Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
-
kukacka11
tag
válasz
sagesz93 #14891 üzenetére
Köszi. Rájöttem én is. Nekem simán jól fut.
Akkor lehet, hogy az Angry Birds is 1.6b-vel menne jól?
Inkább vehetnél egy Nintendós vagy milyen cuccot. Azok kifejezetten játékra vannak és sokkal jobbak, mint így telefonon bohóckodni. Én annyit nem játszom vele, hogy ilyenekre költsek még. -
Muki94
aktív tag
válasz
sagesz93 #14834 üzenetére
Anno, mikor megvettem, akkor volt az rajta.
Csináltam egy Factory resetet, azóta semmi gondom vele, hálistennek!
Nem dobál semmi hibát, Market is remekel, teló is jobban pattog. ADW-t lecseréltem Launcher pro-ra.Hogyan lehet az ADW-t véglegesen eltávolítani? Root joggal rendelkező fájlmenedzserrel törölni kellene a system/apps mappából. Android Mate programmal törlöm, kiírta, hogy törölte, és mégsem.
Hálistennek minden problémám megoldódott!
-
Muki94
aktív tag
válasz
sagesz93 #14832 üzenetére
Kezdem én is azt érezni, pedig az ultimate owners guide-t követtem... kerek perec le van írva. Máshogyan nem csinálhatom, mert nem tudom. Este lehetséges, hogy rányomom az FLB1.5-öt.
Apropó: még a régi 1.1-ben , az flb custom scriptben volt egy olyan, hogy Market speedup.
Ez netán segítségemre lehetne? -
syl5
őstag
válasz
sagesz93 #14696 üzenetére
Mondjuk kezdjük a magyar 2.1-es romtól.
Erre raktál-e custom rom-ot? Ha nem akkor melyik hivatalos rom-ra? Pontosan le tudnád e írni a lépéseket, ahogy a hivatlos, majd a custom rom-ot telepítette?
Tudod, ezek a szokásos dolgok... Valamit biztos, hogy én rontok el, mert az nem lehet hogy ugyanazon hw-en neked megy, nekem meg nem, csak nem tudom, nhogy mit és mikor, ezért lenne jó pontosan tudni a te lépéseidet. Vagyis megy nekem is a shift, csak éppen a fele játék csak egy nagy fehérség.
Amúgy ezt az egészet még tetézi nekem, hogy az oc romok se mennek :S
-
szente
addikt
válasz
sagesz93 #14585 üzenetére
nekem az nfst is kidobja(angry birdset nem probaltam).
watt:de sagesznek is mennek a jatekok,ez nagyon erdekes.
kerestem modacon az nfs kulcsszavakra,de ott nem talaltam,hogy foglalkoznanak a problemaval.egyebkent tegnap buheraltam egy masik pulse-t is,ott is kilepett az nfs toltes kozbe.ott flb 1.7,512 ext ap2sd-nek,es 128mb a swapnak.
kezdek becsavarodni,es azt hinni,hogy a pulse-nak tenyleg lelke van!
-
szente
addikt
-
-
-
Totyasrác
tag
válasz
sagesz93 #13984 üzenetére
Értem én, hogy jó dolog a MT - nade elsősorban az lenne a tuti, ha végre nem kínlódnánk állandóan a memória miatt.
Ha olvasod a MoDaCo fórumot, ott többszörösen le van írva, egyelőre miért NEM lesz MT. Próbálgatják, de a kijelző drivere nem támogatja. És a 2.2-höz is a 2.1 kernelét (és frivereit) használják... Szóval az egyelőre nem várható.
Bőven elég lenne, ha wgy weboldal megnézéséhez nem lőné ki az oprendszer a home/Talk/zene alkalmazásokat sztem...
-
bucsupeti
senior tag
válasz
sagesz93 #13950 üzenetére
Szerintem kár terhelni szegény pulse-t (és egyéb androidos telókat) azzal hoyg csakazért sem indítom újra, minél több legyen az uptime.
Én minden reggel nyomok egy reboot-ot és a tapasztalatom az hogy sokkal stabilabb és frissebb a rendszer. A dolog semmiből sem áll és nekem megéri. -
rum-cajsz
őstag
válasz
sagesz93 #13815 üzenetére
"a ram kevéske.
bár ennyinél még bőven "állni" szokott nálam a home
mikor a böngészőt bezárom, akkor látok 16 mega ram-ot, na akkor kell várni a home betöltésére."Ezen a hozzászólásodon gondolkodtam sokat. A 20 MB kevésnek számít? Mert nálam ez olyan átlag érték. Általában 22-25MB között van a szabad RAM és nem használok csak két widgetet + a 3G watchdogot. Akkor most nálam valami nincs rendben?
Ezt a két videót pedig elsősorban Lacinak akartam mutatni:
1. Pulse, rootolt UK rommal (a2sd nélkül) ( a Modaco fórumról, ogiogi készüléke)
-
impalaman
aktív tag
válasz
sagesz93 #13731 üzenetére
Igen, olyan mint a Nexus One romjának kinézete, vagy bármely olyan telefoné amibe a kedves szolgáltató/gyártó nem turkált bele kinézetileg. (mondjuk azért a HTC Sense az jó
)
@tomi8821: Fastboot-tal kell flashelni, bővebb információ ezügyben szerintem van visszább a fórumon, vagy a Modaco-n.
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
sagesz93 #12317 üzenetére
Az én gépemen nem jön be a USB csatlakozás. Csak egy pc suilte ha arra ráklikkelek akor kilehet választani, h fájlátvitel de ekkor nem csinál semmit. Másik gépen néztem ahol nincs felteliptve a pc suite ott beadja az USB csatlakozást de ott is csak a pc suite telipitőt ismeri fel. Ugy is néztem h engedélyezve van a háttértár meg ugy is h nem.
-
ATM_automata
őstag
válasz
sagesz93 #12291 üzenetére
Annyiban pontosítanám az infót, hogy a 8gb-os változatban 2Gb van az appoknak, kevesebb, mint 6GB meg a többinek (mint egy SD kártya) + még lehet beletenni egy SD-t is. Nekem egy 4GB-os SDHC van még benne, megörökölte a Pulse-tól
Egészen pontosan úgy írja az SD-kártya és telefontárhely menü a beállításokban:
Belső SD kártya: 5.78Gb
Telefon belső tárhely: 1.66GB üres (de mivel már raktam rá cuccot rendesen, így ez valahol 1.9GB körül van teljesen üres állapotában.)Azt, hogy azaz 512Mb Ram hogy áll, azt nem látom...
-
gooool
őstag
válasz
sagesz93 #12245 üzenetére
és ZEN1TH:
Felhívtam én is ezt a számot és ott az illető azt mondta,hogy most nincs,de jelöljem be az értesítőt,szal ha lesz akkor kapok mailt és rendelhetem.A részlet és az hogy meglévő előfizuhoz akarom,az is megoldható shopon keresztül.
Drukkoljatok,hogy még jöjjön néhány az országba. -
gooool
őstag
-
sagesz93
addikt
-
NPeete
tag
válasz
sagesz93 #11943 üzenetére
hmm, értem, de attól még a recoveryvel sem tudok vele semmit sem csinálni... se wipeolni, se javítani, se semmi.
Neked úgy is működik az a2sd? Nekem úgy nem igazán akart, legalábbis az iGo elfolgalta a maga helyét. Vagy lehet az a gond, hogy újraindítottam aztán a telefont? -
ZEN1TH
őstag
válasz
sagesz93 #11903 üzenetére
Vagom, csak gondolom minel tobb mindent telepitesz es ebbol adodoan majd hasznalod oket egyszerre annal jobban fogy a ram. Ezert irtam hogy sok mindent nem hasznalnek rajta, es valszeg nem is futtatnek rajta sok mindent egyszerre. 2.1 amugy mennyit eszik kb?
gergő: Nem annyira fontos, de így képről szebbnek tűnik. Amiért jobb lenne ez a redbull cucc hogy pannonos, mert van ilyen csaladi csomagom bnommel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest