- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoid
csendes tag
válasz
KonzolKartel #11924 üzenetére
Engem a névnapomon már a sírás kerülgetett.Mindig szoktam kapni 10-12 köszöntést sms-ben,ezzel szemben idén csak 3-an üdvözöltek így,aztán napok,hetek múltán derült ki,hogy nem érkeztek meg.Aznap 8 eltűnt sms-ről tudok.
Persze mindenki kiakadt rám,hogy meg sem köszöntem a köszöntést.A magyarázat nem volt túl meggyőző; bocsi Pulse-om van.
Ha nem érkezik megoldás,akkor sajnos le kell cserélnem,mert a munkámban is konfliktusokat szül.Mit szólna a T,ha erre hivatkozva mindenki visszavinné? -
arnoid
csendes tag
válasz
KonzolKartel #11802 üzenetére
Én is szívok az sms-ekkel.Már a 3.appot használom hozzá,de erős a gyanúm,hogy ezzel is veszett már el.
Remélem mielőbb megfejtik,mert ez így tarthatatlan.
Az hogyan lehet,hogy a legtöbb usernek nincs ilyen jellegű gondja? -
arnoid
csendes tag
-
arnoid
csendes tag
+1
Engem is egyre jobban aggaszt,hogy késve,vagy egyáltalán nem érkeznek meg az sms-ek.Volt,hogy 3-szor küldték el nekem ugyanazt az üzenetet,mert gyorsan kellett volna válaszolnom,de csak akkor kaptam meg,amikor feloldottam a billentyűzárat.
Emellett fogalmam sincs hány üzenet veszett el az éterben,legalább 3-ról tudok.
Ma pedig minden előzmény nélkül törlődött az összes üzenetem.
Emellett nálam is előfordulnak komoly belassulások,gyakorta kell 1-2percet várnom,hogy az üzenetkezelőt,vagy a híváslistát betöltse. -
arnoid
csendes tag
Egy észrevétel;
2.1,T-mobile-os szoftver van a kicsi Pulseomon. Ha hívást fogadok,vagy kezdeményezek,és a töltő csatlakoztatva van(akár hálózatra,akár laptopra) beszélgetőtársam nem idézhető szitkok közepette bontja a kapcsolatot,mert értelmezhetetlen zajokat hall csak a vonal túlvégén.Amennyiben leválasztom a készülékem a töltőről,problémamentessé válik a verbális kommunikációnk.
Kérdéseim; -Tapasztalt-e már más ilyet?
-Mi lehet ennek az oka?
-Mit tehetek ellene?? -
arnoid
csendes tag
Üdv mindenkinek!Eddig csak szemlélődtem,ám most kérdeznék is.
1. Vírusokkal mi a helyzet?Régebbi hsz-ekben olvastam,hogy felesleges vírusirtó.Változott-e azóta a helyzet?
2.A PULSE GPS vevője használható-e külső antennaként,pl. laptophoz?
Előre is köszönöm a segítséget,aztán majd jövök még az idióta kérdésekkel,mert nem nagyon vagyok otthon a témában(erre biztosan felvetődik bennetek a kérdés,hogy akkor miért választottam ezt a készüléket?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest