Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix64
őstag
válasz
NPeete #17574 üzenetére
Már feltettem legújabb styxet ext2-vel meg 30mb swap-al, egész gyors
Most megnézem mit tud játékoknál.. nektek fruit ninja elfut ezen? Mert nállam gyári ROM-on elég diavetítés feelingje volt.
Amúgy ti milyen launchert használtok? Melyik a leggyorsabb launcher erre a telóra?
-
phoenix64
őstag
válasz
NPeete #17563 üzenetére
Szerintem ami öcsémnek van az vmi szutyok class2-es lehet
Hol tudom megnézni cl hányas a memkari? Mert hogy ráírva nincs az ziher
Amúgy elvileg 512MB belső tárhely van a telóban, amiből 256 használható nem? Öcsém feltett 2 játékot és máris rinyált a telefon, hogy már csak 3mb szabad hely van... ez hogy lehetséges?
-
phoenix64
őstag
válasz
NPeete #17560 üzenetére
Értem, köszi.
Memkarit ROM telepítés elött vagy után kell particionálni? Styxnél ezt írja: "In order for DT Apps2SD and swap to work properly, you must format your SD card properly before you install this rom. (I have a 8gb class 10 card with 256mb ext2 partition for a2sd and a 32mb Linux swap partition; the rest formatted to fat32.) However, the rom will work fine without doing that, you just won't have that added functionality. You can enable the built-in app moving if you prefer."
Ezekszertint elötte kell, ha akarok App2SD-t?
-
impalaman
aktív tag
válasz
NPeete #17557 üzenetére
Működik a Rom Manageres megoldás 2.1 alatt is. Legalábbis amikor régen próbáltam, akkor ment, ha jól emlékszem.
Egy próbát mindenesetre megér.
@phoenix64: Mivel CM6-on alapul, gyanítom, hogy tud SD-re telepíteni. A beépített megoldással csak az .apk-t teszi az SD-re, viszont az app beállításait és .dex fájlját nem, így ha kell a hely, jobban jársz az SD particionálással.
-
phoenix64
őstag
válasz
NPeete #17557 üzenetére
Értem köszi. Styx ROM-hoz kell particionálni az SD kártyát? Vagy annnélkül is tud SD-re telepíteni?
Jah meg ezt a TRE 2.1-et nem tudod mi? Mert Styxnél írja, hogy ezt kell elötte feltenni.
ROM Manager nekem nem akarja flashelni a CWM-et, mindig valami hibát dob ki.. mind1 akkor marad a fastbootos megoldás
-
NPeete
tag
válasz
NPeete #17535 üzenetére
Közben az új memóriakártyámmal kipróbáltam a CM7-et - hááát a CM6-hoz képest sebesség szempontjából ég és föld a különbség, a negatív irányba... Amilyen gördülékeny, és használható a rendszer 2.2 alatt, ugyanazt sajnos nem tudom elmondani a 2.3-ról - és arra még programokat se raktam. Ha hosszabb távra, tényleg telefonként szeretnéd használni a készüléket, mindenképp valamelyik 2.2-es romot ajánlom.
-
rhen
senior tag
válasz
NPeete #17470 üzenetére
neked is csak a kameránál van zöld képernyő?
én data2ext-el használom most.
a2sdnél milyen sorrendbe telepítetted, 30ai rom -> 31ei kernel -> a2sd -> gapps?
a2sd-nél nekem nem inicializálta rendesen a dalvik cachet elsőre.
terminálban ki kellett adnom az a2sd nocache, majd úraindulás után az a2sd cachesd-t. utána lett jó. -
NPeete
tag
válasz
NPeete #17469 üzenetére
Na erre már rájöttem, működik is így...
Szóval felraktam a CM7.2-t, a darktremor-féle a2sd-nél viszont ha engedélyezve van, ha alkalmazást akarok telepíteni, a telefon úgy resetelődik, hogy újra be kell regisztrálnom a hálózatra. Vajon mi lehet a probléma? Az ext partíció megvan, azt látja is az a2sd - én arra gondolok, hogy szar lehet a memóriakártyám...
A zöld képernyőt is bedobja néha, pedig asszem kikapcsoltam minden animációt. Hát még tesztelgetem holna, aztán max megy vissza a CM6... -
rhen
senior tag
válasz
NPeete #17421 üzenetére
Én TRE 2.1-re raktam fel. Innen tudod letölteni. A CHT8000-es rom valami kínai szolgáltatóé.
Ismert hibák:
- Wifi nem jön vissza készenléti állapotból. (azt jelzi, hogy kapcsolódva van, miközben nincs internet. Blade wifi fix sem segít. manuálisan ki kell kapcsolni a wifit, majd vissza.)
- Google mapsban bizonyos nagyításnál elmosódottak az utcanevek. A térképi jelölők (útszámozás, buszmegálló, vasútállomás ikonok) nem jelennek meg, fehér négyzet van helyettük.
- 2D teljesítmény bizonyos alkalmazásokban nagyon alacsony (pl MX Moto)
- A gyári usb meghajtó program nem használható, de van ami használható. (filemásolgatáshoz nemkell, csak adb-hez)
- A Reboot -> Recovery menüopció nem visz a recoverybe, csak rebootol.
- Ma előjött egy olyan bug több embernek, hogy random tevékenységek közbe néha elkezdett zölden világítani a képernyő, majd újraindult a telefon. Nekem ez még nem jött elő, lehet azért, mert még a 25-ei verzió van fent. -
grotib
tag
válasz
NPeete #17069 üzenetére
Én is a CM6-ot használom jó ideje és az eddigi leghasználhatóbb romnak bizonyult. Persze amikor elszabadult a ló velem és teletömtem alkalmazásokkal a gépet ez is vacakolt, aztán lepucoltam és csak azt tettem vissza rá ami feltétlenül szükséges volt, na azóta megy mint a karikacsapás. Tudni kell, hogy ez a teló nem egy erőgép, ennek megfelelően kell használni.
-
Pocok256
veterán
válasz
NPeete #15301 üzenetére
Erre megoldás a SetCPU nekem alapból ha ki van kapcsolva a képernyő akkor 125 Mhz a min és 320 valamennyi a max.
szente:
Igen elég viszont a set cpu val csak nyerhetszvsgaborr11:
3d -s játékokhoz ne vegyél pulse-t nem erre van kitalálva böngészni telefonként használni meg ébresztőnek jó meg ugye gps nek is. Egy két kisebb játék elmegy rajta, de azok amiket említettél nem igazán. -
llaszlo
veterán
válasz
NPeete #14796 üzenetére
Nekem jó lett a partícionálás Amonraval, sőt nekem csak azzal lett jó. Legutóbb csak annyit csináltam, hogy eltoltam a partíciókat és oda tettem a swap-et ezt már linuxszal. De lehet makefs-el új filerendszert csinálni. De ha nagyon kell akkor van parted-em a telóhoz is.
a2sd check kimeneten mit mutat?
-
NPeete
tag
válasz
NPeete #14673 üzenetére
Bootloop nand restore után is megmaradt, érdekes módon az r2a ccrom flesselésévél elmúlt... A program telepítési hiba továbbra is fennállt, de sikerült megoldani, hogy az 1.7 telepítés -> újraindítás -> vissza recoverybe -> vanilla framework telepítés. Azért azt valahol kiírhatnák, hogy ha felflesseltem a romot, ne egyből akarjam telepíteni a frameworköt hozzá...
-
szaboknak
aktív tag
válasz
NPeete #14555 üzenetére
Ezért tettem fel én is ezt: http://flibblesan.co.uk/android/tre21rom-rooted-su.zip romot amivel nekem nagyon stabil gyors és hasonlít a t-s launcher-hez és magyar viszont ez a rom csak akkor működik tökéletesen ha előtte az eredeti tre rom van feltéve,mert én is próbáltam a magyarra feltenni és nem volt jó.
-
NPeete
tag
válasz
NPeete #14179 üzenetére
Valaki egy gyors helpet! Lásd előzményeket, onnan folytatva:
Bootloop lett, elindítottam az amon-ra-t, mondom nand restoreolok. Befagyott az android-logonál (szal nem is a t-mobile-os pörgettyűnél), valamint amon-raból restartolva mindig újra visszadobott a recoverybe. Flasheltem az r7-es romot (paul-féle), azzal se indult el. Újra flasheltem az flb 1.5-öt, megint magyarul elindult, de az LP ugyanúgy nem megy.
Valaki fel tudna dobni egy nand backupját, vagy flb1.5adw-t, vagy flb1.6-ot, olyan helyre ahonnan belátható időn belül lejön? Modaco fórumról folyamatosan befagy a letöltés. -
NPeete
tag
válasz
NPeete #14176 üzenetére
Újraflashseltem az 1.5el, ugyanúgy bootloop. Nyomtam rá egy frissítést kikapcsolt állapotból a billkombókkal, nem indult el a frissítés, de elindult az flb. Viszont magyar nyelven. FLB telepítés előtt is raktam rá angol updatet, akkor a beállításokon keresztül, frissítette is.
LauncherPro most se jön be, viszont nem is fc-zik. Csak van egy csúnya fekete képernyő. -
rum-cajsz
őstag
válasz
NPeete #13993 üzenetére
"alap t-s programok (kapcsolatok, kedvencek, üzenetkezelés, zenelejátszó) számomra használható pluszt jelentenek."
Ezt hogy érted? Ezek a programok megvannak a többi ROM-ban is, csak lehet, hogy nem a kiherélt T-Mobile változat, hanem a működő vanilla változat.
A T-Mobile alap alkalmazásokban egy csomó bosszantó bug van, amit nem javítanak. -
Tharagul
csendes tag
válasz
NPeete #13049 üzenetére
Na ez így már megint jobban hangzik
Melyik az a ROM, ami nincs tele programokka, megy az SD-re telepítés és látványosan gyors is?
Am az lehetet a baj, hogy én a rootolást 1.1-essel csináltam, mert össze-vissza olvastam mindent. De ha nem kell külön rootolni, az csak jó. Az 1.5.2-es Amon meg már ott figyel a gépen és vár -
Gloob
addikt
válasz
NPeete #12213 üzenetére
Szia
Nálam működik a Paul féle ROM-on és működött a T-s gyári romon is. A kapcsolatok szerkesztése és ott hozzá kell adni a megfelelő csoporthoz. Egyébként azt is be lehet állítani a telefonon hogy milyen csoportot használjon favorites csoportként.
Különben nem tudom, most vagy az én telefonom nagyon jó, vagy nem tudom mi van. Ugyanis az általatok említett problémákból (wifi csatlakozás, GPS csatlakozás, kontaktokhoz más csengőhang rendelése, képek hozzárendelése a kontaktokhoz, SMS problémák meg még mit tudom én mi nincs) én egyetlen egyel találkoztam. Az pedig a két szám egy névhez, de ez is megoldódott valami módon. Igaz hogy én ha csak lehet nem használok egy dologra több appot, és ha lehet akkor az eredetit, ilyen pl az SMS is. Egyedül a tárcsázóprogramom más. Akiknek a WiFi-vel van csatlakozási gondjuk azoknak ajánlanám az esetleges fülön wifi-kezelő appok eltávolítását és a telefon saját wifi kezelője használatát, ezen kívül ha a router SSID-je tartalmaz ékezetes betűt, akkor azok eltávolítása a névből.Valamit ugyanis kipróbáltam. Mondom nálam simán csatlakozott a wifi-hez. Aztán próbaként feltettem egy WiFinder nevű appot. Nem ment a csatlakozás. Leszedtem, beállítottam újból kézzel a saját progijába és jó lett. Feltettem a WeFi névű appot amit egyébként én PDA-n is használtam. Ismétcsak nem ment a csatlakozás. Eltávolítás és megint jó a csatlakozás. Ezek személyes tapasztalataim, leírtam hogy esetleg lehessen tanulni belőle, de vitázni nem fogok senkivel, ha valaki azt állítja hogy ez nem így van ezért meg ezért. Nálam így működik, és jól működik. -
janez
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest