- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
Joeker67 #16922 üzenetére
Köszi az infókat. Nem előfizetéssel akarom venni, mert meg akarom szüntetni azt a számot, amivel a pulse-t vettem. De a dominós ára is kijön a blade-nek a pulse árából. Sajnos, ahogy egyre jobban beleásom magam a témába meg a fórumokba, egyre kevésbé meggyőző a Defy. Se nem karcálló, se nem vízálló, van olyan is, amelyiknek porosodik belül a kijelzője...
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #16675 üzenetére
Akkor jól jártál. Egyébként nem kellett volna újra szervízbe küldeni. Ez csak a rizsa. Főleg, hogy ha már 2x volt ott.
Lehet nekem is egyénileg kellett volna alkudni.Igaz itt nem egy csinos csaj van üzletvezetőnek hanem egy fiatalabb srác. Nem tudom mennyire normális, de tuti nem beszélgetnék vele sokat.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Joeker67 #16683 üzenetére
nekem a nyiregyháziak bactak sms-t küldeni, pedig rég kész volt!
pesti szervizben küldtek, de ott is pár nap múlva... volt, h bementem érdeklődni, és akkor bontotta ki a csomagot a srác, h most jött, friss husiszeretnek tökölni, de nagyon!
a határidő meg túlléphető, az talán csak vmi kb dátum (a 14-5 nap...) direkt úgy van ráírva, h ne tudj ebbe belekötni
kérd meg a csajt Joeker, h nézzen veled TVt nálad
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #16656 üzenetére
Akkor téged jól átb@sztak. Ugyanis olyan nincs, hogy nem az eredeti árat adják vissza. Olyan sincs, hogy levásárlás ha te a pénzt kéred akkor nekik azt kell vissza adni. Aztán te azzal azt csinálsz amit akarsz. Ha akarsz veszel egy új telefont vagy akár elköltheted örömlányokra is.
Azért lehetett annyival olcsóbb, mert összegyűjtötted a hűségpontokat amiket beszámítanak a készülék árába, plusz ha nem alap előfizud van akkor további kedvezményeket kapsz.. Üzleti előfizetésnél általában nem működik. Nekem is az van. Viszont nagyon jók a percdíjak.
FIGYELEM!!! SENKI NE DŐLJÖN BE A MOCSKOS MEGVEZETŐS SZEMÉTLÁDÁK TRÜKKJEINEK!! VAGY A TELJES VÉTELÁRAT VISSZA ADJÁK VAGY CSERÉLIK EGY +/- 5000 FT-OS KÉSZÜLÉKRE. DE OLYAN, HOGY KÖTELES VAGY LEVÁSÁROLNI ILYEN NINCS. A JOGSZABÁLY NEM ISMER ILYEN LEHETŐSÉGET. EZ IS EGY TRÜKK A "HÜLYE" FOGYASZTÓKAT LEHET EZZEL ÁTB@SZNI. HA ERRE KÖTELEZNEK AZ MIATT SZÉPEN FEL LEHET ŐKET JELENTENI ÉS TUTI JÓL MEGB@SSZÁK ŐKET EZÉRT.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #16617 üzenetére
Háááát én nem tudom. Itt mindenki azt mondta, hogy úgysem cserélik ki, meg akárkinek javasoltam mindenki azzal jött, hogy Ő nem cserélteti. Kivéve CoolBoy-t. Aztán utána jött a többi.
A Desire fórumon is az egyik csávó inkább vett egy új kijelzőt, mint hogy foglalkozott volna a cserével. Végülis így is lehet szórni a pénzt. -
Watt25
veterán
válasz
Joeker67 #13573 üzenetére
Ezt raktam fel. De ahogy írtam pár hozzászólással ezelőtt, szerintem az egyetlen kardinális dolog (azon kívül, hogy a WnW és a MobilTV apk-k telepítve legyenek), hogy a Local beállítások jók legyenek.
Mondjuk llaszlo-nak most megint igaza lett abban, hogy néha picit furán működik ez a ROM is (most pl. a Waze kicsit vacakolt, de azért ment), tehát már megint van probléma, de talán használható azért a dolog.
Azonban mivel végre lett nagy SD kártyám, kipróbáltam az NDrive-ot. Kicsit leesett tőle az állam, milyen szép, folyamatos grafikája van. Erősen gondolkozom, hogy 20€-ért megvenném a magyar térképet. (Bár még azt nem néztem, hogy ez mennyi időre szól.) -
Joeker67
aktív tag
válasz
Joeker67 #12590 üzenetére
Ezt találtam az llaszlo által ajánlott fórum egyik hozzászólásában:
"Bennt voltam a T-nél az ügyfélszolgálaton is és a szervizesnél is. A helyzet a következő: mivel a rendszerük tel szám alapján azonosítja az adatokat ezért ezt a fajta mobiltv-t sem az adatrorgalomba számolja! Ügyes kis rendszer (amugy lehúzásra programozva ) szétválogatja és a tv-k elérési útvonalát beazonosítva választja el a netforgalomtól!"
Tehát ezek szerint ezzel a megoldással is ugyanúgy használható mintha appként működne.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #12581 üzenetére
Oda írtam a képek fölé, hogy a beállított rendszerem látható azokon. Mert akkor már használtam egy ideje, csak még modolgattam anélkül, hogy újratelepítettem volna. És ami működött rendesen az ment a beta2-be. Alapból a ROM-ban nem tudom, hogy hogyan lehetne úgy beállítani. Tedd fel a témákat és nézd végig melyik tetszik.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #12577 üzenetére
Pedig gondoltam, hogy az LCR v2.0 beta3-ba bele teszem én is a mobiltv-t, de akkor mégsem, ha nem működik.
Bár lehet, hogy nem is lesz beta3, mert eddig a beta2 is jól működik. Abban benne van az LPro és nincs vele gond. Bár nem vagyok benne biztos, hogy a DMC-vel lenne a gond. Lehet ez csak egy egyedi eset. -
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #12425 üzenetére
Passz. Bele tettem a SIM eszköztárat az tuti, és mobilTV-t nem használok. Mik a feltételei?
Én most az 1.8 up1-et használom persze nem azt amit kitettem, hanem valami backup-ot amiben fekete-zöld a framework valamikor telepítettem rá. Nekem az FLB v1.0-nél és az 1.9-es ROM-omnál ez jobban szuperál. Ezt leírtam az 1.9-nél is. -
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #12081 üzenetére
Kösz a visszajelzést. Semmiből nem tart feltenni egy LPro-t. Az LPro amúgy még mindig nem tudja azt amit az ADW próbáltam teszteltem, de sok dolog hiányzik amit tud az ADW. Ez a Dark Framework-ös amit n00n-nak csináltam?
Lopott SW-rel nem foglalkozom, szóval nem igazán érdekel, hogy hogyan megy rajta az iGo.
-
bounty123
őstag
válasz
Joeker67 #10121 üzenetére
Én az A2SD és az A2SD+ közül az elsőt választottam, tehát hogy a dalvikot ne tegye az SD-re. Mivel így is elférek bőven rajta. Egyébként a systemen levő szabad hely függ attól, hogy miket szedsz le vagy hagysz benne az eredeti appok közül a /system-ben, llaszlo pl. ahogy emlékszem keményen irtotta őket a root explorerrel, ezért is lehet alapból sok szabad helye.
Sokat nem zavar engem a T-s dizájn, gyak. mindenből lehet mást használni úgyis, a színei meg nem olyan rosszak.
-
bounty123
őstag
válasz
Joeker67 #10081 üzenetére
CoolBoy: köszi a közösség nevében
Amúgy ext repair már nem kell ha minden igaz. Legalábbis Paul romjában én is úgy tapasztalom, hogy nem kell.
Joeker67: én a nagyfőnök Paul által kiadottat haználom, a2sd-vel. [link] Nem az alapcsomagot, hanem a konyhában kiszedegettem belőle sokmindent (wevesecure, roadsync, touchpal stb.), amiket kézzel utólag is ki lehet gyomlálni elvileg.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #9619 üzenetére
A magyar emberek nagyrésze még akkor sem tesz félre, hogy ha van miből. Mert nincs pénzügyi intelligenciájuk. Igaz azt nem is tanítják az iskolában, hogy hogyan kell bánni a pénzzel.
Csináltak egy szimulációt/tanulmányt mely szerint, hogy ha mindenkitől elvennék mindenét és adnának mindenkinek X összeget, akkor egy óra múlva lenne akinek X-Y pénze lenne és lenne akinek X+Y pénze lenne és kb egy év elteltével ugyanilyen lenne a pénz eloszlása mint most.
Én hitelt sem nagyon fogok soha felvenni, pláne nem lakásra. -
Gloob
addikt
válasz
Joeker67 #7548 üzenetére
Sziasztok
Win7 driverek
Tessék parancsolni. itt vagyon! -
DarkByte
addikt
válasz
Joeker67 #7024 üzenetére
DivX-es segítség, akinek nem megy a yxflash, kattintson ide, most olvastam, próbáljátok ki.
A cikk szerzőjével Zümm-ölök, már korábban is felmerült a dolog. Kipróbáltam egy sorozat résszel (valamelyik How I Met Your Mother volt azt hiszem) de nem vitte a Pulse. Persze ha valaki sikerrel jár 480x320-nál nagyobb felbontású videóval így, ne tartsa magában.Egyébként nagyon úgy tűnik hogy a Pulse Mini tudni fog magyarul, de legalább is lesz hozzá magyar prediktív billentyűzet. Remélhetőleg ezt a Pulse ROM is megkapja.
#7022: igen, én is erre gyanakodtam hogy ugyan a konstans szerepel, de ebben a kombinációban pont nem használható.
-
Watt25
veterán
-
CoolBoy323
nagyúr
-
syl5
őstag
válasz
Joeker67 #6809 üzenetére
nekem is T style MCR 1.7 van fennt, de nekem beszaggatnak. Csak mp4-re konvertálva tudok rajta normálisan lejátszani egy video-t.
Sok app van feltelepítve neked? Mik azok, amik állandóan futnak? Widgetek?
Nekem általában olyan 30 mb szabad ram-om van, de mondjuk ennek amúgy sem kéne nagyon beszámítania a video lejátszásban. Beautiful, meg pure calendar widgetet, meg a taskpanel kill all widgetjét használom. Ezen kívül még az apps organizer ikonjai vannak kint, meg felül a redőnyön van még kint egy battery status, meg egy profiles. Már felhúztam a procit is az alap 384-ről 528 MHz-re és így is ugyanúgy szaggatnak. Beszarás ez a telefon
másnak megy, nekem meg nem, pedig tényleg csak a szükséges programok vannak telepítve nekem meg pár játék, ilyen iránytűt például sose látott a telefonom.
-
akos727
senior tag
-
disza.n
csendes tag
válasz
Joeker67 #6796 üzenetére
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne, hogy másnak is ratyi a fülese, amit a pulse-hoz kapott? vagy csak az enyém halk? Már írtam erről a problémáról itt, de nem tudott senki semmit se írni ezzel kapcsolatban. Már mégjobban lehalkult. Felraktam a LVH 3.2-t, de csak rontott a helyzeten, most már méghalkabb xd mit tegyek? más fülesen, 3.5-es átalakítóval jól szól, de nincs kp-m új fülest venni. Mit tehyek?
Üdv Dani
-
Jadro
veterán
válasz
Joeker67 #6067 üzenetére
Igen ez még eszembeötlött. Megnézem majd kell-e telepíteni valamit a gépre. Ha igen, akkor nem jó a megoldás. Céges gép, nincsen túl sok jogom rajta.
JoHnni: Ez egy bug. Ha felhangosítod maxra és utána le, akkor már halkít rajta szépen. Viszont nem mindig jön elő nálam. Amikor feltoltam a vanilla romot, néha eljátszotta ezt. Mostanában azonban okés. Passzolom hogy mitől lett jó.
Nálam még egy érdekesség van. Néha csinál olyat, hogy ha hívnak, nem jelzi ki a hívót. Feloldom a zárat, nyomok egy zöld gombot és akkor ott van a havó ablak. Utána tudom felvenni a zöld gombbal. Van amikor meg teljesen jó, zárt állapotban is felugrik a hívóablak...
-
sippet
senior tag
válasz
Joeker67 #4798 üzenetére
en a 3-as verziot hasznaltam egeszen addig, amig meg nem vettem a pulse-t, es egyertelmuen az volt a benyomasom, hogy a nem business-jellegu home screen egyertelmuen az androidot koppintotta: 3 oldaliranyban mozgathato kepernyo, kipakolhato shortcutok es widgetek stb. nem tudom, azota mennyit fejlodott a rendszer, de nekem akkor inkabb a szegeny ember vanillajanak tunt.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joeker67 #4743 üzenetére
Az aktivitás az nálam is inaktívnak jelzi. De én is tudom hívni az inaktív emberkét. Aztán már aktív. Ez egy ilyen bug. Viszont, hogy ha hívok egy emberkét és inaktív akkor megszakad a hívás.
A ki-be jelentkezést nem figyeltem, mert én wifit használok csak és az meg nem megy ugye állandóan.
A skype beta az csak chatelésre jó voip-re nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest