- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
drachos #10723 üzenetére
Ha nem tetszik valami akkor tegyél panaszt. De mivel ÍRÁSBAN tájékoztattak így nem nagyon van alapja a panasznak mivel nem rögzítik a beszélgetést így csak az írásos anyag minősül hivatalos tájékoztatásnak. Szóban azt mondanak amit akarnak. A szó elszáll az írás megmarad.
Lehetsz ideges meg lehet mást hibáztatni, de ettől te megkaptad a tájékoztatót ÍRÁSBAN.
Az meg, hogy ideges vagy az csakis neked rossz, nem tudom, hogy miért akarsz magadnak rosszat, ezt csakis te tudhatod. -
-
bounty123
őstag
válasz
drachos #10318 üzenetére
Hogyhogy semmi szükség nincs rá? Amit írsz, az maga az a2sd. Egy rendesen megírt a2sd script esetén nem kell semmit eljátszani sehányszor és nem bizonytalan.
#ls -l /data
lrwxrwxrwx 1 0 0 14 May 31 18:42 app -> /system/sd/app
lrwxrwxrwx 1 0 0 22 May 31 18:42 app-private -> /system/sd/app-private# du -sh *
50.1M app
183.0K app-privateSzépen látszik, hogy a /data/app és app-private be van linkelve az sd kártyára.
Valamint, hogy ezzel pontosan 50 megabyte-ot spóroltunk ki a telefon memóriából. -
advocat
csendes tag
válasz
drachos #10288 üzenetére
Hát, azért egy-két nokia készülék fórumán nem annyira nagy a hurrá-hangulat
De szerencsére ez a pulse-al nincs így, nyilván vannak hibái, de még bőven a használhatósági határon belül van (nekem legalábbis), szóval szerintem tényleg a legjobb vétel ilyen áron a jelenlegi mobil piacon
-
advocat
csendes tag
válasz
drachos #10285 üzenetére
Azért láttunk már olcsó wifis készüléket, ami éppenséggel használhatatlan volt a gyakorlatban a böngészésre, szóval abszolút van létjogosultsága a kérdésnek.
Egyébként én bátran ajánlom neked a készüléket, arra a célra tökéletes, amire szeretnéd, ráadásul lehet,hogy most csak erre veszed, de ha elkezdesz majd nézelődni a marketban, ahonnan ingyenesen tölthetsz le programokat, úgyis fogsz olyat találni ami kedvedre való.
-
drachos
tag
válasz
drachos #9993 üzenetére
Rákerestem neten, és elég gáz, úgy tűnik a google-nál van valami
ráadásul elég régóta fennáll ez a probléma, és még mindig nem csinálták meg, azért ez érdekes.
Nem tudok letölteni marketről.... most van egy csupasz 2.1 pulse-om, tele a t-mobile szemeteivel. Asszem jöhet a ROM csere, hátha megoldja a letöltési gondomat is.
Viszont egyes helyeken olvastam olyat, hogy kell valami backup image-t csinálni, hogy vissza lehessen állítani, máshol meg azt írták, hogy elég ha T oldaláról visszarakom eredeti rom-ot esetleges gariztatáskor, nem kell semmiféle backup. Most kinek higgyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest