Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
Megválnék a készülékemtől (Pulse természetesen), egyszerűen nem használom ki semmi funkcióját az okos telefonnak, nekem csak telefonálni kellene a telefonom
Most nyáron vettem, jelenleg még egy régi flb ROM van rajta (még talán az 1.0 3. bétája), de szívesen felrakom bármelyiket, eredeti állapotot is vissza tudom állítani.
Semmi baja, még a fólia is rajta van, minden tartozéka megvan.
Akit érdekel írjon privit. -
drachos
tag
válasz
llaszlo #10722 üzenetére
Volt már olyan dolog amibe nem kötöttél bele, vagy ennyire élvezed? Tudod egy szolgáltatást nyújtó cégnek illik elmondania az ilyen dolgokat, mert nagyon sokan nem szokták elolvasni a több oldalas szerződéseket, A-tól Z-ig, főleg ha egy ilyen nagy cégről van szó. Most köss bele ebbe is, hogy miért nem, mekkora idióta vagyok... De leszarom, így is eléggé felbaxot már ez, meg még egyéb dolgok is...
-
drachos
tag
A faxomat a T-mobile-ba, ekkora egy köcsög társaságot... Eddig domino csomagban voltam, és már épp újra akartam tenni a ROM-ot, mert azt hittem valami rossz, de mint kiderült, a kedves T-mobile-nál extra szolgáltatás a hívószámkijelzés, ezt persze egy kurva szóval nem mondják szerződésnél... Ráadásul arról sem tájékoztattak, hogy nem igényelhetem előfizetés esetén csak személyesen a jelszavam, domino csomagnál ugyanis elküldték a számomra. Most mehetek be újra... Legalább mondanák, hogy basznak tájékoztatni a dolgokról, mert akkor alaposan utánajárok, de én hülye azt merem feltételezni, hogy ilyen alap dolgokról említést tesznek ÚJ előfizető esetén...
Szóval tartozom egy bocsánatkéréssel a pulzushoz...Azt hittem az ő hibája.
Ha ez a szignózás működik valakinek, az ne legyen rest megosztani tapasztalatait
-
drachos
tag
Hehe, felraktam FLB beta3-mat, és egyből ahogy mentem beállításoknál, hangerő beállítása, felhangosítottam eggyel, és szarrá fagyott az egész, meg akadozva játszotta alapértelmezett csengőhangot, amivel kínozni lehet. Akármit nyomkodtam, semmire nem reagált, úgyhogy kivettem aksit és így újraindult. Azóta nem mentem be hangbeállításokba....:/
-
drachos
tag
Paul féle ROM-ot fogom feltenni azt hiszem, az eddigiek alapján. A kérdésem az lenne, hogy a "r15 without additions" az tartalmazza az a2sd-t, ugye? (a másik meg az a2sd+ -t)
Ha az app mappából törlök, akkor az működni fog, így is meg fogja flashelni, és azt a progit nem rakja fel, vagy kapok vmi szép hibát akkor? -
drachos
tag
válasz
CoolBoy323 #10426 üzenetére
Az az AGPS tudtommal. Ilyenkor a mobilszolgáltató is besegít a helymeghatározásba, így az gyorsabb. De persze így már adatforgalmat is generál.
-
drachos
tag
válasz
KonzolKartel #10419 üzenetére
Szerintem Te rossz keresőbe írtad
Sippet szerintem a fórum keresőjére gondolt -
drachos
tag
válasz
llaszlo #10317 üzenetére
Miért pont a data mappát ne akarná valaki rárakni sd-re? Pont hogy akkor lesz lassabb, ha lassú sd-re a dalvik cache-t rakjuk, nem? (kérdezem, nem "okosító" kérdés akar lenni, mielőtt megkapom a magamét
)
Másik kérdésem, hogy ezt akárhányszor eljátszhatjuk, amint megtelik belső memória? Mert ezek szerint semmi szükség a2sd-re, ami elég bizonytalan, hogy működik -e. -
drachos
tag
válasz
gergobaby #10282 üzenetére
Ez csak nekem nagy ellentmondás?
Kell egy érintőképernyős + wifis készülék, megtaláltad ezt, ami olcsó is, és többet is tud mint ami neked kéne, és megéri -e? WTF?!?Ha kell egy kiló kenyér, lemész a boltba, akcióban van a 2kg-os kenyér ajándék rúd kolbásszal 50 Ft-ért, megkérded, megéri e?
-
drachos
tag
Market hibára valaki??
Már mindent kipróbáltam, amit eredeti ROM-al ki lehet. Cache ürítés, ki-be kapcsolás, talk ki-be jelentkezés, semmi sem segített. Létrehoztam új google fiókot, na azzal tudtam letölteni, később már azzal sem. Azóta megint nem tudok sehogyan sem letölteni a marketrőlEz így elég gáz... Van rá esély, hogy egy másik ROM megoldja?
-
drachos
tag
válasz
drachos #9993 üzenetére
Rákerestem neten, és elég gáz, úgy tűnik a google-nál van valami
ráadásul elég régóta fennáll ez a probléma, és még mindig nem csinálták meg, azért ez érdekes.
Nem tudok letölteni marketről.... most van egy csupasz 2.1 pulse-om, tele a t-mobile szemeteivel. Asszem jöhet a ROM csere, hátha megoldja a letöltési gondomat is.
Viszont egyes helyeken olvastam olyat, hogy kell valami backup image-t csinálni, hogy vissza lehessen állítani, máshol meg azt írták, hogy elég ha T oldaláról visszarakom eredeti rom-ot esetleges gariztatáskor, nem kell semmiféle backup. Most kinek higgyek? -
drachos
tag
Felraktam a 2.1-et (megjegyzem elég macerás volt, másodszorra indult el a frissítés, aksit ki kellett venni és vagy 10 perc volt mire elindult először, bár ez lehet normális), minden jónak tűnik, kivéve, hogy a merketről nem tölt le semmit. Kiírja, hogy starting download (vagy mi) de el sem kezdi a letöltést. Ez mitől lehet?
Remek, most léptem be közben youtube-ra, ott meg ha a categories-re megyek ,azt írja, hogy Connection problem Http response 400
-
drachos
tag
Olvasgattam fórumot, és én is valami más ROM-ot szeretnék felrakni, mert idegesít a sok app amit nem lehet letörölni, illetve ez a magenta is az agyamra megy.
Az Amon Ra recovery tool-al bármilyen ROM-ról vissza lehet flashelni, úgy, hogy a garancia minden további nélkül érvényes legyen?
És gondolom sem costum ROM-okkal sem ezzel a recovery-vel nem lehet tönkretenni a készüléket, ugye? -
drachos
tag
Most vettem egy pulse-t. Érdeklődnék, hogy ha nem akarom hogy használja 3G-t (wap-ot), csak wifi-t, tehát csak akkor csatlakozzon a netre, ha wifin keresztül teszi, akkor elég azt kikapcsolni, hogy "Data roaming" meg "Data service", mert más erre utaló beállítást nem találtam. És ha esetleg wapon (mivel nincs előfizetésem netes csomagra) szeretnék netezni, azt hogy tehetem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest