- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
kukacka11 #14892 üzenetére
angry birds nekem se fut jól, de legalább a lövéseknél folyamatos
ami most nagy kedvenc az a fruit ninja, grafikát elnézve azthittem szaggat, de aztán meglepett hogy teljesen folyamatos.
Ipod touchom lesz a közeljövőben, de emellé nekem kell az android is, ezért gondoltam egy olcsóra, ami azért vasban nem gyenge, így jutottam a gt540-re.(vodában elég korrekt ára van)
-
janez
aktív tag
válasz
kukacka11 #12114 üzenetére
Hát nem tudom, nálam az átlag szabad ram 20-22 MB, lassulás nélkül. Task gyilok progik több, mint egy hónapja nem érdekelnek.
Mondjuk játékokat, külsős navigációs programokat nem használok. A gmaps is megteszi nekem gyalogos navigációra.Viszont én is tapasztaltam, hogy nem az egyedileg a névjegyhez beállított csengőhangon szólal meg a készülék. A hívóképet nem néztem, még nincs beállítva.
-
llaszlo
veterán
válasz
kukacka11 #11713 üzenetére
Megcsináltam ezt minden sor végét átírtam 3-asra. Én most 2-essel tesztelem, de még így is lassú a Sygic, csak akkor megy ha az ADW alól indítom.
[link] Innen letölthető a módosított r5.1 update.A memóriát elnéztem nem 80 hanem 100 mega az össz. De valahonnan nekem is van valami 80-as emlékem.
De tény, hogy a free parancs 100 megát ír ki. És megnéztem a SystemPanel-lel (kukacka erre gondoltál?) és ott is 100 megát ír amiből úgy hogy fut több app 21% a szabad. Ha mindent kilőttem akkor 36 mega lett szabad. Szóval az a 40 mega egyáltalán nem lehetetlen. -
llaszlo
veterán
válasz
kukacka11 #11611 üzenetére
Köszi
Navigáció:
Panaszkodtak többen, hogy gond van a navigációval. Arra jutottam, hogy a LauncherPro az egyik oka ennek. Ugyanis extrém alacsony memóriánál sem lép ki és így a navi belassul de nagyon. ADW-vel állítólag jól működik. Én még nem tudtam letesztelni ADWvel. Csak annyit, hogy elindítottam a navit, de nem lépett ki az ADW sem. -
kukacka11
tag
válasz
kukacka11 #9885 üzenetére
Email csatolmányt mivel tudok letölteni? Eddig két programmal is próbáltam de egyikkel sem megy. Email for PW és K9 for PW.
Elvileg letölti az EmailFPW, de sehol sem találom. Megnyitja az AndroZIP-et, mint fájlkezelőt de sehol sem találom a csatolmányt.
A K9-nél van olyan gomb, hogy open meg, hogy save, de egyikre sem csinál semmit sem. -
Mattheo
tag
válasz
kukacka11 #9616 üzenetére
próbáld meg rendbetenni a kártyát.
amonRA, aztán valami olyan progi kéne ami rendbeteszi a PC-n az ext partíciót, de én még nem találtam..
nekem az egész dloados install kifagyott a kártya miatt, pedig látszólag semmi baja nem volt, újra kellett formázzam először amonRA-ban vissza teli FAT32re, majd amikor lefuttattam a read/write tesztet a PCn, (hibátlanra) és leformáztam vele megint, majd visszapartícionáltam amonRA-val, ment minden, mintha mi sem történt volna.. -
bounty123
őstag
válasz
kukacka11 #9137 üzenetére
A néma módra van 2.1-nél egy egyszerű alap megoldás: a lock screenen a jobb oldali húzóka
Van még a mute nevű app, az 1.5-ös rommal azt használtam.
Amúgy nekem is C4-es 4GB SanDiskem van és tökéletes.
Én a linuxomon nem telepítettem semmilyen sdk-t az adb-hez, az tuti.
-
-
kukacka11
tag
válasz
kukacka11 #9090 üzenetére
Viszont úgy néz ki, hogy a modaco-n lévő két ingyenes ROM-ból az elsőben nincs A2SD. A terminálban ha kiadom a df parancsot akkor nem látom az ext partíciót.
Mit kapcsoljak ki? Az elején én nem engedélyeztem semmilyen sync-et. Meg most néztem a beállításokban és nincs autosync.
-
bounty123
őstag
válasz
kukacka11 #9072 üzenetére
0. (ha a2sd-t akarsz: sd kiszed, lement gépre, átparticionál fat+ext-re. FAT cuccok visszamásolása a partira, majd) mcr update.zip-ként a FAT gyökerébe
1. amon ra recovery felpakolása. Ehhez bootloader módban kell elindítani a telót (hang le+piros+bekapcs)
2. bebootolsz amon ra recoverybe (menü+piros+bekapcs)
3. wipe-olsz (factory reset, dalvik reset)
4. amon ra-ból az sd-levő update.zip flashelése
5. ?
6. profit -
bounty123
őstag
válasz
kukacka11 #9016 üzenetére
Elfogyhat a hely a telefonon, a /system partíción pl, minél több dolgot telepítesz. Gondolom ha a kitchenben megritkítod a /system-be kerülő dolgokat, akkor nem nagyon lesz ebből gond.
Cool: A + akkor kell, ha kevés a hely a _telefon_ memóriájában, a system partin, ha túl sok dolgot pakolsz a /system-be. Én így értelmezem.
-
Watt25
veterán
válasz
kukacka11 #8974 üzenetére
"Jól látszik, hogy milyen koszos az ablak"
Hát, éppen ez benne a lényeg!Ezt azért szerintem még nem sok telefon tudja így megmutatni.
Az Appbrian-nel azt kell csinálni, hogy még most, hogy megvan az összes appod, kipipálod mind és átteszed őket egy új csoportban az Appbrian honlapon.
Felteszed a 2.1-ed, meg az Appbriant szinkronizálod, hogy az Appbrian tudja, hogy most mindegyik probramod hiányzik, és aztán a letárolt csoportból újra rákattintgatsz, hogy telepítgesse. (Nekem csak úgy sikerült, hogy új abalkban megnyitogattam őket és ott nyomtam rá az Install-ra.) -
-
sippet
senior tag
válasz
kukacka11 #7410 üzenetére
ha ugyanazon a kernelen alapul, mint a 2.1, akkor lehet simán 2.2, csak barkácsolás kérdése.
az 1.6/2.0/2.1 portolást is azért nem tudták megcsinálni edidg, mert azok az 1.5-höz képest másik kernelen futottak, és ott azért nem olyan egyszerű megoldani a portolást, főleg hogy a huawei saját drivereket használt a pulse-nál, ezért a htc (vagy motorola) romjai nem igazán indultak el rajta.
-
n00n
őstag
válasz
kukacka11 #7410 üzenetére
Igen van már benne. De valami nem oké úgy nézz ki. Paul szerint lassabb vele a telefon, most azt túrják mi lehet a probléma.
Mi az, hogy nem lesz 2.1? Véletlen elírtad és 2.2-t akartál írni?
A Pulse-ot nem árulják? Dehogynem, a T-nél most 1990 ft-s kezdőrészlettel vihető 19.990 ft-ért 2 éves hűséggel.Sh4rKy: Nem, szükség van még a decemberi update-re, illetve az Amon RA recovery-re. Az utóbbi telepítése után működik csak a leírásban mutatott billentyű kombináció
-
tomkabp
csendes tag
válasz
kukacka11 #7197 üzenetére
Android Firefox=Fennec
Ez így ebben a formában nem igaz...
A Fennec a Firefox mobil operációs rendszerekhez fejlesztett kódneve, csak van belőle Android verzió is.Nem kötözködés, csak helyesbítés...
U.I.: én nem próbáltam még másik böngészőt, de úgy rémlett, mintha az operánál 2.x +
kompatibilitást láttam.. lehet ez a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autós topik
- Forrmell.enn
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest