- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
cx29
tag
nagyon köszönöm a segítséget
-
cx29
tag
Sziasztok
Helyzetjelentés szervízeléssel kapcsolatban
Érintőképernyő hiba = nem javítható ahogy valószínűsítettétek is,
Elméletileg csere készüléket adnak a héten ,ha jól gondolom akkor pulse minit akarnak rámsózní
llaszló ha jól tudom te dolgoztál mobilcégnél, azt szeretném kérdezni, hogy hivatkozhatok arra, hogy ez nekem nem felel meg, így szeretnék én választani készüléket?
Szeretném kulturáltan intézni hiszti nélkül, ezért arra lennék kíváncsi, hogy mire érdemes hivatkozni ilyen esetben.
Ill kérdés mindenkihez , szerintetek milyen telcsit érdemes most választani ha kis ráfizetéssel másikat akarnék választani ?
nem tudom számít -e vagy hogy működik ez de a munkalapra 40.000 Ft van írva a telcsi értékéhez.
köszönöm
-
cx29
tag
hello Gergő , ez nem hangzik jól
énis leadtam a T -nél egy Pulset , mert behalt az érintőképernyő
nálad mi volt a gond?
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #15268 üzenetére
wipe megvolt de semmi
-
cx29
tag
majd 1 éves pulse -omon elromlott az érintőkijelző
a rendes gombok működnek
Holnap szervizbe viszem. Mire lehet számítani ? -
cx29
tag
sziaszok
Közel egy évig használtam már a telót az alap 1.5 plusz 2009decemberi frissítéssel
főzött másik rom soha nem volt benne, nekem ez így megfelelt és bár néha kacérkodtam a gondolattal hogy 2.1 re váltok de nem tettem , mivel ott sem használnék főzött romot és keveslem a maradék memóriátSajnos most 1 hónapon belül 3 szor összeomlott az egész, vagyis az android rendszer hibaüzenete miatt be sem tudtam lépni a telcsibe.
3 wipe és újra rakás után ma reggel megint hello
Mindig valami másik program hibaüzenetével kezdődött a dolog pl e mail , market , settings szált el de még 1 2 napig használható volt a dolog.
Szerintetek érdemes lenne egy szerviz kísérlet vagy le se sz.rnák ?
esetleg okozhat ilyet valami alkalmazás?
vagy alternatív javaslat?
köszike
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #12912 üzenetére
mint a rossz házasok olyanok vagytok ti ketten
azért hiányoznátok egymásnak ha elválnátok valljátok be
-
cx29
tag
sziasztok kicsit lemaradtam a hirekkel :-) az érdekelne hogy lesz 2.2 pulsera?
-
cx29
tag
marketes com android vending es hibaüzi , még nem találkoztam vele az elmúlt fél évben
mit kell csinálni hogy menjen a market? :-)
reset?:-)
-
cx29
tag
valaki meg tudná mondani hogy az opera mini hol tárolja a könyvjelzöket? thx
-
cx29
tag
foci kedvelöknek jó hir lehet hogy bekerült az SPB tv kinálatába a magyar m1 m2 a duna tv és bp tv:-) mellé az iszonyat sok külföldi adás mellé
-
cx29
tag
válasz
llaszlo #9446 üzenetére
én se
, de téged egyébként sem féltenélek, mert megoldod.,,,, na de rám azt mondják. hogy képes vagyok egy tömör vas golyót is elrontani
..... na hát így egyedül nekifogni
dehát én a nagyon alap átlagfelhasználókat képviselem itt
ööööö.... vagyis egyedül magamat..... ahogy körbenézek néha
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #9431 üzenetére
a telcsid melletti digi géppel.... a tévé tetején...balra
sorry
-
cx29
tag
hát igen ha már felraktad akkor már valóban rákényszerülsz majd de akkor én azt javaslom hogy picit várj mig a többiek letesztelték már meg javitgatták is az elsö megjelenéshez képest:-) én november óta olvasgatom a forumot és az itteni hozzáértök is párszor szenvedtek az elsö kiadásokkal és néha ök is kétségbe estek hogy mit csináljanak amikor minden behalt
-
cx29
tag
frissités :-)
azt hiszem nem állok be a boldog 2.1 tulajdonosok közé hisz eddig is makacsul ragszkodtam hogy nem szerencsétlenkedek a gyári romon ill frissitésen kivüli dologgal mert elcseszem:-) igy a lecsökkent memoria ill néhány furcsaság miatt , egyre kevéssé vonz a történet:-) hisz nekem még az 1.5 is megfelel :-)
-
cx29
tag
válasz
llaszlo #9404 üzenetére
igen mint oly sokszor ismét igazad van:-) eszünkbe jutott most hogy mondtad hogy gyakorlatilag nem is az ö elöfizetö mert tavaly sem tudtak segiteni bent a t nél más ügyben. Most azért lett érdekes a téma mert több évig még csak wappolni sem lehetett egyik telcsin sem mert nem volt aktiválva a szolgáltatás most pedig egyik hónapról a másikra kemény mb adarforgalom jelent meg a számlán :-) kérdés hogy hogyan ?hisz senki nem kérte hogy aktiválják azt:-) de aki azt sem tudja mi fán terem az adatforgalom mint a nejem:-) annak nem nehéz ide oda kattingatással megcsinálni ezt:-) na de már csináltam egy hibás profilt igy nem netez többet...... egyen
löre:-) -
cx29
tag
ha valaki segítene nagyon megköszönném
T nél hogy lehet kikapcsoltatni az adatforgalmat, hogy ne tudjon se mms se netet. Meg lehet oldani telefonon vagy be kell menni személyesen?
előfizetéssel
-
cx29
tag
esküszöm irigylem azokat az embereket akik egy sw frissítés miatt lelki betegek lesznek
k...va gondtalan életük lehet ha ilyen felborzolja az idegeiket
-
cx29
tag
SW frissítést csinálnak bent a T mobilnál ha kérek? vagy elküldenék szervizbe 1 hónapig pihenni? hogy mennek ezek a dolgok? mert ki tudja mit tesznek fel legközelebb a fenti példából kiindulva
-
cx29
tag
FRING update videóhívás
-
cx29
tag
válasz
KonzolKartel #7123 üzenetére
köszi az infót
sajna ez egyenlőre használhatatlannak tűnik, inkább kínszenvedés
na de azért ki tudja mi lesz belőle...majd
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #6874 üzenetére
Persze nézem ha az előzővel nem tudom megoldani de én vállaltan hülye vok a gépekhez ha valami bonyolultabb dologról van szó, itt meg mindig nagyon segítőkész mindenki , mos tis kaptam segítséget
( ezért is szuper ez a topic)
-
cx29
tag
Előre elnézést kérek de egy baromi nagy OFF kérdésem van és mivel úgy láttam van pár számítógéphez értőn topik társ akik mindig segítőkészek így reménykedem, hogy hátha tud segíteni valaki.
Szóval került egy kis víz tegnap a noti billentyűzetére így sajnos 4-5 gomb meghalt
Nem tudtok valami olyan progit amivel a klaviatúra kiosztás megváltoztatható? mivel A E S betűk nélkül nem az igazi a dolog
és pár másik billentyűt feláldoznék az ügy érdekében
xp alatt keresek valami ötletetKöszönet
és még egyszer elnézést, hogy nem idevágó a dolog
-
cx29
tag
Adobe letöltésnél van némi info
Adobe Flash Player 10.1 is coming to Android 2.0 future releases in the first half of 2010
-
cx29
tag
Már egy ideje az Operát használom böngészésre a maga jó és rossz tulajdonságaival együtt is. Mostanság nem nagyon használtam nyílt wifiket csak sajátot, meg ami a rokonoknál ismerősöknél volt( amiket kivétel nélkül használni tudtam) , így meglepődve tapasztaltam, hogy hiába volt kapcsolódva a wifihez nem tudtam böngészni az Operával csak a Dolphin-nal , mert valamilyen beállítási hibára hívta fel a figyelmet a felugró ablak. Mivel a héten több gyorsétteremben és plázában ugyanezzel szembesültem gondoltam megkérdem hátha valaki tudja vagy sejti az okot
-
cx29
tag
nem túl életbevágó kérdés de hátha tud valaki válaszolni
gmailen érkezet videót szeretnék megnézni , de nem tudok rákattintani a csatolt file ra
van valami app amivel lehet menteni sdre gmailről,? mert azt sem ajánlotta fel
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #6575 üzenetére
nekem minden ok vele
-
cx29
tag
előre szeretném jelezni hogy bugyuta kérdést teszek fel
kaptam egy telefonos uti töltő szettet egy ismerőstől ami usb-s hálózati ill szivargyújtós, tehát az usb dokkolásnak köszönhetően lehet variálni milyen készüléket tud tölteni esetemben nokia, motorola, ericsson, samsung van vagy 6 fajta vége
Találtam is egy régi samsung telcsit így kipróbáltam működik e
működöt
ennek az aksián az volt hogy 3,7 V, 350 mAa lényeg az a dologban hogy ugye nem tudom merjem e kipróbálni a Pulsal hogy az Usb szivargyújtó végébe bedugom a pulse kábelét
és elfordítsam a gyújtás kulcsot
mennyi az esély hogy kukába kerüljön ???? gőzöm nincs ezekről a feszültségekről
azt tudom hogy 3,7 V 1500 mAh van a pulse aksián? Egyáltalán van a szivargyújtóban annyi feszültség hogyha nem kompatibilis mégse ( persze az egész uti töltő szetten 1 db adat sincs, minek is lenne elvégre tuti kínai ) akkor 1 másodperc alatt könnyes búcsút vegyünk egymástól?
-
cx29
tag
Marketes Appokhoz, egy kis komment: őszintén szólva annyi felesleg másolt picit átdolgozott cucc van fent hogy az embernek már kedve sincs töltögetni meg kipróbálgatni , nem beszélve arról, hogy ez a macerás frissítgetések is unalmassá válnak szóval reménykedem benne hogy felismerik, hogy a kevesebb több és kitalálják, hogy jobban szűrhetővé váljon a nagy halmaz , valamint jobban tesztelik a fejlesztők a saját dolgaik . Másik problémám, hogy egy dologhoz vagy 3 féle appot használok pl... böngésző, egyikkel ez a baj másikkal az, de hátha az idő előrehaladtával kicsit okosodnak az alkalmazások.
-
cx29
tag
válasz
llaszlo #6320 üzenetére
hát én annyit b.sz.kodtam ezzel azzal amazzal és persze hiába ürítettem mindent, hogy inkább Reset lett, azóta minden ok sokkal jobban jártam volna ha azzal kezdem, kevésbé dühített volna az egész
bevallom az újdonság varázsa miatt az első hónapokban számtalan app került fel a telcsire és számtalan uninstall is volt,
Laikusként arra tippelek, hogy talán olyan programok is kerülhettek fel ami maradandóan károsítják a rendszert, lássuk be, hogy nem minden appot szuperprofi programozók
írnak hanem noname unatkozó kiscserkészek is,..... előbb utóbb meg jönnek majd az élvezkedő állatok akik káros alkalmazásokat írnak és elfüstöltetik a vasat
de ez csak fikció
-
cx29
tag
valaki aki ért hozzá legyen olyan jó megmondani, hogy az Opera minivel hogy tudom a könyvjelzőim átvarázsolni a bookmarks ba a szivecskébe
, opera link megalkotva szinkronizáció On, Az online felületen megjelenik mind a szgép, mind a telcsi mappái egyben de a Miniben nincsenek beimportálva
köszi
-
cx29
tag
Sajna későn olvastam már a javaslatot, így nem sikerült kipróbálni mert meguntam az egész dolgot, így Coolboy által javasolt Reset lett a vége
na de most megint ok a dolog tölti a marketes cuccokat ,
bár elég barbár megoldással 1esével installáltam vissza a progikat Apli.. manegeres mentés ből az sd-ről, így rá is ment vagy másfél órám
kérdésem: mi a legegyszerűbb megoldás visszatenni a progikat ilyen nagy reset után? Bizti van valami olyan cumo amit ilyen hozzá nem értők mint én is egyszerűen tudnak kezelni
köszönöm a segítségeket
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #5580 üzenetére
énis ettől félek
-
cx29
tag
sziasztok rég jártam itt, sajnos előjött azon probléma, hogy képtelen vagyok letölteni a Marketről . Download unsuccesful lesz minden letöltési próbálkozásnál , g mail , g talk megy
gyári rom ,decemberi frissítés
valakinek van ötlete?
köszönöm
-
cx29
tag
válasz
magnusheron #4662 üzenetére
pedig az előző hozzászólásod alapján már azt hittem fent van
ilyenkor az a szép hogyha nincs mentve az előző kiadás vissza se tudnád rakni a régit
-
cx29
tag
válasz
magnusheron #4659 üzenetére
akkor tuti megint csak én kínlódok dowload unsuccessful -t ír ki a marketről letöltéskor
teló újrainditása után sem tudom installálni
-
cx29
tag
phonemypc
-
cx29
tag
A Mozilla elsőként 2007 októberében jelentette be, hogy mobiltelefonokon használható Firefox változaton dolgozik, mely a Fennec kódnéven volt ismeretes. Azóta rengeteg idő telt el és a sokáig béta állapotban lévő böngésző immár végleges lett. A lépést azonban a Mozilla nagyon csendben tette meg, aminek az egyik oka, hogy az új immár hivatalos nevén Firefox Mobile 1.0 csak Maemo Linux alapú készülékeken, vagyis N810 és N900 Nokia modelleken képes működni.
A Mozilla az új mobil böngészőjének megalkotásakor arra törekedett, hogy az asztali verzióból, minél több elem, és felhasználói élmény kerüljön át a mobil verzióba. Mindezt azonban olya módon kellett megtenni, hogy a sok ikon és funkció egy kis mobil képernyőn is használható módon legyen elérhető. A fejlesztőknek ez többé kevésbé sikerült is. A fülekhez tartozó sáv a képernyő jobbra mozdításával hozható elő, de alaphelyzetben nem látjuk, mint ahogy a visszalépés és opció menü, valamint más ikonok a balra mozdítással hozhatók a képernyőre. Ez a megoldás jó használhatóságot és a lehető legnagyobb szabad képernyő felületet biztosítja. Eközben az új mobil böngésző asztali társához hasonlóan add-on vagyis kiegészítő modulok segítségével bővíthető. Jelenleg mindössze 60 kiegészítő áll rendelkezésünkre ám ez várhatóan hamarosan bővülni fog. A Firefox Mobile 1.0 szinte minden weblapot tökéletesen jelenít meg és megfelelő
Flash
modullal, képes asztali testvéréhez hasonlóan mindennemű
Flash tartalom
megjelenítésére.
A Mozilla fejlesztői jelenleg a Windows Mobile és
Android
platformokon is használható változatokon dolgozik. változatokon dolgozik. Az eddigi próbáink alapján nagyon bíztató a kezdet úgyhogy várjuk a szélesebb körben is használható változatot.
Eközben a Weave Sync 1.0 is útjára indult, melynek köszönhetően szinkronban tarthatjuk az összes Mozilla Firefox variánsban tárolt minden adatunkat. Így asztali gépünkön, laptopon és most már mobiltelefonon is különösebb erőfeszítés nélkül szinkronban lehetnek kedvenceink, bőngészési előzmények és adatok.
-
cx29
tag
szuper kis app
shazam zenefelismerő
http://www.androlib.com/r.aspx?r=shazam
-
cx29
tag
lehet hülye kérdés lesz
gyári rom T mobil frissítésem van,
Marketen szerettem volna frissíteni az Astrot, download unsuccesful lett belőle
Na én hülye mondom biztos le kell törölni a telcsiről új telepítés előtt . Delete , ( persze mentés nélkül
Utána ismét letölt
download unsuccesful, szintén
Nem olvastam, hogy bárhol is írták volna, hogy milyen rendszeren fut .
Szóval az a bibi, hogy ez már nem 1,5 re van? mert ha igen akkor kicsit óvatosabban fogok frissíteni ill mentem az appokat előtte
-
cx29
tag
nem tudtok olyan programot amiben ki lehet választani 1-1 programot és egy gombnyomással "Clear cache" ,? kevés már a hely és fárasztó kikeresgélni mit szemeteltem össze
köszi
-
cx29
tag
fring update
nálam már nem sistereg frissítés után
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #3675 üzenetére
annyira nem brutál azért ámbár nem lett szebb mint volt
de nem szeretnék ilyen balesetet legközelebb , bár magamat ismerve lesz
-
cx29
tag
első repülésteszt kipipálva
100 cm es magasságból 1,5 méteres repülés (az aerodinamikai tervezésnek betudhatólag szinte lebegett a levegőben
) háton csúszva földre érkezéskor egy jó kis csúszás , ..........még élünk
........összegzés a hátlap nem karcálló
-
cx29
tag
hogy tudok mappát átnevezni az asztalon ?
-
-
cx29
tag
válasz
madmike #3578 üzenetére
frissítésről: vegyes a tapasztalat ahogy én olvastam, személy szerint több a haszna mintha nincs fent. De be van Ígérve a 2.0 ás rendszer is. Ha sokat telefonálsz ne cseréld mert rettenetes a beszéd hangminősége
de ha szeretsz új dolgokat kipróbálni és sok alternatív alkalmazással játszadozni ( néha elfelejtem hogy ez egy telefon és rácsodálkozom mikre nem használható , navigációtól kezdve a számítógép wifin keresztüli vezérlésén át 3d játékokat is futtatva minden bizb.szra ) , szóval már köze nincs az 1 hónappal ezelőtti menülistámnak a mostanihoz és szerintem 1 hónap múlva már a mostanit is elfeledem
-
cx29
tag
akkor nem veszek semmit
ha valaki kicsit képben van ilyen fajta aksifaló telefonokkal az kérem árulja el, hogy meddig bírják ezek a strapát, Arra gondolok nyilván nem tesz jót nekik a" napi több órát a töltőn lógok rutin, mivel a gazdi állandóan azzal nyamvadt wifivel leszívja az energiám gpsről ne is beszéljünk "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest