- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #9250 üzenetére
Nekem főzés nélkül ugyanannyi.
Viszont ha van A2SD-d akkor meg mindegy mekkora a szabad hely.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #8581 üzenetére
elismerem
bevagyok izgulva a hivatalos 2.1re
főleg azért, mert várom, h a modacosok megfőzzék
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #8577 üzenetére
kövesd a telepítési infót a tré honlapján te hazudós XD
jól átb@sztál minket XD -
n00n
őstag
válasz
magnusheron #8577 üzenetére
Azért ez viccnek nagyon rossz volt. Miattad nem tudtam ma semmi mással foglalkozni.
-
szaboknak
aktív tag
válasz
magnusheron #8569 üzenetére
frissítenéd..........
-
zsoltikj1976
csendes tag
válasz
na és frissült?
-
DarkByte
addikt
válasz
Pff.. én azt hiszem akkor mellőzöm a topikot holnapig.
Úgy is vizsgára kellene tanulnom reggelre.
-
cotreaux
csendes tag
válasz
(Jó vicc volt...legalább egymás csesztetésével megy el az idő :-) míg ki nem derül a turpisság.... )
-
bounty123
őstag
válasz
Na öregem ez ráteszi a koronát a napra.
-
pitterr
tag
válasz
magnusheron #8388 üzenetére
Hihetetlen. Várjuk a tapasztalataidat. (Ami furcsa viszont, hogy sem a német, sem az angol t-mobile nem dobta még ki a frissítést, így furcsa, hogy itthon meg rádobták már 1 szervizeltre.)
-
kukacka11
tag
válasz
Képet, képet, képet. Screenshot, screenshot, screenshot.
Sőt vidió vidió vidió kell -
Watt25
veterán
válasz
Ha azt akarnád, hogy tényleg elhigyjük, akkor picit hosszabban írsz erről.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
na ne viccelj már!!!!!!!
-
n00n
őstag
válasz
Micsoda? Hivatalos szervizből? Ez komoly? Mert akkor napokon belül itt az új ROM!
-
Watt25
veterán
válasz
magnusheron #7965 üzenetére
Olyan szempontból igazad lehet, hogy szarnak a telefonra, mert a WebShopban 0 kiegészítőt árulnak hozzá. Kíváncsi lennék, ha bemennék és azt mondanám, hogy szeretnék vásárolni hozzá még egy akkumulátort (ami szerintem egyáltalán nem extra kérés egy jelenleg is forgalmazott készüléknél), akkor tudnának-e adni. Félek, hogy nem... (Na, ez tényleg felháborító. Valaki próbálta már?)
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #7970 üzenetére
Lényegtelen. De nem értek túl sok mindenhez, csak utána nézek ami érdekel és fontos.
-
Pocok256
veterán
válasz
magnusheron #7970 üzenetére
Hát ez nem a kortól függ
Amúgy meglépem az mcr telepítését csak épp most adtam kölcsön a microsd olvasómat aztán ha gebasz lenne szerintem szükség lenne rá
-
akos727
senior tag
válasz
Azért leginkább szoftveres problémái vannak a telefonnak. Nekem 2 hét volt egy szoft frissítés, de alapvetően nincs bajom a készülékkel, sőt...
Reméljük ezek megoldódnak a 2.1el majd.
Reménykedjünk, hogy 2.1-el kapod vissza -
llaszlo
veterán
válasz
Ezzel nem értek egyet. Sokáig voltam szervízes és bizony van, hogy ennyi ideig van szervízben akár Nokia, Samsung vagy bármi más márka egy jelentéktelen hibával. Egyszerűen neked peched volt. Ha nincs a városban gyártói szervíz vagy nem viszed el oda akkor úgyis csak a szolgáltatón keresztül tudod ezt megoldani.
Akkor ennyi erővel Hero-t se vegyen az ember? Mert az is T branddel fut. És a HTC igencsak más kategória. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #7745 üzenetére
Telefon cserét már az első alkalommal is kérhetsz. Nem KELL javítani 15 nap alatt. Bár nem tudom a T-nél van-e erre valami külön szabályzat, de jogszabály nem írja elő (sajnos), hogy 15 napon belül javítani kell a készüléket.
-
pitterr
tag
válasz
magnusheron #7742 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert az enyém is náluk pihen.
-
kaller1
veterán
válasz
magnusheron #7561 üzenetére
Network Code Key, ez a neve.
Az korrekt.
-
kaller1
veterán
válasz
magnusheron #7558 üzenetére
Mennyiért vesztegetik az nck-t?
-
disza.n
csendes tag
válasz
magnusheron #7553 üzenetére
Szia!
Figyi!
Nekem a touchpad repedt meg. Milyen rendszer ez a djuice-s? Mármint nekem a trémobilban azt mondták, hogy ezt nem csinálják meg. lehet hogy a djuice-nél megcsinálnák?
Ez az unlock mi lenne? Csak síma függetlenítés?
Üdv Dani -
Reignman
aktív tag
válasz
magnusheron #6477 üzenetére
Velem is ezt történt, kipróbáltuk a töltőt, kontakthibás volt, erre mondja az ember, hogy hagyjak itt cakk und pakk mindent, de csak egy ezeréves Nokia van helyette...
Mondanom sem kell, hogy inkább vettem egyet, nem is értem, hogy mi a logika abban, hogy hibás kábel esetén a telefont is bekéretik 2 hétre. T-Mobile garancia... Röhögnöm kell... -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #6477 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ez jogilag megállja a helyét. Csak azt vehetik át ami ténylegesen hibás vagy feltételezhetően köze van a hibához.
Minden esetre ilyenkor vásárlók könyvébe beírni vagy mindenképpen jegyzőkönyvet felvetetni, hogy te nem érted miért kell a telefont is leadni. Erre kötelesek válaszolni és utána lehet további lépéseket tenni. -
Gergő_
őstag
válasz
magnusheron #6431 üzenetére
az egy átbaszás(részben) pl ha az 5000-es csomagot leforgalmazod akkor kb összesen 1GB adatforgalmad lehet 5000Ft-ért, ha jól számoltam.
-
DarkByte
addikt
válasz
magnusheron #5281 üzenetére
Az említett headset-ről nagy felbontású fotók belűlről: [link]
-
DarkByte
addikt
válasz
magnusheron #5284 üzenetére
Írtam egy privátot, inkább ott folytassuk, ne szemeteljük tele a topikot.
-
syl5
őstag
válasz
magnusheron #5287 üzenetére
de amit említettem az egyszerűbb, nem?
mobilnet-ért úgyse akarok fizetni. csak wi-fi-vel akarom használni. -
DarkByte
addikt
válasz
magnusheron #5281 üzenetére
Ha jól értem, tudod váltani a headset-en hogy az csak A2DP fejhallgatóként (media audio), vagy csak telefon headset-ként (phone audio) vagy mindkettőként (phone and media audio) párosodjon a telefonhoz. Ennek a nyoma látszik is a telefon menüjében a Bluetooth menüpontban a neve alatt? Mert ha igen, akkor pont erre van nekem szükségem.
Kíváncsi leszek az akku időre egy teljes éjszaka töltés után, a DX fórumán 4-6 órákról regélnek ennyi után.
Egyébként igen, egy nagyon egyszerű elektronika lapul a dobozban, gondolom van egy cél IC az egészre mint a legtöbb ilyen kínai dolgokban. Valahol láttam szétszedett képet róla, de most hirtelen nem találom. Egy kerek gombelemre hasonlító akkumulátor van benne, gondolom könnyen ki lehet cserélni ha beadná a szolgálatot.
Mennyi időt kellett várni egyébként a rendelés után arra hogy megérkezzen?
-
DarkByte
addikt
válasz
magnusheron #5271 üzenetére
Köszönöm! Már tavaj december óta szemezek ezzel a headset-el (amiből igazából csak a Bluetooth adapter érdekel, veszek hozzá egy normális headset-et következő lépésben úgy is), de annyira vegyes dolgokat hallok a Deal Extreme-ről hogy eddig nem mertem megrendelni.
Tényleg, ha már itt tartunk, amikor párosítod, az eszköz neve alatt Android-ban mi látszik? A Phone és Media audio-hoz is csatlakozik?
-
DarkByte
addikt
válasz
magnusheron #5268 üzenetére
Ezt rendelted meg? [link]
Ha igen, megtennéd hogy beszámolsz róla meddig bírja egy töltéssel illetve hogy tapasztalod-e a már korábban említett gyorsulásos-lassulásos hibát a Pulse-al? [link] Az is érdekelne mennyibe került végül a pakk?
Ha nem ezt rendelted meg, akkor is számolj be légyszíves a fentiekről, illetve kérnék szépen egy linket hogy miről van szó.
-
Mattheo
tag
válasz
magnusheron #5268 üzenetére
5259, 60as üzi
basszus még 1 hsz-t se tudtam hiba nélkül megírni. nem baszok be többet hétfőn.. -
Mattheo
tag
válasz
magnusheron #5265 üzenetére
próbáld ki vele légyszíves az elmegetett hibákat!
-
törölt tag
válasz
magnusheron #5133 üzenetére
Ok, köszi. Azért csodálkoztam, mert 2 éve bekérték őket
-
DarkByte
addikt
válasz
magnusheron #5111 üzenetére
Nincs OTA frissítés, neked kell letölteni a T-Mobile oldaláról, rápakolni az SD kártyára majd az About alatt az Upgrade opciót választani. Kb. 5 perc alatt megvan az upgrade. (részletesen leírva a linken, nem kell külön memória kártya olvasó a frissítés SD kártyára tételéhez viszont, csak miután rámásoltad az USB kábellel szerintem válaszd le rendesen hogy mindent rendesen kiírjon a kártyára) [link]
#5110: nincs mit. Remélem azért lesz aki választ tud adni, most regisztráltam MoDaCo-n úgy is, mert volnának kérdéseim hogy most pontosan mi is ez a fastboot, recovery mode, bootloader, mert valahogyan az az érzésem minél mélyebbre ásom magamat a témában annál jobban elbizonytalanodok hogy akkor most mennyire is állítható vissza a gyári állapot ha esetleg garanciáztatnom kellene.
-
zazumisi
tag
válasz
magnusheron #5077 üzenetére
A konvertálgatás igazából nem annyira tetszene, de talán ezt meg tudnám szokni.
Viszont sok helyen felvetődött a rossz hangminőség, és a "döcögős" programfuttatás. Nem állítom, hogy mind az 5000 hozzászólást elolvastam volna itt a fórumon, de annyi azért már lejött, hogy ezek a dolgok szoftveres rásegítéssel orvosolhatóak... bár ebben sem egyezik mindenki.
Engem igazából az érdekelne, hogy a Spica processzorereje mennyiben jön ki egy átlagfelhasználó szemszögéből... aki nyilván pár hét után neki fog állni ROM-ot főzni, miegyebek.
Én úgy gondolom, hogy azért legalább 1 évig ezt a telót használnám, és szvsz annyira a Samsung sem drága, ha azt jobban tudom használni.
Lehet kiutálni a fórumról
Összefoglalva: az érdekelne, hogy egy kis tuningolás után kellemes társa-e az embernek a Pulse? -
válasz
magnusheron #5064 üzenetére
Szép reggelt kívánok neked!
Az ikon csomag bevezetésénél kezdték el a külön 200ft os hívószámkijelzést.
Ugye tudod, hogy ez a mondat rettentő nagy tévedés?! Én 1998 óta fizetem a havi kettőszáz (bocs, havi 160+ÁFA) forintokat a T-nek ezen a címen! Akkor meg még nem igazából volt sem ikon, sem MM díjcsomag...
És az ikon csomagok is tartalmazzák a hívószámkijelzést...
Jadro:
fel kell dugnom naponta. Mit? Hova? Kinek? Miért?
dorkababa:
Pedig így van sajnos!
-
Jadro
veterán
válasz
magnusheron #5071 üzenetére
Köszi! Mondjuk nekem kell a 3G a net miatt. Esetleg ahhoz is van alkalmazás hogy a wifi-hez illetve a BT -hez hasonlóan a 3G-t is gombnyomásra ki lehessen kapcsolni a kezdőképernyőről?
-
Jadro
veterán
válasz
magnusheron #5069 üzenetére
Nem oszt, nem szoroz ha fel kell dugnom naponta. Egyrészt nem vagyok akkuidő mániás, bőven elég ha egy közepes használat mellett kibírja csont nélkül a napot, másrészt mint írtam, ki tudja mit hoz a holnap. Ott állok 50%-on mondjuk és másnap beüt 1-2 óra beszélgetés akkor cseszhetem.
Erről jut eszembe. A töltési ideje kb. mennyi? Töltővel és gépről is.
-
Jadro
veterán
válasz
magnusheron #5067 üzenetére
8 óra után szerintem az első töltését fogja kapni.
Webshopban rendeltem így 8 nap az a 3. Hozzászámítva hogy nekem tök új a rendszer, szerintem a második nap nem lesz még fent a custom rom. De majd meglátjuk, mert aránylag sokat használom úgy kábé mindenre a telefont. Az akkutól fázom kicsit. Nálam az E71 is minden nap töltőn pihen, igaz, van hogy csak félig lemerülten. Ki tudja mit hoz a holnap...
-
Jadro
veterán
válasz
magnusheron #5064 üzenetére
"Az ikon csomag bevezetésénél kezdték el a külön 200ft os hívószámkijelzést."
Dehogy! Ez már az ősidőkben a szervusz csomagban is így volt. Régóta szídják is emiatt a céget.
magnusheron: Egyértelmű hogy custom kell rá idővel.
De adok neki egy kis időt hogy kiismerjem, illetve előjöjjenek az esetleges garancicás hibái.
-
Indy
tag
válasz
magnusheron #5050 üzenetére
Az komoly...
-
Klemens
őstag
válasz
magnusheron #5041 üzenetére
Uh... reménykedtem, hogy méretbeli kulömbség nem lenne.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4969 üzenetére
Ez tény, hogy elég sok. Főleg, hogy csak új előfizuval lehet így megvenni. Szerződéshosszabbítással nem. A 39e-es ár még reális is lenne talán. Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz ez az akció.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4965 üzenetére
Nekem 48+ előfizetési díj 2800 volt. Ami teljes egészében lebeszélhető. Így is úgyis lebeszéled/elhasználod a havidíjat. Azt hülyeség belekalkulálni. Mindenkinek szabad választási joga van, hogy milyen csomagot választ. És a médiamániában sok olyan benne van ami plusz szolgáltatásokat ad pl net/MMS.
Ha most megveszem médiamániával akkor. 20000+24x5000=140.000.
Így már mindjárt jóval kisebb a különbség.
És korábban is meg lehetet venni 50+ eco-val tehát akkor 50+24x2000=98000. -
Jadro
veterán
válasz
magnusheron #4965 üzenetére
És akkor csak ezzel a csomaggal lehetett ennyiért elvinni? Mert nem fair összehasonlítani a két csomagot. Mást kapsz érte teljesen. Mondjuk ha csak a készüléket vesszük, akkor is több mint a felét ledobta az árnak.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #4935 üzenetére
vagy egy külső fórumot is csinálhatnánk pulzusos tulajoknak
-
Klemens
őstag
válasz
magnusheron #4903 üzenetére
Tesztben azt írták, hogy baromi szép, tűéles (tudom, ennek semmi köze a színekhez) és gyönyörű.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #4900 üzenetére
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #4893 üzenetére
ez wtf???
-
törölt tag
válasz
magnusheron #4865 üzenetére
Ja, arra írtam, h az most már egy ideje 0.
-
Jadro
veterán
válasz
magnusheron #4865 üzenetére
Jól tetted!
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4861 üzenetére
Ki beszélt itt 11.000-es csomagról? A legolcsóbb médiamánia csomag 5000.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4843 üzenetére
Már korábban is el lehetett vinni olcsóbban, hogy ha valami médiamánia csomagot választott az ember Tehát nem valós az 49.990-ről 19.990-re esés. Ha sima előfizuval venném most akkor még mindig 39.990, - lenne. Így "csak" 10-est esett az ára.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #4793 üzenetére
panasz level meg volt. 2x is es sajnalo levelet kuldenek. Azzal meg wc papirnak kicsit erdes.xD
A jelenlegi matematika allasa szerint az odaig befizetet lopot penzt kernem vissza, de ez vilagos mint a napocska.Xd
-
Totyasrác
tag
válasz
magnusheron #4731 üzenetére
Én nem használok SD-partícionálást, így nem zavar
-
Totyasrác
tag
válasz
magnusheron #4726 üzenetére
Érdekes, nekem vagy 2 hete megy az 1.8, semmi problémám nem volt még eddig... Most épp 220 óra feletti az uptime (múlt hétvégén valamiért kikapcsoltam éjszakára, mikor a szülőket látogattam meg)... Semmi fagyás, semmi forceclose...
-
sippet
senior tag
válasz
magnusheron #4726 üzenetére
pedig elég egyszerű a koncepció: a pulse 149 angol fontba kerül, ez pedig mondjuk (most hasraütök) 99-be fog. nem olyan bonyolult ez.
a képernyővel egyébként én is nagyon meg vagyok elégedve. igaz, még a büdös életben nem volt szerencsém hosszabb időre amoled, és egyébként sem vagyok ennek az egész felbontásmizériának a fetisisztája, de az tudom, hogy amikor ránézek, akkor sokszor gondolom azt, hogy na ez már döfi.
-
juan88
tag
válasz
magnusheron #4659 üzenetére
már meg ne haragudj, de ez baromság. most attól, hogy nálad így van, nálam tökéletes
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4662 üzenetére
Mást telepít?
Nekem települt és működik. Alap telepítéssel installáltam.
Van, hogy nálam is installation unsuccesful van. Akkor ext3 to ext4-et nyomok. -
cx29
tag
válasz
magnusheron #4662 üzenetére
pedig az előző hozzászólásod alapján már azt hittem fent van
ilyenkor az a szép hogyha nincs mentve az előző kiadás vissza se tudnád rakni a régit
-
cx29
tag
válasz
magnusheron #4659 üzenetére
akkor tuti megint csak én kínlódok dowload unsuccessful -t ír ki a marketről letöltéskor
teló újrainditása után sem tudom installálni
-
Totyasrác
tag
válasz
magnusheron #4620 üzenetére
Azért érdekelne, mivel lehet kivívni a moderátorok/tagok haragját, mármint ami az itteni szereplésnél is durvább
-
DarkByte
addikt
válasz
Ööö.. [link] Feltéve hogy ez ő (de gyanús).
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
itt 3 évet kérek
-
DarkByte
addikt
válasz
magnusheron #4537 üzenetére
Mivel az Apps2SD nem Google által támogatott megoldás, elég fura lenne ha bekerülne hivatalos ROM-ba. Egyébként a Google dolgozik a megoldáson, egy titkosított képfájl fog kerülni a memóriakártyára és ebbe fognak telepedni az alkalmazások. Más kérdés hogy hardveres titkosítás támogatása nélkül állítólag ez jócskán lelassítja a mobilt, szóval elsősorban az újabban kijövő mobilokra lesz optimalizálva.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #4451 üzenetére
Kohike azt se tom melik foldreszrol dobnak meg vele, mert air repulos csomag jon.xD Remelem jo foldreszrol rendeltem.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #4250 üzenetére
tudod mit... levagy xarva!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #4245 üzenetére
akkor csengőhangot se állíts be, meg semmi xtrát ne használj...
van aki a kicsivel is beéri, de van aki mindent megtesz a több érdekében...
én mindig a tökéletesre törexm, nem érem be a xarral, v kevésbé jóval.... de ha te igen, egyéni szocprob
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4247 üzenetére
Én nem forgattam ki, te voltál félre érthető.
Ha azt írtad volna, hogy "a fórum a véleménynyilvánításról IS szól" akkor egyértelmű lett volna.
Én már jópár éve fórumozok és eddig túlnyomórészt segítségkérésre és információ szerzésre használtam. Először a linuxforumra regisztráltam, aztán a hup-ra majd a beszeljukmac-re és most ide, ezeket most is használom. És mindenhol a legtöbb HSZ a kérdésekről és a válaszokról szól, csak kisebb mértékben a véleménynyilvánításról. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4243 üzenetére
Azt mégis honnan veszed, hogy egy fórum CSAK a véleménynyilvánításról szól?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #4243 üzenetére
te vagy már egy LOL hallod-e...
a szövegfelolvasó példul a symbianban is alap... jó ha tudod, hallod a nevét a hívódnak szerintem!!
ez extra igény? legyen... megtehetem!és hol van txt felolvasó? linkelj már pls!
(más: ha kicsit utánnanéznél, rájöhetnél, h van MAGYAR nyelvű felolvasás is, és nagyon jó!!!)
ideje lenne végre befejezni MINDENKINEK a bunkózást, a taplózást, és inkább segíteni kéne a másikat, nem bactatni állandóan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4239 üzenetére
Azért mert te nem látod értelmét attól másnak még lehet hasznos.
Nem baj okoskodjál meg kötözködjél csak tovább. Abban nagyon jó vagy. Eddig nem sok segítőkész hozzászólásod volt úgysem, csak jöttél az okoskodó marketingdumáddal. -
Akron99
aktív tag
válasz
magnusheron #4217 üzenetére
Én jelentkeznék azokhoz, akik munkára (is) használják (használnák).
...és nem a net hiányozna ha ellopnák.
Viszont szükségem van a napközbeni (gyors) jegyzet készítésre, a todo alkalmazásra és egyéb figyelmeztetőkre, árlistákra, dokumentumokra (szerkeszthetően), határidő és időpont egyeztetésekre, stb...
Sajnos ezen feladatoknak csak egy részére lehetne még használni a Pulse-Android párost.
Mindenesetre nem divatból vettem. De ha valaki ezzel divatol, hát az sem zavar, de igazából arra sem jó -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4216 üzenetére
Más is buzizott akkor nekem nem szabad? Nem én kezdtem.
-
Totyasrác
tag
válasz
magnusheron #4217 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem sem hiányzik a céges levelezés, de ha épp nem az irodában vagyok, és valami ASAP dolog érkezik a mailboxomba, amit jó lenne látni, hát kifejezetten jó dolog.
Másrészt nekem a fő szempont az volt, hogy ne kelljen egy külön navigációs eszközt magammal vinnem, ha megyek bárhová (meg leszedni a tartóját/kábelét, nehogy amiatt törjék fel a kocsit, ha épp otthagyom a kocsit valahol). ezért akartam okostelefont az előző leváltására. Az Android tűnt a legjobb választásnak, és a fájdalomküszöböm 50e Ft (aminél többet nem vagyok hajlandó telefonra kiadni). Innét egyenes út vezetett a Pulse irányába, és nagyon nem bántam meg
Az 1.7-es MoDaCo Custom ROM óta végképp használható, ügyes, sokoldalú eszközt nyertem vele, ami bőven megéri az árát. Nekem az ájfón sosem érné meg, egész egyszerűen a bekerülési ára miatt. Egyáltalán nem jobb/több annyival (de megkockáztatom: szinte semennyivel nem tartom jobb készüléknek, volt már a kezemben), mint amennyivel többe kerül -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4132 üzenetére
Na, örülhetsz. Találtam egy értelmes appot ami nem megy 1.5-ön. Persze fel lehet tenni 3-4 appot ez helyett, de ha fontos a helyspórolás akkor jó lenne egyben. És a pulse-on alapból nem sok hely van.
http://www.androlib.com/android.application.com-mgeek-android-gphonemanager-free-jiCm.aspx -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4129 üzenetére
A gyári ROM-mal nem csinált ilyet. Amúgy meg nem szoktam kikapcsolni. Minek? Felesleges.
Megnézted már milyen appok nem frissülnek? -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4101 üzenetére
Mondtam konkrétumot meg más is írt, de neked nem elég semmi. Meg azt is megmondtam, hogy tedd fel a frissítő appokat és nézd meg a sajátodon. De értetlen és lusta vagy.
Amit nem tudtam 1.5-re feltenni azt mégis minek írtam volna fel, hogy 2010.01.02 XX56DD77 appot nem tudtam telepíteni? Keresgessek csak emiatt az androliben? Csak követelőzöl aztán amikor valaki leírja a megoldást akkor meg nem elég semmi sem neked.
Inkább feltennéd a saját telódra megnéznéd a frissítéseket és láthatnád saját magad is, ez kb 2 perc lenne. -
llaszlo
veterán
válasz
Én is flottás vagyok mégsem lehet iPhoneom.
-
sippet
senior tag
válasz
ennyire azert nem kell pesszimistanak lenni, egyelore ott tartunk, hogy mind huawei, mind t-mobile support oldalakon be lett lengetve a legkesobb aprilisi frissites. en is majd akkor hiszem el biztosra, ha majd letoltheto lesz, de azert arra se vennek merget, hogy nem lesz frissites.
llaszlo: tovabbra is all a kerdesem: mondjad azokat a keszulekeket, amik az elmult fel evben 1.5-tel jottek ki, es mar frissitettek az oprendszeret. tenyleg erdekelne, hogy szerinted melyik az a sok tekefon, ami ebben lekorozi a pulse-t.
-
llaszlo
veterán
válasz
Te mégis minek vettél ilyen telefont, hogy ha csak fikázod?
Minek írogassam össze azokat az appokat amiket nem tudok frissíteni vagy nem tudok telepíteni? Mondtam már, hogy tedd fel az oi update-t vagy az atrackdog-ot aztán úgyis kiírja. -
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #4094 üzenetére
Én egyet tudok így kapásból, a missed call ami nálam alap cucc és sajna a készítője már csak 1.6+-t támogat. Igaz elvagyok ezzel a 0.8.8 verzióval, nem nagyon találtam benne hibát. Azért csak jó lenne az az 1.6.
Vagy pl. a google maps navigation, azt mondjuk nem használnám akkor se ha lehetne. Igazából egyfajta biztonságot jelentene a frissítés, mert az appok száma csak nőni fog, ami nem támogatja a régebbi verziókat. A legtöbb jelenleg cupcake+, de ki tudja mikor kezdik elfelejteni ezt a verziót.
Meg reménykedem, hogy az 1.6-al már menne a geotagging a fotóknál, de ez csak egy álom -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4099 üzenetére
Remélem nem értékesítő vagy kereskedő vagy.
iPhone-t üzleti előfizuval nem lehet venni. Hero meg még nem volt akkor a T-nél. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4097 üzenetére
Miért csak Mo-on? Csak nálunk forgalmazzák ezt a telót? Úgy látom felőled dögöljön meg az ügyfél eladtál neki valamit aztán meg le se ....
A gyári ROMnak meg soroljam a hibáit? Minek? Csak el kell olvasni a fórumokat. De úgy látom te lusta vagy olvasni, csak lovagolsz a szavakon meg hirdeted, hogy milyen király az 1.5ös ROM és nem kell jobb.
Szerk: Egy valami tény. Más gyártók ki tudták adni már korábban 1.6-tal a telóikat. Ergo ezt is nyugodtan ki lehetett volna adni. -
llaszlo
veterán
válasz
Az persze gondolom eszedbe sem jut, hogy valaki megvesz egy appot vagy egy free-t letölt, mert pl kell a munkájához stb. Aztán állandóan Force close-ol, kiderül, hogy javították a hibát, vagy van egy másik app de az csak 1.6-on megy.
-
llaszlo
veterán
válasz
Nézegesd az androlib-et, meg az OI updater/aTrackdog-ot. Aztán majd láthatod, hogy az új frissítéseket nem mindig lehet letölteni 1.5höz.
Szerk: Csak, hogy tudjál aludni, pl google maps-et nem lehet frissíteni. Elég lesz egy, mert van még?
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4090 üzenetére
Nem írkáltam össze tételesen, de vannak progik amiknél látom, hogy már javítottak egy-egy hibát aztán meg nem tudom letölteni hozzá a frissítést a marketről, mert 1.5-re nincs. Több ilyen progi is van. És egyre kevésbé támogatják az 1.5-öt.
És nem arról van szó, hogy nem lehet nélküle élni hanem, hogy nem tudok valamit használni amit akarok. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4085 üzenetére
Miért más telók miben többek, mint a Pulse? Főleg amik egy időben jelentek meg. Mégis 1.6-tal mennek.
Miben jobb az 1.6-tól felfele? Pl vannak appok amik nem mennek 1.6 alatt. Meg egy rakás hibát javítottak az új rendszerekben.
Lehet kicsit olvasnod kéne meg többet használni a telót és tudhatnád. -
kaller1
veterán
válasz
magnusheron #4062 üzenetére
Tudod mit? Inkább ne kommentezz olyan dologban,amihez lövésed sincs...
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #4062 üzenetére
De miért írna be amcsi címet? Itt valami félreértés van. Én is évek óta fizetek paypal-lal, a rendes magyar címemmel. Sokszor nem is hajlandók máshova kiszállítani, mint amit megadsz regisztrációnál.
-
kaller1
veterán
válasz
magnusheron #4060 üzenetére
Hát de. A PayPal meg egy illegális dolog ugye?
-
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #4055 üzenetére
kohike, akkor felejtos a dolog. sajnabajna
-
rakal
senior tag
válasz
Már miért ne menne Mo-ról a Paypalos utalás??Már évek óta azzal fizetek én is az eBay-n.Semmi gond nincs vele,csak Mo-ról nem lehet "confirmed address"-t csinálni,csak az USA-ban.
-
dorkababa
aktív tag
válasz
Miért ne menne paypal?
ebay-t rendszeresen arról fizetek. -
sippet
senior tag
válasz
magnusheron #4043 üzenetére
mint mondtam, lehet, hogy 1.7-ről 1.8-ra upgrade-nél (amennyiben t-mo-ról t-mo-ra, illetve vanilláról vanillára váltasz) nem kell wipe az új rom telepítése után, de ha mondjuk t-mo romról mész vanillára, akkor igen. és éppen azért, amit te is írsz: a t-mo-ra rátelepíted a vanillát, és ezért összeakadnak a rendszerfájlok. az mindegy, hogy előtte legyalultad a t-mo romot, mivel a tipikus hibákat (contacts/groups, android.process.acore force close) nem az utólag telepített alkalmazások okozzák, hanem az alap rendszer. én ezt így látom logikusnak.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #4043 üzenetére
Az utsó lépés az új rom telepítése legyen és utána már ne wipe-olj, mert az MCR-ek a data részre is pakolnak dolgokat, pl. titanium backup és google maps, ezek elvesznek ha utólag wipeolsz.
Biztos ami biztos, én így szoktam:
1. wipe!
2. új rom
3. wipe
4. új romna ez így tutibiztos
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
magnusheron #3949 üzenetére
szerintem ez a rom elég kaki...
az alap rommal tudtam telefonálni, ez meg egy hete sincs fent, és már v 5x halt meg mikor érkezett be a hívás... de annyira, h utánna nem is engedett telefonálni, reset kellett...meg volt úgy, h godnolt egyet, és nem érzékelte a simet (csak feküdt, szal nem is basztattam XD)
a force close-os üzik is óránként megjelennek... (méga home is kifagy, meg a menü)
és még a neocore-ban is kevesebb az fps mint a gyári rommal XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest