Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
llaszlo #16297 üzenetére
Nem erről szólt a postom...én nem állítottam olyat, hogy a Blade jobb lenne böngészésre, fényképezésre mint a Desire
@impalaman: értem, akkor csak félig volt igazam, elnézést
@Khelben: Van, ezer meg egy főzött, hivatalos még nincs (vagyis aaz egyik japán talán, nézz át a topikjába)
-
törölt tag
Én most cseréltem Blade-re és szerintem semmiben sem jobb, mint a ZTE. Leszámítva talán a görgőjét: az jól jön, ha elírok valamit és vissza kell lépnem, amit ujjal nehézkes. Egyébként a Pulseban is van grafikus gyorsítás.
Játékoknál nem csak gyorsabb a blade. Kezdjük ott, hogy rengeteg olyan megy rajta szépen a mi a Pulse-on meg se mukkan, pedig a felbontás se egyforma.
-
törölt tag
Én most feltettem a frissített UK 2.1-et. Eddig jó nagyon, stabil és elég gyors.
-
törölt tag
Na csináltam egy NAND restoret és elveszett a root jogom. Próbáltam az adb-vel és a flashelhető zipel is visszaállítani, de nem működik egyik se (terminal emulatorba beírom hogy su, és azt kapom, hogy permission denied.) Ötletek?
-
-
törölt tag
válasz
rum-cajsz #14140 üzenetére
Hát lehet, hogy akkor lemondok az a2sdről, most egyébként a swapper2-vel használok 128MB-ot és perpillanat jó. (MoDaCon olvastam, hogy így az elején oda tölt be mindent, ezért bekapcsoláskor lassú, de onnantól kezdve már csak olvas onnan szinte) Viszont még nem raktam fel minden appot.
-
törölt tag
válasz
llaszlo #13939 üzenetére
Én Szombathelyen találkoztam ilyennel. A fő téren jelezett a telefonom, hogy van nyílt wifi, de nem tudtam rá csatlakozni sehogyse. Aztán megnyitottam az alapértelmezett böngészőt, ott fogadott egy lap, hogy naponta 2 órát használhatom, utána regisztrálás gomb. Onnantól kezdve működött szépen, ki is írta a telefon, hogy sikerült csatlakozni.
edit: Itthon is nyílt wifi (csak házon belül van elég erős jel, ezért fölösleges védeni) van és gond nélkül castlakozik az FLB 1.5
-
törölt tag
-
-
törölt tag
Sziasztok.
Fel szeretném tenni az FLB 1.5-öt. Flibblesan azt írta, hoyg érdemes előtte feltenni a 2.1 UK ROM-ot, mert abban kevesebb a bug. Találtam is pár *.zip fájlt, de egyik se akar működni (verification hibával elszáll), aztán eszembe jutott, hogy eredetileg egy updata.app formában volt az a ROM, lehet, hogy az kéne nekem? Hol találom? -
törölt tag
A 0.facebook.com csak T-nél megy és Opera Minivel nem működik! (Merthogy az úgy működik, hogy egy másik szerveren keresztül tölti le az oldalt tömörítve és az már nem ingyenes.)
-
törölt tag
válasz
llaszlo #13283 üzenetére
Pedig ilyenért fizetnék. Érdekes ez, mástól is olvastam olyat, hogy ment neki szépen, de enekm nem akar, pedig próbáltam én is House-al, most egy HIMYM rész van fennt tesztelni az újabb verziókat. Pedig ilyenért fizetnék. Lehet, hog ennek is van néi köze esetleg a RAMhoz?
-
törölt tag
válasz
impalaman #13277 üzenetére
Hát ez gáz :S
Pedig nagyon érdekelne, hogy mégis mennyit dobna a teljesítményen mondjuk egy swap támogatás vagy neadjisten össze tudnának tákolni egy Froyot.
Más: Amikor megláttam hogy a processzor 528MHz-en ketyeg és 192 MB RAM jut mellé, eszembe nem jutott volna, hogy akadozni fog rajta a divX (yxplayer, rockplayer) ennyire túlbecsültem volna a hardvert, vagy mi lehet az oka?
-
törölt tag
A touchpal-hez hogy lehet installálni a magyar nyelvet? (kerestem, de nem találtam)
-
törölt tag
Double Twistet próbálta már valaki? Gondoltam kipróbálom, mert át tudja konvertálni a videokat szinkronizálás közben, elvileg sikerült is, a telefon megnyitja őket, de nagyon akadozik a lejátszás :S
-
törölt tag
A T-mobile twittert figyelitek?
-
törölt tag
Apropó, 2,5->3,5 átalakítót lehet olyat kapni valahol, mint a gyári? Még februárban elhagytam én szerencsétlen, csak azóta nem kellett.
-
törölt tag
Amikor először be fogod kapcsolni (és utána minden szoftverfrissítés után), akkor egy varázslóval fog kezdeni, itt állíthatod be a GMail accountodat(amit akkor még érdemes kihagyni), az időt, a nyelvet stb. és lesz egy olyan is, hogy data service (2.1-nél már Adatszolgáltatás) ott ki kell venni a pipát és onnantól kezdve már csak wifin keresztül megy fel a netre.
szerk.: szerintem az APNdroid felesleges.
-
törölt tag
válasz
butcher eu #9279 üzenetére
NDrive, Sygic, Igo, hirtelen ezeket találtam. A 2.1 már teljesen magyar.
-
törölt tag
Igen, a 3D galéria mindenkinek szar, z az apk hibája, ha fektetett módban akarjátok használni, akkor úgy is kell elindítani. Van már egy frissebb verzió, az új MCR-ben már valószínűleg benne lesz, nincs igazán javítva benne a hiba, hanem azt csinálja, hogy amikor elforgatod a kijelzőt, automatikusan újraindítja galériát.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #9193 üzenetére
Ha már feltetted az alap 2.1-t, akkor már most is felrakhatod nyugodtan az MCR-t, sokkal jobb, legfeljebb hanyagolod még az A2SD-t.
-
törölt tag
Érdekes, nálam a szabad RAM is több lett, ES Task Manager widgetre nyomtam egyet és 50! MB lett szabad...igaz utána 2 app még elindult és lement 35-re (anysoftkeyboard meg Calendar, azoknak nem kéne nnyit enniük). Utána uninstallálva lett a launcherpro, az alap canvassal 35MB 0 futó alkalmazással, viszont az 0 is marad
Más: a sima A2SD-s verzió csak a kitchenből érhető el?
-
törölt tag
válasz
akos727 #8823 üzenetére
Nyomd meg még1x a gombokat piros+hangfel+bekapcs aztán látni fogod, hogy hol tart.
Aztán ha zöld pipa és restarting felirat után mégsem indul újra, akkor akksi ki, aztán vissza és kész.Közben azt nézem, hogy a 3D alakalmazások elég gyorsan futnak, mint a JIT-es bétában, nézek is egy linpackot...2,27 MFLOPS, a JIT-es bétában 3,6 körül volt, nem értem.
-
törölt tag
Videot nem tudok csinálni sajnos, közelre nem tud fókuszálni a gépem közben :S
-
törölt tag
Feltettem én is, de nálam akadoznak néha a menük és a live wallappaerek is.
-
törölt tag
Na uccu neki, felteszem én is. ( Aztán csinálok egy videot, ha minden jól sikerül)
-
törölt tag
Apropó Live Wallpaperek hogy mennek? Tudom, hogy nem sok hasznuk van, de szerintem sokat elárul a rendszer sebességéről, stabilitásáról.
-
törölt tag
válasz
KonzolKartel #8477 üzenetére
Ha ez így van én beleverem a fejem a falba.
-
törölt tag
válasz
DarkByte #8464 üzenetére
Szerintem pont az lesz a lényeg, hogy előbb a december update kell rá, utána a 2.1.
Mivel írták a MoDaCo-n, hogy az updata.app-nak van valami listája, amit ellenőriz, mielőtt települne, szerintem itt lehet a bibi az MCR-t nem ismeri fel és így leáll. Persze ez csak tipp.
-
törölt tag
Köszönöm szépen a tippeket a home alternatívára, a zeamet választottam és azzal most meg vagyok elégedve (minimálisan zavaró, hogy az alsó bar fekete, míg a felső világos szürke, de annyi baj legyen). Task Killer téma: nekem az tűnt fel egy idő után, hogy gyorsabb, hogyha nem használok semmi ilyen programot. Legfeljebb advanced task killer böngészés után.
-
törölt tag
Most 2.1 van a telómon, a JIT sokat dob a játékokon, de az nem annyira fontos nekem, úgyhogy lehet, hogy visszaállok 1.7 MCR-re, de arra kellene egy olyan home app, ami támogatja a fektetett módot, mert leginkább úgy szoktam használni. Valaki valami tipp?
-
törölt tag
Hmm, most látom, hogy előkerült a wallpaper gond. Már legutóbb se volt világos, hogy mi a probléma ezzel kapcsolatban, felvilágosít valaki?
-
törölt tag
Kipróbáltam a setCPU-t is, de nem éreztem különösebb változást, úgyhogy uninstalláltam, utána viszont dög lassú lett a teló, úgyhogy vissza, de most se az igazi, hogy lehet visszaállítani az eredeti állapotot?.Egyébként is vissza szeretném tenni az 1.7-es MCR-t, a nand restore megoldja vajon a gondom?
-
törölt tag
válasz
illesmate94 #7671 üzenetére
Fel is tetted a standstormot? Csak mert a hozzászólásod után kipróbáltam, de el se indult.
-
törölt tag
Olyan RSS olvasóról tud valaki, ami le is tölti a cikkeket, ha megkérem rá? Általában WLANon keresztül netezek, mert a legtöbb helyen ahol megfordulok ott van, kivétel a busz.
-
törölt tag
válasz
mr.geeZ #5618 üzenetére
DarkByte írásában le van írva a megoldás:
"Ismert hibák
- Az 1.7-es ROM-ban nem működik helyesen az ext partíció automatikus javítása induláskor, így ha újraindítod a telefont miután az ext partíciót is használatba vette az App2SD, nem tudsz telepíteni programokat a Market-ből. Kétféle javítás van erre: nem kapcsolod ki a telefont (ki gondolta volna) avagy ha ez mégis muszáj, akkor lépj be recovery módba és válaszd a Partition sdcard > Repair SD:ext opciót, amely elvégzi manuálisan a szükséges javításokat az ext fájlrendszeren."
-
-
törölt tag
válasz
llaszlo #5382 üzenetére
"11: itt csinálj egy nandroid backupot, aztán érdemes particionálni a kártyát, úgy h ext partíció legyen (oda települnek majd a progik) de más ne legyen (még vmilyet felajánl, de annak értékét állítsd 0ra)
12: wipe menü, itt mindegyiket futtasd le
13: ha particionáltad a kártyát, rakd fel vissza a kártyára a 4. pontban írt romot"Itt akadtam el, felmásolni már nem tudtam a ROM-ot. Aztán puff nincs SD.
Próbálgattam még ki-be pakolni, hol jó (kiugrik), hol nem (piszkálni kell), a telefon nem ismerte fel, illetve egyszer eljutott addig, hogy "preparing SD card, checking for errors", de így is maradt.
A kártyát beraktam egy másik telefonba, az felismerte, hiba nélkül.
Most éppen működik a telefon, csak canvas nincs. -
törölt tag
Sziasztok, megpróbáltam felrakni a pulse-omra a modaco custom ROMot.
Éppen ott tartottam, hogy particionáltam az SD kártyát, utána kellett volna felmásolni a zipet a kártyára, de már nem látta a gép a kártyát, gondoltam kiveszem és visszateszem, de be volt ragadva a helyére, óvatosan sikerült kügyeskedni, de aztán amikor visszatettem nem érzékelte, van erre valami megoldás, vagy ez garancia nélküli szervíz lesz ?A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- Revolut
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest