- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
-
szente
addikt
válasz
m0rd0k #16210 üzenetére
hát én az enyémet meg egyszerűen eladtam.most gyűjtök egy kis pénz magot,meg várom hogy ki jöjjön valami olyan telefon ami megfelelő nekem(qwerty,1ghz proci,512ram/rom,normális grafikus gyorsító),aztán veszek valami jobbat.a milestone 2 meg is felelne tökéletesen,csak nagyon gyenge rá az user support.más meg nem nagyon van...
-
impalaman
aktív tag
válasz
m0rd0k #11097 üzenetére
Működik az app2sd, csak az FLB-ben sima app2sd van, nem pedig app2sd+, a kettő abban különbözik, hogy az app2sd az apk-kat az SD-re helyezi, viszont a Dalvik cache-t a telefonra, az app2sd+ pedig mindent az SD-re tesz. A következő azaz a DMC-ROM 2.1r2-ben már app2sd+ lesz. Ameddig nincs r2 addig a llaszlo blogján található movetosd leírás alapján az SD-re tudod tenni a dalvikot is.
A betűtípusokat kicseréltem a NokiaSans betűtípusra, a Live Wallpaper-t pedig kiszedtem a romból, mivel úgyis akadoznak, de a későbbiekben, ha többen is kérik, visszahelyezhetem bele.
-
llaszlo
veterán
Maradjunk annyiban, hogy szerinted a legjobb ROM. Vagy a legjobb Vanilla ROM.
Mert semmi huzamosabb teszt vagy egyéb nem bizonyítja, hogy jobb lenne, mint a Paul féle T-style ROM.
-
Sh4rKy
senior tag
nekem fent van az sp1 is, nem javult a bug a general inforol, de van egy spare parts nevű progi ami kiváltja és ez alapból bent van az sp1es verzióban... ezt leszámítva nincs váratlan reboot, nincsenek forco close-ok... egyetlen egyszer volt egy forceclose-om tegnap óta, de azt úgy hoztam elő hogy agyba főbe megnyitottam mindent amit bírtam meg buzeráltam... hétköznapi használatban semmi ilyen nincs...
az egyetlen amit még megemlítek, hogy nem megy az ndrive... egyenlőre... de majd utánaolvasok, lehet csak egy frissítés kell neki...
bármi kérdés van, ha hazajöttem elolvasom és szívesen válaszolok rá ahogy tudokmeg ha van rá igény akkor csinálhatok egy videót is
-
advocat
csendes tag
-
Mattheo
tag
nem igaz sajnos, a beállításon kívül ott a "counter" bug, ez lehet esetleg zavaró, mert a marketes progik hiába mennek a karira, levonja a tárhelyet a rendszer.
egyébként alap matek, h a 44 mega kb 60-80 "átlag" appot jelent.
a 3d-s játékok, meg a nagyobb fizetős dolgok meg amúgy is elérhetetlenek..
éjjel rápattintok mindent amit használni szoktam (kb 10 marketes progi) kíváncsi leszek.
de mondom, az amit nem a marketről szedsz le, az kikerüli ezt a bugot. -
Mattheo
tag
természetesen előtte.
a sorrend:1-alap 2.1 feltesz
2-format sd, 0/512/maradék (ez a formázás nem feltétlen szükséges ha van ext partíciód, nem kell, én szoktam 1 restore ext-et nyomni egyből, de ez csak paranoia)
3-wipe első 2 menüpont (ha van ext és nem formáztál első 3)
ha formáztad:
-usb rádug, zip felmásol (nem kell átnevezni se, legalább tudod melyik melyik, ha több verzió is van a kártyán)
-usb leválaszt
4-flash zip from sd
5-restart -
llaszlo
veterán
Ha tudod, hogy mit csinálsz akkor nem lehet gond. Csak meg kell tanulni pár parancsot meg a paramétereket. Csak azt nem tudom, hogy pontosan hol találhatóak a ROM appjai. Most próbáltam, de "eltévedtem". És már fáradt vagyok hozzá.
Kb annyi, mint régen DOS-ban törölni egy fájlt. -
bounty123
őstag
Ha nincs előfizetve _semmilyen_ netes szolgáltatásra, akkor sehogy se számlázhatnak neki adatforgalomért. Én pl. online kikapcsoltam mindent, a net startot is, amibe asszem alapból betesznek, ez a 13Ft/10KB. De ez deaktiválható, és akkor próbáljanak meg számlázni érte...
Ja igen ez T, Pannonnál nem tudom hogy működik, milyen csomagok vannak. -
akos727
senior tag
Hello!
Ezentúl normálisan írok akkor.
Sms-nél nem indul el a lejáttszó, csak ha valamilyen program(pl. játék) hangot ad ki, akkor indul el az esetek 70%-ában.
Halkítom a telefonálás közben, már minimumon van, de még mindíg nagyon hangos, na de ez legyen a legnagyobb bajom
Köszi mindenkinek az idáigi válaszokat, Syl5 bocs mindenért, túl lazán vettem a dolgokat idáig, mostmár majd moderálom magam
Jó8 mindenkinek! -
Gloob
addikt
Szia
Van egy nagyon jó Flash Memory Toolkit programom. Azzal meg lehet nézni azt a kártyát. Tud alacsony szintű tesztet is csinálni. Egy baj van vele, hogy a linkjét ide nem tehetem ki. Azt hogy miért azon nem kell sokat gondolkodni. Ha érdekel akkor felteszem valahová és elküldöm privátban a letöltő linket. A másik kártya az már bajosabb. Ha a win nem ismeri fel akkor a program sem fogja, de meg lehet esetleg azt is próbálni. Ahhoz esetleg valami patrició kezelő program lenne jó, persze csak akkor ha a win legalább fizikailag látja. Esetleg nézdd meg a Windows partició kezelője legalább lát valamit abból a kártyából? Legalább annyit hogy van ott valami. -
llaszlo
veterán
Nem vagyok benne, csak végeztem egy felmérést, meg megkérdeztem olyan embereket akik értenek hozzá. Mivel rengeteg kártyát hamisítanak én inkább csak dobozost vennék egy megbízható helyről. Persze lehet noname-t is jót venni ha szerencséd van, de ha nincs akkor hamis márkással is úgy járhatsz, mint én. Ablakon kidobott pénz, mert nincs rá garancia.
Végül egy Kingston C4-est vettem ÁFA és számla nélkül 4.430-ért.De van rá gari. Ha rossz lett volna akkor kicseréltethettem volna.
Van egy mondás:
Tovább tart a silány minőség miatti bosszankodás, mint az olcsóság felett érzett öröm. -
bounty123
őstag
Nekem nem ez a tapasztalatom. Ha elfelejtek recovery-t nyomni rebootnál és emiatt az ext2 read onlyként mountolódik be, ergo apps2sd nem fog jól működni, akkor "install failed" üzenet jön installnál. Amúgy az apps2sd "csak úgy" sose romlik el, azaz nálam nem, hónapok alatt se. Kizárólag ha rebootkor elfelejtem helyreállítani az ext partíciót. Viszont rebootolni meg gyakorlatilag nem kell, 2-3 hetente szoktam talán egyszer.
Ha a starting download-nál áll az install, akkor nekem eddig minden esetben a google talk elindítása oldotta meg a problémát.
-
llaszlo
veterán
Egyâltalán nem kell újraindítani a telefont . Lehet érteni kellene jobban a rendszerhez? Ez miatt még soha nem indítottam újra a telefont. Max a fájlrendszer sérülhet, de az is leginkább akkor ha gagyi sd-t használsz. Bounty eltünt mostanában Ö írta ha jól emlékszem a cache ürítést. Nekem müködik, de biztos megint én beszélek hülyeséget.
-
Skynet258
veterán
Ehhez kapcsolódva ajánlom itt is mai bejegyzésemet Home felületek témában, hátha hasznos lesz nektek
-
Watt25
veterán
Tegnap felhívtam ezt a számot és kiderült, hogy az ügyintéző nem iratta velem alá a számhordozási nyilatkozatot. (Semmilyen papírt nem adott.) Tegnap ezt végre sikeresen elintéztem, de azért ez már tényleg röhej, hogy már mióta húzódik ez a szar.
Én nem szeretem, amikor valakik egy eset után egy szolgáltatóval kapcsolatban következtetéseket vonnak le, mert ugye az csak egy eset. De amikor otthonra az ADSL-emet köttettem be a T-Home-nál, akkor is több, mint egy hónapig tartott. Soha semmilyen más szolgáltatónál nem kellett egy hétnél többet várnom. Szóval, ha valamit elmondhatunk a T-ről az az, hogy kib*szott lassúak. Megint megutáltam őket. -
Watt25
veterán
Tudom, pontosan ezek csináltam én már végig. Elvileg el van intézve minden, csak még nem hívtak vissza. Azért még reménykedem a mai napban.
Ha nem hívnak, az tényleg gáz lesz, mert péntekre van ígérve a hordozási ablak, de ha csak jövő héten jön meg a telefon, akkor gondolom a számhordozós részt újra kell intézni. De legalább a telefon meglesz. A gáz, hogy a Vodás kártyámon már nincs 200Ft sem, feltölteni meg már nem akarom.
-
crue
őstag
Hopsz, igaz, akkor elnézést kérek a gls-től, de a dhl futár felelőssége nem hiszem, hogy kérdéses. Nem valószínű, hogy kést szorítottak a nyakához fényes nappal (az úgyis benne lett volna a híradóban), inkább figyelmetlenség lehetett az ok. Nem is igazán ez a bajom, tudok várni még pár napot, hanem az, hogy mélyen hallgattak róla, nem voltak képesek szólni, hogy bocs, nem tudjuk tartani a határidőt "technikai okok" miatt.
-
bounty123
őstag
Hello, a legújabb elérhető, ha jól tudom az 1.7-es. Az 1.8 béta állapotú és egyelőre csak a támogatók számára elérhető.
A vanillának nevezett modaco rom típus egy huawei U8320-as rom átalakítása, ami nagyon közel áll egy tiszta android rendszerhez, nem sok módosítást tartalmaz szerencsére. A másik az eredeti T-mobiloson alapszik (+rootolás, spéci kernel, compcache, apps2sd stb. ahogy a vanillánál is). Egy ideje azonos a verziószámuk, korábban külön mentek, ami elég sok félreértést okozott. Ahogy az is, amikor 1.6 volt a verziója és mindenki rákérdezett, hogy az akkor újabb android?
-
sippet
senior tag
az elmult 50 hozzaszolas kb a navigacios programokrol szolt, ennek tukreben kisse erdekes a belepod.
van ra kb. 6-7 fele navi program, gps vevo 10 masodperc alatt talal jelet, halal pontos, es tartja is rendesen. azt nem tudom ertelmezni, hogy "jo-e a wifi". van benne, flottul mukodik, szoval jo.
a hangminoseggel, mikrofonnal nekem nincsenek problemaim. lehet, hogy nem szol olyan szepen, mint egy nagyon faszan osszerakott akarmi, de a hasznalhatatlantol messze van. (ezzel lehet, hogy paran nem ertenek itt egyet, de szerintem ha gond van, az sokszor hardveres hibabol fakad.) custom romok vannak, meghozza nagyon jol megcsinaltak, raadasul 1-2 heten belul szinte biztos, hogy jon a 2.1-es frissites is. en 16 gb-os kartyaval hasznalom, a hatar valszeg a 32 lehet.
-
syl5
őstag
Szerintem vedd meg! 19 900 ft-ért bűn a T-nél hagyni ezt a telefont!(kb 2-3 hónapja kutatom a legjobb ár/érték arányú smartphone-t, úgy mondom ezt)
Én egyetlen hiányosságot találtam benne: ez a led hiánya, de ezt a kedvező ár orvosolja!
Én is most rendeltem meg, nemsokára Pulse tulaj leszek én is! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest