- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecz
aktív tag
Most felraktam ezt. Eddig semmi bajom vele, szépen, folyamatosan megy, nincsenek fc-ok sem. Már csak egy magyar billentyűzetet kell rá szerválnom és kész is
Ezelőtt az FLB 1.7-et tettem fel, az állandóan fc-zett. Biztos valamit én rontottam el. FLB előtt CMplus volt fent, wipe-okat csináltam.
-
kecz
aktív tag
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16885 üzenetére
Mellesleg hegesztés
Egyébként Llaszlo, nemtom, lehet, hogy én vagyok túl naív vagy határozatlan, de nekem nagyon úgy tünt, hogy a T-pontban az érdekemet nézik. -
kecz
aktív tag
Nekem is ugyan ezzel a szervizes jegyzőkönyvvel jött vissza:
"A készüléket alkatrészcsere után javítottuk, majd a tesztelés során hibát nem tapasztaltunk. A kameraképen jelzett hibajelenséggel kapcsolatban egyeztettünk a gyártóval, mely vélemény alapján a készülék a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően és a gyártó által meghatározott műszaki paraméterek alapján üzemszerűen működik."Viszont én eddig nem T-pontba vittem (epic fail
), de most már hozzájuk vittem.
Harmadjára is vissza lett küldve a következő hibaleírással:
"Akku..Fénykép készítésekor a kijelzőn jó a kép, viszont mentés után csíkok jelennek meg a fényképen. A készüléken fődarab csere is volt első alkalommal, azután szakvélemény is készült. Az ügyfél kéri a készülék cseréjét, mert Fogyasztóvédelemhez fordul"Egyébként nagyon fura, de én úgy vettem ki a 2 szervizes szavából, hogy a fődarab csere is készülékcserének felel meg, azaz hogy még igazából csak egyszer volt szervizben a készülék a csíkozással, holott ma adtam be harmadjára. És akkor kérdeztem, hogy ez most a végtelenségig így megy majd, hogy főpanelt cserélnek, én visszahozom aztán megint, stb... Mondtam mindkét szervizesnek, hogy volt ismerősöm, akinek ugyanezzel a problémával első alkalommal cserélték, vagy volt akinek másodjára, volt akinek harmadjára. Hogy ha ugyanahhoz a szakszervizhez küldik be a készülékeket, akkor mi alapján döntenek? Hasraütés? Nem vágom. Minden esetre legközelebb szériahibára fogok hivatkozni, ha nem adnak nekem igazat.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16868 üzenetére
Hát Debrecenben nincsennek. Anno a SE c902-met is vagy 3-4x visszaküldték és semmi nem változott, hagytam is a pics@ba, illetve a húgom w300-asával is hasonlóképp jártak és és édesapám nemtom milyen telefonjával is. Igazából ők nagyon szívesen megfosztanak 2 hétig a telefonodtól, végülis lesz@rják, mert hát ők csak a közvetítők, de most ezért is ki fogok velük babrálni.
Ugye azok a 2 hetek kitolják a jótállási időt, amíg nem használod a telefont?
Egyébként vasárnap járt le a kiadási határidő, telefonon nem tudtam elérni őket, hogy megkérdezzem, hogy mi van. De most mindjárt be is megyek megkérdezni, hogy wtf? Igazából vagy elfelejtettek sms-t küldeni vagy majd csütörtökön jön meg a teló (vagy majd jövőhét...). Ugyanis hétfőn és csütörtökön jár a futár hozzájuk. -
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16780 üzenetére
De most mit írjak?
Nem néztem át rendesen a szerződést és aláírtam?
Hát talán az, hogy nem tájékoztattak a lehetőségeimről meg hogy nem megfelelően töltötték ki a jegyzőkönyvet.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16778 üzenetére
Hétfőn és csütörtökön jár a futár Pestre onnan. Szal ha nem nyitás előtt megy el, akkor még tudok változtatni rajta. De egyébként is bemegyek reklamálni.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16776 üzenetére
Szerintem holnap reggel nyitásra bemegyek a T-hez letisztázni ezt a dolgot. A jegyzőkönyv úgyis sz@r, mert az ár nem stimmel, a csereigény pedig a hibaleíráshoz lett beírva.
Pénteken majdnem mentem Nyíregyre Bikini koncertre, csak aztán nem volt kivel -
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #16774 üzenetére
A fenébe, valóban! Szerintem azt el sem olvastam. Na mindegy, tanuljatok az én hibámból. Egyébként ha már figyelmesen megnézem ezt a jegyzőkönyvet, ugye ott van a hiba leírása szekció végén, hogy Az ügyfél kéri a készülék cseréjét. Node akkor egy kicsit ellentmondásnak tűnik, hogy az alatta lévő rubrikában:
A Fogyasztó által érvényesíteni kívánt igény:
A termék díjmentes kijavítását kérem.Tökre olyan, mint ha át akartak volna verni, ha csak a lapot nézem.(mert ugye a telefon árát is rosszul adták meg.)
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16767 üzenetére
Pont a minap mondta ismerősöm, hogy ennyit szenvedni egy telefon miatt szánalom. Mondtam is neki, hogy már ne is haragudjon, de én a T-mobile helyében, ami egy ennyire nagy tőkéjű cég, a világ egyik vezető telekommunikációs szolgáltatója, többmilliós ügyfélkörrel meg is érdemli, hogy ezzel szivassák vele az emberek, ha egyszerűen nem képes alaposabban bevizsgáltatni a készülékeit, mire forgalomba adja. Hát én sem jókedvemből rohangászok szervízbe, meg 2 heteket szenvedek a C902-vel, holott nekem VAN egy Androidos telefonom, mobilinternetes előfizetéssel ami jelenleg az ebuddy használattal el is érte a csúcskihasználtságát. Meg egyébként is, ha valami élményt le szeretnék fotózni ami úgy spontán történik a családommal, haveri körömmel és nincs nálam digitális fényképező, akkor tudjam már rendesen. Mert oké hogy gané képeket csinál, mert ez az árából adódik, de legalább zebrásra ne fesse. Ha már sz@r, legyen egyenletesen sz@r!
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16765 üzenetére
Nemnem
! A beállítások már úgy voltak, mert eőtte végigzongoráztam az összes beállítás-finomság-felbontás kombót. Csak azóta vagy 3-4x lefagyott és kapott rebootot, lehet az kellett neki
.
Idéznék a jegyzőkönyvből: "Fénykép készítésekor a kijelzőn jó a kép, viszont mentés után csíkok jelennek meg a fényképen. A készülék fődarab csere után érkezett vissza, azóta a hangerő gombok nem megfelelően működnek, vagy nem érzékelnek, vagy túlérzékenyek. A képernyőzár gomb sokszor érzéketlen. Az ügyfél kéri a készülék cseréjét!
Másik hasáb: "A cikk vételára: 14990 Ft "
Hát a vételáras dolgon kívül nincs problémám az egésszel, csak a helyzet az, hogy egy tízest lefaragott a szervizes munkatárs belőle, mert egyébként 24605 az a 14990
. Gondolom véletlen félregépelte, mert egyébként nagyon rendes és segítőkész volt, így szombat délelőtt zárás előtt 10 perccel
. Csak én is már szaladtam elfelé és csak a diagnózist olvastam el, mielőtt aláírtam volna és csak a buszon láttam, hogy az árat elgépelték. Egy dolog volt amit mondott és kicsit sántított nekem: ők még csak ajánlatot sem tehetnek a készülék cseréjére, mert azt csak a szakszervíz mondhatja meg. Előre láthatólag 23-án fogom kapni az sms-t, hogy mehetek érte, mert úgy veszem észre, hogy lassan törvényszerűvé válik a 2 hét.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16761 üzenetére
Hát CoolBoy, én nem tom mi van veled, de szerintem te vagy a kabalám XD! Este annyit csináltam még, hogy beállítottam monokrómra, meg bekapcsoltam a geo tag-et és tádáááááá... csíkoz
. Viszem is a T-pontba, még 1-ig nyitva vannak. Egyébként legnagyobb felbontás, szuperfinom, zárhang ki.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16761 üzenetére
Na nem is akartam átvenni, azért fotóztam vele. Csak ugye csak (milyen gyönyörű szóismétlés
) egy képet tudtam fotózni, az nem produkálta a csíkokat, aztán megadta magát az aksi. Átvennem amiatt nem kellett volna, hogy én még ilyen igénytelen szervízmunkát nem láttam. A főpanelt valahogy elcsúszva szerelték be, és a hangerőszabályzó gombok kb érintésérzékenyek, néha a hangerő le is hangerő fel-ként működik, ráadásul a képernyőzár gombot nehéz benyomni. Ugye az elcsúszás miatt sokkal jobban be kell nyomni. Rettenetesen zavaró. Vissza is fogom vinni. Ma este felfrissítem a T honlapról a romot, és azzal kezdek el agybafőbe fotózni. Egyébként egész csütörtök délután azzal szórakoztam, hogy a beállításokat csesztettem, vagy 200 képet biztos ellőttem, de nem produkálta a csíkokat. Egyébként foursquare alatt már vagy 3x lefagyott 2 nap alatt.
-
kecz
aktív tag
Szerintem a szervizben direkt kiszamoltak, hogy milyen toltottsegu aksival kell visszaadni, hogy csak egy kepet tudjak elloni.
Az sem lett csikos szal atvettem. Hazamegyek es addig nyuzom a telot amig nem lesz megint csikos. Egyebkent szoftverfrissites volt fodarab cserevel.
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #16750 üzenetére
Az lesz. A cserét kérem, ha azt mondja, hogy még nem kérhetem, megmondom neki, hogy szerintem de
. "Tudtommal a készüléknek nem javítható problémája van, a tapasztalatok azt mutatják. A Jogom megvan a cseréhez a jogszabályok alapján. Továbbá a mobilinternetes részét az előfizetésemnek nem tudom hasznosítani, mert nincs rá készülékem, tehát feleslegesen fizetem egy részét a havidíjnak." Valami hasonló lesz. De akár haza is hozhatom produkáltatni a hibát, úgyis hétfőn meg csütörtökön jár futár itt, szal szombatig ráérek.
-
kecz
aktív tag
-
kecz
aktív tag
-
kecz
aktív tag
Na, ma 2 hete adtam be a "hüvelyt" a szervízbe, még jó, hogy egy hetet mondtak XD. Már kérném a cserét, de ez még csak az első forduló...
Szerk: Ja, egyébként még mindig nem kaptam vissza
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16670 üzenetére
Hát lehet eszébe jutott a jó bőr T-s csaj
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #16654 üzenetére
Levásárlás van, felajánlhatják, de nem vagy köteles elfogadni, még ha arra is hivatkoznak, hogy a szerződésben ez van.
Én is bevittem tegnap a szervizbe, cseretelefon nuku, azt mondták, hogy ki van adva az összes. Nem hepajkodtam rajta, mert otthon van másik telóm, azt mondták, hogy egy héten belül várható, hogy visszaküldik.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16631 üzenetére
Egyébként én úgy vagyok vele, hogy ami nem működik rendeltetés szerűen, azt igenis javítsa meg/cserélje ki a szolgáltató. De ha én meg vagyok elégedve teljesen az általam birtokolt készülékkel, akkor nem fogok elkezdeni keresgélni bugokat olyan funkciókban, amiket eddig nem használtam és nem is fogok használni soha a büdös életben.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16629 üzenetére
Master of the kiskapus
-
kecz
aktív tag
Jeee, viszem vissza szombaton, mert a csütörtöki futáruk már elment, majd csak hétfőn lesz legközelebb. De a kedves bajszos úriember azt mondta, hogy köv hétfőn már jön is vissza. Kíváncsi leszek én arra...
Bár haverom azt mondja néha a Debreceniek is f@szkópék, mert neki az SGS-ét nem nagyon akarják cserélni, pedig annak a "3g hálózat-vevőjével" vagy nem tom hírtelen hogy mondjam
, szal neki azzal van baj. És hát ha már fizeti az előfizut, azért gondolom örülne neki, hogy működjön a 3g-je.
-
kecz
aktív tag
Bocsi a dupláért, előre is.
Most indulok a T-pontba, bevinni a kütyüt. Arra lennék kíváncsi, hogy pontosan milyen jogszabály vagy nem tudom mi véd engem, ami alapján visszavetethetem a Pulse-t? Próbáltam keresgélni a fórumban, de csak a webshoppos szabályokat találtam meg.
Csak mert amíg bent lesz szervízben a teló, addig hasznosan tölteném el az időt és átolvasgatnám ezt a szabályt, hogy ha esetleg eljutok odáig, akkor ne csak annyit tudjak mondani, hogy "Hát de nekem jogom van hozzá!"Egyébként a korábban említett kamerabeállításokkal kedve szerint csíkozza a teló a képeket vagy esetleg nem csíkozza. Kép
Egyébként én is kinéztem a Defy-t, jó kis gépnek tűnik. Csak a vodánál kb fele annyiért vesztegetik, mint a T-ben 2éves hűséggel. Vodánál olyan 36k körül hozzám vágnák valami 6ezer/hó előfizuval amiben van 200 perc, valamennyi sms, meg 1giga adatforgalom. Ahogy számolgattam kb 3ezer forint lenne a különbség a két szolgáltatónál, amit egy év alatt ráköltenék, csak a vodánál nem tudom milyen feltételek mellett, mert ilyeneket nem láttam a honlapjukon. Mindegy, odébb van az még...
-
kecz
aktív tag
Ma én is beviszem a hülye csíkozódás miatt, hepajkodhatok valamit, hogy ha nem okostelefont adnak cserekészüléknek, nekem meg médiamánia díjcsomagom van?
Mert ha valami gagyifont adnak, akkor nem tudok élni egy csomó részével az előfizetésemnek. -
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16438 üzenetére
Akkor csak kell az az LG, mi?
Vajon mi lehet a baja a Pulseomnak, ha valahogy most nem az igazi. Gyári T-re tettem az AmonRa-t, arra DMCr8, arra Clockworkmod recovery, arra Cyanogenmod plus. És így történt az, hogy amikor bekapcsoltam volna a wifit, azt mondta, hogy error. Ez azért fura, mert iylen üzenetet még nem láttam. Vissza tettem az r8-at és volt hogy újra indult, meg marketről egyszerűen nem tudtam semmit letölteni(mondjuk ez a Mekiben volt). Korábban semmi bajom nem volt a készülékkel azon kívül, hogy r10 alatt a gps jel összevissza ugrált, engem 20-100-200 méteren belül akárhová képes volt bepozícionálni.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #16435 üzenetére
Lehet olvassák a fórumot és úgy döntöttek, hogy inkább megjavítják, minthogy mindenki visszaváltsa valami másik készülékre
-
kecz
aktív tag
Figyuzzatok, azzal megéri visszavinni a szervízbe, hogy amikor indítanám a zenét az alap T-s rommal állandóan megállítja a számokat? Tudjátok ez a füles-es probléma.
-
kecz
aktív tag
Sziasztok! Nektek nem volt probléma a gps-el a DMC-ROM 2.1r10-el? Mert nekem összevissza ugrált a jel. Úgy értem, hogy a helyemet rendre elmérte. Kernelhez ez van írva: 2.6.29-perf fibble@fibble-desktop #1. Korábban a froyo valamelyik változata is fent volt, nem lehet, hogy az kavart be, hogy visszatettem a 2.1-et? Vagy a GPS vevőm döglött volna be?
Szerintetek mivel próbálkozzak? Gyári T-s rom, aztán megint Impalaman féle?
Ja és tuti, hogy a gps csalt, mert az endomondoval is meg a mytracks-el is mértem egyszerre direkt. -
kecz
aktív tag
Ne haragudjatok, hogy ide offolok, csak elég fontos lenne. Magamtól nem nagyon tudtam rájönni, és valahogy neten sem tudtam, hogy hogy keressek rá, ezért inkább gondoltam bekérdezek itt, mert ide szoktam írni. Tényleg mégegyszer bocsi, csak elég fontos lenne nekem.
A vörössel bekeretezett nyilacskák mit jelölnek?Egyszerűen nem bírok elégszer bocsánatot kérni, hogy ide teszem, de a FB súgójában nem találtam rá magyarázatot, illetve wikin sem.
-
kecz
aktív tag
válasz
nemethzoli #16174 üzenetére
És kellett valamit ráfizetni? Te még 40ért vetted?
-
kecz
aktív tag
A2SD parancsokra azt írja, hogy segmentation fault. Valami ötlet?
Ezt tettem fel. Impalaman legújabb romjára. -
kecz
aktív tag
válasz
rum-cajsz #15926 üzenetére
Köszi szépen!
llaszlo: egyébként használtam a keresőt, kerestem a modacon is, sőt még a kinézet tuningolós blogodat is olvastam, több órát kerestem, szóval nem beszólni! Állandóan azon sopánkodsz, hogy nem használják a keresőt, de az még ugye egyszer sem jutott eszedbe, hogy nem találták meg vagy esetleg átsiklottak valamin az emberek akik beírnak iylen dolgokat....
-
kecz
aktív tag
Hali!
Nem ismeri valaki ezt a frameworköt? Nagyon tetszik. -
kecz
aktív tag
válasz
Muki94 #15545 üzenetére
Hát ha nyílt wifit használsz, akkor nem hinném, hogy raknának rá mac cím szürést. Nemtom, nyílt wifin nem próbáltam. Barátnöméknél próbáltam, itt nemtom milyen védelem van a routeren, de ha jól tudom mac szürés nincs és ezért fura nekem, hogy b@szkódott. Majd ha otthon leszek, akkor megpróbálom megint a froyot, mert nálam tök alapbeállításon van a router, semmi védelem.
Szerk.: a szóban forgó wifi kapcsolathoz azt írja hogy wpa/wpa2 psk. Ez lenne a baj?
-
kecz
aktív tag
Helló!
Felraktam a legújabb dec1-es CyanogenMod-ot és ha wifire próbálok csatlakozni, akkor connecting... disconnected... connecting... disconnected loop-al nem működik a csatlakozás. Erre valami gyors megoldás?
Egyébként az egyel régebbivel is ezt csinálta.
A válaszokat előre is köszönöm! -
kecz
aktív tag
Hello emberek! Az normalis, ha nyomtam egy a2sd cachesd-t, hogy utanna nem mukodnek a widgetek?
-
kecz
aktív tag
Hali! Ha ezt irja ki a terminal, akkor be van kapcsolva az a2sd?
$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
$a2sd
[ ] Apps2SD is launching...
[ ] Starting Darktremor Apps2SD Version 2.7.5 RC2 2010-08-09
mkswap: can't open '/dev/block/mmcblk0p3': Permission denied
swapon: /dev/block/mmcblk0p3: Operation not permitted
[ ] Checking for Dalvik Heap Size.
grep: /init.rc: Permission denied
grep: /init.rc: Permission denied
[ ] Running Program: boota2sd
[*] Starting Darktremor Apps2SD Boot Program
[ ] Heap Size set to: 24m
[ ] Checking for ext partition
[*] Ext partition found and already mounted.
[ ] Checking for previous version flag files...
[ ] Applications are stored
in /system/sd/app
[ ] Private Applications are
stored in /system/sd/app-private
[ ] Dalvik-Cache is located in /data/dalvik-cache
[*] A2SD installed and active.
[!] ZipAlign flag file not detected.
Will not perform ZipAlign
[ ] Setting File System Ready property to 1.
[ ] Searching for Swap Partition
[ ] Swap Partition Found...Turning on swap.
mkswap: can't open '/dev/block/mmcblk0p3': Permission denied
swapon: /dev/block/mmcblk0p3: Operation not permitted
$ free
total used free shared buffers
Mem: 107388 103956 3432 0 28
Swap: 62792 55616 7176
Total: 170180 159572 10608
$ -
kecz
aktív tag
Ja bocs, egy rebootom volt amikor mysettingsben benyomtam a gps-t, az továbbított a teló saját menüjébe ott bepipáltam és akkor kaptam a gördeszkás kis droidot. Droid Hawk
Most bepróbálkozok az Impalaman féle swap-os csudival hátha az sebességre is jobb lesz mint az flb 1.5 és nem buggol, mint a félkész Froyo.
-
kecz
aktív tag
Egy kis Froyo tapasztalat:
Egy napja van fent és nagyon jó, gyors, FC mentes. Anyni problémám van vele, hogy szokatlan az angol menü, meg egyébként is változott a menük felosztása. Viszont nagyobb gondok azok, hogy a Better alarm nem ébresztett reggel és a jelszóval védett wifikre nem tudtam csatlakozni, hiába írtam be a megfelelő jelszót. Loopban csinálta a connecting.... disconnected, connecting... disconnected, stb. Swap-re 64 MB, Ext2-re 512 MB egy 8 gigás "elvileg C6" kártyán. A wifis problémára nem tud valaki valamit? Egyébként az FLB v2.0 alpha 3 van fent. -
kecz
aktív tag
Azt honnan is tudom meg, hogy működik-e a swap?
-
kecz
aktív tag
Sziasztok! Erről az új Froyo kezdeményről mit kell tudni? Viisza lehet tenni a 2.1-et 2.2 után? Kell valami különösebb dolog vagy csak simán flasheljem. Jah, egyébként a FLB-sről beszélek
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #12874 üzenetére
Ne haragudj, legközelebb neked szólok először
Most DMC r7-el tudok fotózni. Egyébként nekem ez a LRC rom annyira nem jött be, volt már jobb is. pl alig volt valami telepítve (jó, mondjuk IGO my way fent volt) és a szabad hely 10/80MB volt. Valamiért lassabb is volt, nemtom miért.Coradiel: Nem, az app beindult, csak hiába nyomkodtam a kioldó gombot, se a fizikai gomb nem rögzített, sem a képernyőn lévő.
-
kecz
aktív tag
LCR 2.0 beta1-el volt valakinek olyan problémája, hogy nem ment a fotózás? Mert nekem van
. Se fotó, se videó.
-
kecz
aktív tag
Helló! Nektek volt problémátok az asztali dvd/divx lejátszókkal való észleléssel? Én nem tudtam megcsinálni, hogy usb porton észre vegye a telót.
-
kecz
aktív tag
Egy KINGMAX MicroSDHC 8GB Class 6 + Adapter jó vétel 5720 Ft-ért + 1900Ft postaköltségért?
-
kecz
aktív tag
válasz
KonzolKartel #11984 üzenetére
Tehát nem éri meg ezek szerint a mem kártya gyorsaságára menni, inkább csak ha mennyiségben akarok bővíteni?
-
kecz
aktív tag
válasz
KonzolKartel #11949 üzenetére
De most engem nem a task killerek érdekelnek, mert biztos nem fogok mostanában felrakni egyet sem. Viszont azt még mindig nem értem, hogy miért érdemes magasabb mb/s-os sdhc kártyát venni. Ha a kártyára telepítgetek úgyis belassul a teló. vagy én értettem valamit félre?
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #11945 üzenetére
Tehát ha én veszek egy 4 gigás class 4es sdhc-t, akkor hiába gyorsabba kártya és hiába pakolom át rá a dalvikot meg a datát, attól még nem érek majd el jobb eredményt mint ezek nélkül? Vagy én abszolút nem értem, hogy miért szoktak belassulni az appok. Legérezhetőbben a home screen betöltése illetve a Falling Ball nevű játékban szokott az emberke szaggatva rohangászni. Nem értem...
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #11910 üzenetére
Najó, de neked azért nem lassul be, mert a2sd-t vagy a2sd+ -ot használsz nem? Szóval a progik nagy része a memória kártyádon van, nem? Ha jól tudom, neked egy (nemtom milyen gyors, de gyors) microSDHC kártyád van.
Nálam, ha akármiylen romot teszek fel, akkor egy idő után belassulnak a dolgok. A2sd-t vagy a2sd+ -ot nem használok (legalábbis tudtommal, lehet, hogy alapból oda teszi a rom a dolgokat, de nem hiszem), mert egyzser próbáltam, ha jól emlékszem az a2sd+ -t és így maguk az appok lassultak, nem pedig a töltési idők. PL: a Labirynth-ben a golyó érezhetően lassabban gurult jobbra-balra. Egyébként nekem egy SanDisk 2gigás microSD-m van (ami egyébként eladó) és a LCR 1.8 van msot jelenleg fent. Eddig nem érzékeltem lassulást, igaz még nem is raktam fel vagy csak 20-30 appot. Internal memory: 39/80MB. Egyébként msot tervezem én is, hogy veszek egy microSDHC-t és akkor már bátran pakolgathatok rá mindent. Remélem nem írtam egetrengető butaságokat, ha mégis, akkor előre is elnézést és persze javítom is magamat.
-
kecz
aktív tag
Ezzel a wifi kikapcsal kellene valamit kezdeni sleep mode-ban.
-
kecz
aktív tag
Kicsit off a problema, bocsi, de nem tudjátok, hogy a freemailes fióknál az smtp beállításoknál mi az ábra? Mert elvben neki nincs olyanja, mint a gmailnek, hogy neki az smtp szerója is gmail. Most elvileg az itthoni netem netszolgáltatója által megadott smtp adatokat kellene megadni, azzal nincs is gond (azon kívül, hogy valószínüleg egyszer megváltoztattam a jelszót és nem emlékszek rá
), de ha bárhol máshol csatlakozok egy nyílt wifire, akkor azokat az smtp-ket nem fogom tudni. Erre mi lenne a legjobb megoldás? Átirányítás gmailre?
-
kecz
aktív tag
llaszlo, FC-zik az appbrain, ha be akarok jelentkezni. Szerinted mitől lehet?
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #10973 üzenetére
Én is így telepítettem, azzal a különbséggel, hogy full wipe-oltam megint, mert nekem is valami gebasz volt. öööö de az sem kizárt, hogy én vagyok a hülye. Amikor rányomtam a post-odban a framework linkre, akkor nekem a star wars hátteres fw jött elő. Abból gondoltam, hogy annak kéne lennie, mert azt hittem, hogy direkt az oldal közepére linkeltél.
-
kecz
aktív tag
válasz
llaszlo #10955 üzenetére
Az elején hány percig normális az android felirat?
Már egy ideje ott van. De az animált fajta. Eddig úgy volt, hogy animálás után már kb 10-15 max 20 sec volt és belépetta pin kódhoz. Egyébként full wipe-ot csináltam, csak az sd-hez nem nyúltam. Adok neki még 5 percet (addig nézem a Godzillát az AXN-en
) és leformázom meg újrapartícionálom az sd-t. Vagy ez most valami tipikus hiba, ami nálam van?
-
kecz
aktív tag
Modaco oldala nem nagyon akar elérhető lenni
-
kecz
aktív tag
Move to SD-nél lehet oylat csinálni, hogy ne az összes appot tegye át az sd-re? Mert a labyrinth játék belassul eléggé olyankor, mert csak egy 2MB/s-es kártyám van.
-
kecz
aktív tag
Azt a mem kártyát, amit szét partícionáltam rom telepítéskor, vissza lehet állítani gyári állapotába? Csak mert ha el akarom adni, nem árt, ha úgy van
-
kecz
aktív tag
Lehet, hogy ez egy kicsit amatőr kérdés lesz, de a Pulse-ba microSDHC vagy sima SDHC kártya való?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest