- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
RepeatSector #17385 üzenetére
de a pulset azért xarráveri... ne mondd...
annyi pénzért mit vársz? 4 magos procit?
annyi pénzért simán vállalható qtyü szentem...
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
lkristobal #17333 üzenetére
Nekem Defy van, es teljesen elegedett vagyok minden teren vele
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
BRIKLY #17198 üzenetére
te sose kapod vissza a Ttől az árát, mert nem te vetted!
Gergő: 50ért vettük, én legalábbis... és örülök h időben léptem, és visszakaptam a teljes árát
jó biznisz volt
és a T amúgy nem szar, szolgáltatók között (elmondások alapján) még ígyis a legkorrektebb...
egyéb garis gondokban nem hiszem h lehet rájuk panaszt tenni... max a suttyó, szakértelem nélküli szervizesekre -
CoolBoy323
nagyúr
gyártói vélemény?
és ha telefonálni nem lehetne vele?én biztosra veszem, h egy békéltető testület lealázná ezeket a g.ciket...
ku.va normális dolog mondhatom, h csíkos képet csinál a kamera, teljesen normális XDinkább vennék a fáradtságot, és adnának ki egy frissítést, ami javítaná a bugot... de ehhez is hülyék...
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Khelben #17173 üzenetére
nem jelentéktelen hiba, mert egy alap, fő funkció nem működik...
csak kérdezd meg a fogyasztóvédelmet, és ők is megmondják, h tuti siker lenne egy per esetén...
@BRIKLY:
T oldalán is van leírás, h h kell felrakni, de a blogomban is van hozzá vmi okosság úgy rémlikés biztos h 2 év garis
-
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Watt25 #16963 üzenetére
n00nnal értek egyet!!
én azért 1 év után adtam vissza pl, mert addig nem használtam... vagyis használtam, de letettem, meguntam majd egy év után...
addig azért használtam, mert módosított rommal nem volt ilyen bug!!!
ha a T olyan cuki lenne, mint Te beállítod, akkor utánanézne a gondnak, és kiadna egy (szerintem pár kb-os) flashelhető javítást!!!!!!
és igen, kihasználtuk őket, ha már lehet... és a véleményem: megérdemelték, kapják be
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Khelben #16923 üzenetére
te nagyon sok hülyeséget olvasol
porosodik a kijelző?
ne röhögtess... ez nem LG One
a gorilla glass karcálló mellesleg... a blade műanyagja az biztos karcállóa sok hülyeséget találod csak meg? 100000 ből 1 eseteket?
a bladenél olvasd el, h 10ből 6 pixelhibás, 9 recsegropog, 11nek szar az akksija stbstb...
meg hát a defy független... köhömmköhömm....
ha később el akarnád adni, melyiket tudnád jobban... az olcsó ócska bladet, amiből mindenhol elsz fél év múlva 40db, v a defyt?
-
CoolBoy323
nagyúr
rosszul gondolod!!!
Jobban össze van rakva, mint sok prémium gyártó készüléke, nem recseg-ropog a legkevésbé sem.Te láttál már jól összerakott telefont? a blade nem az! még a pulse is jobb tőle anyagminőségben simán!!
a fostalicska akksiról ne is beszéljünk...
@Khelben: ha szívni akarsz továbbra is az olcsó "okos"telefonokkal, vegyél Bladet, de én nem javaslom... én tanultam a hibából...
a Defyre igaz, az IP67 szabvány, de hivatalosan a Moto nem rakta rá, mert ha beázik egy mondjuk, akkor azt neki cserélnie kellene... de honnan tudja azt a Moto v a vevő igazolni, h nem 8m-es vízbe tette? szal érthető a dolog... de ezek ellenére vízálló!!! és igaz az IP67!!! nyilván előfordult 1-2 beázás, de mind user hiba volt, sok marha azt hitte, h kiskacsa a telefon, és a fürdőkádban játszott vele, v úszott vele a mélyvízbenigen, vannak ilyen marharépák!
a Defy strapasága azért jó, mert véletlen leejted, kutya baja nem lesz, esőben tudsz telefonálni stbstb... nem feltétlen a direkt strapaságra kell gondolni, hanem h véletlen mi történhet vele...
de én nem akarlak rábeszélni, Neked kell tudni, mennyi pénzed van, és mire költöd!
-
CoolBoy323
nagyúr
Az ügyfél kéri a készülék cseréjét, mert Fogyasztóvédelemhez fordul"
burkoltan azt írták, h cseréljétek ki basszátok meg, mert ez a geci ügyfél befenyített minket!
érdekes a hozzáállásuk... kiadhatnának már a birkák egy körlevelet, h minden pulse-t cseréljenek szó nélkül, azaz adják vissza az árukat, mert így kurva minuszosak lesznek... mi a picsának mindig cserélni a főpanelt, mikor úgyis szar lesz...
ahelyett, h az állatok járnának utána, h a rom a szar, és megcsinálnák rendes...jajj de marha ez a T!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
JoHnni #16857 üzenetére
bizony, ez rohadt jó biznisz!
de ha nem akarod még bevinni, akkor majd 1évesen és 10 hónaposan vidd el, akkor úgyis lejár a gari, és jó áron el lehet passzolni a kedves Tnek
és lehet már is újat venni(pl Defyt 60k-ért 2 évvel... kicsit nagyon megéri...)
(bár abban bízok, h a Defynek is lesz ilyen bugja, és azt is majd másfél év múlva vissza tudom vétetni
de jó is lenne XD)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
lkristobal #16824 üzenetére
olvass utánna a CM fórumában, tuti van vmi trükkje...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
lkristobal #16822 üzenetére
azt sehogy
ott vmit elrontottál, mert nincs root jogod gondolom én...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
lkristobal #16820 üzenetére
merítsd le az akksit teljesen, h kapcsoljon ki... kapcsold be, h még jobban lemerüljön!
töltsd fel kikapcsolva, és töltsd 8-10 órán át... bekapcs, és wipe battery stat!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
szaboknak #16809 üzenetére
ez nem semmi...
de ebből is látszik, h a T xarik az ügyfeleire... biztos h tudják, vagy megtudnák tudni (de szépen fogalmazok XD) h mivel javítható az egyik készülékük hibája...DE xarnak bele magasról, mert csak addig vagy kedves ügyfelünk amíg megkötöd a 2 éves hűséget, utána le vagy tojva SAJNOS...
kész csoda, h 2.1et kiadtak rá
-
CoolBoy323
nagyúr
megéri szívni, mert így nem tartja az árát egy telefon se
ha azt nézzük, én 50ért vettem, és eladtam 50ért másfél év után majdnem...
nah megérte szívni?ha bevittem volna gsm boltba, max 20-25öt kaptam volna érte, hiába tökéletes állapotban volt...
jó biznisz volt basszameg
XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest