- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Gondolom már senki sem használja a kis Pulse-t, azért megkérdezem, hogy van e esetleg valakinek olyan hibás példánya, amiben a kijelző és az érintőpanel hibátlan?
Persze teljesen működőképes darab is érdekel, de túl sokat nem tudok rászánni... ezért elsősorban hibásat keresek, nekem konkrétan csak az érintőpanelje kellene.
-
impalaman
aktív tag
Nem tudom, hogy még mennyire foglalkozik bárki is a telefonnal, de azért ideírom, hogy javítottam a blogomról letölthető szoftvereket mivel egy kisebb tárhelyprobléma miatt hibás lett az összes zip. Szerencsére volt/van mentésem, így újra hibátlan minden.
-
Exian
addikt
válasz
Watt25 #17613 üzenetére
Meglátjuk, mivel nem nagy pénz, ennyit még megér a telefon (más baja nincs), rendelek majd egy panelt. Remélem annak van baja, végül is nem tudom, más baja mi lehetne, ha amúgy tökéletes a készülék.
Most felraktam a DMC R10-es ROM-ot, de ezt már jó régen töltöttem le, van esetleg újabb, vagy teljesen más Custom ROM, ami jobb ennél vagy érdemesebb felrakni?
A gyári ROM azért nem jó, mert azzal a görgőt tekerve a képernyők között lapozik, a DMC rom meg az ikonok között ugrál a képernyőkön, ami jó, mert így legalább tudjuk használni addig az érintőpanel nélkül is valamennyire.
-
Exian
addikt
válasz
Watt25 #17611 üzenetére
Kösz, ennyire azért értek hozzá, annak idején (2-3 éve) rootoltam, meg raktam főzött romokat is a készülékre
Szóval tudom, mi az az AmonRA és társai, de mivel ez a telefon már egy jó ideje a feleségem által van csak használva, így nincs semmilyen backupom hozzá, mert nem foglalkoztam vele.
Viszont azóta sikerült túllépnem a kezdőképernyőn. Rájöttem, hogy ha leveszem a hátlapot és kicsit megnyomom középtájban hátul (az akku közepénél kb.), akkor úgy-ahogy jó az érintőpanel.
Úgyhogy fogtam, szétszedtem a készüléket, hátha csak valami kontakt hiba vagy elmozdulás van, de összeszerelés után is ugyan olyan. Ebből kiindulva minek lehet baja? Elszállt az érintőpanel? Láttam, hogy ebayon van 2500 Ft körül, esetleg megpróbálom a cserét.
-
Exian
addikt
Hogyan tudnám elindítani a telefont "újratelepítés" után az érintőképernyő nélkül?
Az történt ugyanis, hogy egy ideje nem működik az érintőpanel, de egyszer már csinált ilyet, akkor szoftveres gond volt, újraraktam a ROM-ot és utána ment.
Most viszont visszaraktam a gyári ROM-ot és továbbra sem jó az érintőpanel. Így viszont nem tudok vele semmit sem csinálni, mivel az üdvözlő képen rákéne bökni az Android figurára, csak akkor menne tovább...
Amúgy tudtam használni a telefont a görgővel, de így most még annyira sem lehet használni.
Tipp, ötlet, hogy hogyan tudnám kikerülni a telepítés utáni kezdőképet?
Köszönöm!
-
bucsupeti
senior tag
nincs valakinek egy eladó kijelzője T-Mobile Pulse-hoz?
-
n00n
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyen telóm. Négy éve vettem. Bevittem anno még garanciálisan a kameracsíkozással, háromszor volt miatta szervizbe. Végül is kihozták, hogy ez a normál, de panelt cseréltek belőle. A kérdésem ilyenkor újra indul a garancia? Vagy csak meghosszabbodik?
-
naomek
tag
na...megint én lennénk, sikerült letöltenem egy mediafire linken keresztül, és mikor telepíteni szeretnék, azt írja, hogy install blocked.. erre ötlet?
-
naomek
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
A Pulse-omon 2.2.1 - CyanogenMod 6.1.0 főzött ROM van rajta, és az a problémám, hogy a play apps-ből nem bírom letölteni semmit, (a viberre lenne szükségem) mert ki írja, hogy nincs használható eszköz...pedig már csináltam új gmail fiókot stb...tudnátok segíteni?
-
Watt25
veterán
Custom ROM-okban általában nincsen magyar nyelv, ez van.
Én is Implaman ROM-ját használtam (vagyis, még mindig az fut rajta, de már csak dashboard cam-ként funkciónál a Pulse.)
Az Angry Birds-nek futnia kell, nálam futott. (Nem árthat, ha van swap partició is, amit használ is a telefon. Meg persze App2SD, hogy egyáltalán ráférjen a háttértárra a program.) De ne várj játszható sebességet.
A melegedés valamilyen beszorult alkalmazás miatt lehet, használd a SeePU nevű program és ha folyton 100%-on pörög a proci, akkor nézz utána, hogy melyik program csinálja. -
Nalár
csendes tag
Tisztelt t-mobile pulse tulajok!
Mostanában küzdök a telefonnal, mert hirtelen elkezd melegedni és lefagy. A navigációt meg csak úgy tudom használni ha a klímával hűtöm a telefont. A másik hogy nekem az Angry Birds soha nem is futott meg még pár dolog de eddig nem igen zavart. De most arra gondoltam lecserélem a 2.1-update1 2.69.29 kernel MoDaCo Custrom ROM r7 for the T-Mobile Pulse romot.de átolvastam az előz hozzászólásokat és teljes bennem a képzavar ezért inkább leírom mit szeretnék hátha jár még erre valaki.
-Magyar felület
-tulajdon képen minden menjen bár a mobil TV az nem kell
és olyan linkek amik segítenek végrehajtani a ROM cserét teljesen az alapoktól mert a másfél éves linkjeim nem mennek és én akkor csináltam először és utoljára .
Az impalaman romjaiban ha jól értem nincs magyar nyelv sajnos a gyereknek szeretném adni így az fontos lenne bár már tanulgat a suliban.
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
impalaman
aktív tag
válasz
szaboknak #17592 üzenetére
Itt is volna: TRE2.1_dload.zip
-
szaboknak
aktív tag
Nagyon rég jártam erre,de most megint kezembe adtak egy pulse-t,hogy tegyem használhatóbbá de a gépemen már nincs meg semmi hozzá és keresném az eredeti svéd romot amit közben töröltek a svét oldalról mert az enyémen az volt felturbózva és a mai napig használja a srác akinek eladtam.
Ha meg van valakinek legyen szíves megosztani velem.
Köszönöm! -
radai
csendes tag
Sziasztok !
segitségre lenne szükségem Androidos 4.0 táblagépem ezt csinálja és nem tudom hogy mit tegyek?Mi van olyankor a tábla gépen azt irja ki hogy a "rendszer UI alkalmazasása sajnos leállt".
olyankor mi a teendöm hogy tudom ezt kiküszöbölni?? sürgös lenne mert szerdán reggel utazunk és meg vagyok átkozva mert kivettem a táblagépet és ezt csinálja velem ilyet amugy megnyilik de idönkint feljön ez az ablak és várja hogy ok és utána lemegy -
NPeete
tag
válasz
impalaman #17589 üzenetére
Akkor jól tippeltem, csak nem akartam irreális árat mondani se fel, se le.
Amúgy pont az eladás a lényeg, mert lenne, aki vinné, hogy fejlesszen rá - ezzel aztán ténylegesen lehet teljesítményre optimalizálni
Szerk.: Áhh az egyetlen probléma, hogy nem tudom időben eljuttatni, ahova kell... Ugyanitt eladó ennyiért egy Pulse, akinek nem sürgős, viheti a korábban említett ártartományban -
NPeete
tag
Szerintetek most kb. mennyit lehet kérni egy 2 éves Pulse-ért? Hardveraprón nem nagyon találtam friss hirdetéseket...
-
tvamos
nagyúr
válasz
phoenix64 #17585 üzenetére
Na jo... de 7 eves... nem jatszik bonyolult jatekokat. De a merges madarak...
Most az a legnagyobb baj a CM6-tal, hogy o allandoan ujabb progikat installalna, de ez valahogy nem kezeli jol az SD-t, es mindig visszaal, hogy a belso memoriaba installaljon. Oda meg ertelemszeruen nem tud, es kiakad tole. Hozzam meg nem tud rohanni, mert 1600km-re lakom. -
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17582 üzenetére
Én nem igazán játszottam mostanában, még anno a Cut the ropeppal játszottam, az első verzió szépen ment, semmi lag, aztán a frissítés az új pályacsomagokkal viszont már játszhatatlan lett...
@impalaman: persze, szerintem sincs semmi értelme ext3/4et használni - igazság szerint még az ext2 se teszi a legjobbat a memóriakártyának, exFAT talán még a legjobb megoldás az ilyen eszközökre, de hát azzal nyilván nem megy az app2sd -
phoenix64
őstag
válasz
impalaman #17581 üzenetére
És azt hogy lehet megoldani, hogy amit eddig a telefonon hagyott, azt most a memkari ext2 pariciójára tolja?
tvamos: Styx ROM nem is olyan rossz játékra, igaz hogy az angry birds laggol, de az még az x8 amon is hajlamos volt laggolni.. Styxen elég jól fut pl Fruit Ninja, ami 2.1 alatt kb 2FPS-t produkált
-
impalaman
aktív tag
@phoenix64: Androidon a Bluetooth küldés/fogadás érdekes tud lenni egyes esetekben, próbáld újraindítás után. A memóriakártyára történő telepítés pedig úgy fog működni, ha teszel fel A2SD-t. Ami alapból a romban van, az csak simán az SD kártyára telepít, az alkalmazás beállításait és tényleges futtatható állományát (vagy annak egy részét) a telefonon hagyja.
@tvamos: Attól függ, ha 2.1 kell akkor esetleg nézz körül a blogomon, ha pedig 2.2 akkor nem igazán tudom, talán valamelyik CM6 variáns.
-
tvamos
nagyúr
Es jatekra mit tegyek fel?
Csak jatek...WIFI. -
phoenix64
őstag
Valami nem fasza, nem tud fogadni bluetoothon semmit ..
-
phoenix64
őstag
válasz
NPeete #17574 üzenetére
Már feltettem legújabb styxet ext2-vel meg 30mb swap-al, egész gyors
Most megnézem mit tud játékoknál.. nektek fruit ninja elfut ezen? Mert nállam gyári ROM-on elég diavetítés feelingje volt.
Amúgy ti milyen launchert használtok? Melyik a leggyorsabb launcher erre a telóra?
-
phoenix64
őstag
válasz
impalaman #17571 üzenetére
ROM Manager nálam nem igazán mükszik. Most megcsináltam ez alapján, remélem semmi gubanc nem lesz. Amúgy Styx Romhoz mért Ext2 kell?
-
phoenix64
őstag
Feltettem a CWM, de halvány lila fingom sincs , hogyan kell ezzel particionálni az sd kártyámat... valaki esteleg tudna segíteni?
-
Watt25
veterán
válasz
phoenix64 #17564 üzenetére
Ne keverjük (bár mindenki keveri) a memóriát a háttértárral. A memóriában futnak a programok, de a háttértárból töltődnek be (és ide installálsz). Memóriából 128MB-ot tud használni a Pulse, ebből általában 25-30MB szabad, ami kb azt jelenti, hogy folyton kivágja a programokat, mert kevés. (Ezért lassú ez a telefon.) A háttértár mérete erősen függ a telepített ROM-tól, illetve, hogy előtte milyen gyári ROM-ot telepítettél, mert az osztja fel partíciókra a háttértárat. Rosszabik esetben ez akár 40MB-ra is lecsökkenhet (mivel a /data partícióról beszélünk) szűz telepítés után, tehát ekkora helyre tudsz programokat installálni. (Ezen tud segíteni az App2SD. A memória gondokon pedig a swap partíció segít kicsit.)
-
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17564 üzenetére
Hát nekem mindkét kártyámra rá van írva (egy karikaszerű C betűben egy szám). Az is elképzelhető, hogy nincs, de akkor biztos valami lassú
(érdemes amúgy beruházni egy rendes kártyára, egy c10-es 8gigás kártya 3100 ft - jjó tudom, ez majdnem annyi, mint a telefon
)
Hát a belső memóriához nem nagyon vagyok tisztában, de ha 256 mega is, abban bennvan az egész rom kernelestül mindenestől. A 2.1-es gyári romon is, ha elkezded használni a telefont 0-ról, ~60 megánál nincs több helyed alkalmazást telepíteni... Ez 2.2-es verzióknál általában még kevesebb szokott lenni. -
phoenix64
őstag
válasz
NPeete #17563 üzenetére
Szerintem ami öcsémnek van az vmi szutyok class2-es lehet
Hol tudom megnézni cl hányas a memkari? Mert hogy ráírva nincs az ziher
Amúgy elvileg 512MB belső tárhely van a telóban, amiből 256 használható nem? Öcsém feltett 2 játékot és máris rinyált a telefon, hogy már csak 3mb szabad hely van... ez hogy lehetséges?
-
-
phoenix64
őstag
válasz
NPeete #17560 üzenetére
Értem, köszi.
Memkarit ROM telepítés elött vagy után kell particionálni? Styxnél ezt írja: "In order for DT Apps2SD and swap to work properly, you must format your SD card properly before you install this rom. (I have a 8gb class 10 card with 256mb ext2 partition for a2sd and a 32mb Linux swap partition; the rest formatted to fat32.) However, the rom will work fine without doing that, you just won't have that added functionality. You can enable the built-in app moving if you prefer."
Ezekszertint elötte kell, ha akarok App2SD-t?
-
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17558 üzenetére
Memóriakártyát akkor kell particionálni, ha akarsz app2sd-t - ami nem árt, Styxnél nincs sok hely alapból az alkalmazásoknak. A Tre az egy svéd frissítés, azonban ha fennvan a magyar 2.1-es, akkor már nem kell (és nem is tudod) felrakni a Tre frissítést (legalábbis nekem nem engedte...). Ugyanakkor megy rendesen a magyar updatetel is a Styx, a lényeg, hogy ne az angol (UK) gyári rom legyen fenn.
-
impalaman
aktív tag
válasz
NPeete #17557 üzenetére
Működik a Rom Manageres megoldás 2.1 alatt is. Legalábbis amikor régen próbáltam, akkor ment, ha jól emlékszem.
Egy próbát mindenesetre megér.
@phoenix64: Mivel CM6-on alapul, gyanítom, hogy tud SD-re telepíteni. A beépített megoldással csak az .apk-t teszi az SD-re, viszont az app beállításait és .dex fájlját nem, így ha kell a hely, jobban jársz az SD particionálással.
-
phoenix64
őstag
válasz
NPeete #17557 üzenetére
Értem köszi. Styx ROM-hoz kell particionálni az SD kártyát? Vagy annnélkül is tud SD-re telepíteni?
Jah meg ezt a TRE 2.1-et nem tudod mi? Mert Styxnél írja, hogy ezt kell elötte feltenni.
ROM Manager nekem nem akarja flashelni a CWM-et, mindig valami hibát dob ki.. mind1 akkor marad a fastbootos megoldás
-
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17555 üzenetére
Hát, alapvetően nem kell külön rootolni a telefont. Az első lépés, hogy a custom recoveryt (ez a Clockwork) a fastbootban fel kell rakni. Ezután be tudsz lépni recoverybe, onnan pedig már egyből lehet romot telepíteni. A küldött régi, de jó leírás abszolút aktuális, csupán nem AmonRa-val, hanem Clockworkkel kell megcsinálni - ami amúgy innen elérhető.
Nem vagyok benne biztos, azonban ha már rootoltad a telót, akkor ha feltelepíted a Rom Manager nevű appot, onnan is tudod telepíteni a Clockworköt (erre a megoldásra én személy szerint nem esküdnék, valamint soha nem is próbáltam, nem tudom, hogy 2.1-el egyáltalán működik-e). -
phoenix64
őstag
válasz
Watt25 #17551 üzenetére
Hát jah ez elég régi és nekem nagyon összetett
Nekem egy egyszerű leírás kéne arról, hogy tegyem fel a Styx ROM-ot. Ahhoz Cwm recorvery kell és azt nem tudom h kell feltenni.. meg ír valami TRE 2.1-et is a Styxnél.
Amúgy a Styx féle ROM-hoz is kell ext4? Vagy ott már annélkül is tud memkrarira telepíteni?
-
impalaman
aktív tag
Még én sem tűntem el teljesen.
Átnéztem a blogomat linkügyileg, az R8a-n kívül minden link él és élni is fog.
-
NPeete
tag
válasz
phoenix64 #17543 üzenetére
Azért ez a 2 hozzászólás nem volt olyan régen
amúgy én még mindig a Styx-et használom, a default ADW-vel, nekem tök jól megy - vacilálok is, hogy kell-e egyáltalán új telefon. (ja, és ne rakd fel a facebook appot, mert használhatatlan lesz a teló - vagy használj vmi karantén programot, ha csak néha facebookoznál)
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Most kapott öcsém 1 ilyen telót és szeretnék rárakni nekiv alami főzöttet..
Azt szeretném kérdezni, hogy jelenleg melyik a legstabilabb/gyorsabb 2.2-2.3 ROM erre a telóra? illetve valami leírást dobnátok a telepítéséről? Vagy az első Hsz-ben írtak még aktuálisak? Mert x8-nál elég elavult volt az első hsz és sokkal könyebb módszerek is voltak.
-
Mbazsika
tag
Szedte már valaki szét a Pulse-t?
Keresgéltem leírást, videót, de nem találtam.
Találtam olcsón érintőpanelt, megpróbálnám kicserélni, ennyit még megérne, hogy életre keltsem. -
Watt25
veterán
Ma meghozta a futár a ZTE Skate-emet, úgyhogy a Pulse megy a szélvédőre videórögzítőnek...
(Komolyan nem értem, hogy miért nem veszik észre az emberek, hogy ezek már nem telefonok, hanem multifunkciós eszközök és csak meg kell találni a megfelelő hasznosítási területüket, ha már nem akarjuk mint telefon használni. Eladni hülyeség.)
-
NPeete
tag
válasz
NPeete #17535 üzenetére
Közben az új memóriakártyámmal kipróbáltam a CM7-et - hááát a CM6-hoz képest sebesség szempontjából ég és föld a különbség, a negatív irányba... Amilyen gördülékeny, és használható a rendszer 2.2 alatt, ugyanazt sajnos nem tudom elmondani a 2.3-ról - és arra még programokat se raktam. Ha hosszabb távra, tényleg telefonként szeretnéd használni a készüléket, mindenképp valamelyik 2.2-es romot ajánlom.
-
NPeete
tag
Ajánlom továbbá a Styx nevű, 2.6.32-es kernelre és CM6-ra épülő rom, nálam igen stabil, meg gyors is - azért gyorsabb mint a CM7 (bár lehet az is közrejátszik, hogy a régi memóriakártyám cseréltem egy class10-esre), a rhen által javasolt Stock FROYO-hoz képest én azért kedvelem, mert kihasználok egy-két CyanogenMod módosítást, kényelmesebbé teszik számomra a használatot.
-
rhen
senior tag
válasz
sgab78 #17533 üzenetére
Nekem a "Stock FROYO + 2.6.32 kernel" jött be legjobban, sebességben és stabilitásban is.
Egyedül a külső hangszóró hangjával van gond, a minimum hangerőn is kb olyan hangos, mint más romok 2/3-adra állítva.
Én módosítottam még rajta kicsit, mert egy két apró dolog azért nem volt egészen a helyén.
A "CyanogenMod 7.2 | Kernel 2.6.32 | Camera works" szintén jó rom, csak van akinek előjön a zöld képernyős hiba ami kb használhatatlanná teszi az egészet.
Egy próbát megér, hogy neked előjön-e a hiba.Milyen CM 7.2 RC1-et néztél?
A fent említett romok már mind a pier11 féle .32-es kernelre épülnek. minden régebbi rom még .29-es kernelre épül.
-
sgab78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Jelenleg 2.1 update1 firmware, 2.6.29-perf kernel és 1.7 FLB rom van a telefonomon. Ezekkel nagyon megvoltam elégedve idáig (Sejtem, hogy a GO launcher frissítés kavarta be a rendszerem, ezért rendbe tudnám hozni, de gondoltam ráférne egy kis ránc felvarrás). Most szeretnék egy újabbat felrakni, de egy picit ki estem a gyakorlatból. Tudnátok nekem ajánlani stabil romokat amiket érdemes kipróbálni?Láttam CM 7.2 RC1-et, de a kernel változata elég régi. Melyik számít jobban, a kernel vagy hogy melyik rendszerre épül?
Előre is köszönöm!
Üdv.
Sgab -
rhen
senior tag
válasz
Watt25 #17531 üzenetére
Ez a Stock FROYO + 2.6.32 kernel című ROM.
Kis módosításokkal, amiket csináltam rajta. -
Mbazsika
tag
Mitöl lehet az, hogy az adb device szerint offline a telefon. Az eszközkezelőbe (W7) látok egy ADB interface -> T-Mobile 3G Phone .... bejegyzés, gondolom driver szinten rendben vagyok.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
Ha valakinek lenne eladó hibás/rossz/beázott Pulse-ja, az jelentkezzen nálam!
-
-
rhen
senior tag
Találtam egy launchert ami az eddigi legkevesebb erőforrást használja amit eddig próbáltam, mégis a szükséges funkciókat mind elég jól tudja: Lightning Launcher
A beállító felületet külön kell feltelepíteni, valamint ha widgeteket is akarsz használni, akkor egy ~290Ft-os kiegészítés szintén kell hozzá. (Nekem ez nem szükséges, nem használok widgeteket)
Elképesztően kicsi fájlméretekről beszélünk:
Launcher: 55 KB
Beállítások: 149 KB
Widgetek: 18 KBHa jók az alapbeállítások, a Setup app nem is kell, vagy ha beállítottad a dolgokat, akkor el is távolíthatod, vagyis a Launcher valóban mindössze 55 KB és működik.
-
rhen
senior tag
válasz
Watt25 #17515 üzenetére
Elvileg kell pár töltési-lemerítési ciklus amíg beállítja magát, mint írtam, de még nekem se jó, Ha a héten se tanulja be a dolgot sztem letörlöm. Bár amúgyis letörlöm, ha egyszer kiderítettem az akkumulátor mostani kapacitását és hogy mennyit bír, ne egye a memóriát, onnantól fejben számolok h mennyi maradt még és mire elég.
-
-
rhen
senior tag
válasz
Watt25 #17510 üzenetére
Én az 550 mAh-s bluetooth headset töltővel töltöm.
Viszont egyenlőre többet jelez a BMW, de olvastam, hogy ez azt jelenti, hogy az akkumulátor már nem tudja az 1500 mAh-t és utána kell majd állítani. [link]
Pár töltési ciklus után elvileg majd megbecsüli mennyit tud az akkumulátor, akkor azt kell beállítani, majd akkumulátorteljesítménynek és akkor már helyesen fog jelezni és onnan fogja írni az "aging %-ot" is. -
Watt25
veterán
Vigyázz, mert a gyári töltőre 400mA van írva, de mérés alapján 530mA-t lead.
-
Mbazsika
tag
Éjszakara kivettem az aksit, sajnos semmi változás... 1 hónapja járt le a gari
-
Mbazsika
tag
Volt már olyan valamelyikőtöknek, hogy a telefon egyszer csak nem reagált semmit az érintőképernyőre? Aksi ki-be, de semmit nem használt. (gyári 2.1 ROM). Még a PIN kódon sem jutok át, mert azt nem lehet a görgövel megadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- VR topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest