Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
-
pitterr
tag
válasz
bounty123 #15546 üzenetére
Felőlem tönkre is mehet a teló, de tudtommal a telefonok 10-30%-os túlhúzása túlmelegedési problémát nem tud okozni, mivel ez nem olyan, mint amikor egy pc-ben húzogatod a procit. Ahogy az előttem szólók is említették már, sokan használják így hosszú hónapok óta mindenféle probléma nélkül a telefont, plusz én is ondemand-ra állítva használom, tehát csak akkor skálázódik fel 691-re, illetve 710-re, amikor a telefon igényli, egyébként lassabban ketyeg.
válasz still2 (#15539) üzenetére:
Én kipróbáltam rajta a Skype-ot, működött (telefonáltam is vele), de baromi erőforrás igényes és ráadásul A2SD használata nélkül a belső memória is pillanatok alatt betelik miatta, mivel tudtommal maga a program ~20MB körül van alapból. Plusz folyamatos 3G kapcsolatot igényel, ami eléggé szívja az akksit. Egyébként használok Skype-ot másik IM programmal, de csak chatelésre (imo.im). -
csopi04
csendes tag
válasz
Pulse hűtés:
http://kepkezelo.com/images/scpkkeype5lr4eqnq4.jpg
A chip-ek, processzor hűtéséről a lemezkék gondoskodnak, ezek a hőt tovább adják az akksi alatti lemeznek. Megfordítva: akksi melegebb, mint oc nélkül , ne használd. Szerintem elöbb kapsz force close-t, mint forrósodást, én ezt kaptam 748 MHz-re húzva.
710 MHz vagy 691 MHz stabilan gyors, használd bátran! Kb 3 hónapos használat nálam. -
Pocok256
veterán
válasz
Több mint két hónapja használom az FLB 1.7 OC romot és semmi bajom nincs
Set CPU ba ondemandra van állítva a profil 245-től 691 Mhz ig skálázódik. Plusszba még megadtam, hogy kikapcsolt képernyőnél csak 122-320 ig legyen a proci. Így iszonyat jól bírja jelenleg több mint 2 hete nem volt újraindítva és semmi baja sincs
(minden süvít rajta fajinul
(megjegyzés van swap és van a2sd is viszont a cache a telefonon hagytam mert hiába van class 6 -os sd kártyám érezhetően lassul ha átteszem a cache -t az sd-re.) -
syl5
őstag
válasz
bounty123 #14776 üzenetére
Nekem is volt már egy-két reboot-om az 1.7-el, szal elhiheted.
Amúgy én meg azt nem értem, hogy hogy lehet az hogy egy-két embernek annyira, de annyira tökéletes ez a Pulse....én csak annyit látok az egészből, hogy a fele játék el se indul, mert kicsi a kijelző felbontása, ami kicsit izmosabb és el is indul az meg szaggat. Szaggat a angry birds, szaggat a super ko boxing, szaggat a shift, szal...emellett még olyanokat produkál hogy kétszer elvégzem ugyanazon módosításokat, ugyanazon lépésben, és egyszerűen másképp reagál rá a telefon. Pl.: Minap feltettem a magyar romra az flb 1.7-et ideiglenesen. Tök jól futott a rom, gyorsan megnyíltak a programok a shift is tűrhető volt, de persze folyamatosan alacsony fps-el futott. Egy nap múlva lett időm és mondom rendbe teszem a telefonom. Visszatettem az 1.5-öt, majd a magyar 2.1-et, majd az flb 1.7-et. Ugyanúgy csináltam az ideiglenes telepítésnél is, és ugyanazokat a beállításokat is alkalmaztam: erre mit kapok? szaggat még az adw is amikor lapozok a home-ok között, lassabban nyílnak meg a programok, játékok többször jobban beszaggatnak. Tehát én ilyen dolgok miatt nem értem, hogy nektek hogy nincs még tele a hócipőtök ezzel a telefonnal?
Most megint rakhatok újra mindent, és imádkozhatok, hogy az amúgy egyszer már tökéletesen működő beállítások ismét jól működjenek.
És ugye ezek mellett az örök rejtély, hogy nekem pl az oc romok egyszerűen nem boot-olnak be. Mindenféle módon próbáltam már és egyszerűen nem megy. Én amint tehetem cserélem le ezt a telefont..Watt25
"Szerintem bárki a kezembe adná a Pulse-át, amivel gond van, tuti be tudnám állítani tökéletesre. (Ha máshogy nem, akkor telepítéssel.)" -
Akkor segíthetnél, meg te is bounty(hogy ha ennyire jól működik nálatok a Pulse), hogy pl mi a fenéért nem mennek nálam az oc romok?
Miért van az, hogy ugyanazon beállításokkal másképp viselkedik a telefon két egymást követő telepítés után? -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #14616 üzenetére
"A wifi sleep policyt talán át lehet állítani, hogy always onban maradjon, sose próbáltam - nem is tenne jót az akksi merülésnek."
Azt írtad nem tesz jót az aksi merülésnek és azt hittem arra gondolsz, hogy állandóan bekapcsolva tartaná a wifi-t és nem lehet kikapcsolni.
Sh4rKy
A swapiness 60 az nagyon sok és az 512 ext is bőven sok. Nekem a cache nem fér el a telón, muszáj átrakni a kártyára. De majd később újra próbálom. Holnap használni kell a telefonom és nem bohóckodni vele. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #14576 üzenetére
Köszi. Ugyanez nálam is. Korábban sokkal jobban áttekinthető volt a kimenet. Pl az ls-nek is. Lehet kapcsolókat használni az ls-nél, de pl nincs olyan, hogy -la csak -l van.
Viszont ami nagy pozitívum, hogy működik a TAB-os kiegészítése a parancsoknak.Bár nem sokat használom a terminalt.
Ami nem megy az pl a Képkeret widget. Nem rakja be a képet csak a feketeséget látni.
-
-
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #14550 üzenetére
Én korábban próbáltam, csak nekem az nem tetszett, hogy nem olyan mentést csinál amit az Amonra (nem zipet csinál). És azzal szívtam. Meg mással is. Mivel nem sokszor rakok fel ROM-ot így maradtam annál.
Tehát alapból megy 690-en vagy addig lehet húzni? És más különbség nincs?
Te, hogy csináltad a swap-et, partícióra, vagy a FAT-re?
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #14546 üzenetére
Az overclock változatban lehet állítani a CPU sebességét vagy adott?
Bár én most az 1.5-ös verzióval tökéletesen elégedett vagyok. Már több, mint egy hete megy folyamatosan.
Korábban volt, hogy kb 1 hét környékén elkezdett az ADW állandóan kilépegetni. Olyankor kellett neki egy reboot. De most minden rendben. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #13247 üzenetére
Az előbbi mondatot másodszorra sem sikerült jól leírnom.
Ne bonyolítsuk neki. Ha a gyökeret remountolja akkor az egész rendszer írható lesz. Reboot után úgyis megszűnik az írhatóság.
Mondtam már, hogy olvasd el, hogy mit ír ki a rendszer!!!
Már itt elakadt. És ki is írta. Csak el kéne ugye olvasni a rendszerüzenetet.
# mount -o rw,remount -t yaffs2 /
mountt: not found
A mount az egy t-vel írandó.A többi jó.
Valami hibás nálad, de nem tudom, hogy mi. Ha fel lehet csatolni a partíciót akkor a rendszer, ha nem akkor a kártya.
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #11730 üzenetére
Persze úgy lehet mint az LPronál de ez a képeken is látszik. Meg van a dashboard vagy mi. Az meg kb úgy működik, mint az LPronál az dock jobbra -balra, csak ez felnyílik. Szerintem erre gondoltál.
Aztán érzékeli, hogy elhúzod az ujjad le vagy fel a kijelzőn és ahhoz is lehet funkciót rendelni.Én hozzárendeltem az asztalok megjelenítését a felfeléhez. Sokkal jobb, mint a HOME-ot nyomni sokáig.
Lefele meg a Dashboardot nyitja meg és zárja be. -
-
CoolBoy323
nagyúr
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #11136 üzenetére
Ezt az elején gyorsat, hogy érted? Gondolom minél több appot teszek fel annál jobban lassul. Ésszel kell csinálni. Bár ahhoz képest, hogy nálam mennyi app van fent és mennyi módosítást csináltam vele, elég gyorsnak mondanám De ahogy írtam az enyémnél még azon is csodálkozom, hogy működik. Nemsokára rászánom magam és felteszem azt amit most hoztam össze, wipe után. Most egy másik SD-vel tesztelem ami nem mellesleg egy 1Gigás szutyok kártya.
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #11024 üzenetére
Ott van a listában. De ezekről még nem tudok semmit sem. Jó lenne, hogy ha a srác tovább fejlesztené még egy kicsit az RMB-t. Legalább ezt megcsinálhatná, hogy működjön rendesen. Mondjuk én most is teljesen elégedett vagyok ezzel a ROM-mal.
Vagy ha én le tudnám cserélni az is jó lenne. -
-
-
ATM_automata
őstag
válasz
bounty123 #10701 üzenetére
Nálam a friss rom Task killer nélkül ma 15MP alatt lépett be a hívás listába....ez azért elgondolkodtató...teljesen szar...legalább 10 alkalommal írta ki, hogy nem válaszol egy folyamat, várjon vagy bezárja....
Elég tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek a telóval, mert szinte alig tudom használni és már lassan a munka rovására megy (elég sokat telefonálok, számokat keresek a kontakt listában stb.)
-
syl5
őstag
válasz
bounty123 #10555 üzenetére
1.5 alatt használom. Sokkal jobb, és gyorsabb, mint a beépített böngésző. És nem utolsó sorban az opera proxy-ján keresztül történik az adatcsere, így a képek tömörítésével adatforgalmat spórolhatsz meg, amennyiben szükséges (mobilnet).
Valaki válaszolhatna már nekem is.... nem gondolom, hogy túl nagy erőfeszítés lenne pár mondatban összefoglalni az utóbbi hét romokkal kapcsolatos történéseit. [link]
-
janez
aktív tag
válasz
bounty123 #10528 üzenetére
Köszi, ezt kerestem, működik is. Ám még előtte újra kellett rakni az FLB-t, mert elqrtam valamit. Gondoltam sebaj, mert van backup-om. Nyomtam egy restore-t, végzett is, de nem indult újra többszöri próbálkozás után sem. Megállt az android logonál. Az a gyanúm, hogy azért, mert belepiszkáltam a rendszerbe, több módosítást is végeztem, így gondolom már nem akar elindulni.
Öröm az ürömben, hogy szinte minden fent van ami kell nekem és még így is 47 mega szabad, movetosd nélkül, amit nem fogok futtatni, ha nem muszáj. Nem értem a dolgot, mert legutóbb nem működött ilyen jól az apps2sd. Leírom miket tettem fel:EStrongs FE, PicMe, Wallpapers, Yxplayer, Quick settings, Linda File m., Real Player, Barcode scanner, Retro clock widget, SysTray monitor, ShootMe, Unrar, Better Terminal, Weather widget, Opera mini, RootExplorer, HTC keyboards.
Egyelőre... -
kecz
aktív tag
válasz
Beírtam a parancsot és működik. Bár nem úgy, mint vártam. Tesztképpen beléptem a youtube kliensbe és elindítottam egy videót. Úgy csináltam, hogy a füles már rá volt dugva. Elindul és 1 másodperc után ugyanúgy megállítja a videót, mint régen, csak most nem indítja el a médiaplayert. Ha viszont menet közben dugtam rá a fülest, akkor működött rendesen. Szóval így még mindig nem az igazi, de már sokkal jobb. Erre az 1mp-es leállásról valaki nem olvasott valahol vagy nem tapasztaltátok?
-
kecz
aktív tag
válasz
ööööö.... annyira nem vagyok nagy programmer, főleg nem ilyen linux-os alapon. Szóval ha elindítom a better terminalt, oda be kell írni ezt a: pm disable..... -ot és enter? Egyébként köszi az infót
szerk: most megnéztem ezt a wiki-s troubleshootingot, és láttam, hogy van egy ilyen:
"android.process.acore" has stopped unexpectedly messages
Nekem az előző rommal, FLB volt fent és produkálta ezt. A wikin ha jól vettem ki, akkor azt írja, hogy az ilyenek ellen wipe-ot ír, de csak a 8230-as romnál. Ezt több okból is nem értem:
1. Az U8230 az nem a mini?
2. A Paul féle romról váltottam FLB-re és ott wipe-oltam mindent. És mégis... -
benyboy
tag
válasz
bounty123 #10388 üzenetére
vmi még mindig nem jó.... ugyan azt írja ki... can't create '/system/dalvik-cache': File exists
a root explorerbe bementem a system/sd-be
és ott bizony van dalvik-cache... nem tudom hogy ez most jó vagy nem, az meg a másik hogy telis tele van fáljokkal..
a művelet memóriám nem nagyon meg 38 MB főlé.. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #10355 üzenetére
Igen az lenne az ideális, hogy ha a telón lennének ezek a cuccok, viszont ha nincs jelentős lassulás legalábbis én eddig nem tapasztaltam ilyet és az 1.5-nél is ott voltak talán, akkor miért ne tegyük oda. És persze ha nem ilyen kevés flash memóriát raktak volna a telóba akkor minden másképp lenne.
-
bounty123
őstag
válasz
bounty123 #10319 üzenetére
Az igaz, hogy a /data/data mappát a telefonon hagyja, ez az amivel llaszlóék trükköztek ha jól értem. Ezt érdemes lehet eljátszani, ha tényleg nincs már több helyed a telefonon. Viszont elég egyszer megcsinálni, mivel törölted az eredeti mappát és besymlinkelted, ezért utána már minden app oda fogja írni az adatait az sd-re.
Paul a2sd scriptjében ez direkt ki van szedve, ezzel a kommenttel:
# don't allow /data/data on sd because of upgrade issues -
janez
aktív tag
válasz
bounty123 #10306 üzenetére
Én használok weather widgetet, de már a task managarekben nem hiszek. Fölösleges. A rendszer bezárja amit kell. Pl. egy opera minit hiába állítok ignore értékre, akkor is bezáródik, ha egy másik progit megnyitok.
llaszlo: Én még a beta1-es FLB-t használom. Mit gondolsz, nyomjak wipe-ot, ha felteszek frissebbet?
-
bucsupeti
senior tag
-
kecz
aktív tag
válasz
bounty123 #10169 üzenetére
Hát nem gondoltam, hogy azt is kiszedi gyorsítás végett és ettől még lassabb lesz az egész
. Nade az ignore listához sehogy sem tudtam hozzáadni, leszedtem hát a TasKillert, kipróbáltam az Advanced Task Killert is, azzal sem volt jobb, most hogy olvastam, hogy te sem használsz task killereket, leszedtem azt is, és most már frankón gyorsabban betölti a home-ot, aztán meglátjuk, hogy a többi app fog-e lassulni a telítődő memória miatt.
Pocok256: Én tegnap délután tettem fel, CoolBoy utasításai szerint, eddig nekem stabil (ez az egy lassulás volt, ez is csak mert kiöltem a home-ot
)
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #10124 üzenetére
Hogyan tegyük át a Dalvik-cache-t az SD-re
bounty: Terminalban töröltem ilyeneket, mint browser, email, meg még pár cuccot ami nem kell, plusz a dalvik-cacheből is a hozzájuk tartozó cuccokat. De talán ebben a ROMban simán is lehet törölni ezeket. Ekkor lett 14 mega szabad helyem. Tehát sokat nem segített. Aztán jött a Dalvik-cache to SD.
-
janez
aktív tag
válasz
bounty123 #10055 üzenetére
Ugyanaz a gond (eddig), mint az RMB esetén is, tehát nem az ext-re telepít. Pontosabban oda is, de a /data-ra is. Ráadásul a dalvik cache is a data-n van. Ha működne rendesen az a2sd, akkor rendszertelepítés után nem csak 45, hanem 60-80 mega lenne alapból a felhasználói memória.
Neked nem ezek a tapasztalataid? -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #10061 üzenetére
Touchpal az tuti van benne, de én azzal kezdtem, hogy terminal és rm ami nem kellett. Aztán furán pislogtam amikor nem jelent meg bill gépelésnél és kiválasztani sem lehetett semmit sem. De feltettem gyorsan egy better keyboardot amit nem használok, de ott volt az SD-n szerencsére.
A kinézete az ilyen. De pl a menüben csúnya fekete háttérrel vannak a menüpontok és sárgával (vagy talán zölddel) lehet kiválasztani. Az RMB-ben szép fehér színű volt és zöld feliratok ez meg olyan rusnya, komolyan a T-s is jobb ettől.
Azért raktam fel wipe nélkül, mert eddig is vanilla volt fent és semmi gondom vele. Még éjszaka telepítettem és megy rendesen azóta is. Bár egy appnál találtam egy hibát a hangrögzítő kiírja, hogy az SD-n nincs hely.
3,4Giga szabad helyem van. Meg lefagy, hogyha a felvett anyagot akarom vissza hallgatni.
-
janez
aktív tag
válasz
bounty123 #10043 üzenetére
Itt is fennáll az a2sd-s probléma. A vojsz szörcs helyett tehetett volna bele valami értelmesebbet. Amúgy nem lenne rossz.
Szaboknak írta: "mi történik ha törlöm az app mappából?" Akkor eltűnik a rendszerből. A .odex-szel együtt töröld és a dalvik cache-ből is, ha jelen van.
-
ATM_automata
őstag
válasz
bounty123 #9990 üzenetére
A Wi-Fi-n belül van olyan ha az advanced (nálam speciális) menüt nézem, hogy Wi-Fi altatás policy. Ott be volt állítva, hogy Soha ne kapcsolja le, ha csatlakoztatva van. Ennek ellenére mégis lekapcsolja, ha a képernyő lekapcsol. Szerinted??
Most áttettem olyanra, hogy "soha". Meglátjuk mit mutat. Azért azt árulja már el nekem valaki, hogy ennyire szar lenne az android szoftver, vagy csak a T-s változat lassú, sok helyet foglaló és rendkívül bugos? Kicsit kezdek kiábrándulni, de azért még nem visszafordíthatatlan.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
bounty123 #9891 üzenetére
én nem tudom bounty h te mit csinálsz, ill. nem csinálsz a telóval, de nekem 6 órája ha fut, és már legalább 10 FC volt XD
az iGO pl csak úgy kilépett magától, navigálás közben megfagyott az egész teló, akksi ki-be segített csak... majdnem kihajítottam a kocsiból
simán használva is fc-zett már XD
szal azt az atomstabil kijelentést én nagyonnagyon cáfolom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest