- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10023 üzenetére
Köszi!
Idáig ezt a apps2sd+osat használtam de nemment az apps 2sd viszont alapból 77 mega szabad memoriam volt. -
butcher eu
senior tag
válasz
CoolBoy323 #10010 üzenetére
akkor mit javasolnál helyette? ami el is fér egy egy gigás kártyán?
-
ATM_automata
őstag
válasz
CoolBoy323 #9976 üzenetére
Ébresztőnél az normális, hogy kikapcsolt telefonnál nem ébreszt? K800 ébresztett, de ez meg se mukkant reggel. El is aludtunk.
-
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9976 üzenetére
Ok. Van benne igazság (nem a globális beállítások között kerestem).
...de azért még így sem szerettem meg a gyárit
örülnék egy olyan appnak ami a korábban említett 3 funkciót megoldja
(Korábban próbáltam az Alarms próbaverzióját. Mintha az tudott volna ilyesmit) -
Akron99
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9974 üzenetére
Hmm... én nem találom
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #9944 üzenetére
aham
és ez a hiba üzi van az eszközkezelőben:A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja inicializálni az illesztőprogramot. (Kód: 37)és hiába inditom el az install recovery windows.bat-ot,csak waiting for device-t ír.
de ha van más ötletetek,hogy hogyan tudnám rootolni a gyári rom-ot,szivesen veszem...
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #9942 üzenetére
az én kérdésemre sem jött válasz,pedig szerintem itt még nem nagyon volt ilyen probléma...
amúgy a modem dolgot megoldottam,de recoveryt még mindig nem tudok telepíteni,mert nem találok megfelelő drivert...
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9932 üzenetére
ezt nem tudtam, köszi a tippet
Engem is nagyon zavar az a kis ikon
-
nzolee
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #9922 üzenetére
köszi szépen, de bármit próbálnék vele eltüntetni ami nekem nem kell, akkor közli velem a telefon h nem lehet törölni. Ötlet?
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9894 üzenetére
A telefon olyan mint a gazdája
-
impalaman
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9889 üzenetére
Igen tudom, de én a jelenlegieknél újabbra gondolok, mert Modaco-n az volt, hogy szombattól ismét foglalkozik vele.
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9879 üzenetére
A kocka válasza: RMB= Right Mouse Button XD
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9879 üzenetére
Így már értem. Szerintem sem kellett volna wipe, mert csak annyit csináltál, hogy rootoltad a telót, hogy ha a T-style-t tetted fel.
Az RMB a vanilla. -
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9860 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, jó lenne az apps2sd.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9860 üzenetére
Nekem most a RMB van fent. Gyorsnak gyors, csak állandóan a nincs elég hely ikont bámulom. Pedig egy rakás cuccot töröltem már.
A második kérdést azt nem vártam volna tőled.
Nem tegnap óta vagy itt.
Egyszer be is linkeltem egy lépésről-lépésre 2.1 telepítést. Szerintem elég ügyes vagy, hogy megtaláld.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9857 üzenetére
A T-style-ban tuti jól működik az A2SD a vanillában vannak vele gondok. Az A2SD+ tuti megy Paulnál. Viszont a vanilla gyorsabb.
És az N97 irónia kedvéért
csonttá fagyott a telóm, miközben az APN-t akartam beállítani.
-
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #9777 üzenetére
most van 1 fontos tárgyalásom, de estefelé rápróbálok..
igen erre.. -
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #9610 üzenetére
lehet, mert azt mondta nem androidos történet..
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9570 üzenetére
igen, csak bug, tökéletesen megy a 2.1 RMB SP1
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9591 üzenetére
Ahhoz talán az SDK kell. Nem tudom még én sem használtam az adb-t.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9588 üzenetére
Akkor passz. Én mentem sorba a wipe-okkal. És először nem csinálta. Utána amikor már meg volt a többi akkor újra megpróbáltam és sikeres volt. Ha jól emlékszem akkor így csináltam.
-
llaszlo
veterán
válasz
Egyszer nekem is írt ilyet. De másodszor megcsinálta, vagy reboot után.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Nekem is NDrive volt fenn az 1.5-ön, de még nem tettem vissza.
Google maps rendesen működik, My Track-ot használok az esti bringázásaim rögzítésére. Ezekkel semmi gondom nincs. -
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9540 üzenetére
oké, kihagytam, de most hogy lépek be az amora-ba?
megvan
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9535 üzenetére
1. felraktam ugye a 2.1-es hivatalosat...
2. aztán a customized_hu -t is
3. fastboot módba léptem
4. install-recovery-windows.bat elindít
5. cmd lineba beírtam, hogy fastboot-windows.exe boot recovery-RA-pulse-v1.5.2.imgés utána ezt dobta ki...
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9532 üzenetére
akkor csak hogy tiszta legyen minden, leírnád pár szóban a nandroid backup-al mindennel, mert még nem csináltam egyszer se ilyet és véletlen se akarok téglát, van elég..
az amonra recoveryt felraktam, itt van előttem ez a kép, de ír ilyent, hogy:
E: Can't find MISC:
E: Can't mount CACHE:recovery/command
E: Can't find MISC:
.... -
kukacka11
tag
válasz
CoolBoy323 #9523 üzenetére
Ezt kinek írtad? Nem te írtál korábban valami olyan billről, hogy csak húzogatni kell a betűk fölött az ujjad?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9499 üzenetére
Tudom, dávidka.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9495 üzenetére
Téged senki sem kérdezett, inkább maradjál csendben.
Lehet ékezetes karaktereket írni SMS-ben? Lehet,, akkor meg? Szerintem meg te vagy a beteg. Mivel te saját magadat cáfoltad meg. Elször azt írod, hogy nem lehet ékezetes karaktereket írni, utána meg azt, hogy igen. Én legalább leírtam, hogy mi az a pár betű amit nem "eszik meg".
De, hogy örüljél és persze már megint nekem van igazam:
Kis betűk:
é mindkét irányba dőlő rendben van.
á csak a balra dőlő
i csak a balra dőlő
ó csak a balra dőlő
ú csak a balra dőlő
ű, ő az alap Android billentyűn nincs.A nagy betűket nem tudja rendesen kezelni.
Okoska inkább leírnád normálisan, mint hogy okoskodsz, meg beszólsz.
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #9442 üzenetére
Root nélküli telefonról úgy lehet screenshot-ot csinálni, hogy a gépre feltelepíted az Android SDK-t és onnan elindítod a DDM-et.
-
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #9463 üzenetére
nem, megtaláltam azt a kieg progit, ami kiváltja a nevezett fagyós menüpontot, a counter hibája pedig nem nagyon érdekel, a marketről nem nagyon szedek le nagyobb progikat, amitől zavaró lenne, csak ilyen alap utilokat, taskkiller, ilyenek.
ha nagyobb, fizetős app kell, arra ott vannak az "okosságok"..
tudom, tudom, nem warez fórum, de ez van, nem reklámozni akarok..
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #9445 üzenetére
Biztos, nincs szoftver bug nélkül
De én nem nagyon futottam bele eddig semmibe - igaz pl. BT-t nem használtam, amire llaszlo panaszkodott. Meg hát ez az _igazi_ MCR, amit Paul hegesztett a magyar frissítésre - az összes többi általában ennek a módosítgatása, vanillásítgatása.
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #9442 üzenetére
Hát az enyémen levőt elég normálisnak tartom, mivel konkrétan semmi bajom vele.
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9439 üzenetére
mindkettőt rakd fel, egyik a bill, másikkal meg lehet kalibrálni
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #9437 üzenetére
Ilyen béna lenne abban!? [link]az enyémről
screenshot: shootme vagy a saját gépedről az androcontrollal
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9437 üzenetére
kukába a gyári rommal
Ajánlom ezt a billt, minden tudsz állítani, kényelmes és jól néz ki -
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9429 üzenetére
Nem tudom valahol be lehet állítani csak most épp nem jut eszembe. Nekem be van állítva és én alapból android billentyűzetét használok és iszonyat meg vagyok veled elégedve
-
cx29
tag
válasz
CoolBoy323 #9431 üzenetére
a telcsid melletti digi géppel.... a tévé tetején...balra
sorry
-
JoHnni
senior tag
válasz
bocsi, de sztem akkor inkább vak vagy
Android keyboardnál kell lennie show suggestion-nek, ha nincs akkor nagyon kókány romod lehet -
bounty123
őstag
válasz
Az én romomban perpill csak az android bill található meg, és ki tudom kapcsolni az auto suggestiont
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9429 üzenetére
2.1-es romnál, android keyboardnál így angolul van utsó két opció, touchpalnál meg full magyar, egyértelmű
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9427 üzenetére
show suggestions, auto complete pipa ki
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #9422 üzenetére
Tipp: kapcsold ki a billentyű javaslatait.
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9422 üzenetére
nem olyan rég belinkelt ide vki egy htc bill-t, nagyon állat, érdemes feltenni, a prediction-t meg a gyári billnél is ki lehet kapcsolni
-
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #9415 üzenetére
én is ezem agyalok h fel kéne próbálni, ha felteszed mindenképp írj róla valamit plíz!
-
kecz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #9289 üzenetére
Hát ez a sok pénz kategória pont az, amibe én nem esek bele sajna
.
De már haza is értem, megvettem egy sandisk 2gigás "mobile microSD card"-ot. 500 forinttal lett volna drágább a kingston, a különbség annyi lett volna, hogy erre kaptam 5 év garit, arra meg élettartam jár. De abból az 500ból tudok venni 2-3 sört és még az az 5 év sem piskótaJah és még valami. Van olyan tanácsotok, hogy mit csináljak, mit ne csináljak vele, ha megkapom? Csak hogy elkerüljem az "debreceni fiú esete a t-pulse-al" tipikus zöldfülü pulse tulajdonos hülyeségeket. Köszi!
-
butcher eu
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9282 üzenetére
és szerinted azt nekem kell frissíteni, vagy úgy kapom meg hogy 2.1? (bocs ha analfabéta a kérdés)
sok lenne nekem most minden hsz-t visszaolvasni, ezért hálás lennék ha valaki a főbb infókat leírná nekem. gondolok itt a észrevételekre, hibákra, és javításokra. teljesen szűz vagyok még android téren.előre is köszi
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9241 üzenetére
Ugye gyökér, aki nem olvassa el a cikket? Meg maga is kötekedéssel kezd?!! Ahelyett, hogy nem mindenhol a bunkóságot keresné? Hanem azt tenné amit értelmesen leírtak.
-
syl5
őstag
válasz
CoolBoy323 #9241 üzenetére
most tényleg igaza volt...olvasd el a cikket!
bounty123
Nem tudnád még egyszer feltölteni a 3D Gallery-t?"This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached."
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #9239 üzenetére
De az hozzá tartozik. El kéne talán olvasni a cikket is. Meg látszik a képen is, hogy az időjáráshoz változik a háttér.
-
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #9237 üzenetére
Akkor miért írják ehhez tartozó újításnak?
-
pitterr
tag
válasz
CoolBoy323 #9223 üzenetére
Elgondolkodtató. Viszont task killer használatával elvileg/gyakorlatilag gyorsul a telefon+lassabban merül az akksi. Nem?
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9202 üzenetére
Nekem javított, csak ezt tudom
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #9193 üzenetére
Ha már feltetted az alap 2.1-t, akkor már most is felrakhatod nyugodtan az MCR-t, sokkal jobb, legfeljebb hanyagolod még az A2SD-t.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9195 üzenetére
Elméletileg resetel gyakorlatilag nekem kellett mert lassu volt a rendszer utána kissé gyorsabb lett majd a localize után most már száguld és iszonyat stabil. Kb 1 napja nem töltöttem fel, mellette játszottam rajta olyan 3 órát s még mindig 50% -on van az aksija. Szóval az is javult legalábbis nekem.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9193 üzenetére
Feltetted a customize t is ? Factory reset meg volt ?
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #9190 üzenetére
Láttam, hogy vannak problémák vele, csak így összeségében voltam kíváncsi
-
Pter_
tag
válasz
CoolBoy323 #9190 üzenetére
Azt hiszem feleslegesen kapkodtam én is, talán jobb volt a t-mobile-os verzió. Bár 1 nap után az is csinált érdekes dolgokat, volt 2 teljes fagyás.
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #9049 üzenetére
azt nem láttam leirva sehol,hogy elötte fel kell tenni a gyári 2.1-et...de msot már meg van elvileg!
-
szente
addikt
válasz
CoolBoy323 #9043 üzenetére
köszi,de adhatnál valami használható infót.
próbáltam úgy ahogy a régi romokat,de
can't symlink /system/xbin/[
faliure at line 12: symlink busybox SYSTEM:xbin/[hiba üzivel elszáll...
következő kérdés:
bele néztem a tömöritett file-ba és a sytem mappán belül látom az alkalmazásokat.ha onnan kitörlöm ami nekem nem kell és úgy flashelem,akkor gondolom nem fog felmászni ugye?
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #8879 üzenetére
Nálam érezhetően gyorsabb ez, mint a modaco féle 2.1
-
dorkababa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #8814 üzenetére
ám legyen,csekkolom máris
-
magnusheron
tag
válasz
CoolBoy323 #8580 üzenetére
Azért valljátok be fiúk, úgy viselkedtek, mint szűzlány az első alkalom előtt....
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8545 üzenetére
van egy olyan érzésem, hogy már soha nem lesz készleten
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8537 üzenetére
esélyes hogy jövő héttől lesz mini a kínálatban, már nem lehet kapni a pulse-t, lehet le is tagadják...
-
cotreaux
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #8532 üzenetére
Én attól félek, holnapra sem lesz a pulsra 2.1. Ezt a minire akarták... nem akartam károgni :-)
-
akos727
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8532 üzenetére
Akkor a fényekre már nem is kell költeni, csak mindenkinek fel kell tennie az update-et és disco van
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #8340 üzenetére
A tényeknek nehéz ellent mondani.
-
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #8281 üzenetére
Jólvanna, lg arénán teljesen máshogy van
Amúgy végeztem, eddig jó, de az sd kártya formázásánál valami nem jó, mert azt írja most hogy damaged sd card..
Amúgy köszi mindenkinek aki segített, remélhetőleg belejövök.. -
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #8276 üzenetére
fastboot módban dugom rá
most átjöttem win7-re, itt is felment a driver, felismeri a gép, az eszközkezelőn kívül sehol sem látom... Vagy hol kéne keresnem ezt az install-recovery-t?(gondolom sajátgép..?) -
sagesz93
addikt
válasz
CoolBoy323 #8274 üzenetére
hát ezaz, hogy felraktam, és kiírja hogy használatra kész, de nem tudok eljutni oda, ahova kéne, mert sehol nem jeleníti meg a telót...
A rom telepítést nagyjából már vágom, de itt el is akadok -.- -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #8114 üzenetére
Gondolom itt is hasonló a helyzet, mint a dec update-nél. Ha azt feltette valaki akkor már nem lehetett az előző verziót vissza tenni.
De valami egyéb flash írással nem tartom kizártnak, hogy vissza lehessen írni egy korábbi verziót.
Ez is megoldható szerintem. -
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #8107 üzenetére
Ezt próbáltad és ebből állítottad vissza? [link]
Én már 90%-ig biztos vagyok benne, hogy hivatalos frissítés nem lesz ehhez a telóhoz.
DarkByte: Van egy sanda gyanúm, hogy CoolBoy323 és mi nem egyről beszélünk...
-
DarkByte
addikt
válasz
Miután felraktad a kínai U8220-6-os update.app-ot (amit nem nandroid-al kell hanem a gyártói módszerrel), utána a december update-et (ami megint nem nandroid frissítés) vissza tudtad tenni? Csak mert a nandroid restore nem állítja vissza a rádió ROM-okat a fórumban írtak és tudomásom szerint sem.
-
norbest
aktív tag
válasz
Egyre több a rémhír
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #8105 üzenetére
jelentem vissza lehet állítani mindent a gyári állapotba a szokásos módon, nem kell bexarni!!!!!!
-
Khelben
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #8065 üzenetére
Melyik új? A 6.1-ben már látható az óra.
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8052 üzenetére
akkor lehet még mindig nem fogom lecserélni az 1.7Vanilla-t
Nincs kedvem oda vissza telepítgetni mindent, vagy érdemes?
-
dorkababa
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #8050 üzenetére
nexus boot vazze
-
JoHnni
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8050 üzenetére
azóta vmi fejlemény? Érdemes próbálkozni vele?
-
Watt25
veterán
válasz
CoolBoy323 #8044 üzenetére
Lehet, hogy csinálok holnap.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
CoolBoy323 #8037 üzenetére
Gangstar West Coast
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
CoolBoy323 #8024 üzenetére
mivel a mini romjának alapján készült, ami nem kapacitív kijelzős...
-
Mattheo
tag
válasz
CoolBoy323 #7953 üzenetére
na akkor szerencse h nem jött le!
még a végén kenyérpirítót gyártottam volna a kis drágámból..persze nem nyugszom, fel kell tegyem egyből a 2.1 vanillát estére kipróbálni..
remélem épp bútol, valami gyanús színes x nagyon elakadásszagú megint.. -
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #7930 üzenetére
"nem is a kamera miatt szeretjük"
Ebben biztos voltam.
Amúgy egyben van más szempontokból. Persze tudnék még kukacoskodni, de az árkategória miatt nem teszem.
-
rhen
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7918 üzenetére
Nem töltenél fel valahova 1-2 képet, hogy szemügyre vehessük a változást?
Ha lehet, legyen benne beltéri fotó is. -
rhen
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7908 üzenetére
Én 3 napja vettem, ezek közül a 2., újabb modul van a telefonban, de beltérben a fókuszálás és az elsütés is nagyon lassú.
Az autofókusz meg általában olyan, mintha nem találná el a fókuszt pontosan. (jó fényviszonyok / erősen kontrasztos témák esetén azért sikerül neki.)
Olvastam itt leljebb, hogy a 2.1-el javul a kamera képe és sebessége. Nos én ezt nagyon várom, mert elég gyatra képeket csinál így (elsősorban beltérben).
Összehasonlítási alapom nincs, mert a régebbi típust nem használtam, de ha van valami konstans dolog, ami mindenhol megtalálható (pl. egy balaton szelet csomagolás), akkor csinálhatunk egy összehasonlítást, h Te/Ti is csináltok róla képet, meg Én is, aztán meglátjuk, hogy valójában mennyit számít a modul.
-
cotreaux
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #7908 üzenetére
A 6-os valami kínaiaknak szánt készülék egész más belső beállításokkal....
Valahol a modacon olvastam, hogy ha leszeded a hátsó takarót, látható a kamera tokozása, ha annak a külső műanyag formája, mintája 4-es ( a lencse körül ) akkor az régebbi rosszabb minőségű kamera.
Ha 8-as akkor az már az újabb kámera :-) -
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7895 üzenetére
"amúgy a pulzon 1.5 van, nem 1.6"
Ott a pont.
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #7889 üzenetére
Érik a gondolat hogy veszek egy Nexus One-t. Lényegében az Android fejlesztések melegágya egyelőre ez a mobil, a Google IO-n is ezen demonstrálták a Froyo-t. JIT, Teether, gyári program futtathatóság SD kártyáról, Cloud API-k, automata frissítés és távoli menedzselt telepítés, Chrome V8 Javascript motoros webböngésző. Ez nekem mind kell
Valaki nem figyelte hogy induláskor mikor mutatták az Android képes eszközöket ott volt-e a Pulse?
Nem találtam meg amilyen gyorsan mutatták.
-
llaszlo
veterán
válasz
Talán mégis lesz. Ha tényleg elég lecserélni a kernelt ahogy sippet írta akkor viszonylag könnyen megoldható. De előbb legyen egy normális 2.1.
-
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7891 üzenetére
No itt kezdődik szerintem az android. A 2.2-es verzió már egész jól használható lesz. Az 1.6-tal úgy voltam hogy szép, jó, színes-szagos, de korlátozottan használható. Mindezt ugye pulse-on, ami még egy hátráltató tényező.
-
Gergő_
őstag
válasz
beépített tethering... ilyen biztosan nem lesz t-nél
-
rhen
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7884 üzenetére
hmmm... nem is figyeltem, chromiumban úgylátszik ha pontos j-vel írom a jogszabályt, akkor javításnak jogszagbájt ajánlja fel....
csak klikkeltem az elsőre, h oké javítsa...
-
n00n
őstag
válasz
CoolBoy323 #7860 üzenetére
Most már nem jön be a link. Lehet törölték a topikot. :S
Ez állt ott:
Dear All ,
I am sorry for the delayed informations of Android 2.1(Eclair), within few days some new models like U8100,U8110 ,U8500&C8600 will launch in market with ROM 512M ,RAM 256M & Android 2.1 OS.
The reason for U8220& U8230 Android 2.1 coming late & late,the key difficulty is the small RAM (192M) of old U82XX,The currently Eclair`performance runing in U8230/U8220 is bad ,the defect includings outgoing&incoming display shows low,new SMS display shows low & big size website sometimes could not be opened etc.So we need more time to observe& improve it ,we could not offer fixed time when we will ralease the Eclair for U82XX. -
Jadro
veterán
válasz
CoolBoy323 #7854 üzenetére
A készülék hangminőségén bírt ez javítani az 1.7-es vanillához képest?
-
janez
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #7854 üzenetére
"én megmondtam gyerekek, h xar az egész 2.1, mindegy h az most 4es, 5ös, 6os, fos!"
Használtál már tökéletes béta szoftvert? Jobbat kérdezek: Használtál már tökéletes végleges szoftvert? Szerintem tökéletes nem létezik. Mi (én nem nagyon) azért is vagyunk, hogy teszteljük a különböző béta verziókat és jelentsük a bugokat a siker érdekében, mert a szoftverfejlesztők sikere a miénk is, ezenkívül a készüléké is amire rá kerül.
Nekem az MCR 1.7 sem működik tökéletesen, van 1-2 force close naponta. Pl. tegnap a google maps rosszalkodott kereséskor, leszedtem, visszaraktam, azóta jó. Aztán a canvas képernyő: Három asztal van, a középső és jobbszélső szuper, de a baloldali amikor visszatérnék (ujjal) a középsőre, force close. Úgyhogy a bal oldalit nem használom. Görgetés esetén nincs gond. Ezek ellenére nem teszem vissza a "gyári" romot. Bőven belefér ennyi hiba. Remélem a végleges 2.1 nem(sem) lesz rosszabb ennél.Másoknak is "stabil" az alábbi verza?
"upd4-r6-2.1-pulse-a2sd+-vanilla-signed"
Lehet, hogy kipróbálom, de az az igazság, hogy használni szeretném a készülékemet, nem tesztelni tartom. lehet, hogy kettőt kellett volna venni!? -
adp
őstag
válasz
CoolBoy323 #7842 üzenetére
bocs csak már nem látok
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #7813 üzenetére
Szerintem erre gondolt. De ezt én is csak most találtam véletlenül. Amúgy ennek nem tudom, hogy mi köze van a 2.1 flasheléshez. Mivel ezt még nem lehet telepíteni és majd csak a 2.2-ben lesz. Egyáltalán, hogy jött most ez ide?
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
CoolBoy323 #7808 üzenetére
Kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest