- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
sippet #11566 üzenetére
Na látod. Pont ez a baj, hogy képtelen vagy jót feltételezni a másikról csak a rosszat látod és feltételezed, hogy csak bunkó módon tudok válaszolni. Ezzel mindent el is mondtál magadról. Te akkor mégis miben vagy különb??? Semmiben! Már megint csak kiemeltél részeket és nem egyben nézed az egészet. Igenis szánalmas, hogy azért mondják a 16 órás töltést, hogy az ügyfél ne vegye észre a hibát 72 órán belül. És így vezetik félre őket.
A "Még mindig van olyan", "Vásárlók könyvével" mi a gond?? -
llaszlo
veterán
válasz
sippet #11553 üzenetére
Mi a szar bajod van azzal a HSZel? Nem vetted be a gyógyszert vagy mi bajod i a gond azzal, hogy leírtam másnak is volt rossz a telója? Az aksis témàt meg olvasd már tovább mielött itt baszakodsz!
Lehet, hogy én vagyok ennyire hülye de valaki elmagyarázná, hogy ennek mi baja? -
DarkByte
addikt
Na meg ha a 2.2-es Android lesz az első ami visszafelé kompatibilis lesz a 2.1 dolgaival akkor főleg. Persze ezt majd jövő héten tudjuk meg a Google IO-n elmondottak alapján
Jááj, gyorsan ledarálom a szakdogát és pénteken este már rakom is fel az r4-et (bár szerintem addigra még lesz pár release
)
Pár eszembe jutó kérdés azoknak akik már feltették:
- Média lejátszó még mindig magától indul ha bedugom a headset-et?
- A kijelző háttérvilágításánál még mindig jelentkezik a villogva elhalványodás ha a telefon nagyon leterhelt?
- Vibra motor van akinek megy?
- Lehet már valamit kezdeni az előlapi kamerával vagy továbbra is csak dísz?
- Magyar nyelv kikapcsolható?
- Van külön HSDPA jelzés a státusz soron?
- Akku idő javult/rosszabbodott?
- Ha headset-el zenét hallgatok és közben jön esemény még mindig megszólal a zene és a jelző hang is egyszerre a külső hangszórón? -
llaszlo
veterán
Kösz. Nekem a google-n valami Bangladeshi mobiloldalt talált.
És itt röhögtem és feladtam.
Gondoltam van valami hivatalos oldala is. -
Indy
tag
Nem is értem miért spóroltak a rammal... Olcsó. Tehettek volna bele 2x1 Gb-ot és kész. De nem csak ennél van. Haveromnak egy Acer Liquid-je van, abban se sokkal több a ram.
A másik meg a memóriakezelése. Ha kilépek a tárcsázóból, miért nem zárja be magától az alkalmazást?
-
-
llaszlo
veterán
Volt időm letesztelni.
Tények: A gépen bejelentkeztem a gtalkra, a telefonon viszont nem volt. Többször teszteltük. Jópár üzenetet írtak nekem és csak a gépemre jöttek meg. Miután a telefonon is beléptem utána mindkét helyen megkaptam az üzeneteket. Aztán szándékosan kijelentkeztem a telefonon a gtalkból és az automata bejelentkezést is kikapcsoltam.És mindeközben a marketen telepítettem új appokat és frissítéseket is csináltam.
Most már tuti, hogy nincs feltétlen összefüggés a gtalk online státusza és a market működése között.
-
-
Gergő_
őstag
rendben
szerintem is látni fogjuk. Ezen a hardveren milyenek a kilátások? Létezik hasonló amely 2.1et futtat?
(olyan ez mint amikor 6 évesen a Mikulást vártam)Az előző hszemben szereplő problémára tud valaki valamit?
Kipróbáltam a MyTracks-et és meglepően pontos a GPS.
Egyik nap pedig felfedeztem a készüléken, hogy elől is van egy videotelefonálásra használható kamera.(eddig a specben nem láttam és nem nagyon érdekelt)
-
DeadMeat
nagyúr
-
Gergő_
őstag
ez így rendben van, de tudod a t-mobile részéről elég aggályos ez, hogy az angolul kevésbé tudó még a leírással is könnyen használja a 3G-t, mert az elején beállítja alapértelmezettnek.
A leírás nem elég egyértelmű.(legalábbis nekem)
kb. 1 MB-ot forgalmazhattam, az nincs több mint 1-200Ft, ugye? -
Watt25
veterán
-
Watt25
veterán
Egyhuzamban sokáig még nem használtam (kevesebb mint egy óra), de lehetőség van úgy kilépni a programból, hogy a háttérben rögzíti az útvonalat. A Notification bar-ról lehet ilyenkor újra előhozni a programot. A SeePU szerint ilyenkor nem nagyon terheli a processzort. Egyébként Sleep-be (a kikapcs gomb rövid megnyomásával) nem is szabad lenyomni a telót, ha a képernyőn van a program, mert azt nem szereti. Ehelyett a Vissza gomb megnyomására szépen feljön egy ablak, hogy mit akarok tenni (háttérbe rakom, háttérbe rakom, majd 30 sec múlva magától előjön, vagy kilépek) és így szépen akár le lehet nyomni sleep-be is a telefont. Nem hiszem, hogy így nagyon zabálná az aksit. (GPS persze közben megy, de ez egyértelmű.)
-
llaszlo
veterán
Én értettem rosszul.
Ha valaki root jogokkal hasznája a telefontl annak ez a veszélye, hogy elcsesződhet a rendszere. Főleg, hogy ha olyan appokat telepít amik módosítják a rendszer beállításokat. Ez van. Előbb utóbb jönnek majd a vírusok meg a férgek is ezekre a telefonokra. És erre is leginkább a userek adják az okot. Pl a telefonon kéri le a bankszámla infókat megadva minden banki belépéshez szükséges jelszót és egyebet. Naná, hogy lesznek akik ezeket meg akarják szerezni vagy az ő számlájára akarnak telefonálni. És aki rootolt telefont használ az a fokozottan veszélyeztett kategóriába fog tartozni.
Nem véletlen, hogy pl talán UHU-nál vagy SUSE-nél volt olyan, hogy ha rootként jelentkeztél be akkor nagy piros hátteret kaptál ami arra figyelmeztet, hogy ez nagyon de nagyon erősen NEM AJÁNLOTT.
A winen nevelkedett emberek ezt nem értik, mert a 99%-uk nem használt külön admin jogokkal rendelkező usert, és egy másikat ami csak futatási jogokkal rendelkezik. Igaz a rendszer sem igazán adott arra lehetőséget, hogy ezt megfelelően lehessen használni. Vagy komolyabb SZAKÉRTELMET igényel. Pedig mennyi bosszúságtól megkímélné a usert. -
Totyasrác
tag
"de az például biztos, hogy az iphone-ra nem fog megjelenni hivatalosan kártékony alkalmazás, vagy olyan, ami bebasz a telefonnak, mert van egy jóváhagyási rendszer, ami ezeket kiszűri. az más kérdés, hogy ez megfelelő hozzáállás-e, szerintem nem, mert egy csomó jó dolgot is kiszór a rendszerből"
Itt van a kutya elásva, és innét származik az Android legnagyobb előnye (és lehetséges buktatói is). Ugyanis valóüban "boldog-boldogtalan" írhat rá programokat, olyanok is, akik nagyon értenek hozzá (meg olyanok is, akik nem igazán persze), de nincs egy "felsőbb hatalom", aki eldöntené: nekem mi a jó
Majd én eldöntöm, az értékelések alapjánAmúgy a fényképező eszméletlen lassan nyílik meg, de ez kevésbé zavar. A Contacts az kicsit érdekesebb, bár mostanság (amióta leszedtem a GDE-t
) egy másodpercen belül nyílik, ezzel már együtt tudok élni.
Az akkuélettartam... Nem lesznek már olyan készülékek, mint a 6x10-es nokiJák, amit pl. elvittem egy egyhetes nyaralásra, töltő nélkül, mert tudtam, hogy nem fog kelleni, ha napi egy órát telefonálok, akkor sem. A 3.5-es kijelző meg olyan, hogy eszi az akkut, ezen végképp nem érdemes meglepődni. (Ahogy a mondás tartja: a fizikát nem lehet megb@xni
)
Ja - milyen app-ra érdemes a fényképezőt upgrade-elni? Mármint ami gyorsabb-szebb (meg szárazabb, tisztább, biztonságosabb érzés)?
-
fone
csendes tag
Félreértett, aki azt vette ki az írásomból, hogy szidom a telefont. Semmi bajom a készülékkel, a legjobb vétel ezen az áron!!!!
Ha valaki azt hinné, hogy most támadást indítottam és pont itt akarom szidni a dolgokat, azt is elkedvetlenítem, mert nem így van.A rendszerre sajnálkoztam, hogy nagyobb odafigyelést kíván, mint számítottam rá.
Nem szidhatom a vanillát sem, hiszen a gyári rom 1 napot sem volt a készüléken.Nem telepítgetek felelőtlenül appokat, bár nem tudom ki döntheti el, hogy felelőtlen egy telepítés. Ez majd csak később derül ki.
Nem tudom hangsúlyozni, a telefon rendben van, de a rajta lévő rendszer csordultig van problémákkal. Remélem ez javulni fog. -
llaszlo
veterán
És ha még soha nem használtam a gtalkot akkor hogyan van bejelentkezve? Én ha törlöm a cachet akkor megoldódik. De csak ritkán van ilyen.
Nekem mondom, hogy csak 1 mp a névlista megnyitása az animációval együtt. Persze nem a gyárit használom, mert az gagyi.
Csináljak róla videót? -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
A market enabler-re korábban csináltam egy scriptet. Ezt futattam terminalból. Az soha nem fagyott le. Nekem a market enabler totál kinyírta a root kezelést. Csak a ROM reinstall segített. Másodjára jöttem rá, hogy az volt ami kinyírta.
Nem tudom, hogy meg van-e még a script, mert mostanában nem használtam. De a netről szedtem tehát ott is megtalálod. -
zsolabola
csendes tag
A kollégáim is azt mondják, hogy headsettel jól megy nekik.
Úgy tűnik a folyamatos hangerő szabályzás nem működik jól. (kell a gerjedés megelőzésére) Sajnos a Nokia kihang már másik nem Nokia telóval is elvérzett, míg a saját cuccaikkal nincsen gond
Lehet hogy kipróbálom ezt a car mode dolgot hátha
Bár a tartó amiben a telcsi van eléggé el fogja nyomni a hangszórót
dehát próba cseresznye
Ha meg nem nyert akkor BT headset jabra vagy nokia vagy bármi, de jobb lenne ha nem lenne semmi a fülemben vezetés közben
meg ha más is hallaná néha a beszélgetést
persze nem mindig -
zsolabola
csendes tag
-
törölt tag
Annak idején, hetekel (hónapokkal) ezelőtt, a gyári romra tettem fel az akkor legfrissebb Beautiful Widgetet (valami "okos" helyről töltöttem le) és az vitte a telefont Indiába. Nem csak a GoogleMaps, hanem minden, ami lokalizációt használ, ezt mutatta. A BW eltávolítása nem oldotta meg, csak a wipe+ROM újratelepítés. Ezek után váltottam MCR 1.8-ra, és csak legális appokra.
-
llaszlo
veterán
Factory reset után megy a móka, csak most mindent be kell állítani. Gyári ROM-ot fel tudtam volna tenni. Az lett volna a cél, hogy ne kelljen wipe-olni.
Azért mondjuk egy SW develop progi az nem alaptudást feltételez azon messze túl mutat.
Meg én mielőtt kérdeztem utána olvastam és kerestem a megoldást. Ezért is tudtam feltenni az SDK-t meg elindult az adb is. A többi most nem érdekel, majd beállítok újra mindent. -
llaszlo
veterán
Feltettem újra az 1.7-et de a helyzet változatlan.
Mikor jön már a 2.1? Akkor mindent wipe-olok és újra felrakok. Most meg szerintem dalvick meg factory reset.
De még várok hátha lesz valami ötlet.
Kipróbálnám az adb-t de fogalmam sincs, hogy OSX-re hogyan kell feltolni.
Ezt tudja valaki? -
Akron99
aktív tag
Sok a 7 dollár?
Egy Meki menü többe kerül!
Csak tipp: Ha támogatod a fejlesztőt (és elfelejted a warezt), akkor fog fejlődni, többet tudni egy alkalmazás. Ellenkező esetben csak elhalnak a hasznos kezdeményezések is és marad a hitetlenkedés a hasonló fórumokon, hogy "nem hiszem el, hogy nincs..."
-
Jadro
veterán
A newsrob marketes free verziója csak pár oldalt kezel, többet nem tudsz felvenni. Ehhez kell a teljes verzió. Csak szólok előre.
Nekem volt valami gondom vele, de már nem emlékszem mi. Feltettem a BeyondPod nevű olvasó teljes verzióját (ebből is van free a marketben, kipróbálhatod) és ez most megfelel .Tud szinkronizálni Google readerrel is, egyenként megadható.
-
Jadro
veterán
Ez nekem is tetszett, de most az advanced task manager is jól teszi a dolgát. Láom hogy néha jelzi hogy bezárt pár cuccot.
Ráadásul ma éjszaka csak 2%-ot merült az akkum flight módban. Végre rendben van a rendszer. Kezdtem már idegbajt kapni a 30%-os merülésektől. Legutóbb goarks tűnt gyanúsnak hogy eszi a rendszerem.
A GDE viszont nem vált be. Az első widget amit kitettem a smooth calendar máris nem működött. Csak a háttere jelent meg.
-
-
dorkababa
aktív tag
Anyira használható a costum rommal,hogy a hétvégén egy 3g fanatikus felhasználó "döbbenetes" jelzővel illette a készülékem sebességét,belőlem fordítva kézbefogva igazából semmit nem váltott ki a cucc,leszámítva a tetszetős készülékházat.
Szal ennyi pinzért melegen ajánlott a cucc.
Szerintem. -
DarkByte
addikt
-
llaszlo
veterán
Jó ez az aurora. Van benne email küldési lehetőség is, hogy ha a contactnál van email cím.
Már csak azt kellene valahogy beállítani, hogy az alap böngészőt elfelejtse és a dolphint nyissa meg (vagy ha valakinek más tetszik akkor azt). A sima google search is az alap böngészőt használja és sehol sem lehet átállítani másra.Egyszer már próbálkoztam symlinkkel, de hibát írt ki. Meg azzal is próbálkoztam, hogy lecseréljem a gyárit valami másra de az sem működött.
Erre tud valaki valami megoldást?
-
DarkByte
addikt
Várom a véleményed A2DP témában. Nekem soron van hogy veszek egy vevőt ([link]), és teszek hozzá egy normális fülest, de eddig nem szántam rá magam. A gyári lejátszó program valami borzalmas, elkezdek böngészni és belaggol.
Rá kellene már szánnom magam és folytatni a progimat.
-
DarkByte
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest