- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnusheron
tag
válasz
norbesz74 #4792 üzenetére
Akkor majd jön a fizetési felszólítás, aztán kiadják behajtóknak akik rádtörik az ajtót és elviszik a tv-t hűtőt, kanapét és eladják szépen a tartozásod értékéért...
Manapságmár nem szaroznak... Írjál levelet az ügyfélszolgálatnak, ne így akarj bosszút állni, mert ez így jogilag nem állja meg a helyét és te fogod megszívni.
És még valami! A törlesztőrészletet nem azért fizeted havonta , hogy használhasd a telefont, hanem mert volt olyan kedves a T_mobile, hogy a magyar piacon egyedüléként 0%THM-re odaadta neked..
Ha kifizetted volna a teljes vételárat, akkor most visszakérnéd részarányosan, vagy mi?
-
Totyasrác
tag
válasz
norbesz74 #4549 üzenetére
"Es meg kerdezem normalis hangnemben ezt honnet tudod?"
Ha arra célzol, honnét tudom, hogy neked nincs ilyened - cáfolj meg nyugodtan. Az eddigi beírásaid alapján (már amit értelmezni lehetett) tippeltem, de szerintem telibe talált. Mindezt szvsz normális hangnemben tudattam veled, nem szoktam más hangnemet használni egy nick mögül (sem)."En egy GURUtol halottam, hogy nekem mire jo az neked tuti nem fog megfelelni. "
Akkor mi a túróért mondod bárkinek is, hogy majd a Samu jó lesz neki, bezzeg a Pulse nem?! Meg kik azok a GURUk?"Ilyen a speedshop, de ha van csopnyi eszed minden t mobilos nagyob uzleteben meg a laptopot is ossze tapicskolhatod."
Namost szerintem arról ne nagyon nyissunk vitát, hogy ki az, akinek csöppnyi esze van legalább, illetve kinek nincs annyi sem. A Speedshop-ot pl. én szoktam ajánlani itt is, mint ahol kipróbálhatóak a dolgok. Ezen túl a T-Mobile-nál lehúztam 5 évet, azt sem nekem kéne bemutatnod.Innentől IgnoreON.
-
sippet
senior tag
válasz
norbesz74 #4513 üzenetére
mondod ezt ugy, hogy spica-t a budos eletben nem hasznaltal.
heroic: nehez eldonteni. a nagyobb kepernyo es a modaco-s intenziv tamogatas a pulse mellett szol (azt hiszem, a spica-nak nincs ilyen jellegu alternativ support hattere), a vas pedig a samsungban a jobb. ami viszont biztos: ne norbesztol kerj tanacsot, ha donteni akarsz.
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #4467 üzenetére
Sehogy. Ezt akkor kellett volna amikor átveszed. Vagyis nem kellett volna átvenni. A vásárlók könyve az jó ötlet, csak már késő.
Nem hiszem, hogy különösebben foglalkoznak az aksi kérdéssel. Vodánál sem volt sokáig semmi tartozék mindig máshová küldtek. Most van, de lehet, hogy 2-3 hetet is kell várni egy-egy alkatrészre. -
bounty123
őstag
válasz
norbesz74 #4442 üzenetére
Hát ha meg is érkezik akkor szólj majd, az jó lenne.
Amúgy a widhgetek tényleg brutál akksizabálók tudnak lenni.
Könnyen észre lehet venni pl. a settings/general info/battery history-ban. Ha pl. akksiról levétel óta alig használtad és itt a running egy magas %. Nekem ez 15% körül volt, próbaképp leszedtem pár widgetet és most lement 5%-ra, a fogyasztás meg szinte 0-ra... -
Totyasrác
tag
válasz
norbesz74 #4409 üzenetére
Én magam másoltam be a Modaco-ról, lépésről lépésre. Baromira nem kell rootolni. A következőket kell tenni:
- recovery felrakása (Amon ra)
- igényelt ROM felmásolása SD-re
- Recovery mód indítása, zip-ből image felrakása
- rebootTe hol látod itt a rootolást? A rootolás így néz ki, csak a te kedvedért kiemelném Paul megjegyzését, amit a legelső sorban olvashatsz is:
"This is not necessary if you plan to use a custom ROM, it's only necessary if you want to root your stock ROM!"
Remélem ugorhatunk.
-
-
CoolBoy323
nagyúr
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #4360 üzenetére
Érdekes. Tudom használni a google-t?
http://www.mobilephonecrazy.com/modeldetail/Pulse,Batteries.htm
http://www.speedydelivery.co.uk/tmobile-pulse.shtmlVajon másnak miért nincs ennyi gondja a telefonjával? Biztos warez Pulse-t használunk és warez androidot.
-
DeadMeat
nagyúr
-
bounty123
őstag
válasz
norbesz74 #4330 üzenetére
Jobb, ha tudod, hogy amit írtál az butaság, az angol tudásod/figyelmed hiányából fakad.
"This is only boot animation! NOT! Android 2.x on Samsung Spica! "Ennyi erővel én meg felteszek egy mp4-et amin a nexus live háttere megy, aztán lehet irigykedni a Pulse-omra amikor lejátszom rajta.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
norbesz74 #3899 üzenetére
elfelejtettem irni 2x volt szoftwar frissitesen es aksi problema miatt. szoval aksi ra se irtakes csak 1 volt szervizben gari papir szerint. viszont csinaltak egy teszt lapot. nekem nincs lehetosegem konektor kozeleben legyek. ha lenne is jo sokara toltene fel. en csak szamitogeprol toltom meg az eredeti toltojet kise probaltam mert allandoan gepen logok
-
norbesz74
aktív tag
válasz
norbesz74 #3808 üzenetére
link:http://norbesz76.uw.hu/xxx/xxx/xxx/1.5.2-pulse-amonrarecoveryezajooo.rar
install-recovery-windows.bat inditsd el ha hang le piros gomb bekapcs gomb egyutt nyomod kikapcsolt allapotban kek kepernyo legyen mikor a fentit indotod. es voalla. Majd kiveszed aksit es piros gomb menu gomb bekapcs gomb. es ott a menucske . ez most is mukodik, de nem tudsz rom feltenni enelkul -
-
juan88
tag
válasz
norbesz74 #3100 üzenetére
nah, az érdekes, akkor szimplán balhere vagy, mint mondtam. ha mindenkinek hibátlanul működött a dolog, több mint valószínű, hogy nálad van a hiba nemde? amúgy meg ne cigánykodj már itt barátom! egy régebbi postodban írtad, hogy a kamera+piros+bekapcs gombra akadt ki a telód, akkor mit hazudozol itt megint?
Még jó, hogy egy másik telefon billentyűkombinációjával nem tudod összehozni amit akarsz. szerencsétlen hülyegyerek.ui.: ezt a magyar dolgott én nagyon szívesen megbeszélem veled bármikor személyesen.
-
juan88
tag
válasz
norbesz74 #3057 üzenetére
komolyan mondom sírva fogok fakadni a hozzád hasonló pöcsöktől. honnan bújtatok Ti így két ünnep között elő? A múltkor a warez gyerek, most Te... nagyon figyelj barátom, mert most beviszlek az igazságba:
1. Ha van SD kártyád (márpedig gondolom ilyen, "atom totál vastag vagyok, hogy minden telóm volt már, ipone is" gyereknek miért ne lenne) ráraksz egy updatet, azt indítod hangfel+piros+bekapcs gombbal
2. Ha van recoveryd (márpedig lennie kell) belépsz a recovery image-be piros+menü+bekapcs gombbal és visszaállítod (mert ugye csináltál visszaállítási pontot ahogy kell?).
3. Ha ilyen balhere vagy, mint amilyen két opciót javaslok:
......a, ne vegyél androidot, az iphone butuskáknak szánt "hude nagyon egyszerű és felhasználóbarát csak lószart nem tudsz rajta alakítani" oprendszere jobban fekszik neked
......b, ha már vettél: térdelj le, hajolj előre, zöld gomb+menü+bekapcs, aztán lődd magad tarkónui.: a magyar szót pedig soha ne használd még egyszer szitkozódásra, vagy negatív kontextusban, mert a határig rugdoslak!
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #3070 üzenetére
Norbeszkém ezt kéne elolvasni:
http://prohardver.hu/tema/re_t-mobile_pulse_magyarorszagon_is/hsz_767-774.htmlItt világosan leírtad, hogy te rontottad el. És van hardreset, azért mert nem tudod használni a telefont attól még nem a teló a szar. És volt már jópár telefonom. Nem ez a legjobb mindenben, de ár/érték arányban biztos, hogy jobb mint mások. 40e-ért egy Androidos teló szerintem nagyon jó.
-
Pter_
tag
válasz
norbesz74 #3070 üzenetére
Próbálok fordítani norbeszről magyarra, nem tudom sikerül-e. Ha jól értem arról lenne szó, hogy nem a G1 szoftverét próbálta feltenni a telefonra, hanem a G1 szoftver update billentyűkombinációját használva próbálta feltelepíteni a Pulse szoftverét és így ment tönkre a telefon. Innen eredhet a félreértés, és már a múltkor sem értette ezt meg senki...
-
kaller1
veterán
válasz
norbesz74 #3064 üzenetére
Legalább ismernéd el hogy hibáztál,és ne hazudtolnál meg másokat,mert tudod az írásnak nyoma marad: [link]
Ezzel szemben Te a telefont hibáztatod,úgy állítod be a dolgokat,mintha semmiről nem tehetnél...
Cserélj is telefont,az Androidot meg felejtsd el,mert nem neked való...
-
-
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #3055 üzenetére
"Az hogy nem ertek hozza nem jelenti azt hogy el rontottam volna, de 2x."
És akkor mégis ki? Ha valamihez nem értesz és nem rendeltetésszerűen használod akkor mégis ki teszi tönkre?
Ha az autóban nem használod a kuplungot, mert nem tudod, hogy hogyan kell és a váltó tönkre megy akkor sem te tetted tönkre mert nem tudtad hogyan kell használni? -
bounty123
őstag
-
sippet
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest