Új hozzászólás Aktív témák
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #16966 üzenetére
Én értem mit szeretett volna Watt25 közölni.
Érdekes, hogy eddig milyen jók voltak a custom romok, most hirtelen mindenki visszatér a gyárira.
Ettől még a T bekaphatja, mert a Pulse nagyon gyengére sikeredett a gyári rommal.
-
Indy
tag
Én remekül megvagyok az FLB 1.7-el. 619-en megy a proci már több mint fél éve, minden nap több órát böngészek vele, levelezek, némi chat is belefér. Játszani csak fejtörőkkel szoktam, néha sakk. Youtube minden nap megy rajta, ébreszt amikor kell, fényképezés csak módjával, ha éppen nincs nálam a kis digi gépem. Navigáció ritkán, de akkor több órát megy egyhuzamban. Egy nyűgje van, ha leterhelt és akkor kapcsolom be a wifit, akkor rset van.
Biztosan van jobb, év végén én is cserélek, természetesen Androidra, de most már valami izmosabb gépre.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #16422 üzenetére
Köszönöm!
-
Indy
tag
Egyébként én most a Launcher7 nevű home-ot használom, gyorsabb és kevesebb erőforrást emészt fel mint mondjuk az ADW. Próbáljátok ki.
-
Indy
tag
Lejárt a szerződésem, megkaptam a cégtől a telefont. Hogy lehet függetleníteni?
-
Indy
tag
válasz
Watt25 #15509 üzenetére
Én már megmaradok az FLB 1.7-nél ezen a telefonon.
A héten két kollegának is segítettem RBM-es mobilt beállítani, kezdő Androidos mindkettő. Nagyon csinos darab a nagyobbik RBM, alapból 2.1 van rajta, négy témával, sok előre telepített appal és így van rajta 132 Mb szabad hely.
Valamivel gyorsabb mint a Pulse.
-
Indy
tag
Ha ennyire rossz a Pulse alkatrész ellátottsága, akkor a T aksit se tud adni hozzá?
-
Indy
tag
A képeimet megosztom veletek, de újakat legjobb ha mindenki saját maga csinál, úgy lesz igazán egyedi.
Kell hozzá a Launcher pro Pro verziója vagy az ADW Launcher, a lényeg hogy a widgetek mérete (1x1, 2x1, 3x1, stb) állítható legyen, valamint a Desktop Visualizer. A képeket majd este feltöltöm valahová, most melóhelyen le vagyok tiltva az ilyesmiről.
-
Indy
tag
válasz
kisbergics #14633 üzenetére
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #14617 üzenetére
Röhej hogy a béta, ami most is fent van, csak 800k, a final meg 10 mb! Arról nem is beszélve, hogy a user data plusz 3-4 mb!
En maradok a bétánál...
-
Indy
tag
válasz
Sh4rKy #14619 üzenetére
Nekem is hibátlan, messze a legjobb rom eddig az 1.7 OC. Javaslom, hogy a SetCPU-ban használd a profilok adta lehetőséget. Nekem ha kikapcsol a képernyő, a proci visszavesz 320 MHz-re, de van egy rakat egyéb lehetőség. Ha megy a kijelző, akkor a proci is maxon pörög.
512ext2
64swap
30swappinessAmit észrevettem, hogy a boot utáni memória mérete jó 6-8-10 Mb-al kevesebb, mint ami 1.5 alatt volt, de ennek ellenére jóval gyorsabb.
Szerk.: ja és a dalvik marad a belső memóriában, van fent vagy 30 program, de így is van 38 Mb szabad helyem.
-
Indy
tag
Egy hete nyúzom az 1.7-es FLB OC romot. Nekem ez az eddigi legstabilabb és leggyorsabb rom, használom a SetCPU-t, azon belül a profilokat is. Normál használatkor 691-es pörög a proci és igenis számít az a ~150 MHz! Mellette van külön swap partícióm is, szóval minden klappol. Főleg a böngészés és a market gyorsult fel, nincsenek FC-k.
-
Indy
tag
De jó, tönkrement a trackball.
Lefelé nem görget, csak oldalra, de úgy is akadozik.
-
Indy
tag
Próbáégattam több logolvasó alkalmazást is a Pulse-ra (aLogcat, CatLog), de egyetlenegy sem tudott kiolvasni semmit! (FLB 1.5)
Ötletek?
-
Indy
tag
válasz
Coradiel #14088 üzenetére
Én 1.1-ről tértem át, de az 1.1-es még a magyar T-s 2.1-re lett frissítve. A minap feltettem az angolt, utána az 1.5-öt LauncherPro-val (ADW-t nem szeretem) és ugyanilyen hibákat produkált mindjárt indulás után. Jellemzően az Android billentyűzet szállt el ezzel a hibával:
Application Android keyboard (in process com.android.inputmethod.latin) is not responding
Aztán elkezdtem mindent előről, de ugyanez volt a hiba. Harmadszorra jó lett. Ki érti ezt?
-
Indy
tag
FLB 1.1-et használok jó ideje, defaultban, alig pár külső appal. Ma kiírta hogy a LauncherPro is expired és állandóan feldobja egy kis ablakba.
Valaki találkozott már ezzel? Mit lehet tenni? Miért járt le? Másnak is lejárt?
-
Indy
tag
Proxy-védett wi-fi AP-re milyen alkalmazás van ami jól működik?
-
Indy
tag
FLB 1.1-en Clockwork Recovery-t használok. Készítettem mentést. Ha felteszem az FLB 1.31-et a Clockwork-al, megmaradnak az SMS-ek, Contactok és a telepített alkalmazások?
-
Indy
tag
Sziasztok!
FLB 1.1-et használok ext partícióval AP2SD-vel. Eddig pakolgattam rá ezt+meg azt, 37 Mb volt szabadon. Feltettem az iGO-t, most lement 20Mb-ra!
Ezek szerint az iGO nem az SD-kártyára tette (teszi) magát?
-
Indy
tag
Megnéztem, apósomnál konkrétan úgy volt, hogy az A-GPS a Nokia térképszerverét használta a pozíció pontosítására egy hónap alatt 136 alkalommal. Senki nem kérte sem a Pannontól, sem a Nokiától hogy ilyet tegyen! A Nokia füzetében nincs leírva hogy ez pénzbe kerül, a Pannonnál pedig 480 Ft a 20 Mb-os forgalom ha előfizetsz. És itt jön a leggusztustalanabb csavar: a 17(!) Mb-ért 32.000 Ft-ot számláztak ki!!! Nem 480-at, nem a dupláját, nem a tízszeresét, hanem ennyit! Szerintem ez megérne egy feljelentést is akár...
-
Indy
tag
Az lehet hogy nem jól tettem fel a kérdést. De a Wiki szerint az A-GPS nem minden szolgáltatónál ingyenes!
Amúgy nem értem ezért miért kérnének pénzt, mert ez alap, hogy a telefonnak tudnia kell hol van az adótorony és fordítva is! Navigáció nélkül is folyamatos a kommunikáció a telefon és az adótornyok között, nem?
-
Indy
tag
A Pulse-ban van A-GPS funkció, igaz? Ennek a használata ingyenes? Ha nem ingyenes, le lehet tiltani?
-
Indy
tag
válasz
llaszlo #7102 üzenetére
Nem tudom melyik szervert használja a BW, de nekem a Forecast info még soha nem csinált ilyet, pedig 3 hónapja fent van. Google illetve egy csak USA-ban elérhető forecast szerverelről dolgozik.
A task managerem pedig az AutoKiller, ezt is bátran tudom javasloni, magyar fejlesztés.
-
Indy
tag
Nem is értem miért spóroltak a rammal... Olcsó. Tehettek volna bele 2x1 Gb-ot és kész. De nem csak ennél van. Haveromnak egy Acer Liquid-je van, abban se sokkal több a ram.
A másik meg a memóriakezelése. Ha kilépek a tárcsázóból, miért nem zárja be magától az alkalmazást?
-
Indy
tag
Az alap T-Style (Modaco 1.8)-on kívül ezek vannak fent:
- aCar Full (donated version)
- Bar Control
- Battery booster lite
- Bluetooth Quicktoggle
- Car Mode
- Data Counter widget
- Forecast Info Full (donated)
- Honzovy Chess
- OI File manager
- SMS Popup
- Wallpaper Set&Save
- WaveSecure Beta -
Indy
tag
válasz
KonzolKartel #6911 üzenetére
76 Mb szabad per pillanat, ennél kevesebb talán egyszer volt, 73 Mb.
-
Indy
tag
Érdekes Pulse anomália:
- mágneses fedelü tokot használok, ami nagyon erősen tart. Másodszor fordul elő, hogy amikor visszarakom a tokba és rákattintom a fedelét, a telefon újraindul(!).
Valaki tapasztalt hasonlót?
-
Indy
tag
Ma reggel belefutottam én is a lemerülés hibába!
Tegnap este 78%-nál tettem le aludni a telefont, a hibernálást Battery Booster Lite alkalmazás végzi kb. egy hónapja. Ma reggelre 20%-ra apadt le az akksi!
Kettő widget van kint már december óta:
- Weather Forecast Info (koxx3 féle)
- Data counter widgetFranc se érti mi történt, eddig nem volt ilyen probléma!
-
Indy
tag
Az APPS2SD-t utólag is bekapcsolhatom a Recovery menüből igaz? Van benne egy ilyen hogy:
Apps+delvik to SD
Ez esetben (itt olvastam) megformázza az SD kártyát, ezért előtte mindent le kell mentenem.
A már feltelepített alkalmazásokat ilyenkor automatikusan átpakolja az SD kártyára, igaz? -
Indy
tag
válasz
KonzolKartel #6172 üzenetére
Közben nekem is, csak elég fura a nyomáspontja a gombnak. Letenni viszont nem lehet vele a hívást, igaz?
-
Indy
tag
Sziasztok!
Még mindig wallpaper téma.
Modacos T-Style rom van fent. Mekkora kell a wallpapernek lennie, hogy normálisan nézzen ki a kijelzőn? Hiába 320*480-as a mérete, ez a szerencsétlen telefon mindig rázoomol a közepére amikor beállítja és így nagyon sz@rul néz ki!
-
Indy
tag
válasz
magnusheron #5050 üzenetére
Az komoly...
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #5038 üzenetére
A hívó fél (vagy a hívott) rendszeresen erős Ssssssssss hangot hall, vagyis rosszul ért engem!
-
Indy
tag
Ha most, másodszor is két hetet ülnek rajta, akkor elmondhatom, hogy pont annyit időt töltött szervizben, amennyit nálam.
Valahol az én hibám is, mert nem tudtam pontos diagnózist adni, a fene se gondolta volna hogy ennyi feltételnek kell együtt állnia hogy a hiba reprodukálható legyen. De elég egyszerű, a szervizesnek csak be kell kapcsolnia és hívást indítania vagy fogadnia!
Egy haverom tegnap megmutatta az új Acer androidos telóját. Klassz masina, bár a Pulse-nak picit nagyobb a képernyője, de az Acernek meg nagyobb a felbontása és gyorsabb a procija.
Szerintem gáz, hogy az androidos telókba ilyen kevés belső memóriát szerelnek, manapság mibe került volna ha 10x mega helyett beletsznek 1 Gb-ot??
-
Indy
tag
Visszajött a telefon a szervizből, szerencsére karcmentesen. Átvételkor nem produkálta a hibát (a hívó fél illegális hangokat hall
), de aztán később visszajött.
Igen ám, de észrevettem valamit. Most a T-s menü van rajta a decemberi frissítéssel. 2G-n hajtom és a Data Service engedélyezve van, ilyenkor rossz a hangja.
Van azonban egy beállítás, amire nem emlékszem hogy megvan e a Vanilla 1.7-ben! A T-s romban itt van: Settings->Data Syncronisation->Google server settings----> Background data. Ha ez nincs bepipálva, jó a hangminőség. Ha engedélyezve van, akkor hallható a sistergés. Ez csak a Market használatához kell.
Lehet ezt kapcsolgatni a Vanillában? Már nem emlékszem...
-
Indy
tag
válasz
llaszlo #4720 üzenetére
1. Nem tudom. Nekem az a hiba cseppet sem jelentéktelen, hogy a hívó fél nem érti amit mondok, mert időnként nagyon erős a háttérzaj! Az 5.000 forintos SE telefonom (újonnan vett!) különb hangminőséget produkál!
2. Naptári nap!Felőlem kicseréhetik mondjuk a mikrofont, ha az a rossz, bár nem tudom milyen szinten van ehhez a telefonhoz alkatrészutánpótlás. A Pulse-ot megszerettem, nem szeretném más típusra cserélni!
-
Indy
tag
válasz
llaszlo #4694 üzenetére
A hazai szervizelési viszonyokról lesz szó a Radiócaféban
Meglátjuk miként és mikor kapom vissza. A papíron amit adtak, 15 napon belül kötelesek kijavítani a hibát, utána viszont elállhatok a szerződéstől vagy ki kell cserélniük!
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4689 üzenetére
Nem néztem meg, de szerintem simán a decemberi update-et tették fel.
Lehet az volt a gond, hogy nem jeleztem hogy Data Service is kell a hiba produkálásához, csak 2G-t mondtam.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4677 üzenetére
Nem, csak szoftvert frissítettek és azt mondták rendben van.
Mondom kipróbálhatom? Ki, mondták. Ok, akkor csörgess meg légyszi, de előtte bakapcsolom a Data Service-t. És bizony produkálta a hibát, bele se kell szólni a telefonba, 5-10 másodpercenként egy hangos "Sssssssss" hallható.
Visszaadtam. Erre felvetette, hogy akkor ne használjam a Data Service-t.
Mondtam neki hogy nem azért vettem 50 rugóért telefont, hogy ne használjam a lényegét. Tőzsdei hírek, web, időjárás, vagy csak a legalapabb dolgot említsem, az MMS-t.
Jó, akkor felküldi Pestre. Küldje.
Azért még egyszer meg szeretném kérdezni, hogy akinek van ideje, nézze meg, hogy 2G-n és bekapcsolt Data Service mellett van e bármilyen zörej, hang vagy egyéb a távolvégen.
Előre is köszönöm!
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4648 üzenetére
Ennyi a hivatalos határidő, de azzal biztattak hogy szerintük hamarabb kész lesz. Küldenek esemest...
-
Indy
tag
-
Indy
tag
Meguntam a hangminőség problémáját és elvittem szervizbe a telefont. 15 napot mondtak és adtak volna cserekészüléket is. Meglátjuk.
-
Indy
tag
Visszatérve a hangminőségre, nekem előjöttek a hibák.
Hiába van G3-on, a hívó fél olyan hangot hall kb. 10-20 másodpercenként, mintha egy lapátot valaki sóderbe mártana: Ssssss, Sssssss.
Tapasztal még ilyet valaki? 1.7-es ROM van rajta.
-
Indy
tag
Feltettem a HTC Battery nevű widgetet, a telepítés sikeres volt, de nem tudom kirakni a home screenre. Azt tudom hogy működik, mert sokaknak sikerült. Mi a módja? Valami HTC mappába került azt mondják akik már látták.
-
Indy
tag
Feltettem az SMS Popup nevű appot, nagyon jó, a gyárinál legalábbis sokkal jobb. Van benne egy olyan funkció, hogy valami LED-et villogtat tetszőleges színnel, ha elkerülné a figyelmemet az SMS. Hiába van bepipálva, nem működik.
A másik észrevételem, hogy jó lenne valami ilyesmi a telefonra, ami kímélné az akkut, de jelezné az eseményeket a képernyő ki-be kapcsolása nélkül is.
-
Indy
tag
válasz
CoolBoy323 #4192 üzenetére
Az autóban történő használathoz ha veszek egy sima szivargyújtó-USB átalakítót, az elég a biztos áramellátáshoz?
1600 Ft kb.
Ja, és autós tartót is kell vennem, valami univerzális izé biztos jó lesz...
-
Indy
tag
Hol lehetne kipróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest