- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
csopi04
csendes tag
Most 22:40-kor töltöttem a marketlról progit, akartam róla képet készíteni, de mire élesítettem a ShootMe képmentőt az app már lejött.
Kb de 11-kor töltöttem le a marketról az akksikímélő SuperPower XDA-BETA alkalmazást, valószínű, rosszul álltottam be, de a telóm gyakran újraindul, lefagyott.Töröltem, maradok a minden este töltőre elvnél. -
csopi04
csendes tag
A leírás app-ok törléséről szól a nagyobb használható tár érdekében, illetve egy előző hsz.-ban említettem, hogy mindent átmozgattam SD-re.Ettől még a hívás utáni újraindulás nem javul meg (nálam még nem volt, de nem volt az eredeti rom-al sem).Sajnos a Pulse-k nem viselkednek egyformán (ki tudja, hogy Kínában milyen gyakran vált beszállítót a Hauwei).
Az előző rom nálam nagy megelégedésre Implaman dmc-rom-2.1r9oc-final-ja volt, várom, hogy nekivág és kihoz valami jobbat a Cyanogen Froyo-ból... -
kukacka11
tag
Lehet, hogy inkább tönkre ment a mikrofonod. Sajnos másnál is volt ilyen. És már nem lehet cserélni, mert nincs alkatrész.
Csak új telefonra cserélik.
A Driftelést, hogy kell csinálni az NFS-ben. Nagyon nehezen jön össze. Van valami trükkje?
Addig meg van, hogy a kanyar irányába rántom hirtelen a telót. De már többször majdnem elejtettem a nagy rángatásba és mégsem driftelt. -
kukacka11
tag
Ha sokan panaszkodtak akkor nyilván másnál is van.
Nálam jó 1.7.
Az Angry Birds nálam is fehéren rakja ki a fix elemeket. És én is azt használom amit pár napja le lehet tölteni. Viszont NFS-nél találkoztam olyannal, hogy az egyik verziót feltettem és az is fekete-fehér volt. Aztán felraktam egy másikat és az rendesen ment.
Végül megvettem, nagyon tetszik.Szóval lehet, hogy nem azt sikerült volna letölteni az AB-ből ami nekem kell?
-
Watt25
veterán
Valami hasonló az ok: Hsz1 Hsz2
Illetve 2.1 óta valami más is van, mert nem csak a Copy Protected App-okat nem tölti el...
Ezért feltöltöttem, lehet használni a Waze-t, most már magyarul is! (Én fordítottam le.)
Arra kérek mindenkit, hogy aki aktívan, vagyis útvonalakat is készítve akarja használni, az legalább a magyar nyelvű fórumot fussa át egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest