- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
RepeatSector
senior tag
Néha szokott FC-zni de nekem csak akkor ha gomarket akar belőle letölteni
Amúgy a régebbi sokkal átláthatóbb!
dobd fel az oldmarket-et én is ezt használom! -
DonMedve
addikt
Értelek köszi,most a DMC r7 van fennt,de ma reggel meghülyült,semmi nem akart menni,minden FC-zett szinte.Természetesen marketfrissítés után.Mármint a Maps-et,meg egy játékot updatelt utána meghülyült.Végül,lekaptam az appokat,újratelepítettem őket,most jó.Nem értem Én ezt!
-
CoolBoy323
nagyúr
gyártói vélemény?
és ha telefonálni nem lehetne vele?én biztosra veszem, h egy békéltető testület lealázná ezeket a g.ciket...
ku.va normális dolog mondhatom, h csíkos képet csinál a kamera, teljesen normális XDinkább vennék a fáradtságot, és adnának ki egy frissítést, ami javítaná a bugot... de ehhez is hülyék...
-
Khelben
nagyúr
"a készülék a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően és a gyártó által meghatározott műszaki paraméterek alapján üzemszerűen működik."
Én azért megkértem volna, mutassa már meg a használati útmutatóban hol van leírva, hogy csíkos képet készít. Azt meg ki nem szarja le, hogy a többivel azonos a működése (magyarul a többi is hibás).
Főnökkel beszéltél? Vásárlók könyve megvolt? Szvsz ezeket mindenképp meg kell ejteni a fogyasztóvédelem előtt. Melyik T-Pont volt ez? -
kecz
aktív tag
Nekem is ugyan ezzel a szervizes jegyzőkönyvvel jött vissza:
"A készüléket alkatrészcsere után javítottuk, majd a tesztelés során hibát nem tapasztaltunk. A kameraképen jelzett hibajelenséggel kapcsolatban egyeztettünk a gyártóval, mely vélemény alapján a készülék a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően és a gyártó által meghatározott műszaki paraméterek alapján üzemszerűen működik."Viszont én eddig nem T-pontba vittem (epic fail
), de most már hozzájuk vittem.
Harmadjára is vissza lett küldve a következő hibaleírással:
"Akku..Fénykép készítésekor a kijelzőn jó a kép, viszont mentés után csíkok jelennek meg a fényképen. A készüléken fődarab csere is volt első alkalommal, azután szakvélemény is készült. Az ügyfél kéri a készülék cseréjét, mert Fogyasztóvédelemhez fordul"Egyébként nagyon fura, de én úgy vettem ki a 2 szervizes szavából, hogy a fődarab csere is készülékcserének felel meg, azaz hogy még igazából csak egyszer volt szervizben a készülék a csíkozással, holott ma adtam be harmadjára. És akkor kérdeztem, hogy ez most a végtelenségig így megy majd, hogy főpanelt cserélnek, én visszahozom aztán megint, stb... Mondtam mindkét szervizesnek, hogy volt ismerősöm, akinek ugyanezzel a problémával első alkalommal cserélték, vagy volt akinek másodjára, volt akinek harmadjára. Hogy ha ugyanahhoz a szakszervizhez küldik be a készülékeket, akkor mi alapján döntenek? Hasraütés? Nem vágom. Minden esetre legközelebb szériahibára fogok hivatkozni, ha nem adnak nekem igazat.
-
JoHnni
senior tag
jelenleg én is várom az sms-t, szintén 2. alkalommal van bent a szervizben a teló. Stőőt, hétfőn bementem érdeklődni, azt mondták szerda, legkésőbb csütörtök megjön, hát sztem már nem fognak sms-t küldeni...:S Semmiképpen se vedd át a telefont, csinálj ott pár képet, ha csíkoz akkor kérd a cserét, ha nem akarják akkor vásárlók könyvét hozd elő és sztem arra már normálisan fognak reagálni...
HA mégis írnod kell a vásárlók könyvébe, akkor beleírhatod hogy több mint 1hónapig volt szervizben ugyanazzal a hibával és még mindig nem sikerült megjavítani, a telefonod nincs ergo az előfizetést is feleslegesen fizeted, ha már ők hivatkoznak aránytalan többletköltségre akkor te is hivatkozhatsz... jah és a határidő be nem tartását nem is említettem. -
n00n
őstag
Na öcsém betudott menni ma. Visszajött a telefon olyan jegyzőkönyvvel, hogy megfelelően működik, ők semmilyen a normális viselkedéstől eltérőt nem tapasztaltak. Persze ugyanúgy csíkoz. Öcsém mondta, hogy így nem veszi át és majd holnap bemegyek én, elkezdték győzködni, hogy vegye át, de ő nem tette.
Április 18.-án adtam be először, május 5.-én jött az sms, hogy mehetek érte. Főpanel csere volt, de persze ugyanúgy csíkozott, még aznap vissza is adtam, hogy küldjék vissza.
Május 25.-én jött az második sms, hogy kész (még 1x: május 5-én adtam be).
Tudom, hogy már kivesézett téma, de ma nagyon nem érek rá visszaolvasgatni a sok meló miatt. Mi tévő legyek, ha bemegyek? Ne vegyem át és kérjek cserét? Vásárlóikönyvbe írjak, ha igen mit?
Köszönöm előre is.
-
JoHnni
senior tag
-
Joeker67
aktív tag
A jegyzőkönyvre ráírják a vállalási határidőt, nekem a határidő napján délután
jött az sms.CoolBoy: Lehet,
mert ma vissza kell mennem, ugyanis nem megy a mobilTV.
Nem mintha sűrűn használnám, de azért ha van működjön és a hétvégén
F1 is lesz.Crue: szerintem, ha túllépték a jegyzőkönyvön lévő határidőt, mindenképpen menj be
-
-
n00n
őstag
Ezt a levelet kaptam a T-től:
"
Tájékoztatjuk, hogy a hibás készülékkel és az ahhoz tartozó jótállási jeggyel (vagy vásárlási számlával) bármely más személy felkeresheti a legközelebbi szervizünket. A telefon leadásához nem szükséges az előfizető jelenléte.
Szerviztevékenységet biztosító üzleteinket a honlapunkon található keresővel tekintheti meg, ha kizárólag a Szerviz lehetőséget jelöli meg, majd a Keresés gombra kattint."
Akkor most mégse csak T-Pontba lehet bevinni? Most már tényleg össze vagyok zavarodva.
-
llaszlo
veterán
Ilyen hülyeséget nem tudom, hogy hol olvastál vagy honnan vetted, hogy te viszed szervízbe a garis cuccot és még te fizetsz azért, hogy szervízeljék. Vagy aki ezt írta az jó nagy marha volt. Ha van egy TV-d, mosógéped, stb amit nem lehet kézben szállítani azt köteles a bolt díjmentesen elszállítani és szervízeltetni. Az emeletre felvitelért/lehozásért viszont kérhet pénzt.
-
CoolBoy323
nagyúr
már szerintem itt is írtam, de leírhatom századjára is
ide írom, így egyszerűbb
(rövidített változat jön
)
bevittem a szervízbe a csíkos kamera bug miatt... elküldték... megjött, hibás volt, (cserét kértem) visszaküldettem, mindent cseréltek, maradt a hiba!
mivel bamba voltam, ezért nem T-Pontba vittem, így a partner nem tudta visszaadni a pénzt, de leírta, h mi újság van...bevittem egy t-pontba, ott megpróbáltak átvágni, nem hagytam, h megint szervizeljék, aztán engedélyeztette a s.ggf.j, majd visszaadták a teljes vételárat!
röviden így volt
kb 2 hónapos mese pár sorban XD
-
n00n
őstag
Elkezdtem olvasni a http://www.fogyasztovedelem.com fórumát. És ott több helyen is olvastam, hogy ha futárral szervizbe küldik a telefont az 3000 ft alkalmanként, amit nekem kell állni? Ez valóban így van? Mert ha igen, akkor már nem éri meg ezzel szórakozni (2-3x bemenni a 40km-re lévé t-Pontba, illetve ezt is 2-3x kifizetni...)
-
Khelben
nagyúr
Csak kiváncsiságból felraktam a gyári magyar romot, de egyik általad említett hiba sem jött elő eddig. Sőt, egyelőre szimpatikusan gyors a telefon, fagyások nélkül és a gps is rendesen működik. Feltettem egy ebook olvasót, az ndrive-ot meg pár apróságot és még van 10,5 MB, ami kb elég is nekem.
-
CoolBoy323
nagyúr
mert a partnerek nem jogosultak a telefonok visszavásárlására/pénz visszaadására!!
mindenképp T-Pontos üzlet kell, amiben van szervíz értelem szerűen
a honlapon ha kft neve van, az NEM JÓ, olyan kell, amiben a T-Pont van!!
ha a gyári romot felrakod, azzal minden eltűnik igen!! 3 gombnyomás az egész
-
Watt25
veterán
De volt, de azt egy idő után visszavonták az SMS probléma miatt. Akkor kiadtak egy közleményt, hogy októberre várható a javítás.
Sztem már mindenki lemondott róla, de most vannak olyan hírek, hogy mégis ki fogják adni. (Ha jól értettem, akkor ők is eljátszották most azt, hogy kitettek egy fájlt, hogy tessék itt van az új 2.1, de rossz fájlt tettek ki, és most megint leszedték.) -
llaszlo
veterán
Nekem új szerződést kellett kötni, de egyébként simán megérte.
Főleg azért amit a Desire tud.
@CoolBoy, te bevitted már a szervízbe?
@nemethzoli: Neked is visszavásárlással csinálták és utána kötöttél egy másik szerződést? És üdv a klubbanEgyébként ha valaki nem akar új telót csak a pénzét akarja vissza kapni, feltéve, hogy rossz a telefon akkor vissza kell, hogy adják. Természetesen azt fogják mondani, hogy azt nem lehet. De pedig a PTK 306. § vagy a 49/2003 GKM rendelet szerint kötelesek vissza adni a pénzt, hogy ha te azt választod. Ezeket mindenképp érdemes elolvasni, nem olyan hosszúak kb 4-5 oldal a kettő együtt.
-
törölt tag
Szerintem a 2. vagy a 3. opció a választandó. A 40MB könnyen túlléphető, MB-onként 200HUF pedig elég sok. A forgalom figyelése alapján akár hónap közben is változtathatsz a csomagok között.
Én a "Call Meter NG" nevűt használom, jól konfigurálható és jól mér.
Az adatroaming a beállításokban kikapcsolható, ekkor külföldön meg sem próbál adatot forgalmazni.
-
rum-cajsz
őstag
Nekem a 100 megás csomag van. Ebbe ugye napi 3 MB net fér bele.
Ha olyan oldalakat nézel, ahol sok kép van (pl online játék) ez simán kevés lehet.
De ha csak sima szöveges oldalakat nézel, kevés képpel, akkor ez elég jó.Én a 3Gwatchdogot használom a monitorozásra, de a Netcounter is tök jó.
Az előbbi napi bontásban megmutatja neked a használatot, utóbbi viszont a wifi használatot is méri.Nem pontosan tudom, és nem is próbáltam ki, de szerintem ha kikapcsolod az APN-t, nem fogsz mms-t kapni. Én inkább 95% környékén (egyszer fordult elő) abbahagytam a net használatot és nekem így jó volt (nekem olyan 80MB körül szokott lenni a net használatom).
-
bucsupeti
senior tag
Nekem folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet. A készülék szinkronizálja az emailjeimet (napi 10-12) van egy RSS olvasóm is, ami 2 óránként frissít. Böngészni nem nagyon szoktam a telóval, néha gmaps-ot indítok, marketet nézegetem három ngy naponta kb. Wifit szinte soha nem használok (nincs arrafele amerre én járok)
Szóval én nem vagyok egy nagy netezős a telóról, így van havi kb 100-200 mega forgalmam. Pontosan nem tudom. Szóval szerintem lehet hogy az 500 megás kéne neked.
Nem lehet olyat csinálni hoyg felfelé módosítod a csomagot? Kérdezd meg esetleg. Ha lehet akkor vegyél egy 100 megást és nézd meg valamilyen monitorozóval hogy hogyan alakul a forgalmad. Ha kell akkor meg módosítsd 500-ra. -
kecz
aktív tag
Ja bocs, egy rebootom volt amikor mysettingsben benyomtam a gps-t, az továbbított a teló saját menüjébe ott bepipáltam és akkor kaptam a gördeszkás kis droidot. Droid Hawk
Most bepróbálkozok az Impalaman féle swap-os csudival hátha az sebességre is jobb lesz mint az flb 1.5 és nem buggol, mint a félkész Froyo.
-
Watt25
veterán
Nagyon. Vagy nem.
Egyébként nem tudom.De abból lehet kiíndulni, amit már leírtam, hogy kb. 10e írási ciklust bírnak az SD kártyákban lévő bitek. Ami persze nagyon függhet a gyártótól, eltérő technológiáktól, ilyesmitől, de talán kiindulásnak lehet vele számolni.
A telefon ugyanúgy csinálhat a háttérben bizonyos dolgokat, mint pl. egy Windows, akkor is, amikor nem nyúlunk hozzá. Ezért elképzelhető, hogy éjszaka is, amikor éppen alszol, történik mondjuk néhány száz swap művelet. (Persze, ha kikapcsolod a telót, akkor nem lesz, de akkor mi ébreszt?)
Ha nem tévedtem sokat, akkor bizony nem lesznek hosszú életűek az így használt kártyák.
Mondjuk amit én vettem, azon Lifetime warranty van, bár, ezt akkor sem értettem, hogy hogyan adhatnak garanciát egy olyan technológiára, ami egyértelműen elromlik x idő után. (Vagy már fejlődött a technika?)
Aki okosabb, mesélhetne erről. -
Gloob
addikt
Tudtommal a Waze az csak ott mutatja a poziciódat ahol már van térképe. De erről majd Watt kolléga bővebb felvilágosítást ad. A GPS Status-t nem ismerem de a nevéből ítélve csak annyit mutathat gondolom hogy van gps jel. Bár mondom nem ismerem, nem használtam. Lehet hogy tévedek. Ha így van úgyis kijavítanak.
-
janez
aktív tag
Most nem vagyok gép előtt, nem tudok linkelni stb., de töltsd le a linuxra való android sdk-t, csomagold ki és asszem a tools mappában találod az android indító ikont. Rákatt és kiválasztod melyik androidot akarod használni. Letölti és miután beállítottad virtuális gépnek, elindítod.
Tehát telepíteni sem kell, abból a mappából dolgozik amit kicsomagoltál.Viszont nekem is kéne segítség valakitől, vagy valami jó leírás, mert ubuntu 9.04 alatt nem megy az adb shell. Az android commander működik.
-
Watt25
veterán
Elvileg ha környéket akarod megcsinálni, még az is lehet, hogy meg tudod oldani. Induláskor otthoni WiFi-vel indítasz, aztán elvileg van benne olyan feature, hogy a tárolt adatokat akkor továbbítja, ha ismét lesz netkapcsolata... Csak ne lépj ki közben, meg ne fagyjon le.
Hazaérsz, WiFi-n elküldi a tárolt útvonalat.
Persze ehhez nincs tapasztalatom, nekem MediaMania díjcsomagom van. -
rhen
senior tag
Ilaszló ROM-jában sincs JIT. Vagyis számítási teljesítményben nem gyorsabb, mint pl. impalaman ROM-ja.
@sagesz93: Próbáld ki egy olyan ROM-mal, amelyikben benne van a JIT.
Bár multitouch nélkül elég rossz lehet vele játszani.
Valaki (T/Huawei) kiadhatná már a kernel forrást. BigBear azt mondta, hogy akkor be tudja kapcsolni. -
llaszlo
veterán
Nem csúsznak el a gombok a felugró ablakok alján? Mert a build.prop változtatásnál ez szokott előjönni, hogy a Framework keretje és a gyári keret nem passzol egymáshoz.
Vagy amikor hosszan nyomod a Powert akkor a felugró ablak felső fekete széle szélesebb, mint az alatta lévő menü keretje. És hasonló hibák. -
rhen
senior tag
ismerem az apndroidot. valamilyen beállításod akkor sem jó.
7 megabyte egy hónapban nem nagy forgalom a sync elvisz ennyit szerintem ha folyamatosan be van kapcsolva. Mondjuk azért dühítő, h ennyiért már olyan csomagra is fizethetnél amelyikben mondjuk 512MB adatforgalom van.... elég kiszúrás....
-
pockalap
csendes tag
A net-startot mindenkinek aktiválják, de ennek nincs havidíja, mindegy hogy mikor vetted a telefont. Ha neked 6000-et számláztak, akkor azt valamikor le kellett internetezned vagy pedig valamit nagyon elnéztek, szerintem kérdezd meg őket. Ezért kell kikapcsolni a data service-t, akkor biztos nem lehet baj.
-
llaszlo
veterán
Erről beszéltem, de persze én vagyok a bunkó, meg a kocsog, mert olyat írok, hogy "hülye üfisek".
Fel kell jelenteni őket. Komolyan. Más szolgáltató is csinál ilyet, azt is megfingatták már. Amit nem kérsz azt ők nem aktiválhatják saját kényük kedvük szerint. Először vásárlók könyve vagy írásos panasz a T-nek címezve tértivevényes levélben, két példányban két tanúval.Más: Közben elkészült az LCR v1.8 update1. Jelenleg feltöltés alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest