veterán
-
Akron99
aktív tag
Én a Quick Settingset ajánlanám. Igaz ugyan, hogy nem widget (éppen ezért nem is fogyaszt plusszban semmit), viszont egy érintéssel megnézheted a töltöttség ártákát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest