- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
juan88
tag
Sziasztok!
Egy jó ideje nem írtam már ide, de azért követem ám a topicot
Nyitottam MoDaCo-n egy [topicot], postoljatok bele. -
juan88
tag
válasz
magnusheron #4659 üzenetére
már meg ne haragudj, de ez baromság. most attól, hogy nálad így van, nálam tökéletes
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #4634 üzenetére
az xvid, meg a dvix codec csak, a kiterjesztés .avi, az .mkv meg matrioshka fájl, HD
-
juan88
tag
válasz
alansmithee #4433 üzenetére
remote droid, ha csak filmeket akarsz indítani, vagy vezérelni, akkor pedig Gmote.
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #4304 üzenetére
haver spicáján is szar.
-
juan88
tag
válasz
Cöletibi #4281 üzenetére
havernak spica van, próbálgattam cseppet. Én azt mondom neked, hogy a Pulse jobban megéri. A Spica mellett csak a divx támogatás szól, azért meg nem éri meg. Pulse MCR-rel lényegesen gyorsabb, mint a spica 800Mhz-es procival. Arról nem is beszélve, hogy a pulse-nál van nekünk egy Paulunk.
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #4138 üzenetére
Valami hihetetlen mértékben lelassította gépem, kasza.
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #3451 üzenetére
asszem, ha menüből csinálod akkor nem. de nem biztos, magamnak még nem csináltam menüből.
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #3440 üzenetére
ha nincs custom rom, vagy december update akkor irányítsd erős lámpafénybe, közvetlen közelről, és akkor bekapcsol az optika.
-
juan88
tag
Nem volt időm visszaolvasgatni, ezért lehet, hogy dupe lesz, de találtam modaco-n ey nagyon érdekes tesztet. Tudjátok van az a "tranformeres-tankos" kis klippecske amivel a nexus one grafikus teljesítményét mérik. Ha néztetek videót a nexus one-ról biztos tudjátok miről van szó.
Nah a lényeg, hogy a nexus one, azt a grafikát 26.7 fps sebességgel játsza, a pulse pedig.... 26.5 fps-sel! Ennek az oka drámaian egyszerű, a nexus one-nak pontosan 2* annyi pixelt kell kezelnie mint az eddigi androidoknak.
konklúzió pulse képes lesz futtatni az android 2.1-t, a nexus one-nal közel megegyező minőségben, mivel kevesebb pixelen kell majd uazt a grafikus rendszert kezelnie.
Ezek a google-s fiúk naggyon-naggyon tudják! -
juan88
tag
modaco-ról:
I received this reply from T-Mobile customer services today. I can't be sure how truthfully the service reps are able to answer the question of when android 2.0 will be available, but I thought that it was worth asking anyway.Thanks for your email, asking me when will Android 2.0 be available for the T-Mobile Pulse.
I'm sorry to say that we'll not be able to tell the releasing date of Android 2.0.
However, the Android 2.0 for T-Mobile Pulse may be released in this month.
So, please check our website for any updates
-
juan88
tag
próbáld meg az angollal. ha csináltál backupot:
1. hang le+piros+bekapcs, telepíted a recoveryt
2. piros+ menü + bekapcs, és telepíted a backupotha nincs backupod akkor:
1. uaz mint az előbb
2. wipe
3. wipe dalvik
4. flash sd cardmég egy-két órát itt vagyok, ha sietsz. vagy gyere skypera.
-
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #3134 üzenetére
arra a két sávra shortcutokat tudsz tenni. én pl. a négy leggyakrabban hívott számot tettem egyik oldalra, a négy leggyakrabban használt appot a baloldalira. tudsz amúgy még négyet csinálni a beállításaiban.
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #3142 üzenetére
a két-vagy több színes bizbasz jelzi, hogy hanyas aasztalon vagy.
-
juan88
tag
-
juan88
tag
Az hogy át tudja forgatni a home-ot, meg a menüt, az már magában elég látványos.
Nem is akarom tudni ezt hogyan oldották meg. Ugyanis a ezeket nem lehet egyben kezelni, ahhoz, hogy a home, vagy a menü átforduljon minden egyes widgetet, ikont egyesével kell átforgatnia a programnak. Az elég durca nem?
Nekem nagyon adja az is, hogy végre én mondhatom meg mennyi asztalom legyen (nekem kevés a 3 asztal), plusz ez a 6 alakítható, és ki-be kapcsolható sidebar is odacsap (így meg már sok is a 3 asztal).
Nagyon jó az elrejtő funkció, és a sidebar, quicklaunch elrejtő funkció is tetszik. Nem kell mindenkinek látnia milyen app-okat tettél ki az asztalra, elég ha te tudod hol van.
MINDEN, ismétlem minden(!) témával kompatibilis ami megint jó dolog, plusz a témákat egyénileg is szerkeztheted. beállíthatod, hogy rázásra, vagy meghatározott időközönként váltsa a témát, vagy a hátteret.
Egyszóval amellett hogy csilli-villi, nagyon jól személyre szabható, stabil, és nem lassítja a Pulsemat. Nekem nagyon-nagyon bejön. -
juan88
tag
Először nekem is csak 1 gigás kártyám volt. Én azt mondom neked, hogy mindenképpen érdemes lenne csinálnod rá egy ext partíciót (ide telepíti az appokat), mondjuk egy 250M körülit. Az elég lesz egy darabig, és az SD-den is marad hely bőven. a telód meg lényegesen gyorsabb marad akkor is ha egy rakat appot telepítettél rá.
az utolsó kérdésed nem egyértelmű nekem. Arra gondolsz, hogy én mit csináltam a telómmal miután rootoltam, vagy arra, hogy miben változik a teló rootolás után? -
juan88
tag
válasz
llaszlo #3106 üzenetére
nem jut eszembe az útvonal, de az tuti, hogy ha feltolsz egy új home-ot, vagy frissíted a pandát, amikor először kilépsz a home-ba fel fogja neked kínálni, hogy melyik home-ba akarsz kilépni.
1. ott én kipipáltam, hogy mindig a pandába lépjen.
2. ott 100% hogy kiírja a módosítás útvonalátugye, hogy nagyon ott van a cucc.
Az új verzióban átfordul az asztal, meg a menüpad is!
az mekkora számolási teljesítmény, hogy minden ikont egyesével átfordít? ez nagyon ott van (a drawer settingben tudod amúgy állítani)
megkaptam a pénzt, használd egészséggel a kendőt, ha bármilyen más termék érdekel pm.
-
juan88
tag
válasz
norbesz74 #3100 üzenetére
nah, az érdekes, akkor szimplán balhere vagy, mint mondtam. ha mindenkinek hibátlanul működött a dolog, több mint valószínű, hogy nálad van a hiba nemde? amúgy meg ne cigánykodj már itt barátom! egy régebbi postodban írtad, hogy a kamera+piros+bekapcs gombra akadt ki a telód, akkor mit hazudozol itt megint?
Még jó, hogy egy másik telefon billentyűkombinációjával nem tudod összehozni amit akarsz. szerencsétlen hülyegyerek.ui.: ezt a magyar dolgott én nagyon szívesen megbeszélem veled bármikor személyesen.
-
juan88
tag
válasz
Eclips21 #3092 üzenetére
próbáld ki a "panda home" nevű alkalmazást, én két napja nyúzom, kommenteltem marketen, de ide is leírom, a kezdeti kiforratlansága után nemcsak a legjobb home alternatíva, de a létező legjobb app abszolút kategóriában is.
Hihetetlenül jó. Korlátlan asztal, ameddig állítani akarod
minden témával kompatibilis, és beállítható az automata váltás
akár hat kihúzható, szabadon alakítható sidebar
mondom, kurva jó, inyenes, és a fejlesztő ígérete szerint az is marad. -
juan88
tag
válasz
norbesz74 #3057 üzenetére
komolyan mondom sírva fogok fakadni a hozzád hasonló pöcsöktől. honnan bújtatok Ti így két ünnep között elő? A múltkor a warez gyerek, most Te... nagyon figyelj barátom, mert most beviszlek az igazságba:
1. Ha van SD kártyád (márpedig gondolom ilyen, "atom totál vastag vagyok, hogy minden telóm volt már, ipone is" gyereknek miért ne lenne) ráraksz egy updatet, azt indítod hangfel+piros+bekapcs gombbal
2. Ha van recoveryd (márpedig lennie kell) belépsz a recovery image-be piros+menü+bekapcs gombbal és visszaállítod (mert ugye csináltál visszaállítási pontot ahogy kell?).
3. Ha ilyen balhere vagy, mint amilyen két opciót javaslok:
......a, ne vegyél androidot, az iphone butuskáknak szánt "hude nagyon egyszerű és felhasználóbarát csak lószart nem tudsz rajta alakítani" oprendszere jobban fekszik neked
......b, ha már vettél: térdelj le, hajolj előre, zöld gomb+menü+bekapcs, aztán lődd magad tarkónui.: a magyar szót pedig soha ne használd még egyszer szitkozódásra, vagy negatív kontextusban, mert a határig rugdoslak!
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #2938 üzenetére
De amikor van ingyenes navi is, addig nem kell pont egy magyar gyártótól lopni.
-
juan88
tag
válasz
alansmithee #2932 üzenetére
itt csumára nem érdekel szerintem senkit, hogy ki vagy, meg honnan. Idejöttél, feltettél egy kérdést amit már csak a szabályzat miatt sem lehetett volna. Szóvátették neked erre elkezdesz itt osztani mindenkit? Mit gondolsz Te? Olvassál már egy kicsit vissza, nem túnik fel, hogy itt eddig senki nem baszott le senkit, hanem egymásnak segítettünk amiben lehet? Nem neked itt kell pofáznod, hogy mi mekkora idióták vagyunk. Ez majd akkor is így legyen ám amikor bármilyen segítséget kérsz!
-
juan88
tag
válasz
alansmithee #2916 üzenetére
marék lepke... már hogy lenne ugyanolyan drága barátom igo-t lopni, amikor az Android egy Open Source rendszer, tehát, teljesen ingyenes és alakítható, ahogy akarod, de ha valamit alakítottál rajta, azt vissza kell adnod a linux közösségnek, azaz bárki felhasználhatja.
Garanciavesztéssel magát védi a t-mobil.
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #2868 üzenetére
win7-hez szerintem a legújabb verziót kellene használnod, abban gondolom frissebb a driiver.
-
juan88
tag
SD kártyát akarok cserélni a telómban. Két kérdésem lenne.
1. Ilyenkor az én telómról törlődnek a progik?
2. mit fog látni a másik Pulse amibe megy a memkarim? -
juan88
tag
válasz
llaszlo #2842 üzenetére
C: meghajtó, D: meghajtó probléma. C: meghajtón van az oprendszer, D: meghajtón a progik, új oprendszert telepítünk, D: meghajtón maradnak a telepített fájlok, de az új oprendszer nem látja a telepítési információkat, így nem érzékeli telepítettnek, mert nincs hozzáadva az oprendszerhez a program.
Valahogy így működhet a telónál is szerintem. formatáld az ext partíciód és tedd fel újra az appokat. -
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #2843 üzenetére
oprendszered? wifid van?
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #2823 üzenetére
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ!
1. Microsoft outlookban beállítod a gmail fiókod.
2. Elindítod a PC suitot.
3. Syncronization mode: slow
4. Source on PC: Microsoft outlook.
5. Attól függően, hogy hol frissebbek a contacjaid:
a, ha a telón frissebb: conflict options: keep same as phone
b, ha a gépen frissebb: conflict option: keep same as PC
6. Content for Sync:
a, ha csak a contactokat akarod, akkor csak azt pipálod ki
b, ha a naptáradat is, akkor azt is
Ha naptár a PC-n frissebb, a contactok pedig a telón akkor az 5-ös pontnál a prompt user opciót válaszd ki!
7. Start. -
juan88
tag
Csak nem pszichológus kollega?
Az 1.6, meg az MCR 1.2, december update alapján készült, van root jogosultságod, nem kell külön rootolni a telót. Ez szerintem önmagában elég indok, plusz egyben tartalmazza a december updatet, és a MoDaCo custom kernelt, ami ugye szintén odabüntet szerintem.
Jó hang, és gyors rendszer egyszerre.
-
juan88
tag
válasz
llaszlo #2804 üzenetére
1.6 csak akkor megy, ha fent van a telón a december update. Ha nincs fenn akkor MoDaCo-ról letöltheted, le van írva hogyan kell feltenni. Vigyázz ne keverd össze a december patchel.
1.4.1-ről 1.6-ra átállás:
1, SD kártyára felteszed ezt kicsomagolva (dload mappát teljes tartalmával a rootba)
2. Vagy újraindítasz Hangerő fel, piros gomb, plusz bekapcs billentyűkkel, vsgy menü-> settings->SD card & phone storage-> az Internal phone storage rész alatt lesz egy Upgrade lehetőség
3. Amon Ra feltesz, lehetőleg a legújabbat innen
4. 1.6os MoDaCo-t felteszed az SD kártya rootjába.
5.. menü, piros gomb plusz bekapcsoló gomb megnyomásával recovery módba teszeda telót
6. Flash zip from SD.
7. ha megvan, reboot. -
juan88
tag
válasz
KonzolKartel #2785 üzenetére
Pedig ott van:
This ROM is now ONLY for Pulse devices running the 'December Update'.Felszabadultunk!
Sőt, itt az 1.6 is.
-
juan88
tag
Remote RDP 1.7-et tudja valaki hogy lehet beállítani, vagy valaki tudna jobb RDP klienst ajánlani?
-
juan88
tag
Ha visszaolvasol mindenki azt írja. De leírtam mik vele a bajok.
Nem váltogattam folyamatosan a romok között, csak a MCR 1.1 volt fenn, aztán nem sikerült felrakni az 1.4.1-et (nem wipeltam előtte), és így került a decemberi update a telómra utolsó mentsvárként.
Lehet, h nem hiszed, h lassab lesz, mint a gyári ROM, de hidd el nekem, én próbáltam, pedig nem vagyok finnyás a sebességre.
A ROM frissítésekkel én konkrétan azért pöcsölök, mert ez a december update nagyon kibaszott az emberekkel:
1. az előző verziós superboot rootolás ciklikus restartot okozott.
2. Amon Ra előző verziója nem működött normálisan
3. Csak a december update patch 2.5 ROM működik erről a vonalról, amely információ nagyon elvolt ám dugva MoDaCo-n. -
-
juan88
tag
válasz
madmike #2641 üzenetére
Én a töltőt is adni akartam neki, azt mondja neki az nem kell. Mondom, akkor én mit csináljak vel? Mire ő, oldjam meg. mondjuk ez érdekes egy gyerek volt, mondom neki nyugodtan jöjjön be, azt mondja, á nem kell azt, mondom ahogy gondolod báttya, én ki fogom bontani a telót és megnézem, h működik-e, meg megvan-e minden, nyugodtan várj meg akkor kint.
-
juan88
tag
válasz
a.t.t.i. #2612 üzenetére
Le tudod cserélni, én is alig vártam már, hogy paul megoldja, ezt kell letölteni:
december patch, ez a modaco 1.5 a decemberi frissítésre optimalizálva. Arra figylej, hogy superbootból a legújabbat töltsd le innen, meg érdemes Amon Ra-ból is a legújabbat használni. Ezt fel tudod tenni, megoldja a home laggolását, gyorsabb lesz tőle a teló (szignifikánsan), viszont nincs benne a custom kernel, meg nekem nem megy az A2SD (várom paul reakcióját rá), de most a legkisebb bajom, mert a decemberi update-tel használhatatlan volt a teló. -
juan88
tag
Ah, sikerült felerőszakolnom az 1.5-ös december patch ROM-ot, most szólok mindenkinek, ha egy mód van rá a decemberi frissítést ne tegyétek fel, egy lassú szar, és kurva nehéz ám megszabadulni tőle.
Viszont nem megy a memkarira telepítés, ext4 partícióm van. Valakinek vmi ötlet?
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #2607 üzenetére
Nem elnyújtja szerintem, hanem 3 képernyőre optimalizálja, ha képernyőt váltok, kicsit mozdul a kép is, meg valóban inkább csak a közepe látszódik, de nem torzul el a kép. Vagy Te mire érted, h elnyúlik?
-
juan88
tag
válasz
CoolBoy323 #2605 üzenetére
backgrounds nevű alkalmazást használj, nagyon jó pontosan igazított hátterei vannak. marketen megtalálod.
-
juan88
tag
válasz
llaszlo #2584 üzenetére
Megrendeltem, Jövőhéten legkésőbb postázom, de ha mákom van már holnap.
Még egy kis reklám:
mikroszálas tisztítókendő -
juan88
tag
válasz
magnusheron #2580 üzenetére
Ismét csak azt tudom javasolni, hogy olvasd el a használati útmutatót, 14. oldal állapotikonok. Csumára megjelenik ám, már akkor is, ha gmail-re kapcsolódsz.
-
juan88
tag
válasz
magnusheron #2571 üzenetére
Érdemes lenne elolvasni a használati utasítást!
A "a kis kör" valószínűleg a szinkronizálást jelenti, már ha két nyíl alkotja a kört.
-
juan88
tag
válasz
KonzolKartel #2472 üzenetére
megvolt, leírtam hogy. Csak úgy sikerült, minden más esetben és/vagy progival fail.
-
juan88
tag
válasz
KonzolKartel #2463 üzenetére
próbáld így pm megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- War Thunder - MMO Combat Game
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest