Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsiii1992
tag
válasz
bucsupeti #17242 üzenetére
enyém sajnos nem javult meg a romcserétől. Remélem jól jövök ki ebből a garis dologból. Nem kell helyette Defy-t adniuk
bár nem bánnám azt se, de legalább csinálják meg a Pulse-ot, vagy cseréljék vmi hasonló tudású telóra.
Joeker67: " Látom azért vannak elkötelezett Pulse használók."
Első androidos telónak tényleg nem rossz. Cyanogenmod plus-al egész jól ment, robodeffense, racing thunder, wave blazer, turbo fly 3d...egész jó játékok elmentek rajta. -
bounty123
őstag
válasz
bucsupeti #14487 üzenetére
Ezt az 1.7-et lehet felteszem, nekem még mindig az 1.0 ketyeg a telefonomon. Csak hibát dob a hivatalos link a fórumon. Igazából elégedett vagyok a mostani 1.0-val is (nem várhatja az ember ugyanazt egy pulse-tól mint egy csúcsmodelltől), szóval lehet, hogy már csak 2.2-re frissítek, ha egyáltalán lesz belőle használható változat.
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #14438 üzenetére
Pénzvisszafizetés van. Ha nagyon érdekel akkor nézd meg a fogyasztóvédelmi törvényt. Vagy cserélni kell nekik a telefont egy másikra.
munner: Bemész újra. És mondod, hogy pénzvisszatérítést kérsz. Kötelesek a hiba mértékétől függően úgymond leszállítani az árát és pénzt visszaadni neked. Ha nem adnak akkor panaszkönyv és beírod, hogy nem tudták javítani a telefont és nem is akartak pénzt visszatéríteni. Ezután 30 napon belül kötelesek válaszolni. Ha elutasító választ kapsz akkor fel kell őket jelenteni. Sajnos nincs más út.
-
Akron99
aktív tag
-
rum-cajsz
őstag
válasz
bucsupeti #14235 üzenetére
Véletlenül töröltem az ext partíciómat, úgyhogy most feltettem az 1.6b romot, amiben a swappiness értékét változtatták (az alap 60 helyett 15 van).
Úgy néz ki, hogy az autolikker nélkül is tök jól működik a telefon, legalábbis eddig nem tapasztaltam rajta lassulást, és ugyanolyan gyorsan reagál mindenre, mint amikor az flb-mod 1.5+swap volt fenn.Egyébként aki 2.2-es rommal próbálkozik jó, ha tudja, hogy ez még a fejlesztők szerint is elég messze van a stabil romtól. Elég sok hibát jeleznek a fejlesztői fórumban (GPS elszállások, bluetooth hibák, wifi problémák, APN beállítások problémája, galéria problémák, stb...), tehát jelenleg még ne várjatok arra, hogy ez a jelenlegi verziót stabilan fogjátok használni.
-
RAiN91
őstag
válasz
bucsupeti #13668 üzenetére
Mindenképpem a HPM-70 agybadugós fülest szeretném használni.
Most valószínű tudok szerezni egy olyan átalakítót, ami a mikrofon jelét is átalakítja 3,5mm jack-re. Erre rá még egy jack hosszabbító, aztán rá a HPM-70
3 részes lesz a headset
De amit a Pulse-hoz adtak headset-et, az szörnyű az agybadugós füles után. -
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #13585 üzenetére
Ha elindítok egy appot és kilép a home, mert kevés a memória, akkor egy évezred mire újra betölti. Na az elég lassú. A HOME is sokszor akad. Az alap launcher az gyors, de túl fapados. Meg az appok indulása, futása is kívánnivalót hagy maga után főleg sebesség terén. Szóval nekem ezekkel van bajom. 1.5-höz képest gyorsabb ez tény, de inkább hagyjuk.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bucsupeti #13197 üzenetére
bocsi de gáz van szerintem ezzel a phone.apk-val! impalamannak már írtam hogy a vanillás romjával nem hallanak engem. Nos miután visszatettem az FLB 1.31-et minden rendben működött. Most viszont miután felflesheltem a ringtonefixet elromlott az FLB 1.31-is, azaz nem hallanak ha hívok, vagy hívnak....
Most megy vissza a az eredeti FLB 1.31
-
komloskaroly
tag
válasz
bucsupeti #12512 üzenetére
Szia
Nálam is bejött ez az FLB 1.1 tényleg gyorsabb láthatóan
mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki igaz nálam is még csak egy napos
de idáig ez a legjobb változat az FLB 1.0 szerintem visszalépés volt a többihez képest sebességben legalábbis mindenképp ugyhogy az 1.1 a nyerő most.
EZT OLVASTÁTOK MÁR?
REDBULL MOBIL TESZTüdv mindenkinek
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #12507 üzenetére
Kb minden újonnan telepített ROM így viselkedik egy nap után. 3-5 nap után maj' meglásssuk mi lészen. Meg persze, hogy ha készre van telepítve és beállítva minden app. Mivel az, alap ROM-okkal nem lehet mindent megcsinálni amire az ember használja. Szóval az nem igazán mérvadó.
Már van LCR v2.0 beta1, de még fel sem tettem. Az 1.8.1-essel minden jó. Azt meg nem akarom elszrontani.
-
RatSon
aktív tag
válasz
bucsupeti #12483 üzenetére
hát ez elég szofisztikus téma
akkor lesz jó ha gyors lesz a telefonod. az hogy mennyi a szabad memória az semmit sem jelent, linuxon így androidon nincs is nagyon olyan hogy szabad mem. általában abban a memóriarészben amibe épp nincsenek alkalmazások töltve oda a rendszer prefetchelt cachet tesz ami szintén sebességnövekedéshez vezet, de ugye alkalmazásokat nyírbálva csak fölöslegesen teteted esetleg ugyanazt az alkalmazást egyik részből a másikba. ez ugye egyértelműen értelmetlen.
csak egy példaként az N1-em /proc/meminfo -ja:
MemTotal: 402704 kB
MemFree: 32160 kB
Buffers: 2228 kB
Cached: 166136 kB
SwapCached: 0 kB
Active: 211692 kB
Inactive: 125172 kB
Active(anon): 84512 kB
Inactive(anon): 86136 kB
Active(file): 127180 kB
Inactive(file): 39036 kB
Unevictable: 284 kB
Mlocked: 0 kB
HighTotal: 280576 kB
HighFree: 10936 kB
LowTotal: 122128 kB
LowFree: 21224 kB
SwapTotal: 0 kB
SwapFree: 0 kB
Dirty: 0 kB
Writeback: 0 kB
AnonPages: 168804 kB
Mapped: 40176 kB
Shmem: 1864 kB
Slab: 13396 kB
SReclaimable: 4924 kB
SUnreclaim: 8472 kB
KernelStack: 4240 kB
PageTables: 12856 kB
NFS_Unstable: 0 kB
Bounce: 0 kB
WritebackTmp: 0 kB
CommitLimit: 201352 kB
Committed_AS: 4988528 kB
VmallocTotal: 778240 kB
VmallocUsed: 137460 kB
VmallocChunk: 602116 kBna ebből ami látszik az az hogy 32mb üres memóriám van (a rendszer 183 megát ír mivel a cachet is hozzászámolja) stbstb.
nade a kérdésedre válaszolva, nekem Herom volt amikor a minfreevel elkezdtem játszani és azt tapasztaltam hogy alapbeállításon a rendszer 2-3 nap után belassult és nem lett gyorsabb csak egy restart után, míg magasabb minfree értékeknél a kapásból boot utáni sebesség a későbbiekben se lassult be. Heron Aggressive presetet használtam, az N1en Ultimate-et. mivel a szabad mem általában mindig ezalatt az érték alatt van ezért akár a heron (és így ti a Pulseon) is nyugodtan használhattok magasabb értékeket, különösebben nem fogja megzavarni a rendszert. a javaslatom az hogy kezdjetek egy magas értékkel, tapasztalgassátok egy pár napig, majd lépjetek egyel kisebb presetre, a cél az lenne hogy találjátok meg a legalacsonyabb presetet ahol még ugyanolyan gyors a rendszer mint a legerősebb beállítással volt. előre szólok hogy mindenkinek máshol lesz, szóval sok haszna nincs egymástól kérdezni hogy melyik a tuti beállítás
jó bő lére eresztettem most ezt a bejegyzést, élvezem hogy végre az anyanyelvemen írok a progiról és nem kell az angollal küszködni
) bocsi
-
RatSon
aktív tag
válasz
bucsupeti #12447 üzenetére
Sziasztok, véletlenül tévedtem ebbe a fórumba, én írtam az AutoKiller nevű progit, ennek megfelelően elég releváns információkkal rendelkezem android memória managelés terén.
ha érdekel titeket ez a téma szívesen válaszolok a kérdéseitekre, elöljáróban pár dolog ami felmerült bennem így az utolsó 40-50 post elolvasása után:-GC-t mint fogalmat keveritek a minfreevel ha jól értettem. a GC az a java belső "szemét gyűjtője" ami egy adott alkalmazás üres objektumait takarítja ki időnként, mindezt lokálisan a virt gép életén belül, a minfree pedig linux kernel szintű takarító mechanizmus ami kritikusan alacsony memóriaszont alatt a nem használt, cache-elt alkalmazásokkal kezdve szépen addig gyilkol processeket (elmentve állapotukat!!) amíg a kívánt mem szintet el nem éri (vagy a kinyírható process el nem fogy).
-sima manual task killernek egy esetben van értelme: ha van olyan rosszul megírt alkalmazás telepítve a telefonunkra amit jól működőre lecserélni nem tudunk/akarunk, és használat után ki akarjuk lőni hogy ne merítse az aksinkat.
-az AutoKiller egy minfree manager ami a linux minfree értékének beállítását hivatott elősegíteni egy gui és pár preset segítségével
angolul tudóknak javasolnám a progi honlapját, különösen a techical details és a f.a.q. részeket.
ennek megfelelően az FLB 1.1 "New: Moderate memory management settings added to kernel init.rc. No need for AutoKiller" kijelentése nem sok értelemmel bír, mivel a custom romok nagy részében van valami gyárilag tweakelt minfree érték, de az autokiller ennek finomításáról szól, mivel tapasztalatom szerint mindenkinek más jön be (több mint 100e install alapján). mellesleg az AutoKiller a default presetjébe elmenti a rendszer szinten definiált értéket, így ez bármikor visszaállítható.
ha van kérdésetek akkor a következő pár órában még rá fogok nézni a fórumra, vagy küldjetek pü.t
-
Watt25
veterán
válasz
bucsupeti #12469 üzenetére
Nekem is az a véleményem, hogy nem biztos, hogy jó dolog Task Killereket használni (legalább is azokat, amelyek maguktól kilövik a taskokat) és sztem én is mondtam már ezt. (Való igaz, nem volt sokszor téma.)
Egyébként még én azt is tapasztaltam, hogy valahogy egyáltalán nem annyira egzakt az a szabad memória érték, amit ezek a programok kiírnak.
Pl. én azt a task manager-t használom, amelyik képes CPU terheltség mutatására is task-onként (csak emiatt használom) és az kb. mindig 20MB szabad helyet ír ki, akkor is, ha az egész képernyőt betölti a taskok listája, meg akkor is, ha csak 8 task fut... (És persze mindegyik task-hoz azt írja ki, hogy 15-18MB helyet foglalnak... Aha... Persze...)
Szóval azt kéne megérteni, hogy az Android rendszer nem olyan, mint egy Win32, vagy szinte bármelyik desktop rendszer. -
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #12403 üzenetére
Csak az az érdekes, hogy impalaman és én is csak annyit csináltunk, hogy kiszedtünk pár appot vagy lecseréltük, meg megváltoztattuk pl a boot animációt. Ezeknek nem lehet ilyen hatása. Szóval ott a hiba tuti nálad van.
Főleg, hogyha megnézzük az alábbi a képet és figyelembe vesszük, hogy mások nem tapasztaltak ilyet. -
janez
aktív tag
válasz
bucsupeti #12117 üzenetére
Így nincsenek o(ptimalizált)dex fájlok a romban az appok mellett, hanem a telepítés után hozza létre a rendszer a dex fájlokat. Több appot lehet így tenni elvileg a systembe.
Impalaman: Hogyan csináltad? Egyszerűen csak el kell távolítani az odexeket az autosign előtt?
-
Watt25
veterán
válasz
bucsupeti #11871 üzenetére
Ok, úgy értettem, hogy általánosságban az Pulse-hoz készült ROM-ban van valami bug, ami valahol mélyen van, ezért minden 2.1-es ROM-nál előjöhet ez a hiba. (Nekem még mindig a gyári 2.1-es ROM van fent, csak root-oltam.)
De ami a lényeg, hogy tuti nem az SMS kezelő programok okozzák a problémát. -
Watt25
veterán
válasz
bucsupeti #11869 üzenetére
Én biztos vagyok benne, hogy valami gond van az "eszközzel", csak jelenleg senki nem találta meg az összefüggést, hogy mikor jön elő az SMS probléma. Egyszer nekem is volt vele gondom, de anélkül, hogy bármi komolyabb módosítást csináltam volna, megoldódott. Tehát valami undorító kis bug van valahol a rendszer mélyén, tuti nem függ attól, hogy milyen SMS programot használunk. (Hiszen az SMS-ek egy közös területre kerülnek, az SMS programok csak a megjelenítésükkel foglalkoznak.)
És biztos vagyok benne, hogy egyszer mindenkinek elő fog jönni, csak idő kérdése. -
Gloob
addikt
válasz
bucsupeti #11773 üzenetére
Azt én is tudom hogy működik particionálás nélkül is a László ROM-ja. De mivel azt írta hogy neki kell a hely, ezért mertem javasolni az ext partició létrehozását. Egyébként meg mi baja lesz tőle, ha megcsinálja? A László ROM-ja tudtommal úgy van megcsinálva hogy csak az app-okat rakja SD-re, a Dalvik chase-t már nem, csak egy paranccsal lehet külön azt is kihelyezni.Ha meg garanciális problémák lennének majdan, akkor mindenképpen vissza kell tenni az eredet T-s ROM-ot hiszen a custom ROM-okkal így is úgy is, ha van ext- ha nincs ext particio ugrik a garancia. Az SD kártyát meg különben sem kell beadni a javítás idejére, mert nem a készülék tartozéka. Külön veszed meg hozzá.
-
resch13
tag
válasz
bucsupeti #11700 üzenetére
Na most égek... Minek szólok bele abba, amihez nem értek!? Tényleg meg voltam róla győződve, hogy azt nézem.Ezúton elnézést kérek mindenkitől a megtévesztésért!
Mivel már nem tudom, hogy melyik-melyik:
Avaliable Memory: 29M
Internal Memory: 37MBllaszlo: Köszi!
Ezt a "ro.HOME_APP_AJD=1"-t hol találom, milyen parancsot kell a terminálba beírni? -
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11700 üzenetére
Pont, hogy te tévedsz. Az összes RAM az a 80 mega és abból marad ami az appok futtatásához kell. Nálam is szokott 35 mega felett lenni.
ATM: Honnét a tökömből kéne tudnom, hogy mi az a PSK vagy mi a szar? Soha nem is érdekelt és nem is foglalkoztam ezzel. Azért kell a dd-wrt mert jobban konfigolható és stabilabb, mint az alap. De ma már ezekre sincs szükségem. Szóval inkább maradtál volna kussban.
Nem sértésnek szántam.
-
Klemens
őstag
válasz
bucsupeti #11627 üzenetére
Az a nagy visszatartó erő van, hogy úgy sokkal gyorsabban merül a vas...
Volt, hogy éjszaka 41%-os akkuval tettem le, reggel meg ár nem tudtam bekapcsolni sem, annyira OFF-olta magát. Most meg 20%-osan leteszem és kb. 22%-osan oldom fel a billzárat rajta.
1.7-nél sokat szívtam azzal, hogy gyorsan merült. Volt, hogy mentem bnőmhöz, de a töltő itt maradt, a főnököm meg nem tudott elérni...
Tudom, ne hagyjam itthon a töltőt... -
ATM_automata
őstag
válasz
bucsupeti #11672 üzenetére
az oké, hogy egy hírolvasó prog töltögeti a híreket....de a google maps az miért és minek indul el magától? Már többször láttam a taskban, hogy fut, pedig nem sokat használtam még, max ha 2x megnéztem, hogy milyen
Meg van még pár ilyen...a paul féle romban pl. állandóan a settings volt a taskban, dehogy minek??
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11672 üzenetére
Van több app is amivel meg lehet nézni, hogy milyen appok futnak. Ezt a task killerek tudják, legalábbis a legtöbb. Ott meg lehet nézni, hogy mi fut.
Meg vannak még egyéb appok. Pl az Astroba is van egy ilyen funkció. Ott látni lehet mindent, hogy mennyi memót eszik meg ilyenek. Vagy a top parancs a terminalban. -
resch13
tag
válasz
bucsupeti #11659 üzenetére
2.1
Most már lassan egy hete a llaszlo féle v1.8 van rajta...
Sok az a pár másodperc? Az elözö telom (l700) egy egyszerü telefon volt, mégis lassult néha.
Ráadásul azt is nézem, hogy azért nem ez a legerösebb androidos telo. Mikor megvettem, tudtam, hogy kompromisszumokat kell kötnöm. Annyira meg azért semmi sem lehet sürgös, hogy 5 másodpercet ne várhatna! Pedig munkaeszköz számomra a telefon. -
ATM_automata
őstag
válasz
bucsupeti #11647 üzenetére
Én se használtam a Task Killert, mert mondtátok, hogy nem kell...nálam spec voltak lassulások...föltettem a Task Killer Free-t, hogy megnézzem, mik is futnak...hát még egy máig harcoló német alakulat is volt a taskban....de komolyan. Google Maps...el se indítottam. BT file sharing vagy mi....szintén nem kell....Gesture Search....meg még sorolhatnám...szóval ezeket szépen kilőttem a retekbe és lett 32M helyem...és minden tuti lett.
-
impalaman
aktív tag
válasz
bucsupeti #11332 üzenetére
Ezért vettem ki a JIT-et, mert engem is bosszantottak az FC-k, igaz nem volt sok, kb. minden indításkor egy. Viszont másnál ahogy láttam volt több is. Mostantól egyik release-ben sem lesz JIT, mivel így több a memória, és sokkal stabilabb a rom. (még mindig nem volt egyetlen FC se, pedig folyamatosan megy a tesztelés jelenleg is, értem ezalatt, hogy netezek rajta stb.)
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11318 üzenetére
Mit csináltál előtte?
Keress rá itt a root jog-ra vagy a nandroid-ra. Valahol leírtam már. Vagy a rootolásra esetleg. Ugyanúgy kell csinálni, mint a gyári ROM rootolását. Flashelni kell egy zip-et.imapalaman: Hová kell berakni a háttérképeket? Mert a Wallpaper gallery-ben csak 1 háttérkép van most. De nyilván be lehet tenni többet is. Persze a Gallery-ből tudnék betenni, de nekem a ROM-ban kellene.
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11308 üzenetére
Neked nem csinált olyat az 1.5, hogy csak úgy újraindult?
Amúgy egyszerűen ki tudod kapcsolni a JIT-et. /system/build.prop utolsó sort kell törölni.Ezt: dalvik.vm.execution-mode=int:jit
rebootHa jól tudom ennyi a JIT kikapcsolása.
Most össze dobtam egy 1.6-ost, most flashelem. Ez a második FLB alapú ROM-om. -
rhen
senior tag
válasz
bucsupeti #11286 üzenetére
Nekem reszponzívadd ez a rom, mint a gyári. Bár valószínüleg a + 6-8 MB szabad memóriának köszönhetően.
Én nem tervezek nagy grafikus igényű játékokkal játszani. Nekem csak az kell, h ha a háttérben fut egy zenelejátszó, az ne akassza meg a rendszert. Ha a böngészés közben fogadok egy hívást, vagy átváltok zenelejátszóra, hogy számot váltsak, ne töltse be előről az oldalt amit néztem, hanem egyszerűen váltson vissza rá stb.
Egyszerűen a multitaskinggal van bajom ezen a telefonon. Azzal, hogy csak papíron képes rá a rendszer, mert a kis memória miatt mindig kilövi ami a háttérben van.
Ha ezen segít, a JIT eltávolítása akkor szívesen kipróbálnék egy ilyen rom-ot. -
impalaman
aktív tag
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11258 üzenetére
Az első indítás foglalmam sincs, hogy miért volt olyan hosszú. Nálam gyors volt.
De nem te írtad, hogy nem használsz ext-et?
Most 32 mega a szabad memória. Tök mindegy, hogy milyen programmal nézed, mert mindnek ugyanazt kell kiírnia. És nálam egyezik is. A LauncherPro-nál amúgyis be lehet állítani, hogy mennyi memóriát zabáljon, nálam az alapon van.Most tesztelem még a ROM-omat így wipe után. Aztán majd annak függvényében hogy hogyan működik lehet, hogy csinálok mégegyet.
Ez az első FLB/DMC (most jól írtam) alapú ROM-om.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
bucsupeti #11240 üzenetére
feltelepült llaszlo 1.5-ös ROM-ja. Nagyon jó ez a framework.
Nem csináltam EXT partíciót és így is feltelepült. Azaz nem volt bootloop. Szépen megy A2SD nélkül is. A szabad hely így amit telepítésre használhatok 55MB!!! Ez nagyon jó így nekem! Viszont a szabad memória a programok futtatására az 22-26 M között mozog. Ez nekem a hivatalos ROM-nál 30 fölött volt a taskmanageremmel folyamatosan.
A Market lassú. Ezt írtátok korábban hogy a custom romoknál először lassú a market, úgyhogy egyelőre ezt nem rovom fel negatívumnak, várok vele.Összefoglalva egyelőre szépen fut, nincsen különösebb fennakadás. Telepítettem a marketről a szükséges appokat. Remélem reggel megszólal az ébresztőóra
Gratulálok a ROM-hoz llaszlo!
-
ATM_automata
őstag
válasz
bucsupeti #11232 üzenetére
Ezeknek a romoknak a lényege az A2SD/+. Mivel a teló memóriája kicsi, az appok megszik az erőforrásokat...ergo pont az a lényeg, hogy az SD-re kikerüljenek az appok, és lehetőleg a telón ne legyenek olyan appok, amiket nem használsz semmire...a "vita" itt az, hogy kinek milyen app kell/nem kell....illetve, hogy ezek a romok egyedi kinézetűek és összeállításúak, ergo találnod kell egy olyat, ami neked a leginkább megfelelő.
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11232 üzenetére
Ez jó kérdés. Szerintem ha nincs ext akkor sincs gond. Mivel ellenőrzi, hogy van-e ext ha nem tud hová másolni akkor nyilván nem másolja. Max nem indul el a ROM, de akkor is feltehetsz egy másikat, vagy csinálj előtte backupot az a legtutibb.
Én már 1.5 óra a2sd-t használok és nem is nagyon terveztem mást.impalaman: Leírnád részletesen, hogy mi a hibajelenség? Köszi.
-
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #10717 üzenetére
Köszi így már értem.
A sok hibaüzenet nem tudom, hogy mitől van. Én wipe nélkül raktam fel és egy hibaüzenetre emlékszem Az android process nem válaszol.
Signing, szignózás.
Korábban én is próbálkoztam azzal, hogy a letöltött zip ROM-ot kicsomagoltam és kiszedtem azokat az appokat amik nem kellenek. Majd zippeltem, de nem lehetett telepíteni.
A megoldás, hogy szignózni kell a zippet. Így gyakorlatilag bármilyen módosított ROMot fel tudunk tenni. Még nem tudom a pontos folyamatot, de ha valaki tud segíthetne benne.
Google: android rom signing -
janez
aktív tag
válasz
bucsupeti #10717 üzenetére
Nos, sok újítás nincs az FLB beta4-ben, de probléma sem adódott eddig. Leszámítva, hogy a telepítés után hibaüzenet-ablakokat dobál, de egy restart után már nincs gond vele.
Már a dalvik-cache is az ext2-n van alapból (tehát nem kell movetosd), így nagyjából 75 mega szabad hely van az első indulás után, ami már csak 58 mega, viszont az exten 55 mega foglalt. (Az app-ban 36, a dalvik-cache-ben 59 fájl van) -
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #10704 üzenetére
Nekem semmi gondom a Launcher Proval. Összesen 7 asztalt használok, 6-on vannak widgetek és egyéb cuccok ebből 2 oldalon csak indító ikonok és widgetek vannak 1 üres az új widgeteket próbálgatom. Tuti, hogy nem a Launcher Proval van a gond. Ráadásul nem is wipeoltam.
-
llaszlo
veterán
-
-
kecz
aktív tag
válasz
bucsupeti #10378 üzenetére
llaszlo beidézett valami olyasmi szöveget egy másik pulse fórumból, hogy mostanában sok volt a szervízelés, mert a 2.1 néha elrontja a kamerát. Valami olyasmi volt, hogy általában kamera és hangszórócsere szokott lenni a vége, de szerintem inkább keress utánna.
szerk: pfff...bocsi. nem vettem észre, hogy te már tudsz róla. Kéne innom egy kávét -
janez
aktív tag
válasz
bucsupeti #10299 üzenetére
" Én meg vagyok győződve arról hogy jelenleg nincsen teljesen stabil és jól működő custom rom és szerintem ez a fő okozója a problémáknak."
Ha ez így van, akkor ez azt jelenti, hogy nincs jó gyári ROM sem. Nekem FLB van felrakva, számomra teljesértékû, éppúgy mint az RMB is, de az FLB jobban tetszik. Paul MCR-je lassú és instabil egyelõre.
A véleményem az, hogy a custom romok általában jobbak, gyorsabbak még béta verzióban is a gyárinál. Persze nem olyanok teljesen, mint amilyennek szeretnénk, mert a készítõik saját igényük szerint készítik el. Mindenkinek van lehetõsége romot fõzni. Megveheti a készletet és több-kevesebb idõvel, utánaolvasással saját ROMot gányolhat. Nekem egyelõre megfelelnek a modaco-sok által összeállítottak is. Majd késõbb talán én is beállok a sorba és csinálok magamnak olyat, amilyenbe a saját kedvenc applikációim kerülnek stb.Tetszik az android rendszer. Vannak még hiányosságai, de erõsen fejlõdik. Ami linux benne az a kernel és a fájlrendszer. A könytárszerkezet is hasonló. Amiért más, mint a többi linux alapú rendszer, az a programcsomagok (appok) egyedisége. Java fejlesztõkörnyezetben készülnek és nem szóródnak annyira szét a rendszerben, mint a tradicionális linux rendszerekben.
Ami nem tetszik, az teljesértékû multitasking hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest