- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indy
tag
válasz
Sh4rKy #14619 üzenetére
Nekem is hibátlan, messze a legjobb rom eddig az 1.7 OC. Javaslom, hogy a SetCPU-ban használd a profilok adta lehetőséget. Nekem ha kikapcsol a képernyő, a proci visszavesz 320 MHz-re, de van egy rakat egyéb lehetőség. Ha megy a kijelző, akkor a proci is maxon pörög.
512ext2
64swap
30swappinessAmit észrevettem, hogy a boot utáni memória mérete jó 6-8-10 Mb-al kevesebb, mint ami 1.5 alatt volt, de ennek ellenére jóval gyorsabb.
Szerk.: ja és a dalvik marad a belső memóriában, van fent vagy 30 program, de így is van 38 Mb szabad helyem.
-
llaszlo
veterán
válasz
Sh4rKy #14609 üzenetére
Nekem az 1.5 is gyors. Pedig elég sok appot meg widgetet használok.
Ez az első rendszer amivel tényleg elégedett vagyok .Most úgy csináltam, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen vissza tudok tenni egy 1.7-et swappel vagy az 1.5 backupot swap nélkül. Bár szerintem még nem az igazi ez az 1.7.
Te az oc verziót tetted fel? -
impalaman
aktív tag
válasz
Sh4rKy #13773 üzenetére
Azért nem kérdez rá, mert egyrészt ami rákérdez az egy Huawei által készített kiegészítő alkalmazás a Setup Wizard-hoz, másrészt egyik Android verzió sem tartalmazza az adatszolgáltatás letiltása funkciót. Maximum olyan módon, hogy a gyártó hozzáadja a funkciót ahogy a mi esetünkben is tette.
-
impalaman
aktív tag
válasz
Sh4rKy #13769 üzenetére
Nincs "kiherélve", csak az Android forrás alapvetően nem tartalmazza a Google appokat, de tényleg egyszerűen orvosolható a probléma.
Más: Nálam már pár órája fut, szintén hibátlanul, a Google appok is fent vannak, egyszóval működik minden tökéletesen. Még a ledek is, pedig Modaco-n azt írta Tom G, hogy a ledek még nem mennek.
Most már csak a kamerát és a giroszenzort kellene megcsinálni, és lenne teljesen kész Froyo-nk.
-
llaszlo
veterán
-
Mattheo
tag
feljebb a képek közt ott a changelog.
a lényegi hiba, az APP2SD még mindíg nem megy. settings hiba javítva.
ezenkívül annyi történt h pár alap file kikerült.
ja meg azt írja visszakapta a t-s cameraappot, ami elég jó hír mert a képek elég szarok voltak.
azért van még hova fejlődni, ez tény.
amit nem ír, hogy a JIT benne van-e, majd rákérdezek! -
llaszlo
veterán
-
janez
aktív tag
"én ezért váltottam a vanilla verziós 2.1re... űberkirály, fényévekkel jobb, bár valamiért több memóriát eszik a task killerek szerint..."
Ez melyik konkrétan? Belinkelnéd? Köszi. Már kicsit belekavarodtam a változatokba.
Mattheo: Neked is az van, mint Sh4rKy-nak?
A legjobb vanillát én is kipróbálnám.Mivel nincs főzőkészletem, most olyat csinálok, hogy root explorerrel másolom az appokat másik particiókra és/vagy mappákba. A lényeg:
Vannak a:
1. /system/app , itt vannak az úgymondd gyári appok;
2. /data/app, itt pedig az utólag telepített dolgok.
3. /system/sd/app, ez az ext2 partíció.Az egyesből töröltem (pl. vojsz szörcs stb.) számomra fölösleges dolgokat. Aztán ami hely felszabadult, arra másoltam a 2. és/vagy 3. helyről dolgokat ill. töröltem a már fölös appokat. Persze, ha nem indul valamelyik program, akkor telepíteni kell, csak rákatt, hadd menjen az install.
Ezzel elvileg ki lehet váltani az ext2-t, hátha gyorsul valamennyit tőle a teló. Majd kipróbálom ext2 nélkül is, másik memkarival.
Csak kisérletezgetek. Baj nem lehet belőle, van backup-om. -
Mattheo
tag
sztem kezd el előlről, és így csináld:
-1: 2.1 t-MOB HIVATALOS FELTESZ! KIEG NEM KELL, MERT EZZEL A RAMMAL ÁLLÍTÓLAG NEM MEGY AKKOR A WIFI
-2: recovery+boot loader feltesz
kikapcs, bekapcs+piros+menü
-3: PARTITION SD 0/512/MARADÉK
-4: WIPE MENÜ ELSŐ 2 PONTJA
-5: MOUNT SD, EZ ÉS EZ FELMÁSOL A KÁRTYA GYÖKÉRKÖNYVTÁRÁBA.
usb leválaszt
-6: FLASH ZIP FROM SD (A HOSZABB NEVŰ)
vársz amíg lefut, AZTÁN RESTART
-7: kikapcs, bekapcs+piros+menü
-8: FLASH ZIP FROM SD (A MÁSIK)
vársz amíg lefut, RESTART -
CoolBoy323
nagyúr
"Installation Instructions
--->For post T-mobile Hungarian 2.1 Update:<---
****Some people are having issues with wireless. This looks like an issue from installing the extra update.app that came with the Hungarian ROM. From reading the posts I think a workaround is to reflash your PULSE with just the Hungarian ROM and then flash this ROM. ****
How to:
1) Install the original update from t-mobile following this guide:
t-mobile-pulse-2-1-software-upgrade-guide2) Flash Amon RA to your pulse:
installing-the-custom-recovery-image-on-your-device
3) As per any update.zip
* copy the file to your sd card.
* reboot into Amon-RA.
* DO A NANDROID backup.
* Do a Wipe
* Flash
"így csináltad a recovery felrakását, és ekkor írja ki azt a blablát?
-
bucsupeti
senior tag
Nekem is kb így megy ahogy ezen a videón a spica. Szerintem semmi probléma nincs a sebességgel!
COSTUMIZED_HU-t felpakoltad? Ha nem akkor elhiszem hogy szenvedsz vele.Szóval nincs gond a sebességgel semmilyen szinten.
Egyébként GDE-t használok home-nak, ami még számíthat. -
bounty123
őstag
Semmivel nem lassabb ennél a Pulse se a 2.1-gyel, legalábbis az enyém tuti.
CoolBoy: természetesen A2SD-vel, anélkül ennyi erővel a gyári is maradhatott volna.
A T-s Canvas launchert kapásból dobtam ki és helyette a LauncherPro-t használom. Zöld gombnyomásra meg én a Dialer One-t állítottam be.Komolyan, a napokban megérkezik a fényképezőm, azzal majd csinálok róla videót, hogy milyen állat gyors
-
syl5
őstag
Csak ajánlani tudom.
Sokkal szebb, mint a Zeam. Mondjuk ez eléggé emberfüggő..
Át lehet vele húzni a widgeteket egyik képernyőről a másikra. Nem kell kitörölni, majd újra hozzáadni a widgetet a képernyőhöz, ha át akarsz mozgatni egyet. Ezt én nagyon hiányoltam eddig.(#8797):
Komolyan?
Hogy?
2.1-ben tudom, hogy lehet, de akkor is jó ez a home sztem.. -
syl5
őstag
Toljátok fel a Launcherpro-t!
Még csak béta, de a legjobb, leggyorsabb home app!
Itt is van alul 4 ikon, de itt lehet változtatni, hogy mit nyisson meg.
És nem utolsó sorban sztem ez néz ki a legjobban. -
llaszlo
veterán
Azért kapja a fizetését, hogy fogadja a hívásokat. De az ügyfelek nagy része nem tud kultúráltan kommunikálni. És a legtöbbjük idegbeteg állat, csak azt nem tudom, hogy ez neki miért jó.
És lehet, hogy vannak sokkal fontosabb dolgaik is, mint pár ügyfélnek a panaszával foglalkozni. Vagy ti azt hiszitek, hogy csak ti vagytok a világon és csak rátok fordítják minden energiájukat? Majd ha lesz rá idejük akkor javítják. Örülj, hogy nem a voda a szolgáltató, mert akkor sokkal rosszabb lenne a helyzet.
-
bucsupeti
senior tag
-
llaszlo
veterán
Viszont azért csak te vagy a felelős, hogy hogyan reagálsz erre. "meglincselném" hülye sz@r T meg ilyenek.
Én már rég nem idegeskedem, hogy ha valami rossz történik velem, mert attól veszi el az időt, hogy a megoldást keressem. A legtöbb ember csak káromkodni, dudálni meg idegeskedni tud. Csak meg kell nézni, hogy hogyan vezetnek a legtöbben. -
llaszlo
veterán
Igen vannak cégek ahol ez így működik. De szerencsére nem mindenhol. Főleg a normálisabbaknál nem. Amiből nincs túl sok. De én pont az ilyenek miatt szoktam várni.
Igaz ez elég buta hiba, de ilyen szánalmas dolgokat írni, hogy meglincselném meg hasonlók szerintem nem túl komoly emberi jellemre vall. -
Watt25
veterán
Logfájlban ugyanaz az üzi?
**** SD download log ****
Failure: OEMSBL version unmatched.
Failure: operation did not succeed.
dload_sd_ram_data_proc->(retry >= DLOAD_RETRY) failed! -
rhen
senior tag
Nekem is hasonló problémáim vannak a gyári ROM-mal. Hiába nyomok kill-all-t mindig mielőtt elrakom a telefont/ visszatérek a home képernyőre, egy idő után egyre csökken a szabad memória és lassul be az egész rendszer.
Most Advanced Task Managert használok, eddig úgy tűnik ez jobban működik, mint az Advanced Task Killer. -
n00n
őstag
Igen, ha visszaflasheled a decemberi updatet akkor az viszi magával az amon ra recoveryt is. Semmiből nem lehet megállapítani, hogy valaki hozzányúlt. 1.7 MCR alatt is hasonló a szabad memória, de lényegesen gyorsabb lesz a telefon, mint a gyári ROM. Egy normális home-ot sem árt telepíteni, főleg ha nem a Vanilla verziót használod. Én a Zeam-et használom, nagyon jó.
Task killernek angol fórumokon az autokiller szokták ajánlani, de én az Advanced Task Killert használom és nagyon megvagyok vele elégedve és ingyenee. Meg lehet adni, hogy mit nem akarsz kilőni, be lehet állítani, hogy mikor lőjön ki automatikus (én 30 percre állítom), illetve a helyfelszabadítás fokozatát (én moderate-n használom).
-
n00n
őstag
Persze ez mind rendben van. De azért ennyi idő alatt illett volna legalább egy frissebb ROM-ot kiadni. Először úgy volt, hogy lesz 1.6, de nem lett. Utána, hogy jön a 2.0, de arról is lekéstek, mert addigra kint volt a 2.1. Most meg már itt a 2.2...
rhen:
"Nekem nem érik meg a folyamatos frissítések azt az árkülönbséget ami a két telefon között van.
Én bízom benne, hogy elérhető lesz pulse-ra 2.1 vagy 2.2.
Azzal meg bőven elleszek. Nem akarok csillivilli 3d játékokat játszani rajta. Amire nekem kell, egy 2.1/2.2-vel tökéletesen megfelelne. (nekem ez a készülék az első okostelefonom és tetszik az android, még így 1.5-ös változatában is)"Nekem is elég lenne 2.1 vagy a 2.2. De eléggé úgy nézz ki, hogy nem lesz ROM sajnos. Akkor mit csinálunk? Maradunk a semmire se jó 1.5-nél? Az MCR 1.7 is épp hogy használható szintre húzta azt a ROM-ot.
-
llaszlo
veterán
Más szolgáltatások esetén is van ÚJ ügyfélcsalogató akció. Ezen nem kell annyira fennakadni. Viszont te meg beszámíthattad a hűségpontokat nekem még nincs. Nagyapámnak lenne sok, neki már akkor volt mobilja a westelnél amikor még Nokia 1610-ese volt. De azóta már volt minden szolgáltatónál.
-
norbesz74
aktív tag
Súlyos tévedésben vagy. Majd ha te is vállalkozó leszel rájösz, hogy nem 10% 20% az elő állitási kölltség. Peddig én is ilyen részlegen dolgoztam, de sajnos kapitalizmus van. Ilyen helyen többet nem is kívánok dolgozni. Pölö ericsson dolgoztunk be jó pénzért és nem ólcson pasztáztuk, vagyis árnyékotuk. És németből hozták ide magyarországra, mert ottani törvényeik szerint károssak voltak a németekre a paszta. Magyaroknak nem volt káros! Szóval mielött beszélsz locsogsz ostobaságokat néz utána mi mennyibe kerül.
Lényege, hogy hány alválalkozó kezén is átmegy, vagy a fejlesztésekről meg nem is beszélnénk. Ha így lenne ahogy te írtad, akkor még mindig a nokia 6150 tartanánk és a munka helyem is meg lenne. -
Watt25
veterán
Kb. én is erről beszéltem. Nem azért raktak bele ilyen kevés memóriát, mert érezhető mértékben növelné az előállítási költséget, hanem azért, hogy ne legyen túl jó a telefon és azt, amiben 4x ennyi memória van el lehessen adni dupla áron, miközben 500Ft-tal magasabb csak az előállítási költség.
-
cotreaux
csendes tag
Nálam is történt ilyen, hogy ha kézben megráztam - le föl mozgattam - a telefont akkor újraindult, vagy ha kicsit erősebben tettem le az asztalra akkor is.
Gyakorlatilag annak tulajdonítottam be, hogy a sim kártya mozoghat a tokjában, fogtam egy kis ragasztószalagot és fixáltam a kártyát a tok belső széléhez és majd rá a aksit.
Azóta nem történtek ilyen kikapcsolási problémák a készülékkel.
Hogy ez most véletlen, vagy a kártya esetleges mozgás miatt lehetett, nem tudom, mindenesetre megszűnt a kikapcsolás és újraindulás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest