- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #9190 üzenetére
Azt hiszem feleslegesen kapkodtam én is, talán jobb volt a t-mobile-os verzió. Bár 1 nap után az is csinált érdekes dolgokat, volt 2 teljes fagyás.
-
Pter_
tag
Igen kéne lennie akkor, ha nem tetted még meg, akkor próbáld ki másik böngészővel is.
-
Pter_
tag
Van ad-free accountod? Anélkül nem megy....
Az én kérdésemre tud valaki válaszolni a recoveryvel kapcsolatban? -
Pter_
tag
Ha a recovery menüben nem működik a wipe dalvik cache funkció, illetve a repair sd ext sem, annak mi lehet az oka? Az MCR 1.7 idején ezek mind rendben mentek, most meg nem
Tegnap este felraktam én is a Paul féle kitchenes verziót komoly változást nem tapasztaltam a gyári 2.1-hez képest és igazából most azt sem tudom, hogy megy-e az a2sd
-
Pter_
tag
A costumized_hu packot feltette valaki? Mire szolgál? Van valami érdemi változás?
-
Pter_
tag
Az 1.7 MCR-en eddig megelégedéssel használt HTC input (touch input) nálam nem akart működni a 2.1-el, próbálta már valaki?
-
Pter_
tag
válasz
akos727 #6600 üzenetére
Én pont most váltottam fiókot, nem kell factory reset. Be kell menni a settings menübe, onnan applications, manage applications és ott a google-os programoknál kell nyomni egy clear data-t. Ha meg vagy vele és megpróbálsz belépni pl. a gmail-be akkor újra kérni fogja a bejelentkezési adatokat.
-
Pter_
tag
Próbálta már valaki ezt az új huawei romot, ami a modacon van? Kiváncsi voltam rá, jókat írtak róla, Paul azt írta rooted, de a titanium backup nem akart elindulni. Felnyomtam rá egy superboot-ot, de a titanium továbbra sem megy. A busyboxot hiányolja, azt elvileg a titanium le is tudja tölteni magának, de hibaüzenettel abbahagyja mindig. Így nem tudom a saját adataimat, programokat visszatölteni:-(
-
Pter_
tag
Egy kis érdekesség:
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/301703/new-u8230-rom-on-huaweidevice-com-analysis/
Új Rom a huaweitől. Sajna még mindig 1.5. -
Pter_
tag
Nem tudom találkozott-e már valaki hasonló problémával. Amióta már csak 11 jeggyel lehet tárcsázni a mobilszámokat a telefonomról nem tudom felhívni a hangpostát. (Jó nyilván, ha bepötyögöm a számot úgy megy, csak a voicemail gomb megnyomására nem) Természetesen próbáltam átírni a számot, a settingsben a 11 jegyű szám szerepel, mégis a dialerből nem azt tárcsázza. A modacon valakinek szintén volt hasonló problémája (nem ugyanez) ott javasolták, hogy kivett sim kártyával is írja át a számot - nos én ezt is megtettem, semmi siker. Nektek megy?
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3957 üzenetére
Ne kezdjétek megint!
Ezek a hibák elvileg akkor szoktak előjönni, ha a romváltás előtt nem wipeoltál. Sima wipe, dalvik wipe, esetleg ext wipe. Aztán jöhet az új rom. Ha nem így tettél jöhetnek a hibák. -
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3873 üzenetére
Te ez minden nap elhangzik 3-szor, itt is és modacon is. Ha újraindítod a telót elromlik az ext, ha 2-es, ha 3-as, ha 4-es. Recoveryben kell újraindítani a telefont és nyomni egy ext repairt. Utána a market menni fog.
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3863 üzenetére
Nekem a MArket simán megy, csak ez a bill progi nem akar. Azt kérdezi a telepítésnél, hogy felülírja-e a már létező programot, amikor igen nyomok, akkor viszont leáll hibaüzenettel. De a program előző verziója nincs telepítve egyébként...
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3853 üzenetére
Nekem azt mondja: "Hungarian Soft Keyboard could not be installed on tis phone"
Mindez 1.7 Vanillán. -
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3839 üzenetére
Jó iwiw nélkül megvagyok, de a web'n'walk hírcentruma nagyon jó volt reggelente.
-
Pter_
tag
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3771 üzenetére
Ha bedugod a töltőt, akkor tudod
-
Pter_
tag
válasz
bounty123 #3722 üzenetére
A call logra meg az smsre van külön progi, az nekem tökéletesen működött.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy hogy kell telepíteni a wavesecure packot, hogy a romba legyen? Lehet utólag is, vagy még a rom felpakolás előtt kell valahol elhelyezni a fileokat. Nem találtam erről leírást:-( Egyébként használja valaki, érdemes felpakolni a gépre? -
Pter_
tag
válasz
magnusheron #3567 üzenetére
Szerintem bízhat benne az ember, hogyha gond van, visszateszi a gyári szoftot, akkor nem szórakoznak vele, megcsinálják gariban a telót
Máskülönben a decemberi update előtt nem tudtam contactot felvenni a telón. Azért ez elég gáz. Ezt egy 2e Ft-os teló is tudja. Ha normálisan működne a T-s szoft eszembe nem jutna hekkelgetni. De, hogy valaki otthon jobb, gyorsabb szoftot tud írni, mint a T ez röhej. Kiváncsi leszek a 2.0-ra. -
Pter_
tag
válasz
szatmazs #3515 üzenetére
Megoldottam azt is. Csináltam backupot sms-ekről, call logról, aztán nyomtam egy teljes wipe-ot, dalvik cache-t is. Aztán újra telepítettem az új romot. Azóta nincs ott a reboot required felirat. Valószínű, hogy még az előző rom cserénél történt a hiba, ugyanis a dalvik cache-t nem wipeoltam.
-
Pter_
tag
válasz
szatmazs #3504 üzenetére
A reboot required nálam is ott van, már kérdeztem én is, hogy miért lehet, még nem kaptam választ.
A telepítési problémára a megoldás, hogy recovery módban indítsd újra a telefont (pl quickbootból) és javítsd az sd kártya ext partícióját. Ezt sajnos minden újraindításnál meg kell tenni :-( -
Pter_
tag
Feltettem én is. Gyorsabbnak tűnik, bár nem annyira szignifikáns a különbség mint az eredeti és a modaco-s rom között.
Már az előző rom telepítésem után (1.2 vanilla) is a telefon Build numbernél a rom neve után kiírta, hogy Reboot required. Most a frissítés után is megmaradt ez a felirat. Ez miért lehet? -
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3456 üzenetére
Nálam 24,6 hanggal, 26fps hang nélkül. Modaco Vanilla 1.2
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #3414 üzenetére
Nekem is csinálja időnként. Nem túl hangosan, de mivel éjszaka töltöm és az ágyam mellett van, ezért hallom. Ciklikusan jön a hang, fél-egy percenként, aztán egy idő után abbahagyja.
-
Pter_
tag
Nálam viszonylag elfogadhatóan működik az 1.2 vanilla. Határozottan gyorsabb, mint a t-mobileos verzió. Egy pár napja feltelepítettem a panda home-ot. Nagyon tetszik, egészen beleszerettem, de nekem sajnos teljesen lelassult a telefonom tőle. Böngésző után sokszor újraindult az egész home, amit az eredetivel rég nem produkált már. Szóval nagyon sajnálom de vissza kellet állnom a régi jól bevált home-ra.
-
Pter_
tag
válasz
norbesz74 #3070 üzenetére
Próbálok fordítani norbeszről magyarra, nem tudom sikerül-e. Ha jól értem arról lenne szó, hogy nem a G1 szoftverét próbálta feltenni a telefonra, hanem a G1 szoftver update billentyűkombinációját használva próbálta feltelepíteni a Pulse szoftverét és így ment tönkre a telefon. Innen eredhet a félreértés, és már a múltkor sem értette ezt meg senki...
-
Pter_
tag
Amikor a telefont először bekapcsoltad megadtad a google fiókod adatait? Ha igen és a telefon settings menüjében be van kapcsolva és a data synchronization pontban a contacts szinkronizálás mellet van pipa is, akkor minden rendben, a számítógépeden megnézve a gmail fiókod contacts menüjében ott kell lennie a telefonon tárolt számoknak, neveknek is.
Ha nem adtad meg bekapcsoláskor a fiókot, akkor valahol van lehetőség ezt utólag is megtenni, nem tudom hol, de gyanítom ha az előbb említett data synchronization menüponthoz mész felajánlja a lehetőséget. -
Pter_
tag
válasz
bounty123 #3002 üzenetére
Köszi, most látom, hogy sikerült elsőre is
Csak az Astroban ellenőriztem a fájl tartalmát, hogy sikerült-e átírnom rendben, és ott úgy láttam, hogy minden változatlan. Most lemásoltam mégegyszer a telóról a fájlt a gépre, és ott meg látom, hogy javítva van
Megy a netcounter rendben, köszi a segítséget! -
Pter_
tag
válasz
llaszlo #2998 üzenetére
Mac-em van, de azon semmi ilyet nem tudok csinálni úgyhogy ilyenkor mindig windows-on próbálkozom, általában sikerrel. Most is a file-t már sikerült lemásolnom a gépre, kijavítottam az ominózus sort, de aztán a visszaírás nem megy. Illetve azt írja a gép, hogy visszamásolta, de közben mégsem. Szerintem még mindig a mountolással van probléma. A telón próbálkoztam újra better terminalban. A bounty által írt sorra mount -o remount,rw /system visszadobja bárminemű tájékoztatás nélkül a su prompt-ot, ha a vessző helyére /-t írok akkor pedig ezt írja ki: cannot read /etc/fstab: No such file or directory
-
Pter_
tag
válasz
bounty123 #2865 üzenetére
Nálam biztosan nem ez volt a gond. A megvásárlás óta küzdöttem ezzel a problémával, mindent kipróbáltam, akkor oldódott meg teljesen a kérdés, amikor feltettem a modaco-s soft-ot. Azóta tökéletes. Volt egy köztes lépcső a t-mobilos decemberi update-tel, akkor már nem jelzett hibát, úgy nézett ki, mintha elmentette volna az új kontaktot, de mégsem.
-
Pter_
tag
Mivel én is feltelepítettem a legújabb softot, ahogy kijött mesélhetek a lélektanról. Az ember ilyenkor nem gondolkozik olyan sokat. Hú, megjelent az új soft, biztos jobb, stabilabb, szebb, csillogóbb, gyorsabb stb., aztán már nyomja is fel a telóra. Aztán utána lehet, hogy megbánja.
Nekem most van egy-két program, ami force close-al megszűnik működni, igazából egyáltalán nem értem, hogy miért. Mondjuk nyomtam egy ext partíció átalakítást 2-ről 3-ra, aztán 3-ról 4-re, de attól talán nem kéne. Vagy mégis? -
Pter_
tag
válasz
alansmithee #2811 üzenetére
Sok sikert! Csak elkezdeni nehéz
-
Pter_
tag
válasz
alansmithee #2809 üzenetére
Már megtették páran, párszor. Javaslom a fórum keresőjét rom update keresőszavak használatával. De, hogy segítsek is, itt egy jó leírás. Meg érdemes elolvasnod a modaco-n a telepíteni óhajtott szoftverről szóló topic első oldalát, ott le van írva minden. Amíg nem kezded el baromi bonyolultnak tűnik az egész, aztán már könnyebb lesz
-
Pter_
tag
válasz
alansmithee #2797 üzenetére
Nemrég fedeztem fel egy hibát, utánaolvastam a modaco-n többeknek is van ilyen gondja. Az új rom telepítése óta nem tudok a marketről letölteni/frissíteni semmit, illetve maga a letöltés megy, csak utána telepíteni nem tudja a programot. Recovery menüben ext partíció repair után a következő újraindításig megint megy. Sikerült már megoldani ezt a problémát másnak, csak én nem találtam erről infót? Egyáltalán van itt másnak is ilyen gondja?
-
Pter_
tag
válasz
KonzolKartel #2783 üzenetére
Megjelent az MCR U8230 1.2 update!
Én már feltöltöttem, most próbálgatom -
Pter_
tag
-
Pter_
tag
Ha simán vissza lehet tölteni a decemberire a novemberi romot, akkor miért van a modaco-n külön december patch, és írják ezt: Includes version 1.1 of MoDaCo Custom Kernel, which adds automatic compcache, swap support, EXT3/4 support and much more! (only on pre-December update devices!)
Ha hülyeséget írtam, akkor sorry -
Pter_
tag
Csináltam egy Factory Resetet egy kicsit talán elhamarkodottan a telefonomon Az alap problémámat nem oldotta meg, viszont felmerült egy kérdés. A telepített programokat appmanagerrel backupoltam sd kártyára, sikerült is őket visszatelepíteni, viszont az sms-ek, adatok elvesztek. A használati útmutató is írja, hogy készítsünk factory reset előtt backupot az adatainkról, de azt nem találtam meg, hogy ezt hogy lehet megtenni. Tudja valaki?
-
Pter_
tag
Van még rajtam kívül valaki, aki még mindig nem tud hozzáadni a telefonon kontaktokat, ha a google-el szinkronizálja a névjegyeket? Ha a google contactsba írok simán szinkronizál, átjön a névjegy a telefonra, de a telefonba nem tudok új névjegyet felvenni, azt írja kevés a memória
-
Pter_
tag
válasz
llaszlo #1044 üzenetére
Olvastam a másik fórumban a teljes leírásod erről contact szinkronizáló megoldásodról. Megcsináltam én is, kiexportáltam csak a kontaktokat a googleből, a szemetet meg töröltem. Aztán visszaimportáltam a kontaktokat, a telefonról töröltem mindent, aztán szinkronizáltam. Mégsem tudok új kontaktot hozzáadni a telefonon, ugyanaz a hibajelenség, mint eddig
Valamit rosszul csináltam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest